2014-05-30 @ 07:38:26 / Life of Melle

Stockholm

Hello my fans, befinner mig just nu i vår lägenhet som ligger strax utanför centrala Stockholm ;) vi hämtade Linnea halv sju imorse i t-centralen och ska iväg och shoppa om någon timma. Sen ikväll smäller det - miley cyrus!!!!

Annars så var det en go men jävligt lång dag igår. Resan hit var allmänt seg och var så jävla trött eftersom jag festade dagen innan. Jag, Hanna, Clara och Frida hängde iallafall på Stockholms gator, gick lite vilse och käkade gott! Träffade också Sara en stund vilket var skit kul. Innan vi somnade satt jag och Frida & myste på takterrassen med fanta, chips och i hennes fall - öl såklart! Haha mitt fyllo ❤️



2014-05-26 @ 19:31:00 / Life of Melle

minnesvärda stunder från helgen

- att olof kallade mig politiker i fredags, fucking kung är jag ;)
- när mathias kommer hem och ser mig sitta och dricka vin vid köksbordet, helt ensam
- jakobs första utgång såklart!
- när matte faceplanta vid avenyn
- att jag träffade hela jakobs familj för första gången
- när sam såg 50 nyanser av honom på jakobs skrivbord hahah. lite pinsamt men förklarar att jakob ville låna den av mig. han börjar snacka om att det är precis som porr fast accepterat i samhället, okej lite pin.
- hur jakobs äldsta bror frågar jakob om hans skäggstubb och vad han har gjort med ansiktet. jag erkänner att det möjligtvis kan vara mitt fel hehe
- mitt första träningspass på as länge! gick en lugn men go pw med frida i si sådär 50 minuter. 
 
 
and always remember my friends; riktiga män pratar göteborska, snusar, dricker öl och har tatueringar
*-* | via Facebook
🔥❤️😳
 
 

2014-05-26 @ 19:05:17 / Bilder

someday you will meet a person who makes all the crazy shit fall in place.

 
 

2014-05-25 @ 16:44:00 / Life of Melle

my week

söndagen är snart över, är hemma från kalaset och ska vila en stund innan jag ska träna. har förövrigt haft en bra helg och en riktigt bra vecka. umgåtts mycket med mina vänner, haha som vanligt. har lirat boll/basket i stort sätt varje dag med ett gött stort gäng på skulltorp! njutit av värmen och druckit lite öl. har samtidigt varit duktig och fått plugg gjort. 
 
imorgon är det en ny vecka och längtar som faaan! imorgon är jag ledig så ska ut tidigt på morgonen och köra ett pass med linnea (och förhoppningsvis frida). sen blir det att göra klart lite mer plugg som jag har tills tisdag. efter tisdag är jag fucking fri! sen på torsdag rullar vi till stockholm och på fredag smäller det - miley fucking cyrus.
 
 
 
 
 
 

2014-05-25 @ 10:26:25 / Life of Melle

happy

Tjena! Nu är det söndag och jag är heeelt utvilad. Riktigt jävla skönt. På schemat idag står det kalas, träning, träffa en gammel vän och plugga! Ska åka om typ en halvtimma och vaknade precis, kuuul. Och så pricken över i:et är att jag är fett nervös haha. Jaja, det kommer säkert bli sketa bra.
 
Annars då? Jo i fredags partajade jag. Var först hos Jakob, gav han presenter och drack lite. Hade inte käkat på hela dagen så när jag och Frida var påväg till Jonas smällde det till haha. Drack otroligt lugnt hos Jonas efter det, endast ett glas vin men vi beställde ändå pizza så jag inte skulle må bajs. Sedan drog vi till Claris, var mycket och blandat folk. Alltid kul!! Dock drog jag, Linnea och Maria tidigare än alla andra för skulle möta upp lite folk inne i stan. Sen dansade vi loss inne på bryggeriet men drog hyffsat tidigt. Var hemma runt halv fyra!
 
 
sen så hittade jag tre bilder på fridas blogg, skit kvalite men dom funkar haha
 
 
 

2014-05-20 @ 21:31:10 / Life of Melle

jag...

... älskar mina vänner. är så lyckligt lottad med att ha så extremt bra och positiva människor i min omgivning
 
... tycker att någon ska skriva en bok samt göra en film om mitt liv
 
 
 
... älskar vodka och har haft en cermoni där jag ingick ett äktenskap med den. vi har till och med barn tillsammans. och prästen ja, det var maria! 
 
