2013-10-31 @ 13:37:00 / Bilder

halloween krök @landvetter

 

2013-10-31 @ 12:34:28 / Life of Melle

sletna?

det slutade med att vi drog till landvetter på ett litet halloween krök! det blev jag, frida, maria, linnea och tobbe! dock kom jakob lite senare också. i landvetter va det vanliga goa gänget. jag tog de lugnt igår, drack bara en öl, någon grogg och några shots. några drack la lite för mycket och det blev en hel del bodyshots och rullande, strulande människor lite överallt. jag var dock skit trött så gick och la mig tidigast av alla idioter men sen snodde pontus och frida min säng så det slutade med att jag, jakob och linnea sov på golvet. men va?? har inte alls ont i kroppen eller så idag.
 
idag blir det ännu en halloween grejsimosj, typ tjejmiddag! wopwoop. blir med utklädnad idag
 
min lilla utklädnad igår, ser ni vad jag är?... antagligen inte :( jag är lärare iallafall..
 
 

2013-10-30 @ 14:10:07 / Life of Melle

landvetter ikväll?

tja bruds, kom hem för inte så länge sen! marcus ringde mig och frågade om jag vill vara barnvakt och såklart jag är de. mötte upp dom, pantade burkar (tjänade 56 kronor, woopwoop), gick en promenad och sedan mötte jag linnea så fixade vi en grej och hon käkade sushi. sen drog hon och sin familj iväg och jag mötte upp marcus. skulle egentligen fikat med farsan men han va tvungen att åka till sjukhuset så kanske ska träffa han på fredag eller lördag. vi får se! 
 
ikväll kanske det blir att dra till landvetter och kröka lite med massa goa människor. rida lite också kanske? problemet är bara att jag är heeeelt pank och jag ska dricka imorgon, fredag och lördag. så måste spara pengar och prioritera lite lixom. så ja, de kanske blir krök i landvetter eller så blir de att busa med grabbarna. har ingen aning än men vi får helt enkelt vänta och se!
 
 
 

2013-10-30 @ 08:33:03 / Life of Melle

onsdag

hej, nu mår jag bra igen och är riktigt utvilad. sov hela dagen igår men det behövde jag verkligen för i måndags skulle vi ju till jesper men pga stormen drog vi till allum en stund. men på nått sätt slutade det med att jesper hämtade oss och vi 5 satt och drack. först bakade vi pizza och sen satt vi mest och snackade. en lyckad kväll!!
 
dagen efter åt vi english breakfast, grymt woopwoop. jakob var fortfarande lite dragen så det slutade med att satte sig och drack ännu mer till frukosten. själv mådde jag piss och ville ta en återställare men det fanns inte mer än en shot..
 
idag har jag lite ärenden jag måste göra för jag sov ju hela dagen igår. lite bråttom nu känns det som haha.
 
 

2013-10-28 @ 16:25:00 / Life of Melle

thug life

hejsan mina fans. hur är det? själv är det jätte bra, lite trött kanske. var ute med massa människor igår, linnea, frida, bella, therese, hanna.o och josefin. sen kom ebbalina, hanna och lindstrand + akke en stund! tobbe kom tillslut också. dom andra drack lite men jag hade tänk vila upp mig till idag, jävligt ovärt dock. natten slutade iallafall med att vi hamnade i tobias jacuzzi och sen i hans säng och kollade skräckis. har inte sovit så mycket inatt och kom hem klockan 8 imorse. dock somnade jag här hemma och vaknade klockan tre och kom på att jag skulle på fest idag.
 
men nu är det så att alla tåg är inställda och festen ligger i floda så det sket sig. dock så funderar jag på att ta en grogg med linnea ikväll ändå, bara för att typ. men innan det ska jag träffa hanna, jakob, jesper och linnea på allum om en timma! det lär bli lite små trevligt. bättre än att vara hemma eller hur? kommer somna här. hoppas vi överlever den lilla stormen som är på G också. hela trafiken är ju helt konstig och man vet inte riktigt vad som händer. förhoppningsvis överlever vi.
 
