2014-01-31 @ 18:19:00 / Bilder

i feel so high

 

2014-01-30 @ 20:56:03 / Life of Melle

barnvakt #1

hej! vanlig skoldag idag, inget mer med de. sen drog jag, aleah och linnea och storhandlade på willys efter jag hade vart hos momi och mofa. sedan drog jag och aleah hem till aleah, lekte massa och somnade lite. nu sitter jag iallafall här med en ansiksmask och är allmänt glad. längtat som fan till denna helgen! 
 
imorgon drar jag in till stan på morgonen, sedan direkt till gymmet! efter gymmet blir det att dra hem, duscha, raka sig och sånt tråkigt innan man drar till el ebbrunkis. det lär bli en jävligt go kväll! massa dricka och massa sköna människor! sen på lördag, om inte vi ska dra ut, vilket jag inte tror, ska jag träffa min jakob. sen på söndag blir det träning igen! 
 
 

2014-01-29 @ 13:20:56 / Bilder

summer of 11 and 12


2014-01-28 @ 23:23:48 / Inspo

cutie

.

2014-01-28 @ 21:30:00 / Life of Melle

my life is a party, my home is the club

hej mina vänner! idag har jag vart hur grinig som helst, eller hur siri? vi var ju ute i skogen och grillade, vilket iförsig va mysigt men jag var inte speciellt tagg på det. sen somnade jag på ebbas axel på svenskan, hehe. dock fick vi sluta tidigare så det är iallafall ett plus! jag skulle antingen träffa min bebis eller plugga med marre & nea men jag gjorde inget av de.. är för lat och har lite ont i huvudet. men jag sitter och pluggar nu iallafall! 
 
imorgon börjar jag senare än vanligt iallafall eftersom vi började tidigare idag. dock är det den längsta skoldagen men jag orkar inte se det negativt för när onsdagen är slut så går veckan hur fort som helst! är ledig på fredag också så det är ännu bättre! så imorgon är det vanlig skoldag och sen ska jag träffa jakob hihi. ♥ tror inte jag kommer kunna göra det den här helgen och de känns bajs men what ever. my life is a party, my home is the club.
 

2014-01-28 @ 06:21:26 / Life of Melle

fuck my life

skulle ha pluggat efter skolan igår, men var först hos emelie och sen gymmet med linnea. sen gick jag, linnea och maria på en as lång promenad som sedan frida joina oss på. så ja, jag var ute från typ sju till halv elva igår och somnade rätt så hårt efter det. därför ska jag till bibblan idag och plugga, däremot vill jag hellre träffa jakob men vettefan..
 
och sen idag, usch! ska vara ute i skogen i mer än tre timmar i detta väder? förstår inte hur min efterblivna lärare tänker. det har ju för fan snöat mer. blir bara arg och äcklad när jag tänker på det. 
 
och igår var jag som sagt hos emelie direkt efter skolan och fikade eftersom ebba fyllde 18! åt dock extremt mycket nutella så var lätt illamående
 

2014-01-26 @ 22:27:59 / Life of Melle

söndag

hej mina vänner. sitter och kollar på lost under tiden jag har mina tankar någon annanstans. idag är det exakt ett årsen vi firade min fina vän ebbalinas 17 årsdag. vid 12 slaget tog vi en vår hemmabakade tårta med en stor härlig kuk på. kommer ihåg att den kvällen var så jävla lyckad. hade otroligt roligt! ett stort gäng hos henne, ens närmaste vänner + massa andra. dricka alkohol och dansa till fötterna värker. nu ska vi fira henne på fredag, lite annorlunda människor men är så taggad. hon fyller 18. jag träffade henne när vi va 12-13. hur fan kunde det gå så fort?
 
annars har min helg vart väldigt lyckad och jag är taggad till en grym vecka! igår stack jag, mathias, cassandra och linnea till lager 157 och shoppade lite. jag köpte dock bara en tröja, som ni kommer få se på fredag ;) sen stressade jag mig till jakob och var där hela kvällen, kom hem klockan 2. vi kollade på lost, myste och snackade. älskar att bara ta de lugnt ibland, bara få slappna av och vara. och idag har jag vart med linnea och maria en liten stund. sen drog jag och linnea till gymmet! 
 
jag innan jag åkte till jakob igår, mina ögon ser såååå trötta ut. inte konstigt haha

