2013-09-29 @ 21:55:53 / Life of Melle

it's over

nu är helgen över och sitter här och myser framför tv. har sovit i stort sätt hela dagen men gick ut en liten stund till donken med linnea och frida för en timma sen och kom nyss hem. ska hoppa in i min pyamas snart och sova ännu mer.
 
planerna inför nästa helg har ändrats lite. hade en hel del planer, precis som denna helg, men eftersom helgen bara är i tre dagar (varav två dagar man faktiskt kan vara ute sent) blir de att planera om hela skiten. på fredag ska jag iallafall hem till Tony och partaja! hoppas det blir födelsedagsfirande för tobbe på lördagen då. och sen på söndagen ska jag på ett till kalas. skulle egentligen gått på bio med jakob men hinner verkligen inte de! kanske nästa helg?
 
 

2013-09-29 @ 13:15:24 / Bilder

fuck who you want

 
 
 
 

2013-09-29 @ 12:43:36 / Life of Melle

gårdagens kläder och dagens skam

kom hem för inte så länge sen, har tagit en kall dusch och nu väntar jag på mina ägg. sov inte hemma inatt vilket ledde till en walk-of-shame på allum.. ville bara visa att jag lever
 
texts from disney!

2013-09-28 @ 21:01:00 / Life of Melle

chill pill

min bror frågade mig häromdagen vad jag skulle göra till helgen. jag kollade på han och svarade. whiteparty, lana, kanske hem till tobbe, krök hos mattias, bio och hemmakväll. jag pustade ut, kollade på han och möttes av en dömande blick. ''du uppskattar det inte ens'' påstår han. jag stirrar fortfarande på hans ansiktsuttryck och funderar. ''nej det är svårt att uppskatta något som stressar skiten ur dig'' blir mitt svar. för det är de de gör. missförstå mig inte. jag älskar att alltid vara fullbokad, ha massa grejer jag ska gå på, ha många bollar i luften och alltid ha mycket människor runt om kring mig. men samtidigt blir det svårt att uppskatta de små sakerna när det hela tiden är så mycket att göra. jag vill bara stanna tiden och ta in allt. för allt är bra, i stort sätt allt, men jag hinner inte glädjas över det känns det som eftersom jag redan planerar andra kvällen när första kvällen inte ens har börjat. 
 
måste lära mig att slappna av för annars kommer detta ta dö på mig, haha. jag är så stressad över allt att jag ofta mår illa, har kramper i magen, får stressutslag över hela kroppen (mest i ansiktet), och bokstavligt talat inte hinner med skolan.
 
har redan börjat planera nästa helg, och det är bara lördag haha. men som sagt, älskar att vara fullbokad och ha ''events'' att gå på. nästa helg blir det nog bio, kanske partaja med tony och ska hem till tobbe! tobbe fyller ju år på tisdag så ett måste är ju att fira honom! sweet sixteen!
 
men vill inte klaga för jag har det så jävla roligt. och det är la de som är problemet. för jag hinner inte ta in allt och njuta. jag vill inte stressa mig igenom livet. jag vill bara ta ett djupt andetag och le.
 
 

2013-09-28 @ 17:59:03 / Life of Melle

MF kväll

Nu taggar vi upp till ikväll! Är verkligen inte sugen på att festa och ska jag vara helt ärlig vill jag ligga i en go soffa, med en skål chirre och kolla på någon bra film. Men ingen vila här inte. Största problemet är la vad jag ska ha på mig. Ebba försöker få mig klä mig i rött, kanske ska köra på de? ;) 
 
Igår hade jag iallafall på mig ett par jeans från Dr. Denim, ett linne från MQ och hade svart kavaj (oups). Funderar på att ha mina vita jeans ikväll igen eftersom dom är så jävla snygga och sköna! 
Ikväll för vi en MF kväll med dessa andra två galna brudar, taggaa
 

2013-09-28 @ 13:48:16 / Bilder

party animals

 

2013-09-28 @ 09:24:51 / Bilder

white party

efter en kall dusch, mycket vatten och efter att ha borstat tänderna typ tusen gånger mår jag bättre. så bra att jag faktiskt sitter och äter frukost nu. brukar aldrig kunna äta mat efter en party kväll. 
 
vet inte vart jag ska börja förutom att säga vilken lyckad kväll! vi hade det hur roligt som helst och jag har verkligen saknar dessa kvällar med dessa personer. ♥ vet inte hur vi lyckas men det blir alltid lite galet när det bara är the girls. spelar ingen roll hur mycket vi har druckit, vad vi dricker, vart vi är mm. bara det är vi så slutar kvällen med en striptease och bodyshots.
 
 

2013-09-28 @ 01:14:51 / Bilder

when we drink we do it right

vi mår bra
 

2013-09-27 @ 15:46:56 / Bilder

you can take the girl outta the ghetto but you can't take the ghetto out of the girl

 

2013-09-26 @ 21:23:00 / Bilder

pics

bilder från dom två senaste dagarna! har vart barnvakt båda dagarna och mina vänner har hållt mig sällskap. igår var jag tvungen att göra ärenden på allum så hanna, frida och samir (en liten stund) var med mig. idag gick jag och frida en promenad till allum sen påväg hem igen träffade vi på hanna, anton och samir som följde oss hem! 
 

2013-09-26 @ 21:13:00 / Life of Melle

-

kanske borde ta och förklara mig, och förklara varför bloggen har varit ''avstängd''. det var som om jag glömde varför jag startade bloggen från första början. det är som om jag vill dela med mig om allt här men jag kan inte eftersom jag inte vill dela med mig om allt för alla som läser. men vill ju ändå ha bloggen öppen hihi. 
 
har inte gjort mycket dom senaste dagarna, det har vart skola, studiedag, slaggat hos hanna, varit barnvakt och så vidare. imorgon är det fredag och då vankas de white party med the girls. sen på lördag blir de krök. ingen vila här inte.
 
två bilder från förut med min älskling. ♥
 

2013-09-24 @ 19:09:00 / Life of Melle

all good things are wild & free

 
sometimes I wonder what life would be like without you. if it would be better or worse. what i tought when i looked myself in the mirror or if I would be happy. even if you do not know it, it's you that makes me want to be a better person. it's you who makes me feel like the old melina and it's you who makes me smile even when everything is crap. I'd rather be awake than to sleep, cause' for once, reality is better than the dream
 
İsimsiz | via Tumblr
 

2013-09-24 @ 07:43:00 / Life of Melle

fuck that

tjäänare, sitter här i soffan och taggar upp till lite ferre murre! ska med burren om si sådär en halvtimma och ska hinna käka frulle och göra något mer mitt hår först.. duschade alldeles för sent igår så hann inte göra något med mitt hår, idiot :(
 
ska ju till kulturum idag, taggad? njae, men hellre de än skola - utan tvekan. har ingen aning exakt när jag slutar men har för mig att dom sa runt 4, vilket också är segt. dock tar de ju fem min därifrån hem till mig med buss så det är inga problem egentligen. efter min lilla arbetsdag i minimässan ska jag sova hos hanna! är typ halvt inneboende där, men vad gör man? vi ska ha myskväll. skräckfilm, tjejsnack och bara dega. 
 
bild från nyår 2011, as små och as dragna hahah
 

2013-09-23 @ 17:26:00 / Life of Melle

konstig vecka

tjaaa! känner att jag börjar komma in i rutiner igen, kanske tack vare att jag faktiskt sov inatt. somnade ju tidigt och var helt utvilad. skötte mig bra i skolan (förutom historian då men fuck den) och lyssnade, var delaktig och aktiv. tror det är första gången den här terminen. det sjuka är att jag ska ut på APL vecka 41 och inte vara i skolan på en hel månad! sen är det nästan dags för jullov. vart fan har tiden tagit vägen? nej men är riktigt glad och stolt över att jag försöker sköta mig igen. det gick ju åt helvete, rent ut sagt, men är nog påväg tillbaks skulle jag hoppas. 
 
ska inte till skolan förrän på torsdag iallafall. jag och jesper blev utvalda att snacka lite om programet inför alla 8or och 9or i hela partille kommun. komplimang såklart eftersom dom anser att jag är en duktig elev/partillebo och är ett bra exempel på en barn och fritidare! dock så fick vi välja varsin ''kompis'' att ta med eftersom det blir rätt så mycket att göra imorgon och valde ebba. det är viktigt att ha någon som har lätt att prata med mera och tycker ju ebba är duktig så varför inte? så ja, imorgon kommer hela dagen (från halv nio till klockan fyra) spenderas på kulturum med massa barn. 
 
 

2013-09-23 @ 08:18:41 / Life of Melle

helgen

vad skönt att vakna upp ur sin egen säng och kunna koppla av lite. har inte vart hemma speciellt mycke sedan i onsdags eftersom jag har sovit hos hanna tills igår. torsdag-söndag. och när jag väl har vart hemma handlar det om någon timma och då har hanna vart med mig. saknat ensamheten lite, att kunna lägga sig i soffan eller sängen med datan framför sig och kolla tv. 
 
har iallafall haft en rolig helg, även om vissa dagar var bättre än andra. första natten jag sov hos hanna hade vi en ritkig myskväll, hon, jag och foffe! kollade skräckis och åt massa chirre + spelade monopol. i fredags var det party, en riktigt lyckad kväll trots lite kaos. och i lördags skulle det vart party men alla var så överdrivet dryga. pinsamt faktiskt :) 
 
vaknade upp klockan sju i söndags, fortfarande full. alla sov lite överallt men hade tydligen delat sängen med frida, så väckte henne. vi drog hem runt 11 när linnea och maria hade vaknat, var hemma i 20 minuter (hann inte ens duscha håret, tacka gudarna för torrschampo) och sen drog vi fyra på bio! vi såg världens bästa film, White House Down. den hade premiär i fredags och jag lovar er, ni måste se den! sjukt bra faktiskt. ännu bättre blev den ju eftersom Channing Tatum var med. 
 