... älskar sommarn
 
 
 
... får psykos att inte göra något. älskar att hitta på nya saker, träffa nytt folk och vara social. skulle aldrig kunna sitta inne varje helg och kolla på film med familjen hela tiden. ibland är det riktigt mysigt och välbehövligt, men varje helg? njaeee
 
... älskar spontana saker och vilda äventyr. bra att jag har mina kompanjoner som tycker precis likadant hihi
 
 
... är lyckligare nu än vad jag har vart på ett jävla bra tag, känns bra att vara tillbaks
 
... har förlorat min bästa vän
 

2014-05-20 @ 21:08:00 / Life of Melle

let's talk about stalkers

Som jag tidigare nämnt har jag lidit av ett x-antal stalkers. En av dom var en kille som tillslut sökte upp min adress och mitt namn och massa annat shit. En annan av dom är en tjej som har förföljt mig i flera år nu. Det spelar ingen roll vart jag är, vad jag gör eller vilka jag är med. På något sätt lyckas hon ta sig dit ändå. Dessutom kommenterar hon min blogg flitigt, smsar samt ringer mig hela tiden och ibland ser jag henne utanför mitt fönster. Ibland har jag sett henne vandra runt här i mitt område i hopp om att se mig. Hjälp, vad ska jag göra?
 
Här är en bild från White Party någon gång i höstas. Ser ni hur hon står där i bakgrunden? Riktigt obehagligt :/
 

2014-05-20 @ 19:01:14 / Life of Melle

bajs tisdag

helloooo. har mått skit hela dagen och känner mig sjuk, igen. gaaash, när ska jag bli frisk haha. dock kan det la bero på att jag kom hem runt halv ett inatt. var nämligen barnvakt hela kvällen och sen så kollade jag, marcus, mathias å jenni film och skvallrade.
 
annars ska jag nog sätta mig och plugga snart. det är rätt så behövligt denna vecka haha. har sjukt mycket att göra tills fredag så är en aning stressad. dock så kommer veckan avslutas med partaj och en vild utgång. så ja, trots all stress och skolbajs just nu så är jag rejält taggad. 
 
och så fyller min älskling 18 idag! ska dock inte träffa han förrän fredag och saknar redan ihjäl mig ♥ så länge får ni njuta av en bild från fredags
 

2014-05-19 @ 18:11:14 / Life of Melle

helgen

har haft en bra och fullspäckad helg! festade i billdal i fredags och det blev inte direkt som planerat. blev jävligt mycket drama, bråk och saker blev tyvärr snodda av några fattiga tattere :// men kvällen hade några roliga moments typ när olof spydde ♥ och det var jävligt mycket folk också. kom hem till jakob vid fyra och somnade typ sex.
 
 
sen i lördags jobbade jag från halv två till elva ungefär. var sjukt mycket folk men jag och linnea löste det bra. linnea stannade med mig hela kvällen så stackarn sov en stund där bak haha. sen så körde tony hem oss och fy fan va trött jag var :// kände mig helt yr och mådde allmänt dåligt. klockan tolv kom jakob till mig så somnade vi gött.
 
jag och jakob vaknade upp, åt frulle och sen gick vi en promenad i solen till mormor och morfar. senare mötte jag upp hanna, köpte massa gott och myste vid berget vid utbynäs! åkte hem, packade väskan och sov hos min bebis.
 

2014-05-16 @ 16:30:52 / Life of Melle

jag vill veta om kärlek finns

woopwoop! har haft en bra dag på slottskogsvallen idag med min klass. vi har hjälpt till med att ta emot löparna när de väl kommit in i mål. så himla härligt att se deras lycka när dom kommer från till målgränsen! ♥ 
 
annars har jag haft en skit bra vecka faktiskt! och det firar vi med lite partaj ikväll. jag och ett härligt gäng ska ut till havet och kröka. just nu vet jag att det kommer runt 55 personer men vi får se vad kvällen bjuder på. hoppas på en jävligt grym kväll med världens goaste tjejer 
 
 

2014-05-13 @ 20:56:57 / Life of Melle

tuesday

hellå. idag har jag vart sååå duktig. jobbade flitigt i skolan och sedan pluggat massa hemma! så har skickat in två uppgifter nu. har lite annat att göra också men det flyter på som det ska! 
 
sen så är helgen i stort sätt planerad! på fredag blir det kalas väder så ett stort gäng ska ut till billdal och kröka! än så länge är det ungefär 150 stycken inbjudna så vi får se vilket drag det blir ;) är iallafall små sugen på alkohol och taggad på fint väder! sen på lördagen ska det bli ännu mer kalas väder men då skall jag jobba! jag önskar jag hade ett jobb där jag ba behövdes när det var dåligt väder haha.
jaja, imorgon är det skola igen och ska börja klippa ihop en film vi håller på med. sen ska jag köpa lite gott till fredagen också så är fullbokad imorgon! men me likey likey. nu ska jag plugga lite till, kolla film och sen nana!
 