 
 
 

2013-10-27 @ 12:37:00 / Life of Melle

last friday night

var ju i landvetter i fredags, har dock inte berättat så mycket mer än att det var en lyckad kväll. för dom flesta av oss iallafall haha. men i lördags förra veckan träffade jag ju celina och kirsten på en öl och dom bjöd in oss på pyamasparty i deras lägenhet! jag har ju lovat celle att åka till henne i landvetter i över ett år men det har aldrig blivit av. men nu lovade jag och var verkligen hur taggad som helst. det var ju flera årsen jag partajade med celina så det blev en riktig melle & celle kväll ;)
 
jag, frida och linnea drog med oss jesper och jakob. tobbe skulle hänga med men det gick inte tillslut för han hade andra saker för sig. tråkigt såklart! jag visste inte riktigt vilka som skulle vara i landvetter mer förutom vårt lilla partille gäng + celle, kirsten och celinas pojkvän. det var ju fler människor än jag trodde och fick se några nya ansikten. det blev iallafall ett riktigt gött häng! 
 
älskar jakobs kommentar: ''du har fan rätt, celina gör så att du blir med galen asså.'' underbart. jag hade nämligen berättat för jakob för några dagar sen att celina tar fram en helt annan sida av mig och tvärtom. så i början av kvällen när vi var på vår första öl/grogg (50/50 kör man ju) så satt jag och celle och pratade högst, fjantade oss och vi fick la en hel del konstiga blickar hehe. mikael trodde ju att vi va stenpackade och klockan var typ 8. jag och celina snackade om de på en cigg och det blev ju nostalgi. kändes verkligen som om man var 11 igen, busig men ändå lite oskyldig. vem är inte oskyldig jämfört med celina? ;) men man formas ju efter personer man är med, så enkelt är det ju bara. jag är alltid samma person men på en annan nivå beroende på vem jag är med och i hela min uppväxt så gjorde man galna saker när man var med celina. jakob och mikael hade ju inte riktigt sett de ur oss och dom trodde ju vi var helt dumma i huvudet. 
 
fick också en kommentar i början av mikael och pontus, när jag hällde upp min grogg (som sagt, man kör 50/50) att jag verkligen ''var som celina'' haha. go hard or go home. antingen kör man all in eller kör man inget alls eller hur? skämt åsido hahaha
 
men gud va deras lilla lägenhet var mysig! hade jätte mysiga belysningar lite överallt och ett loft. kanske lite litet för alla oss som skulle sova där men kirsten sov ju i huset och celina och mikael sov i stugan. sen stack pontus mitt i natten för att en bil började brinna haha. det slutade iallafall med att det bara var jag, jakob, jesper och linnea som sov i lägenheten så vi fick gott om plats tillslut. 
 
dagen när vi vaknade så red iallafall jag, kirsten, jesper och linnea! sen satt alla på altanen och vi snackade massa minnen. lasse hade tydligen ringt och frågat om just jag var full? celina svarade ju självklart att jag var hur full som helst. men va?? lilla lasse som alltid trott att jag av en ängel :(
 
vi ska iallafall göra om detta snart, det måste vi! och tråkiga som vi var tog vi inga bilder. men va? kanske hade vi för kul för att tänka på mobben lixom. 
 
 
 

2013-10-26 @ 15:24:46 / Life of Melle

lyckad kväll?!

hejsan! är hemma nu, nyduschad och rätt så sliten. jävlar va kvällen igår va rolig! snacka om lyckad start på lovet, woopwoop. vi var ett riktigt gött gäng i landvetter och alla slaggade där. dock drog frida, therese och bella vid 5-6 imorse och körde på efterfest någonstans här i partille istället.
 
nej men seriöst. as go kväll igår, blev mycket snack och mycket skratt ;) sen försökte alla sova imorse, innan frida och dom stack, men frida vägrade hålla käften. haha nej men det var verkligen roligt att träffa gammalt folk i ens förflutna och se vad dom håller på med nu och träffa deras vänner/pojkvänner med mera. vi snackade en hel del minnen och fick skvallra lite också. måste absolut göras om snart hihi. 
 
ikväll blir det att ta de lugnt, blandannat för att det är kalas imorgon och för att jag orkar verkligen inte festa igen. så det kanske blir bio eller bowling med linnea, jesper och jakob! vi får se vart dagen tar oss hihi
 
två goa bilder från igår, innan jag köpte min snygga iphone då såklart ;) 

2013-10-25 @ 12:33:09 / Inspo

Something in the way you move

Funny you're the broken one but I'm the only one who needed saving
 
 
 
 

2013-10-24 @ 22:50:08 / Inspo

I love you
 
 

2013-10-24 @ 21:12:29 / Life of Melle

torsdag - redan??

har haft en hel del att göra denna vecka och ingenting höll sig till planerna. skulle ju till kulturum med dom yngsta barnen i tisdags men de tog vi idag istället! och i tisdags åkte jag hemifrån 07.22 och kom hem 20.00. varför? jo för jag bestämde mig att åka direkt ner till willys och köpa redbull efter jobbet och träffade på min bror som ville att jag skulle vara barnvakt så det var jag. så jag och aleah dansade och hade det mysigt hemma hos dom. sen mötte jag upp anton som stod och väntade på mig vid skulltorp haha. sen träffade vi på frida, kevin, simon, joel, och emil!
 
igår sov jag typ hela dagen och idag har jag vart hos mormor och morfar och sen träffade jag linnea! snackade mest, gick våran standard promme och så va vi på allum och snackade med en tele2 gubbe. köper ju ny mobbe imorgon, woopwoop! sen kom frida också så fixade vi massa inför imorgon för då vankas de ju pyamasparty! 
 
det blir jag, linnea, frida, jakob, jesper och tobbe som drar dit! det blir ett gött häng och antagligen en go natt! tror inte jag hinner uppdatera något mer förrän lördag, möjligtvis för jag kommer inte sova hemma. vet inte riktigt när jag kommer hem men ni lär märka det. 
 
sen på lördag ska jag kanske bjuda hem några för en filmkväll! det blir la chirre, fanta och en go skräckis! hoppashoppashoppas. det blir en perfekt bakislördag för att tagga upp till höstlovets festligheter.
 
 

2013-10-21 @ 20:55:08 / Inspo

they say that Disney world is ''the most happiest place on earth''. obviously, they never been in your arms


2013-10-21 @ 17:44:51 / Life of Melle

my week

hej! måndagen är redan över och det slog mig att det snart är fredag och lov. kanske går lite fort fram men tycker veckorna går så sjukt fort. eller hur?
 
tisdag - jobb, ska till kulturum/biblioteket med barnen och Heléné. efter jobbet har jag lovat att träffa anton en stund men vägrar att luffa i utby. finns inget värre :(
onsdag - jobb och ska ha samling med barnen! en av uppgifterna vi har på våran praktik. vet inte riktigt hur jag ska göra så är faktiskt lite nervös haha.
torsdag - jobb och sen käka hos momi! sen träffa mina homiés såklart. 
fredag - jobb, sista dagen omg!! och sen pyamasparty woopwoop
lördag - sova ut. rida kanske + göra en hemlig grej med mitt hår hihi
söndag - party
 
 Betsey Johnson Runway Models | via Facebook

2013-10-21 @ 06:57:00 / Life of Melle

new week

hej och godmorgon! sitter här i morgonrocken och mina tofflor, fryser som en stock och väntar på mina underbara ägg. gick upp i bra tid för en gång skull för har gått upp tio minuter, möjligtvis en kvart innan bussen går. men nu har jag haft god tid på mig. somnade la kanske 11 igår så det är nog på grund av det.
 
var ute en stund med linnea igår och sen drog jag hem till jakob och kollade skräckis. jag fattade ingenting av filmen och skrattade mest åt samir och jonte som var skiiiiit rädda. var ute en pyttestund på utbynäs skolan och sen körde foffe hem mig, hanna och anton samtidigt hehe och jag mötte upp linnea. kom hem klockan tio, hade inte käkat något mer än två ägg på hela dagen och hemma låg kinamat väntades på mig!!
 
Fotos de la biografía | via Facebook

2013-10-20 @ 13:30:00 / Life of Melle

last night

hej, hur mår ni? hoppas inte ni är lika sletna som mig.. var ju på fest i världens fetaste hus igår och det var verkligen huuuuur många som helst där. hade skoj iallafall och vi (förutom maria) tog halv tre bussen hem och slaggade hos tobbe! hade lite efterfest med hans farsa och skotish. badade jacuzzi, drack bira och hade det jääävligt trevligt. vet inte riktigt när vi somnade men klockan var efter 6 iallafall och har sovit max tre timmar inatt. ka000s. 
 
nu taggar vi till fredag. jag, linnea, frida och maria är bjudna på pyamasparty och sen så ska vi dra med oss några. blandannat tobbe, jakob och jesper. woopwoop
 

2013-10-19 @ 19:41:01 / Life of Melle

jag kan göra vad jag vill, så länge jag bestämmer mig så tar jag mig dit

hell0 bitchez, ligger just nu i min säng, nyduschad och i min goa morgonrock. lyssnar på fet hög musik och taggar upp lite. idag vankas de fest och som vanligt är jag i sista sekund. somnade om imorse och vaknade lite väl sent, drog till linnea vid tre och har inte vart hemma sen dess. har vart lite överallt med allihopa känns det som. träffade blandannat celina och kirsten som just nu är här i anneberg. åkte runt i aleks nya bil också med linnea och jesper. brände sönder lite däck haha. var med tobbe och anton också. det var massa älgar här utanför så vi lekte lite med dom. shit vad håller jag på med? kom hem för en halvtimma sen, helt ofixad. hoppade in i duschen och ja, nu ligger jag här. helt sönder stressad. ska snart med bussen och vet inte ens vad jag ska ha på mig. gaahhh
 
aja, jag är taggad iallafall. ikväll blir det en feeet villa fest med endast mina goa. inga tråkiga mesar här inte. go hard or go home niggas.
 
 
 
 

2013-10-19 @ 17:31:00 / Life of Melle

last friday night

igår åkte jag, Linnea, Maria och Frida upp till kyrkan. en rätt sån konstig omställning från våra livsstiler kan man ju säga. det kändes också som om man fick en hel del blickar när vi går in där. jag hade ju inte passande kläder (mössa och hoodie tröja, spm det sanna ghetto barn jag är). det var iallafall en hel del människor där och man kände igen några. sen var det tydligen gudstjänst, den första jag har varit på tror jag.. i början kunde jag inte ta det seriöst och linnea flabbade sönder under en bön så där fick vi ännu mer uppmärksamhet. 
 
sen kom en präst (prälle som är mitt ord, som han använde. sjuuuukt ball). han hade långt, blont lockigt hår. lite så rock stil på 80-talet. hans armar var gaddade och han hade på sig en batman tröja. han snackade så naturligt och så jävla bra. man blev prickad några gånger av de han sa och skrattade en hel del också. dock så busringde några idioter över 15 gånger. inte första gången dom busringer heller.
 
efter gudstjänsten kom tobbe och hans reaktion var rätt så rolig. '''melina, största alkoholisten, har blivit kristen??'' jaja, mamma var glad över att jag var i kyrkan på en fredagskväll. vad jag gjorde efter kyrkan spelar inte så stor roll egentligen haha. men hade jag fått höra att jag skulle vara i en kyrka en fredagskväll för några månader sen hade jag bara skrattat. 
 

2013-10-19 @ 09:37:48 / Inspo

i need a drink, or maybe two

det värsta som finns är när människor klagar över små saker. ni vet inte hur helvetet ser ut på grund av era små dagsi problem. vi ska alltid komma ihåg att dom tystna personerna, dom som inte talar om sina problem, är dom som skriker högst.
 
i think it is | via Tumblr
Untitled
happy ending?

2013-10-18 @ 18:51:00 / Life of Melle

t.g.i.f

ludde - men va, vill inte partypinglan festa? vad har hänt, är du sjuk?
 
fredag bitches, så vad händer ikväll? har bra planer med mina bästaste så är taggad inför  en riktig ball kväll! bara vara med mina fuckade vänner och bara fjanta oss lite. det behöver ibland. hoppas ni har en bra kväll och utnyttjar ledigheten. det ska jag göra, ;)
 
och från ingenstans, åh vad jag hatar dessa sms/meddelanden: ''händer ikväll?'', ''vart är festen'', ''kan du fixa in oss''. men nej era jävla efterblivna och pinsamma luffar människor.
 
Cause we are young | via Facebook

2013-10-17 @ 21:41:25 / Life of Melle

it's cute when someone stays up late just to talk to you.

♥
 
 
torsdag kväll, shit va denna vecka har gått fort! kanske beror på att jag har vart sjuk och sovit i stort sätt hela tiden. så kan det bli ibland.. förbaskade barn som smittar ner mig med deras äckliga basiller :( men riktigt skönt att det är fredag imorgon. och de betyder la ferre? 
 
haha nej, inte för min del. jag ska faktiskt till kyrkan (say what?). får ta och snacka med en prärre om mina synder och hur jag blir till en mer religiös och trogen dotter till Gud. eller...? efter kyrkan ska jag nog mysa med mina bästaste vänner. sen så blir det nog en hel del bus också. det blir alltid det runt hösttider. kommer alltid vara tolv i huvudet, svårare än så är det inte.
 
på lördag kanske det blir fet villa fest! beror på faktiskt. är inte sådär jätte taggad för den delen heller så man vet aldrig. har tröttnat på att festa för länge sen känns det som. har kommit över den delen av mitt liv. haha lol. taggade dock till halloween men blev jätte otaggad på det för några dagar sen. och idag sa ebba att det kanske inte blir något. dock kommer höstlovet bli fucking awsome, har en hel del planer ;)
 
 

2013-10-17 @ 20:23:11 / Inspo

hair

 

2013-10-15 @ 14:08:00 / Life of Melle

vodka, drogen som hjälpte oss ur vardagen

jag kom tillbaka till verkligheten för ett tagsen, rätt nyligen faktiskt. det slog mig att jag har levt i en bubbla. jag har gömt mig i en lyckobubbla för jag är rädd att ta tag i verkligheten. nu är jag tillbaks och måste bygga upp de saker jag rev ner.
 
 

2013-10-15 @ 13:30:36 / Inspo

när du har varit i helvetet gör du allt för att inte komma dit igen

 
 
 

2013-10-15 @ 06:57:00 / Inspo

fall seven times, stand up eight

det är inte så att ni undrar vad flickans tankar är om natten eftersom ni ser henne skratta och le på dagen
 
 
 

2013-10-13 @ 10:56:26 / Bilder

idag mår man

 

2013-10-12 @ 12:35:37 / Bilder

ett måste

 
 
 
 

2013-10-12 @ 10:56:00 / Bilder

If you're a lame, that's a shame you can't hang with us

 

2013-10-12 @ 10:48:18 / Life of Melle

r.i.p olof

okej, jag vaknade upp bakis som ett as. jag hade alla symtom. jag vaknade skit tidigt, jag kan inte sova speciellt bra om jag har druckit, jag var torr i käften, allt snurrade, jag mådde illa, min kropp var svag, jag va tvungen att gå på toa med mera. problemet var la att jag inte ens drack igår. wtf??
 
nej men seriöst. jag skulle på fest igår men jag mådde skit, hade feber med mera så jag hoppade det och gjorde det jag hade planerat från början. vara med mina homies och chilla hos anton. villket jag verkligen är glad över eftersom ''festen'' tydligen var helt död haha. 
 
köpte dock en vin flaska, som jag bara drack två klunkar av. tänkte spara resten tills idag eftersom jag ska till tobbe ikväll men jag antar att gudarna hade andra planer för mig (vodka redbull såklart). eftersom jag tappade den och hela gick sönder. r.i.p olof. dom andra drack deras vinflaskor och mådde bra haha.
 
det slutade med att jag, tobbe och frida drog från alla andra när vi var på race i brodalen eftersom det var rövkallt. vi drog tillbaka till anton och kollade skräck. sen kom nico, akke och jojje och skrämde skiten ur oss.. kom iallafall hem halv två!
 
 

2013-10-11 @ 10:18:08 / Bilder

yesterday

 
 

2013-10-09 @ 15:53:00 / Life of Melle

onsdag - lillördag

fest eller? njae, inte för mig iallafall. mina partydagar är nog över, trodde jag iallafall. hade nämligen planerat lan till helgen men dom planerna ändrades snabbt. istället ska jag hem till anton på fredag, chilla lite och gibba såklart. sen på lördag vankas det fest.
 
hade egentligen tänkt ha en liten vila till höstlovet (alla lov är till för att festa, så enkelt är de bara). men höstlovet är la ändå lite speciellt? jag menar, halloween, ett kallt men ändå mysigt väder med massa hemmafester. 
 
ska iallafall sova en timma nu tror jag. eller iallafall vila en stund framför GG kanske? sen ska jag ut och träffa några homeboys. en höstkväll som denna ♥
 
mitt rum är verkligen långt från klart och på bilden är det verkligen jätte stökigt! men älskar ändå min fina säng hihi
 
 
 

2013-10-08 @ 21:54:00 / Bilder

livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns

njut av de små ögonblicken för innan du hinner blinka är det över

2013-10-08 @ 21:17:34 / Bilder

BF2


2013-10-08 @ 21:11:00 / Life of Melle

mysfaktor

godkväll, hoppas ni har haft en helt underbar dag. det har jag. jobbade till ungefär kvart över två, åkte direkt ner till allum. där mötte jag upp frida och vi hade sushi dejt, sen köpte vi redbull såklart. drog hem och fixade lite saker sen kom frida över så fixade vi min säng. åh vad jag är nöjd! ligger i världens skönaste säng nu i världens finaste rum. byggandet avslutades med en nudeldejt!
 
 
 
 

2013-10-08 @ 16:15:56 / Bilder

bestfriends

 
 

2013-10-07 @ 21:29:00 / Inspo

in every girls life; there's a boy she'll never forget and a summer where it all began

love this
Love. :)
Hehe 💪💪
Only him.
Untitled
 Tumblr
Kiss

2013-10-07 @ 07:59:29 / Life of Melle

I wonder if he knows he's all I think about at night

 
Godmorgon! Ska strax iväg på praktiken och vädret suger. Jahapp vad fan ska man ha på sig då? Man ska ju vara ute en hel del med barnen så det lär ju vara kallt. Tar med mig min regn/vind jacka från BF haha och en fliströja + vantar såklart. Det borde räcka va? 
 
Efter ''jobbet'' ska jag till Ikea och köpa säng. Gahhh taggad gånger tusen
 

2013-10-06 @ 13:06:00 / Life of Melle

mys helg

hej och godmorgon. vaknade för inte alls länge sen, tog en riktig sovmorgon för en gång skull! brukar ju vakna runt tio annars, som senast haha. jaja, jag ska snart ut och träffa linnea en snabbis och sen ska jag vidare på kalas. morfar fyllde år igår så det blir släktkalas. riktigt roligt faktiskt :)
 
igår var jag iallafall as trött. sov i stort sätt hela dagen förutom att jag var ute med frida, fikade på allum och senare så drog jag upp till maria. var verkligen hur trött som helst men klockan sju bestämde jag, frida, lindstrand och jakob att dra på nattbio. vi kollade på insidious 2 och den var faktiskt bra, lite konstig bara. hoppade till några gånger kan jag ju erkänna ;)
 
tog halv 3 bussen från stan hem, men jag och frida träffade på Daniel så vi var ute en liten stund och chillade här i området. kom hem, kollade GG och somnade. fyfan va trött jag var. kunde inte sluta skratta på bion, förstörde stämningen lite haha.
 
okej de syns hur trött jag är, kolla bara mina kinesögon??
 

2013-10-05 @ 21:39:23 / Bilder

you can't hang with ous

 
 

2013-10-05 @ 19:42:20 / Bilder

fredags bilder - skolan

 

2013-10-05 @ 11:09:00 / Life of Melle

lördag

det är lördag och jag har inga planer, det är verkligen hur skönt som helst! somnade i soffan inatt och tog en sovmorgon till klockan elva. inte ofta de händer ;) så ja, jag ska ta dagen som den kommer. njuta som fan av ledigheten för på måndag blir det ju jobb. 
 
igår var en jäkligt bra dag för att prata om något annat. började halv elva, hade tre lektioner. på lektionerna gjorde vi typ ingenting, gick igenom lite APL uppgifter. på sista lektionen fick vi bullar och lite läsk, vi skålade och påbörjade fredagen. dock åkte jag inte hem direkt efter skolan, utan var med hanna (och linnea&ebba en stund). vi snackade mest, drack lite redbull och tjötade som faaan. skrattade en hel del också haha. åkte hem så jag var hemma klokan 5 och tog sen 6 bussen till kungälv!
 
först kom vi lite fel men tony hämtade oss och vi drog och käkade pizza. fyfan vilken onyttig dag igår asså.. sen gick vi runt i hans hus som var på runt 800 kvadratsmeter! han gör om hela huset/slottet och de kommer nog bli as fett. sen satt vi i en av hans lägenheter, drack lite cider och bara tjötade! 
 
påväg hem träffade jag blandannat min bror och hans tjej, hade typ skrattanfall för jag var så jäkla trött. träffade på några kompisar på bussen så snackade lite med dom. kom hem, satt vid fb och tjötade tills klockan blev hur mycket som helst och somnade sen i soffan. en bra fredag!
 
 
 
 

2013-10-05 @ 00:44:17 / Bilder

pengarna rullar in som dom ska, mannen de går bra

för er som har vart oroliga, jag är hemma och mår bra efter en kväll fylld med skratt. xoxo melle
 

2013-10-04 @ 10:55:49 / Inspo

-

Stay Strong
 
 
 

2013-10-04 @ 08:48:00 / Life of Melle

äta kakan och ha kvar den

godmorgon! har varit vaken ett tag eftersom jag ställde klockan lite tidigare, trots min sovmorgon, på grund av att jag var tvungen att duscha och plugga lite. men det stör mig inte, det är lite mysigt att sitta här i köket, i morgonrocken och äta frukost. sitter ju aldrig i köket annars men jag pluggar bättre här!
 
men shit va sent jag somnade igår. runt klockan två tror jag? det har ju blivit bättre med sömnen för om vi jämför med två veckor sen kunde jag somna klockan 4 och sånt. är la tillbaka i rutinerna lite mer igen. hann precis bli det innan jag ska praktiera. bättre sent än aldrig, huh?
 
börjar iallafall halv elva idag så ska ta bussen om typ en timma. slutar klockan tre, då ska jag hem, fixa mig lite för ska vara i kungälv klockan sju!
 