Kom hem direkt efter bion, duschade, kollade lite GG och somnade tidigt. Det behövdes efter en vecka med lite sömn. Igår kändes som världens längsta dag iallafall och när klockan var 2 trodde jag den var sex. Usch. Bra att vi drog på bio iallafall för annars hade jag legat hemma och mått piss.
 
Ny vecka iallafall, nya tag. Idag är en vanlig dag, imorgon ska jag till kultrum och kanske ha prov (?) och på onsdag är jag ledig! Rätt så chill vecka! Till helgen blir de antagligen lite partaj, största problemet är vad jag ska ha på mig, för om de blir som planerat så måste man vara klädd i helvitt..
 
Bild från lördags, bjuder på mer sen!
 

2013-09-21 @ 12:40:00 / Life of Melle

supa snea spy

tjena, länge sen jag satte mig ner och skrev ett blogginlägg. har mycket att berätta eftersom jag har gjort en hel del dom senaste dagarna, vart överallt med alla typ känns det som. kan börja berätta om gårkvällen, en kaotisk partykväll. standard helt enkelt ;)
 
vi vanliga skulle dratt till anton och partajat lite. dock sneade det lite och det slutade med att vi + ebba och lindstrand drack hemma hos hanna! klockan var inte mycket när det kaosade. foffe stängde in sig på toan och var säkert där i två timmar, simon spydde ner den andra toaletten, vilket jag torkade upp. hela jag luktade spya så fick ta en dusch. vet inte hur många gånger jag byta kläder! slutade med att jag drog pyamas shorts och festade i de. alla drack la lite för mycket typ, dock var jag knappast full, vilket sög. 
 
alla sov där förutom ebba, lindstrand, mange och simon! vi skulle festa hela natten men det slutade med att jag somnade klockan sex i hannas farsas dubbelsäng med tobbe och kevin! kevin hade somnat för länge sen men jag och tobbe var uppe till minst klockan sex.. 
 
men ingen vila här inte, ikväll kör vi igen och vi kör hårdare
 
 

2013-09-19 @ 14:36:50 / Bilder

vi drar dit älgarna bor

 
 

2013-09-19 @ 08:28:51 / Fashion

nelly.com

 
 
 
 
 
 

2013-09-19 @ 08:04:43 / Life of Melle

new day

idag är en ny dag. igår sov jag i stort sätt hela dagen, vaknade klockan sju och drog, helt nyvaken till skulltorp och rökte lite vattenpipa. tog 8 bussen till willys och köpte redbull med frida. min drog ♥ sen gick vi en kvällspromenad hem i dimman, mysigt!
hade planerat att sova tidigt men låg istället uppe vid datan, kollade GG och pratade med folk på facebook. mår iallafall bra idag, är utvilad och glad. har bara en timmas lektion, så direkt efter den drar jag hem, tar en dusch, packar lite saker och sen drar jag till mormor och morfar och käkar. efter det drar jag vidare. ska inte sova hemma inatt så planerna är att köpa massa gott, ansikstmask och kolla på skräck med bästisen. vi ska ha en riktig myskväll och ladda upp oss för fredagens partaj! 
 
 
 
 
 

2013-09-18 @ 21:29:54 / Fashion

jackets

 
 
måste ha någon av dessa jackor! är riktigt sugen på alla tre men är tveksam om jag ens vill ha en svart jacka, har ju min svarta everest och min svarta jofama isåfall! om jag köper jackan från Hollies kommer jag ta av dom fula toffsarna, dom försör jackan en hel del! funderar dock på den första om man tar av det svarta ''skärpet''. alla kostar runt 3000 kronor :)
 
 

2013-09-18 @ 15:13:00 / Life of Melle

don't get to close, It's dark inside; It's where my demons hide

vad gör man när man har en dålig dag? vad gör man när livet suger? jo man har hemmaspa, äter massa glass och läser en bra bok. det är mina planer idag. hela världen har vänt sig emot mig idag och jag orkar inte mer. ska lägga mig i sängen tidigt och sova för en gång skull
 
Untitled

2013-09-18 @ 01:29:23 / Bilder

kan inte sova

too many thoughts at night. the darkness will kill me
 
 

2013-09-17 @ 21:21:18 / Inspo

I'm afraid that once he knows me, he'll understand how fucked up I am

I'm stupid. | via Tumblr
Die.  | via Tumblr
 
 
till min we♥it
 
 
 
 
 
 
 

2013-09-17 @ 17:53:00 / Bilder

love

 

2013-09-17 @ 12:45:01 / Life of Melle

thug life

hej allihopa. sitter i skolan nu, på naturkunskapen och är uttråkad. vi gör verkligen ingenting så har snott siris data och kollar runt på kläder till fest, nyår, halloween och alla som fyller 18 nästa år. åhh är så taggad men samtidigt fyller jag 18 om över ett år :(
 
försov mig imorse och vaknade en halvtimma innan vi började. fick dock skjuts till skolan, skönt. kom hit, helt nyvaken och sliten och en timma efter ska vi ha skolfoto. skit kul... efter skolan blir de att sova. orkar inte göra någonting. dock vet jag att jag kommer bli uttvingad ändå så kommer träffa dom vanliga antagligen.
 
