2014-08-24 @ 22:00:59 / Life of Melle

sunday

hej! har haft en riktigt bra helg faktiskt. känner mig riktigt avslappnad och riktigt nöjd. har sovit ut och bara njutit av den sista helgen innan verkligheten verkligen börjar. imorgon börjar alla kurser, allt plugg, all stress. men precis som jag var dem senaste två veckorna så är jag riktigt glad ändå. försöker se allt från den ljusa sidan. ju snabbare trean går, desto snabbare är jag fri för att uppfylla mina drömmar.
 
annars, i fredags efter skolan sov jag en bra stund. sedan åkte jag hem till jakob där vi myste. han hade förberett med chips och dipp. så vi bäddade ner oss framför en skit bra film! (som vanligt valde jag. han har en slags förbannelse när det gäller att välja filmer. han väljer bara dåligt haha). den var under genren skräck men det tyckte jag inte stämde, mer en thriller typ. den var iallafall jätte spännande, lite mindfuck men riktigt bra! så ett litet tips till er, 13 sins hette den och finns under en av dem bästa filmerna under skräck-kategorin. 
 
sen i lördags spenderade jag nästan hela dagen hos honom. drog dock hem vid fem tiden. planen var att träffa hanna men båda var såååå sega så vid 8-9 tiden bestämde vi oss för att inte dra ut hehe. så istället blev det en myskväll med mamma. det var verkligen länge sen, alltså så länge sen att jag inte ens minns när det var. 
 
och idag har jag vart på kalas hos brorsan, vi firade både han och jenni. lekte massa med aleah såklart, helt sjukt att hon redan börjar på dagis imorgon! så det är en stor, spännande och väldigt viktig dag imorgon. men allt kommer gå bra. sedan så har vi fixat i mitt rum. gjort om lite grejer och så. blir bara mer och mer nöjd. det enda som fattas nu är den perfekte tv-bänken.. 
 
och imorgon går jag 09.35-16.30. börjar med en psykologi kurs, vilket ska bli kul! annars är schemat bajs. men har lite sovmorgon haha, den enda på hela veckan. så får la vara nöjd ändå.
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo