2015-11-30 @ 22:53:01 / Life of Melle

too much wine

hello mina små tomtar! dom senaste dagarna har jag verkligen haft fullt upp. har inte sovit hemma sen i fredags heller.. har jobbat hela helgen men körde utgång i lördags. kvällen slutade inte som planerat direkt men whatever. jag och Linnea förare hos henne och Frida, sen mötte vi upp Tobias och Rasmus inne i stan! Även Jennie hänkade. Blev kanske lite för mycket vin också, men sånt händer haha.

Idag var jag och Hanna på lek och bus med Aleah, super kul var det!! Resten av veckan jobbar jag ganska mycket! Men på fredag ska jag hem till en kompis och dricka lite vin och spela lite spel. Blir nog ganska lugnt dock för jobbar båda lördag och söndag! 

Hoppas ni har en grym vecka iallafall så lovar jag att uppdatera lite mer hihi


2015-11-28 @ 10:36:44 / Life of Melle

can't go home alone

godmorgon! klockan är halv elva en lördag. för mig känns det snarare som en söndag klockan sex på morgonen. stängde igår och det var himla mycket att göra, men eftersom jag jobbar tidigt idag så fick jag gå hem ett, dom andra fick stanna kvar lite till.

var hemma två iallafall och hade massa roliga samtal och snaps från alla som festade. ska bli skönt och dricka vin idag, känns som rätt dag för det trots att jag är helt övertrött och kanske vaknade på fel sida. somnade lixom fem imorse och klockan stod på nio. men det blir bara fyra timmar idag typ! men sen är det direkt hem, duscha och sen åka till Frida och föra lite. 

btw, black Friday igår ju (!) blev en hel del shopping. vill inre ens veta hur många tusen kronor jag har slösar dena vecka.... Hoppas iallafall ni har haft en grym fredag och har en fortsatt trevlig helg!!






2015-11-26 @ 19:28:14 / Life of Melle

just breath


2015-11-26 @ 19:17:19 / Life of Melle

Hanna 19


använde nästan inte kameran något hos Hanna när vi firade henne för några veckor sen. här får ni två bilder på fyra av mina absoluta favoriter! dom andra bilderna är lite olämpliga hehe

Vi hade iallafall super trevligt som sagt. Bjöds på lite plock mat och så. 



2015-11-24 @ 21:44:57 / Life of Melle

my week

godkväll! idag har jag vart ledig så har haft kvalitetstid med min fina vän linnea. vi kollade lite julklappar och sen hängde vi hos henne, lagade mat, spelade kort och tjötade i timmar.  alltid skönt med sånt. sen planerade vi lördagen lite. först blir det jobb men sen blir det utgång med henne och några killar. förkrök i hennes etta och sen drar vi vidare och dansar hela natten, typ hehe. 

imorgon ska jag iallafall ha en heldag med mormor och mamma i stan. vi ska julhandla och sen äta på vapiano. varken mamma eller mormor har vart där så ska bli kul. annars är jag ledig tills fredag, då kör jag stängning och dagen efter börjar jag ganska tidigt. men slutar fyra så de e lugnt

hoppas ni har en trevlig vecka. xoxo melle




2015-11-23 @ 18:10:16 / Life of Melle

red



gjorde ett litet collage, precis såhär vill jag se ut en kväll i december! allt är så rätt. befinner mig i ett galet sökande efter den perfekta röda kavajen! så himla svårt och hitta en bra.. denna ovan är från Balagencia och kostar över 6500 kronor. Lite saftiga pengar men åh den är verkligen perfekt. Fatta om man hade dom pengarna att lägga på en kavaj... Väska från Chanel, min älskade klocka från Marc by Marc Jacobs som jag fick i födelsedagspresent! Bästa klockan genom tiderna. Skorna är ifrån något märke också och kostar närmare 6000, galet. Tröjan kostar dock 39 kronor och kjolen ligger runt hundra lappen! De känns mer rimligt hehe.

högt upp på min önskelista iår för båda jul och födelsedag är dessa fina vinglas från Carolina Gynning. Mmmm, spanat in dom länge och just denna modell är min craving. Hoppas hoppas....

2015-11-22 @ 11:07:47 / Life of Melle

sunday

hello, is it me you'er looking for?

söndag! sista dagen på veckan och många har kanske söndagsångest. jag däremot gillar söndagar. dels för jag inte har någon rutin med mitt jobb, jag jobbar ju måndag-söndag och alla olika tider haha. men annars är söndag en bra dag att ladda om, ha kvalitetstid med sig själv eller andra och förbereda sig själv för en ny vecka. jag brukar alltid ha spa och verkligen ladda om batterierna. 

igår jobbade jag iallafall! skulle slutat ett men vi var så jävla grymma att vi kom iväg redan tio över tolv! så galet. det var en hyfsad lugn kväll för mig i salladen så jag hann ju göra allt annat. 

sen så är jag ledig faktiskt tills nästa fredag! har saker inplanerat i veckan men kommer också bara ta det lugnt. så jag kan bli frisk på riktigt! men jag kommer antagligen hoppa in extra ändå. 




2015-11-21 @ 14:30:05 / Life of Melle

Lördag

det blir inte ofta som man har tänkt sig. körde ett pass igår trots att jag egentligen skulle vart ledig. och idag har jag bytt pass från 13-23 till 17-01, från pasta till sallad. men så är det ibland! mer jobb ger mer pengar och det gäller att ställa upp. Tycker bara det är kul!