bild från igår! jag och maffy är farligt tuffa
 

2013-09-16 @ 21:18:06 / Life of Melle

veckans planer

hej och godkväll! hoppas ni har haft en bra måndag, det har jag iallafall! full med skratt och bus. var dock dö hungrig och seg i skolan men när jag fick tag i mitt koffein mådde jag mycket bättre helt plötsligt ;) dock druckit lite för mycket så kommer inte kunna somna inatt.. men det finns mycket annat roligt att göra om nätterna hihi.
 
aja, vad har ni för planer för veckan då? själv har jag en riktigt go vecka framför mig! är ledig på fredag och på torsdag har jag bara en lektion och på den lektionen ska vi göra massa olika lekar som kommer ha bra nytta sen när vi är ute på praktik. så man kan säga att jag har långhelg nu ju ;) har inget plugg heller så det blir nog mycket häng med kompisar, kolla film och party. ska nog hem till anton på fredag med massa polare och kröka lite. dricka lite vin, tjata massa och bara njuta lite. dock är det inte säkert än men det blir nog så! på lördag blir de antingen häng eller mys med mamma hemma. är små sugen på bio också men de finns typ inga bra filmer nu.. vi får se hur helgen blir, tar dag för dag. ska till utby någon dag denna vecka också och hem till en kompis, blir säkert mys!


btw så har jag inte rökt vattenpipa sen i lördags! rökte varje dag förut men har förstått hur farligt det är.. så det blir bara vattenpipa på helgerna nu förtiden..

2013-09-16 @ 21:05:00 / Life of Melle

confused and fucked up

jag älskar att ha många bollar i luften, hela tiden hitta på något nytt, göra spontana och galna saker, träffa nya människor och hela tiden vara omgiven bland mycket folk. men ibland kanske man ska stanna upp, fästa sig vid en sak som får dig vara lycklig hela tiden och bara satsa. något som tar ner dig till jorden lite och får dig bli hel igen. frågan är om man ska fortsätta åka snabbt framåt eller ta det långsamt ett tag. 



2013-09-16 @ 16:55:04 / Fashion

give it to me


2013-09-16 @ 07:03:47 / Inspo

who said night were for sleep?

Untitled
 
 
 
 

2013-09-16 @ 06:48:50 / Life of Melle

måndag morgon

hej och godmorgon! har precis kommit ut ur badet, var tvungen att värma mig lite eftersom det är skit kallt nu! jag har iallafall vart vaken sen halv sex, utan anledning egentligen. vaknade av mig själv då och kunde inte somna om. jag somnade tidigt igår så det måste vart på grund av det. 
 
jag börjar iallafall 09.40, så ska ta 9 bussen härifrån, vilket är om några timmar.. jag klagar inte direkt då jag kan ta de lugnt ett tag, kolla tv, läsa tidningen, äta frulle och bara mysa. det är verkligen mörkt ute nu, trots att det ljusnat till lite. känner mig båda glad och ledsen över att hösten är här. mesta dels glad men det kommer snart vända! nu känner jag mig dock tvungen att köpa massa nya kläder, framförallt jeans (!!) eftersom jag mest har sommarkläder känns det som. först ut blir de en väska, sen dr. denim jeans tror jag. 
 
kommer att sakna mina shorts och att slippa ha jacka. de värsta är la att bilden bara är en vecka gammal :(
 

2013-09-15 @ 20:50:00 / Life of Melle

jag lever min dröm

söndagskväll, nu är ännu en helg över och en ny vecka startar imon. den här helgen har helt ärligt vart perfekt typ. hunnit med de mesta, träffat de flesta och bara njutit. var ju på finmiddag hos samir i fredags, drog till utby en stund på kvällen (dock lite onödigt att dra dit haha), var hos anton i lördags och idag har jag träffat oliver och mina homeboys såklart. helgen må vara slut men har redan börjat planera nästa helg ;) då vankas det en feeeet helg med mina otroligt fina vänner och party. ska inte klaga direkt. snart fredag!!
 
här är ännu mer, osedda, bilder från helgen!
 
 
 

2013-09-15 @ 11:19:46 / Bilder

15e september

hej och godmorgon! vaknade lite senare idag, vid halv tio. kanske inte så konstigt eftersom jag somnade rätt så sent, eller tidigt beroende på hur du ser de. klockan måste ha blivit fem iallafall. tiden går fort när man har roligt, eller hur?
 
igår var jag iallafall med mina homeboys, vi gjorde först inget speciellt så drog hem och sov någon timma. kom ut igen vid klockan sju, ny vaken och rätt så sliten. vid 8 drog alla till anton där vi spenderade hela kvällen! satt på altanen med samir, kevin, linnea och foffe och bara snackade. rökte vattenpipa med allihopa och bara hängde. att inte göra någonting, men ändå ha det trevligt och bara njuta med sina vänner är verkligen livet. vi snackade om allt men ändå ingenting. förstår saker på ett annat sätt nu och det gör la dom med. 
 
vi kollade också på videos från nian, gud vad jag saknar de. trots att gymnasiet är rätt så chill och jag har mina finaste babes i klassen så var högstadiet bäst. så många saker vi gjorde, så många fina minnen. det är sjukt
 
hanna bebisen somnade när jag satt på balkongen med kevin, mange och samir med vår bästa vän - vattenpipan. nutten hade bara sovit två timmar eftersom alla boys och hon sov hos foffe dagen innan! 
 