2014-01-25 @ 13:53:16 / Life of Melle

dagens planer

sitter och kollar på lost, ska börja på säsong 3 nu! mitt mål är att komma ikapp jakob och det verkar inte vara några problem haha. dock har jag sovit till och från för har inte sovit speciellt länge eller speciellt bra inatt. 
 
om en timma ungefär ska jag iallafall iväg till lager 157 med mathias, cassandra och så kanske linnea hänkar! ska få lite cash idag men alla pengar denna månad kommer gå till alkohol och presenter haha. jaja, februari blir en tuff månad, precis som januari men sen vänder det. eller typ inte, för har stockholm och rhodos att betala men yölö.
 
sen ikväll eller någon gång ska jag iallafall träffa jakob. så det blir en lugn kväll, härligt. en rätt så lugn helg överlag. även om det blev lite alkohol igår körde jag nyktert, måste spara pengar och ta hand bättre om min sletna kropp. och btw, hur långt hår har jag inte fått? 
 
 

2014-01-25 @ 09:56:37 / Life of Melle

lördag

okej, denna träningsvärk dödar mig. körde jävligt hårt på gymmet och tog lite rekord i tyngder, så nöjd. måste komma in i träningen på riktigt, göra det till en vana, ett beroende. körde mest armas, rygg, axlar och bröst med körde lite ben och rumpa också. så ja, jag kan inte lyfta eller använda armarna och kan heller inte gå. jag och linnea fick också en ny bff på gymmet haha. visade oss lite grejer och satt och snackade med oss ett tag. kärlek till trevliga människor
 
aja, drack lite igårkväll. innan vi drog var linnea & marre hos mig och käkade mackor och lyssnade på lite musik och tog det lugnt. sen drog vi vidare hem till en kompis, drack lite bira och lite shots. några blev lite runda om fötterna medan jag själv var nykter. sedan innan vi åkte hem mötte jag upp en full jakob haha, jävlar. det var så roligt när ebba skulle förklara för honom vart hon har flyttat. båda var extremt fulla och såg ut som om två bebisar som komminucerar. 
 

2014-01-22 @ 20:39:20 / Bilder

let's get high

 

2014-01-20 @ 22:56:34 / Inspo

be careful who you trust, the devil was once an angel

💕
Smoke
Clothes ♪
- Charlie Chaplin
winnie the pooh
Tattoo Money. ❤👌

2014-01-20 @ 09:43:49 / Life of Melle

Sometimes love is not enough and the road gets tough

Hej och godmorgon mina vänner. Har eran helg vart bra och är ni taggade för en ny vecka? Min helg var riktigt chill och är verkligen utvilad och mår bra. Bortsett från att jag har lite huvudvärk för fick några slag och sparkar mot tinningen i lördags natt.. men det är en annan historia haha
 
i fredags skulle vi ha supit men det blev inte av så jag låg och sov och var hur utvilad som helst i lördags. då var jag lite överallt, allum, nordstan med mera och sen på kvällen var vi hos linnea och drack lite bärra. skulle inte direkt vilja kalla det en lugn kväll för vi tjejer kaosar alltid när vi har musik och alkohol. 
 
igår, söndag, tog jag det chill iallafall, gick och gymmade vid 3, kom hem halv 6 och sen vid 7 kom jakob hem till mig. vi kollade film och pratade mest. helgen blev inte direkt som planerad men allt jag skulle göra hann jag med iallafall! 
 
nu är det en vecka till ebba fyller 18 (!!) och då ska vi självklart gå ut och dra en krogrunda. ska alltså inte dricka denna helg som kommer, för ska dricka på måndagen och sen helgen därefter. sen en 8 dagar efter ebbas 18 årsdag fyller linnea 18. herregud vad mycket alkohol det blir nu. för sen fyller emelie 18 också haha.
 

2014-01-19 @ 12:12:50 / Inspo

förevigt?

 

2014-01-19 @ 11:57:43 / Bilder

i'm fucked up

 

2014-01-17 @ 10:33:00 / Life of Melle

a small step for Maria but a big step for humanity

Igår, den 16e januari 2013, var en stor dag. Marre som nu är 18 barre köpte sin första snusdosa! grattis min fina vän. ♥
 
 
 
 
 

2014-01-16 @ 18:12:27 / Inspo

if you drink enough vodka it tastes like love

you don't need love when you have your friends and a bottle of vodka
 
❤️
Khairi Hmaidi - Messages | via Facebook
..
Drunk girl | via Tumblr
I like pretty things. & rap music. | via Tumblr
.
 