 

2013-10-03 @ 23:38:11 / Life of Melle

where are my dreams

sitter här och pratar med en kompis lite på fb om drömmar och så vidare. och då slog det mig, jag har inte drömt på jätte länge. jag vet att det låter sjukt men det är sant. jag som annars, är känd i min familj, att alltid komma ihåg alla mina drömmar, in i minsta detalj - har slutat drömma.
 
vad kan detta bero på? att jag aldrig kommer in i en tillräckligt djup sömn kanske? kanske att jag aldrig riktigt kan slappna av? det hade verkligen vart intressant att prata med en sån expert när det handlar om drömmar. för jag tror verkligen att drömmar har en stor påverkan på våra liv. sitter här och småläser lite ur min bok som handlar om att kunna tolka drömmar. så många gånger jag har suttit och bläddrat i den boken och nästan blivit rädd..
 
♥

2013-10-02 @ 22:25:55 / Life of Melle

knas de där

vem älskar inte att sova? de senaste dagarna har jag sovit något enormt mycket, för mycket nästan. igår var jag vaken max 6 timmar på hela dagen. idag vaknade jag halv 11 och är redan skit trött. ska snart gå och lägga mig. hade lätt kunnat sova hela dagen om det inte vore för plugget. älskar att sova. men man märker verkligen att jag inte mått bra eftersom jag normalt sätt inte brukar kunna sova en hel dag utan att bli rastlös och få damp typ. men behövde all sömn jag kunde få. det var jag värd ♥
 
jaja, godnatt mina älskade vänner. för en del av er, vi ses imorgon. resten, vi hörs imorgon. puss
Untitled

2013-10-02 @ 22:10:14 / Inspo

there is no place for two queens.. and my dear, I am one already

smoke. die.
drink. die
love. die
lie. die
live. die
 
do whatever you want. 
in the end we still all die
 

2013-10-02 @ 19:31:00 / Inspo

the devil was once an angel

sometimes you need someone to tell you you're not as terrible as you think you are.
 

2013-10-02 @ 16:06:00 / Life of Melle

2a oktober 2013

Hej mitt folk, hur är de? Med mig är det mycket bättre! Sov exakt hela dagen igår, var bara vaken någon timma. Skulle ju träffat upp pappa igår men stannade inne hela dagen. Väl behövligt för en gång skull. Det händer inte ofta längre att jag är hemma en hel dag. Men mådde verkligen inte bra! Är inte helt 100 idag heller men det är iallafall tusen gånger bättre. Vi ska tacka sängen och gossip girl för de.
 
Idag var jag hemma från skolan också, har pluggat och skickat in två saker. Har precis tagit en paus men ska börja nu igen, har ju prov i naturkunskap imorgon. Min mormor och morfar var så snälla förut och körde mig fram och tillbaka till skolan för att hämta plugg. 
 
Ska fortsätta plugga nu, måste kanske förbi allum sen och fixa mitt simkort. Fick nytt på posten idag men min mobil vill inte samarbeta med mig ändå -.- orkar egentligen inte det men kanske är det bra med frisk luft? Kan ta och köpa mig en redbull på vägen också och då blir livet helt plötsligt bättre ;)
 
 
 

2013-10-02 @ 10:54:31 / Fashion

ivy revel

 
 
 

2013-10-01 @ 22:16:36 / Bilder

i can't be tamed

They try to change me but they realize they can't
 
 

2013-10-01 @ 14:04:05 / Life of Melle

sick

hej och godmorgon för min del. har sovit bort hela dagen typ, vaknade efter klockan ett. förstår inte hur man kan göra de men jag förtjänade all sömn. det är första dagen på terminen då jag är hemma, om man inte räknar med turkiet då. trots att jag har sovit hur mycket som helst har jag fortfarande ont i huvudet. börjar verkligen bli riktigt sjuk. måste ta de lugnt till helgen så jag mår bra till nästa vecka.
 
ska plugga strax, har en hel del plugg den här veckan och vill skicka in några grejer idag hade jag tänkt! måste dock förbi willys, så hade tänkt ta en promenad dit ensam, köpa ost och redbull. måste möta pappa också men har ju ingen energi att gå ut. dock är det bra att ta en promenad ute när man mår såhär men vi får se hur jag gör.