 
 
 

2013-09-15 @ 03:06:00 / Life of Melle

blond & smart

 
 
hej, tror inte det är många som är vakna nu men kan inte riktigt sova. det har vart en riktigt bra dag idag, eller en riktigt bra helg om jag ska vara ärlig. är riktigt utvilad till skolan på måndag. är dock otroligt otaggad men det är jag alltid. det har iallafall vart en händelserik dag, hänt mycket bra men också lite dåligt också. men så är det alltid. ska visa mer bilder och berätta lite mer imorgon. ska fortsätta kolla på GG och snacka med polare på facebook. ni kan trycka er in på fridas blogg sålänge, hon bjuder på lite mer bilder. 
 
 

2013-09-14 @ 15:39:00 / Life of Melle

orka vara snygg när man kan vara som oss

hiitade världens finaste bilder på mig och siri på hennes blogg. från en lektion i fredags! tack siri för att du la ut världens snyggaste bilder...  livet handlar ändå om att bjuda på sig själv, så här får ni
 
 

2013-09-14 @ 11:12:34 / Bilder

A love no one could deny

 
svårt att få med hur roligt vi hade på bild. men jag stannade verkligen upp, kollade på allt och alla och bara njöt. ville bara stanna tiden för en stund och låta allt skjunka in. ♥

2013-09-14 @ 11:04:56 / Life of Melle

happy

hmm, beslutsångest över dagen och kvällen. vad ska jag göra? fest, mys eller chill? är med taggad på att chilla med mina homeboys, skratta och bara njuta! vi får se hur dagen blir men vet iallafall lite vad jag ska göra, känns skönt att ha planer och många alternativ men samtidigt vill jag bara ta dagen som den kommer. inga planer utan bara spontana ideér! 
 
eftersom jag har vart vaken sen klockan åtta är jag rätt uttråkad nu. hade tänkt spela sims men har verkligen ingen inspiration, men ska nog ta och spela de lite senare! har iallafall suttit och väntat på att linnea ska komma hem eller att frida ska vakna så jag kan gå ut och röra på mig. eftersom jag va nykter igår mår jag riktigt bra idag vilket betyder att jag har mycket energi! kan inte sitta still och vara helt rastlös. så ska strax ut med frida och gå till willys för att köpa redbull! 
 
 
 

2013-09-14 @ 10:18:00 / Life of Melle

kärlek

hej! hoppas ni överlevde fredag den 13e, det gjorde jag och dagen var verkligen lyckad! fick sluta as tidigt och var hemma innan halv två, skickade in min uppsats som jag inte ens hade börjat på, åkte till allum, var med linnea, gjorde massa ärenden och sen mot kvällen drog jag till Samir! där var dom och väntade på oss, på altanen med musik och ett jätte fint dukat bord. det var som om i en film eller något, låter lite konstigt kanske men det var helt jävla underbart. vi käkade iallafall tacos, och trots att jag inte hade käkat något annat än ett bröd till lunch var jag inte hungrig. tryckte dock i mig ändå eftersom det var gott! (gillar egentligen inte tacos). vi gjorde egentligen ingenting, utan att bara njuta. vi rökte vattenpipa, snackade massa skit och bara njöt. sen fick vi efterrätt också, typ det godaste jag käkat! 
 
efter det drog vi till utby en stund. ebba, lindstrand och jakob hade hört av sig under dagen så hade en otrolig beslutsångest. ville ju vara med alla mina vänner men visste att dom inte villa hänga med till utby typ. jag drog med dom ändå (lyckas alltid!) men dom var inte ens där fem minuter. lite tråkigt faktiskt. det slutade att jag och frida stannade till halv två iallafall trots att samir & co. stack direkt när vi kom dit.. det var inte världens bästa drag i utby, inte så många som va där och dom flesta va fulla men jag hade det riktigt trevligt ändå! man behöver inte alltid vara 20 pers, bara man är med goa personer. precis samma sak va det hos samir. bara man är med personer man trivs med, man kan vara sig själv med så kommer resten lösa sig!
 
kärlek ♥ 
 

2013-09-13 @ 18:46:47 / Inspo

supa knulla slåss

Party
Untitled
Party
 

2013-09-13 @ 09:31:07 / Life of Melle

fredag den 13e

ebba påminde mig påväg till skolan att det var fredag den 13e, min reaktion var inte så bra. borde gå hem, binda fast mig och lägga mig under täcket.okej jag överdriver
 
sitter iallafall i skolan och min lektion börjar strax, har rätt så seg dag. fyra olika lektioner men bara två ämnen. det suger lite.. fritidarna slutar halv 1 också medan jag slutar runt 3. blöööööö! måste hem och fixa mig och sova. är dö trött, vill bara lägga mig i sängen och drömma mig bort
 