Igår var jag, Hanna, Linnea och Albin på den nya paranormal activity som är i 3D. Tyckte inte filmen va en hit men det är lite av en "grej" att kolla på alla paranormal på bio. paranormal activity 2 var min första på bio, 13 år gammal och gick med Linnea och Celina! Lite äldre nu och filmerna blir bara sämre. Haha

Love my jacket from Pellobello <3


 

2015-11-19 @ 15:53:01 / Life of Melle

cold


hej allihopa. idag är det riktigt kallt ute, ett litet bevis att vintern är påväg. vi är redan i slutet av november. hur hände det  här? hur kan det gått så fort? hela 2015 har gått såå fort och nu laddar vi om för ett nytt år och nya möjligheter. 

idag har jag utvecklingssamtal, eller vad man nu ska kalla det? har vart anställd tre månader. först har man ett vid två veckor, sen tre månader och sedan sex månader. efter det blir man ju fast. jaja, har förberett mig lite inför det idag. efter samtalet jobbar jag till 22. imorgon är jag dock ledig och då ska jag umgås med mina kusiner och Aleah. sen på kvällen ska jag på bio med Linnea, Hanna och Albin! Blir en skräckis. Najs




2015-11-17 @ 10:47:29 / Life of Melle

done

hej och godmorgon! igår under jobbet kände jag mer och mer att halsen började strukla. fiick mer ont i halsen ju mer klockan blev och att min röst försvann. natten har vart jätte jobbig och mår allmänt dåligt.. jag har ju vart sjuk så himla länge nu? denna gång ska jag verkligen ta det lugnt, ha på mig mytcket kläder, få tillräckligt med sömn och inte festa hehe.

igår var min veriferingsdag iallafall! utbildningen i pastan är 10 dagar men jag har faktiskt bara fått 8 dagar av träning, varav det är typ 6 dagar med min ''riktiga'' lärare. men stått och lagat i 9 dagar. whatever, utbildningen har vart riktigt bra och haft riktigt bra lärare. igår var det teori i två timmar (!!) och sedan ''uppkörning'' i två timmar. det kändess jätte bra, antagligen några slarvfel på teorin men jag skrev mycket mer än vad jag trodde! men hjärnan blir verkliigen trött. okej att det är jobbigare och mer stressigt när någon står och överbevakar varje steg du gör men matlagningen kändes också bra. fick så mycket beröm så är jätte nöjd! får mina slutpoäng i veckan. och idag jobbar jag för första gången helt själv! är lite nervös men har mina grymma kollegor så det är inga problem.

innan jobbet ska jag fixa lite ärenden. ska till föris och hämta lite saker och sedan ska jag storhandla. jobbar till 23 idag så imorgon ska jag verkligen vila ut och bara njuta av lite ledighet, och även försöka bli frisk. xoxo pasta melle



2015-11-16 @ 10:27:23 / Life of Melle

New week

hej! vi firade hanna i lördags och sen blev det utgång till henriksberg. stannade tills det stängde och var hemma halv fyra. hade ju inte planerat utgång just eftersom jag skulle upp så himla tidigt. men jag körde nyktert. blev bara något glas och det är jag så himla nöjd över. iallafall, det var trevligt och vi dansade som fan! precis som det ska va.

klockan stod iallafall på 07 dagen efter och vi åkte innan 8 mot ullared. jag hade inte direkt någon ''plan'' om vad jag skulle köpa men hittade massa vettiga saker. köpte några julklappar och även saker till mig själv. basic tröjor, torrschampo, deo och sånt där basic. mitt bästa köp var ett trådlöst tangentbord till min ipad (!!!). sitter å skriver med det nu och är verkligen såå nöjd. sen köpte jag en basketboll också haha. sen blev det massa annat bra saker också, är så himla nöjd. vi hade en jätte trevlig dag iallafall. 

lämnade kvar min kamera hos hanna i lördags, så när jag hämtat den kommer det lite kamera bilder igen! här är en bild ebba tog med sin iphone, kameran på sexan är ju riktigt grym! idag blir det iallafall jobb, har min verifirering så måste plugga på det sista. önska mig lyckaa till






2015-11-13 @ 16:36:35 / Life of Melle

fredagskänsla

hallå! har ni fredagskänsla idag eller? på något sätt har jag också de faktiskt, trots att jag jobbar till 01 ikväll... inte super kul på en fredag men jag är ledig imorgon och söndag och det ska utnyttjas! imorgon vankas det firande för Hanna. lite plock mat och några drinkar. efter kanske det blir utgång men jag ska upp så himla tidigt dagen efter. vi är två bilar som åker till Ullared och vi åker redan 8 på morgonen. kaos haha, men kul ska det bli!

det blir jag, Linnea, Marcus, Mathias, Jenni, Isabelle och issa! gekås here we come


2015-11-11 @ 17:04:06 / Life of Melle

när solen har gått ner

oj. här ekar det tomt hehe. har vart super sjuk och haft noll inspiration. har även jobbat mycket. går i en utbildning hos vapiano så jag klättrar på karriärstegen. det är ju viktigt för stenbockar. jag jobbar mestadels kvällar på vapiano men halva utbildningen var vart 08-15, skönt att ha fritid efter jobbet men jobbigt att gå upp såpass tidigt när man är van att börja sent. nu kör jag dock kvällspass igen och när jag är kör med min utbildning blir mitt schema bättre. alltså mer dagar och längre pass. antagligen mer vardagar också. annars jobbar jag när alla andra kommer hem från jobbet, jag jobbar när solen har gått ner. ibland är det super skönt för man har hela dagarna på sog men samtidigt så skulle jag hellre vilja sluta tidigare faktiskt. men whatever ;)

igår fyllde ginger år så på lördag vankas det partaj för henne. ska bli mysigt att dricka och snacka skit med mina homies. och så blir det utgång! klackarna i taket, typ