 
 
 
 
 

2014-01-15 @ 16:02:00 / Life of Melle

onsdag

hej! idag är det onsdag men ingen skola för mig eftersom jag hade feber igårkväll. hatar att vara hemma från skolan för det är så jävla tråkigt men vill inte bli sjuk på riktigt så har tagit det lugnt idag! dock gick jag en promenad med linnea och frida till willys förut för att köpa redbull. sen så har jag städat och rensat min garderob. det behövdes. nu ser det fint ut där inne iallafall men får se hur lång tid de tar innan det blir stökigt igen 

ska iallafall iväg till gymmet snart och fixa kortet! skulle tränat men hoppar de för att kunna bli helt 100. sen ska jag bara köpa en sladd till min högtalare jag fick till jakob, har fortfarande inte gjort de hihi. sen blir det hemma spa, ska bada, raka benen, ha ansiktsmask och bara gosa. så blir det skola imon som vanligt!
 
jaja, för att prata om något heeelt annat. hur underbart är inte vädret just nu? okej att det är lite väl kallt men annars är det hur skönt som helst. gräset är skönt, himlen är ljus och fåglarna kvittrar på morgonen. det är bara januari än så länge men det känns ändå som om våren är påväg. ♥ det ska dock snöa mer som har jag förstått. men nu är det iallafall vårterminen och den går skit fort. i oktober/november vet man ju att man har den långa vintern framför sig men nu är iallafall våren påväg. och det känns fucking awsome
 

2014-01-13 @ 20:56:57 / Bilder

let's go back in time

Slutet av sommaren 2012 tror jag.. Jag, Linnea, Hanna, Robin, Maria och Sanna spelade fotboll och åkte moppe här vid Skulltorp. 
 
Första terminen i 1an och första riktiga festen med många i klassen. Det skulle vara klassfest men kom dock inte speciellt många från klassen kommer jag ihåg haha ;) Festen var iallafall hos Viktor och de flesta blev rätt så dragna? På bilden ligger iallafall Emelie, Jesper och Anton haha!
 
 
Jag, Lindstrand, Ebba, Sanna, Maria, Natalie och Linnea var på fest i Floda, vintern 2012 tror jag! Festen var hos Simon och hade faktiskt skoj! Drack inte speciellt mycket under den här perioden men kommer ihåg att jag drack lite hembränt, söp ner sanna och åkte sen bil hem med en 16/17 årig kille utan körkort såklart haha
 
Krökade hos Hanna med några boys från lerum. Tror det var då Hannas bord gick sönder haha!
 
Fest i början av 2013. Rolig kväll som slutade lite knas dock. Började bråka med en skabbbrud haha. Dock när jag väl kom hem till Ebba så hittar jag henne i hennes morsas bil! Sen satt jag, Lindstrand, Julia och Ebba och snackade hur länge som helst! Bodde hos Ebba den helgen för dan efter hade hon party  ;)
 
Hade snefylla hos Lindstrand. Eller ja, alla hade la snefylla då. Spyorgie i toan och massa mer haha. Roliga men suddiga minnen
 
Festerna hos ebba slutar alltid vilt ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2014-01-13 @ 19:42:29 / Life of Melle

it's over

måndagen över! skönt, en dag närmare till helg och en dag närmare till lov! 
 
jag träffade oliver förut iallafall, gick en promenad till allum i den här jävla kylan. har haft på mig min riktiga everest vinterjacka nu när jag har vart ute men jag fryser ändå. det är så kallt att jag bara vill stanna hemma och gråta. kan inte våren komma nu?
 
sen drog jag, linnea och emil och åt sushi iallafall! snackade en hel del skit och sen stack linnea på träning men jag och emil var ute ett tag i anneberg ''på en cigg'' och snackade allmänt bara. sen dog jag av kyla, gick hem och la mig i ett varmt bubbelbad. eftersom vintern gör så jag gräver ner mig lite och blir allmänt trött ska jag nog gå och lägga mig snart. drömmer fortfarande skeva drömmar men nu vågar jag iallafall sova. annars får jag sova bredvid mami. 
 
här är min lilla trofé hylla hihi. på mina favoritdrycker, energidrickan såklart och på mina as balla shot glas jag fick i födelsedagspresent av mina tjejer. det enda som fattas är vodkan så är det en bra kväll. nej men ska byta ut ''energy drink'' från ica till en burn. burn burken är finare och ser med exlusiv ut, lolz.
 