 
 
 
 
 

2013-09-12 @ 22:18:45 / Life of Melle

tired

 
hemma, nyduschad och helt ärligt jävligt trött. har knappast vart hemma idag, utan åkte hem direkt från mormor och morfar, satte på mig jeans och drog ut igen. vart lite överallt känns de som. är iallafall hemma nu och har haft ett litet mini spa. 
 
imorgon är det fredag, woopwoop! skola först och sen mot kvällen ska vi dra hem till samir och grilla! sen drar vi vidare för anton. de lär bli en riktigt bra kväll och ska antagligen ta med kameran för att få lite fina kort! men vi får se hur de blir ;)
 
 
 

2013-09-12 @ 08:16:52 / Life of Melle

torsdag

hej och godmorgon! hur blev det torsdag så snabbt? känns som om veckorna åker förbi och att man knappast hinner blinka. rätt så skönt eftersom det blir närmare till lov och helgerna kommer fortfare. dock kan jag fortfarande inte förstå att det är september, det var ju nyss maj?
 
jaja det är som sagt torsdag, så slutar halv tre och börjar kvart i tio. har bara två lektioner och efter det drar jag ju som vanligt till mormor och morfar. efter det ska jag direkt till utby och träffa en killkompis! får se vad vi hittar på, blir nog mest tjöt som vanligt ;) vill dock inte komma hem allt försent för hade tänkt mig en liten hemma kväll med bubbelbad, ansiksmask och mysa i soffan. måste lära mig att koppla av emellanåt.
 

2013-09-11 @ 21:36:40 / Bilder

sometimes love is not an option

let's go get high
 
drugsssss | via Tumblr
 
 
 
 

2013-09-11 @ 20:30:19 / Bilder

it's important to make someone happy, and it's important to start with yourself

 
 
 
 
 
 
 

2013-09-11 @ 17:02:00 / Life of Melle

jag är schysst

 
vilken små konstig dag i skolan de har vart. det var en kille som kände igen mig och nämde hela min familj, snacka om att jag var lite små rädd där. visade sig dock att vi har gemensamma släktingar (har konstig släkt så det är en lång historia). sen lurade kronne några estetare att han hade gjort mig på smällen och alla var verkligen hel chockade. fick förklara att det var ett skämt såklart.. sen så har vi bara fjantat omkring som vanligt, fått lite skäll och pluggat lite. bilden ovan är på siri och ebba ;) 
 

2013-09-11 @ 15:53:14 / Bilder

they say bad girls have more fun

 
 

2013-09-11 @ 08:08:00 / 25 days

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

jag älskar att ligga hemma, i soffan och kolla på tv.
 
jag har världens bästa relation till min familj. kan prata med dom om vad som helst.
 
jag är rädd för att bli vuxen
 
jag har världens finaste vänner
 
jag drömmer om att flytta från sverige men älskar mitt land för mycket
 
jag tänker för mycket om kvällarna/nätterna
 
jag har vart illamående flera dagar i rad, ingen aning varför. funderar på om det är stress
 
jag har tillitsproblem, litar inte på någon annan än mig själv
 
jag ska tatuera mig på min 17 års dag, detta har vart bestämt i cirka tre månader.
 
jag har kontrollbehov
 
 

2013-09-10 @ 21:57:46 / 25 days

25 days

snodd från min kära vän Siri (nattstad.se/sirisofia). tänkte göra detta om jag blir uttråkad och blogglusten minskar. let's start tomorrow
 
Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid

2013-09-10 @ 21:54:43 / Bilder

Drömmer för stort, äter för fort, tänker för mycke, älskar för lite

 
 
 
 

2013-09-10 @ 09:15:10 / Life of Melle

10 september 2013

godmorgon mina små kycklingar. börjar klockan tolv idag så ska ta bussen om två timmar, vaknade dock av mig själv trots att jag var uppe sent igår. och det har känts lite konstigt att det är september månad men jag går i shorts och ibland utan jacka, men idag är det en riktig september dag. regn, blåst och antagligen kallt. jag fruktar redan tills jag ska sätta på mig jeans. jag tror inte jag har haft på mig jeans en enda dag i hela september (max två gånger isåfall) och eftersom jag hatar långbyxor ser jag inte framemot vintern. dock längtar jag ändå lite till hösten/vintern. bara massa mys! 
 
skulle egentligen tränat med marcus och jenni idag men slutar för sent för de eftersom jenni börjar jobba kl 4. men de tar vi någon annan dag, ingen fara. och eftersom det regnar idag blir de la en mys dag hemma framför tven! ska dock till allum innan men lär inte vara ute speciellt länge. vill koka te och bara mysa.
 