2014-05-11 @ 12:34:00 / Bilder

pics

 
fyra bilder som beskriver min fredag lite! var med jakob hela dagen typ. sen åkte han hem och jag och nea började förkröka lite. vi mötte upp jakob, hampus och olof inne i stan och åkte sen till eriksberg. tyckte synd om tjejen som ägde lägenheten för hela grejen var jätte pinsam :// de flesta tjejer smuttade på lättöl. inlåsta i ett rum medan jag och mina boys satt och hade tänkt köra all in. nä, det blir inte alltid som tänkt så vi drog vidare som sagt. 
 

2014-05-11 @ 12:16:12 / Life of Melle

helgen

hello bitches, haft en bra helg? jag har partajat hela helgen trots att jag har vart sjuk. man gör inte alltid de rätta valen då jag inte ens kan prata idag haha. men det är ändå värt de! 
 
i fredags drog jag på en krök i en skit fet lägenhet vid hisingen. dock var det inte världens roligaste folk där så jag drog vidare. skulle på fest i kortedala men var inte på humör så jag hade mini-fest hos mig haha. grannarna klagade och securitas kom, värt som fan. blev arg som fan för tycker inte detta är ett ok-beteende. det var första gången någon i min familj spelade hyffsad hög musik under hela vår vistelse här i anneberg, alltså under 18 år. annars har jag jävligt chill grannar men har ett par nya idioter längst ner. jaja, payback is a bitch.
 
sen så var jag hur seg som helst igår. hade världens pms-humör men var ändå med jakob, linnea å maria en stund i stan. sov några timmar och vaknade runt 5, var fortfarande trött och hur seg som helst. tillslut tog jag tag i livet, bjöd över lindstrand och ebba för förkrök sedan mötte vi upp massa inne i stan. träffade människor jag inte träffat på huuur länge som helst, så det var verkligen skit kul att dom var där!
sedan drog jag och mötte upp min brorsa + hans kompisar. vi drog till max och käkade och sen rullade vi hem!
 
nu ska jag dra ut och träffa min homié. ska ta det lugnt nu framöver och är skit glad att jag var hyffsat nykter igår! var lullig under en kort period men annars var det lugnt! jag vill kunna gå till skolan men framförallt gymma så får vara lite försiktig haha.
 
 

2014-05-08 @ 18:31:19 / Bilder

fcking love ya

Sebastian Lavia
Miley change les parole de wrecking ball en plein concert 😱
💋
 

2014-05-08 @ 10:19:32 / Life of Melle

migrän

jag fick tillbaka den i höst, och är nu rädd för att den aldrig kommer försvinna. att jag kommer få leva med detta i hela mitt liv. för om man får sjukdomen som barn, växer man ofta ifrån den. 
tyvärr fick jag tillbaka sjukdomen i höstas, och nu var den värre än någonsin
 
idag skulle jag gått till skolan, jag hade ställt klockan och förberett allt. jag vaknar två timmar innan alarmet går utav att jag tror jag ska dö. mitt huvud känns som det ska explodera och mitt högra öga värker så mycket att jag bara vill dö. är migränen allvarlig sätter den sig ofta i ögonen. jag har bara vart med om det några gånger innan, t.ex. att jag har tappat synen på ena ögat och så. men jag har aldrig vart med om detta. tog två tabletter men spydde tyvärr upp ena. somnade tillslut om och sovit i cirka en timma nu. det sitter fortfarande i. tog en tablett till och ska göra mig ett par bananpannkakor nu, därav sitter jag vid datan (hitta receptet).
ska stänga av datan, sätta på en bra film och se om jag kan sova lite till för att må lite bättre iallafall.
 
 

2014-05-07 @ 21:49:00 / Bilder

happiness

 
en bild säger mer än tusen ord.
men fy fan vad jag älskar detta collage, jag vet inte riktigt varför för bilderna är inte direkt snygga eller visar min bästa sida. men jag älskar dessa bilder för att dom är tagna ur riktiga vardagssituationer. 
Så dom är på riktigt, det är äkta.
Det är ingen bild där ett gäng tjejer posar och gör sig till. Utan det är bilder där ligger bakis i sängen och kollar upp på min kärlek. Det är jag när jag läser ett sms från min bästa vän. Det är jag som skrattar för att han retar mig. Det är jag som sitter i sängen och gömmer mig från kameran. Det är jag och det är äkta, ful eller inte. Vem fan bryr sig?