 

2013-09-10 @ 08:53:41 / Bilder

human being will always betray you

from yesterday
 
 

2013-09-09 @ 21:57:27 / Inspo

don't think, just do it

om det får dig le, tänk inte utan bara kör
 
Новости

2013-09-09 @ 15:12:13 / Life of Melle

monday

Hej, sitter här med mina farliga vänner Ebbalina och Siri på sista lektionen - pedagogiskt arbete. Lyssnar på Petra, vi går igenom barn och deras lek. Vi slutar dock snart och hoppas vi hinner med 20 över tåget! Vill hem och käka, plugga lite på min debattartikel kanske och sen ut och träffa några vänner!
 
Dagen har vart okej än så länge! Har redovisat en grej på historian som faktiskt gick bra, trots att vi inte hade jobbat speciellt bra med den. Men de löser sig alltid, på något sätt. Imorgon börjar vi sent eftersom vi egentligen ska ut på fältstudie, men ska nog dra med mig Frida till allum och göra de nu istället. Hela gruppen behöver ju inte vara med och kolla på ryggsäckar, de klarar jag nog själv. ;)
 
Njamm | via Facebook

2013-09-09 @ 10:38:00 / Bilder

kriminella, farliga, göteborgs största hot - blondisar

 
 

2013-09-08 @ 22:04:07 / Bilder

if you have crazy friends you have everything

vill bara stanna tiden och njuta av ögonblicket
 
 

2013-09-08 @ 21:28:46 / Bilder

friendos

 
 

2013-09-08 @ 11:36:18 / Bilder

we're just kids that grew up to fast

flickan hon kollar ner, tänker på minnerna som va. minnerna hon aldrig får tillbaka. du kan fråga dig själv vad som gick fel eller så kan du le över allt du har vart med om för de har gjort dig till den personen du är idag. stark och lycklig.
 
 
 

2013-09-08 @ 11:12:23 / Bilder

so young, so damaged

pics from yesterday.
 
 

2013-09-08 @ 09:52:51 / Life of Melle

härligt att vara ung

hej och godmorgon! har vart vaken runt en timma och ska snart ska jag hoppa in i duschen. har planer för dagen. igår så åkte jag, linnea och frida och letade efter netonnet. vi åkte till stig center och gick därifrån, i värmen! härligt men jävligt varmt såklart. lämnade in min mobil och han som hjälpte mig var skit skön! vi snackade lite om kvällen och vilka som skulle komma och så la han sig i och kommenterade lite. de sista han sa var: hälsa samir och grabbarna ;)    
härligt att vara ung 
 
vi drog inte till frölunda för att kolla match för allt blev jävligt tight. jag hade en lånetele som helt plötsligt inte funkade så nu står jag här utan mobil. det är la bra att jag alltid är med frida typ så jag kan sno hennes mobil. och är inte hon där är hanna eller linnea de. vi drog iallafall till kåsjön och planerat var de bara att vi ''vanliga'' skulle dra dit och chilla. dock så kom det lite mer folk än vad vi visste. inget jag klagar över, dock blir det inte riktigt samma sak såklart så vi drog till skulltorp. var där en stund, åkte lite moppe sen körde jag och samir upp linnea och maria till maria! samir var ju inte alls lite nervös över att jag skulle köra.. men jag klarade de bra såklart ;)
 
det lär vara sista gången vi kan vara i kåsjön tills solen går ner, tills klockan blir mycket, med korta shorts och en tunn jacka för iår. men vi har haft det trevligt iår, många galna och roliga minnen där uppe! vi ses nästa år ;)
 
 
 
 

2013-09-07 @ 11:36:00 / Life of Melle

happy.

hej och godmorgon! har vart vaken sen klockan nio, har kollat massa avsnitt av gossip girl och bara tagit de lugnt. ska ta hel bussen till netonnet (ingen aning hur man kommer dit men de löser vi). berättade ju om mina planer igår och än så länge har inget förändrats. men vi får se vart dagen tar oss. kunde iallafall sova inatt även om filmen var läskig.. somnade dock sent men det är inga problem. gulliga emelie ringde igår och frågade massa om bion, helt underbar vän. ♥ fick hur många samtal som helst inatt iallafall, några busringde och några var la fyllesamtal. orkade faktiskt inte svara på dom fyllesamtalen, aldrig kul. men underhållning på hög nivå när människor busringer ;)
 
men hoppas ni hade roligt på er tjejkväll eller vad man nu ska kalla de ;). jag är med nästa gång. 
 
 

2013-09-07 @ 00:51:17 / Life of Melle

the conjuring

hej och godkväll/natt! hoppas ni har haft en riktigt bra kväll (pik till ebba, emelie och siri) för de har jag. kom hem för inte så länge sen eftersom jag var på bio! filmen var riktigt bra, utan slutet då. jag satt dock och skrattade åt båda linnea och frida som var livrädda. linnea satt ihop tryckt som en boll och frida satt helt chockad. jag satt också och var små rädd faktiskt.. så ja, filmen var faktiskt väldigt bra och läskig! tyckte så synd om lilla tobbe och hanna som satt ute i kanten och var skit rädda :( ett tips till er alla, kolla på filmen! ni kommer skita ner er. blev förvånad över att linnea inte kissade på sig.
 