2014-05-07 @ 20:37:00 / Bilder

a little party never killed nobody

 

2014-05-05 @ 10:12:57 / Life of Melle

ferre @ kronnes

i tordags var jag med jakob i stort sätt hela dagen, men åkte sen upp till kåsjön där ett stor gött gäng var. vi grillade lite, tog varsin öl eller två och allmänt chillade! sen drog jag, nina å frida vidare till min älskade vän Kronne! Krökade där ett tag men drog rätt så tidigt på grund av jobb och att jag skulle sova hos min älskling. 
 
Sen så var jag hos Kronne igen, men med hela mitt gäng, i lördags! Det var en lyckad kväll som avslutades med att jag åkte hem till Jakob och slaggade där! Rätt så kaosad kväll för många men Jakob, som hade vart med Jonte hela kvällen, tvingade mig dricka och äta lite haha. Så för mig blev det ändå en lugn kväll, ingen drama men kanske lite för mycket vodka hihi.
 
Sen så jobbade jag en timma på söndagen, mötte upp Kronne och var med honom hela dagen inne i stan! Var blandannat inne i Ullevi och kollade när hans kompis sjöng. Grymt var det!
 

2014-05-05 @ 10:01:54 / Bilder

teenage dirtbag


2014-05-05 @ 09:52:41 / Life of Melle

foodporn

grillade hos jakob både torsdag och fredag. goaste maten någonsin ♥ han misslyckades att koka korv till mig i onsdags och var mer eller mindre tvungen att få bekräftat att han kunde laga mat. i torsdags var det bara han och jag och i fredags var det vi två + jonte och linnea. i fredags chillade vi fyra där hela kvällen och hade de allmänt mysigt. 
 
själv kan jag inte laga mat haha. så när han grillade och gjorde klart allt så ''passade jag elden''. satt på en solstol och fick lite d-vitaminer. jag har allt hittat mig en bra karlabock som både kan laga mat och städa. dock stod jag för disken hela veckan men kan fan inte klaga ;)
 
 
 
 
 

2014-05-03 @ 17:50:57 / Life of Melle

delar av min valborg

shit vad veligt det var runt valborg! kunde verkligen inte bestämma mig vad jag ville göra men tillslut blev det att grilla och kröka med mina vänner istället för hemmafest! tillslut hamnade jag + jävligt goa personer från partille/göteborg i billdal med annat nytt folk! var ute vid havet med massa överklass ungar och hade en jääävligt bra kväll! dock blev det lite kallt så vi drog in till stan, drog en donk (kaosade lite där, väskor försvann & shit) och sen jag och jakob hem till honom, då var klockan kanske ba halv två. jag pallade verkligen inte efterfest, var såååå trött.
 
det var bra drag där, jävligt goa människor! minst 30 pers, mycket nytt folk men samtidigt nästan alla ens närmaste vänner! det enda som var negativt var när jag och jesper körde jage ute på klipporna och jag slant (?) och slog mig haha. skrapade upp hela knät, mina jeans gick sönder, mitt knä är uppsvullet, min hand och armbåge är helt förstörd. kan fortfarande inte gå helt normalt så blir det värre måste jag ta en tripp till läkarn haha. jaja, bussen hem var också så jäääävla rolig! alla stod och dansade & sjöng och de va allmänt kaos haha.
 
 

2014-05-03 @ 17:32:43 / Life of Melle

freedom

vet inte ens vart jag ska börja. har haft ett grymt ''minilov'' än så länge och planerna för ikväll är också grymma! hade skit kul på valborg, då festade jag ute i billdal med ett grymt gäng, har krökat i kåsjön, festat hos kronne och grillat med gott folk hos jakob. har sovit hos jakob varenda natt än så länge och typ flyttat in där hihi. får berätta lite mer detaljerat om allt sen men först, min dag;
 
vaknde upp hos min bebis, lagade mat och storhandlade lite. satt på altanen och myste tills min vän Kronne ringde och frågade om jag skulle komma in till stan. Jag drog med mig Linnea och träffade Kronne + 3 andra killar. Träffade en jätte söt gammal tant på bussen som berättade om sitt lilla liv. Då började Kronne dra ihop en historia om vår gemensamma son på ett år. Den gamle tanten såg så glad ut haha. Annars så ska jag hem till honom ikväll, kröka lite ba! :)