drog iallafall till skulltorp en snabbis efter, var där max tio min och snackade med alla en stund. var ju där innan vi drog till bion och rökte vattenpipa, standard. ska upp tidigt imorgon för att åka in till netonnet, sen kolla på match i frölunda typ, sen ska jag på dejt och sen ska jag till kåsjön! 
 
bilder från innan bion, jag och min fina vän. älskar dig så mycket ♥
 
 
 

2013-09-06 @ 08:17:54 / Life of Melle

tgif

äntligen fredag, eller hur!! sitter och käkar frukost just nu, två ägg. har börjat må jätte illa på morgonen vilket gör att jag inte kan äta bröd. men det är bara bra för då skippar jag onödiga kolhydrater. 
 
jag börjar iallafall halv tio idag och slutar halv tolv. har två lektioner, samma ämne, med fem minuters rast. sen drar jag antagligen in till stan med siri, ebba och emelie. dom ska ju ha tjejkväll idag som jag är bjuden till men jag ska ju på bio. lite tråkigt faktiskt men det kommer andra bussar. sen så är jag as taggad inför bion, vi ska se en skräckis - The Conjuring eller nått. Den verkar as läskig! Det blir iallafall jag, linnea, frida, hanna, jesper, jakob och tobbe som drar dit! 
 
Imorgon har jag också planer, skönt! Eftersom familjen ska bort måste jag fixa egen mat. Ska käka ute på någon resturang eller laga någon god middag med Linnea! Sen ska jag träffa massa människor och är det fint väder drar vi till kåsjön och grillar. Det kommer bli riktigt gött gäng, som vanligt såklart! Ser framemot de :)
 
 

2013-09-05 @ 08:04:00 / Life of Melle

gårdagen

idag är det torsdag och jag är hur trött som helst. jag får väll skylla mig själv om jag stänger av datan klockan fyra. jag har iallafall bara en lektion, skapande verksamhet. egentligen helt ovärt att gå men har inget bättre för mig och vill inte missa mer lektioner. det är ändå en rolig lektion så det gör ingenting. men kör på deg idag, är ändå hemma snart men ska träffa samir. 
 
igår var det iallafall skola, inget speciellt hände. snackade massa skit som vanligt. sen drog vi till new york men jag och siri var båda ekonomiska och nyttiga så vi åt ingenting, förutom deras rester. efter skolan träffade jag på maria, linnea och frida vid kiosken vid anneberg när jag var påväg hem. satt och tjötade med dom + kevin, foffe och joel tills maten var klar. drog hem, käkade, laddade mobben och vilade en stund. drog sen ut och träffade mina homeboys.
 
 
 
 

2013-09-05 @ 08:03:00 / Bilder

@new york

hittade två bilder från gårdagen, klicka er in här för att se mer!!
 
 
 

2013-09-05 @ 00:54:56 / Inspo

jag vill bara vara med dig och ingen annanstans

sömnlösa nätter, tankar som snurrar. när tar det slut
 
 
 💋

2013-09-04 @ 13:31:00 / Inspo

didn't even think she had a problem

 
 

2013-09-04 @ 10:13:52 / Life of Melle

nostalgi

hej! sitter på lektion nu med mina babes och går igenom en debattartikel vi ska göra med olof och ulrika. slutar runt klockan två idag och ska träffa några vänner sen. 
 
igår var jag ute med dom gamla vanliga. samir lärde mig hur jag kör crossmoppe eftersom jag aldrig gjort de innan. tycker det är as läskigt med massa växlar och kopplingen. det gick faktiskt bra!! vågade dock inte växla för hans moppe går upp i 80 typ och trodde jag skulle dö. men han har lovat mig att lära mig allt idag! sen fick jag äntligen köra tobbes moppe som jag tjatat om ett tag. han såg ju att jag kunde köra samirs ;) han lärde sig också köra cross fast kevins, som är tusen gånger lättare. fick iallallafall nostalgi. jag och hanna åkte på tobbes moppe och åkte själv runt med samirs! galet kul. saknar utby tiderna lite då man var 14 och trodde man va 18 hihi. längtar iallafall till sen då jag ska maxa samirs moppe!
 
(1) Universo Psicótico | via Facebook

2013-09-02 @ 22:26:30 / Life of Melle

måndag

shit, redan september? ny månad, nya tag iallafall. augusti avslutades la inte sådär jätte bra men de kan vi ta någon annan dag.
 
det är iallafall skola den här veckan och är faktiskt lite små taggad. var ju i skolan idag och träffade mina babes!! ska satsa på skolan nu även om jag är överdrivet skoltrött. så denna veckans planer är skola och träffa alla mina farliga vänner. dock ska jag på bio på fredag med jakob, linnea, jesper och frida tror jag! ingen aning vilken film vi ska se dock.. men det löser vi! på lördag blir de nog kåsjön häng om det är fint väder! annars kanske filmkväll igen?
 
funderar iallafall på Grown ups 2! Foffe och Joel hade sätt den och sa att den var skit grym, hoppas!! min älskling är ju med..
 
 
 
 
 
 
 

2013-09-02 @ 15:08:33 / Inspo

there's a hole in my soul and I can't fill it

allt håller på att falla ihop