 
 
 

2014-01-13 @ 14:45:00 / Life of Melle

sushi måndag

Måndag, vecka 3 och sushimåndag! Började 11.30 idag och slutade 12.50, det gör jag alltid på måndagar den här teminen om det inte sker någon stor schemaförändring vill säga.. Jag har iallafall tagit de lugnt nu efter skolan, lyssnat på maxad musik och drömt mig bort lite. Ska strax ut och träffa en kompis för att snacka lite.. Sen efter fyra någon gång ska jag äta sushi som sagt med Linnea. Det var hur länge sen som helst så längtar as mycket hihi. ♥ 
 
Här här veckans horoskop iallafall från veckorevyn. Stämmer lite kanske? Tycker jag allt. Men får se hur det blir :)
 

2014-01-13 @ 10:08:53 / Life of Melle

truth

- jag har haft konstiga drömmar i ett bra tag nu, tror det är runt två veckor. det är blandat med mardrömmar, verklighetsdrömmar och det är något som stör mig så jag vaknar nästan två gånger varje natt. häromdan drömde jag om matte (!!) och att han hade kidnappat mig. han slog mig, gav mig ingen mat eller inget vatten. tillslut rymde jag med hjälp av linnea och träffade tillslut jakob. visste dock inte vilken sida jakob var på. 
 
- dessa konstiga drömmar och för lite sömn har lett till att jag har fått finnar och munsår. hade inte en enda finne för ett tagsen men min hud vill bråka med mig. sen så har jag ätit choklad nu vilket gör saken värre. måste sluta äta choklad :(
 
- jag är kär
 
- det enda som fattas till min rhodos resa är strax över tusen kronor. sen fickpengar på det dock men hur duktig är jag inte?? det är för fan januari! dock har jag ju resan till stockholm som kostar pengar och är lite ivägen men jag löser det.
 
- första och enda gången jag har druckit det här året var när vi firade maria i fredags. *duktig* var inte ens sugen på att dricka då men jag gjorde det eftersom maria ändå fyller 18 och då är de mega fest!
 
- jag kanske kommer få ett helgjobb, håll tummarna!!
 

2014-01-12 @ 21:20:25 / Life of Melle

min helg

hej mina underbara vänner. jag vet inte varför men jag är så jävla glad. ligger här i min säng med ett stort leende och är bara lycklig. ♥ jag har iallafall haft en bra helg som började med party hos marrebarre och det var definitivt en lyckad kväll. sen igår, lördag, var jag först på middag hos brorsan och sen spenderade jag hela kvällen och liten del av natten hos jakob. hade jätte mysigt, världens bästa är han. 
 
idag har jag tagit de lugnt. vi har haft lite gäster över och jag börjar bli sjuk. dum som jag är så gick jag ut på en promme med genomblött hår också. det är ju iskallt ute så ni kan ju tänka er vad som hände. imorgon är det ny vecka iallafall och är faktiskt inte speciellt ledsen över de. ny vecka, nya mål och nya äventyr. jag försöker bara se det från den ljusa sidan. det blir till vad man gör de!
 

2014-01-11 @ 11:50:00 / Life of Melle

all good things are wild and free

lördag, smått sliten men jävligt nöjd från gårdagen. maria fyller ju arton på måndag så det var massa tjejer som åt och drack hos henne. några människor man inte sett på ett tag så det var roligt, sen var det några man ''känner'' genom andra och de va trevligt det med. och så sen va det massa nya handbollstjejer blandannat. så det var verkligen blandat med olika människor och sånt är ju kul!
jag tyckte iallafall kvällen var lyckad även om jag inte förstår varför man ska skapa onödig drama. men är det bara tjejer så blir det typ så, tråkigt nog. tycker det är onödigt att dra upp sånt när vi ska fira maria och det är ju hennes kväll. all fokus borde gå till henne. men jag hade roligt iallafall och det är de enda som räknas!!
 
tack älskling för en grym kväll, love ya ♥
 

2014-01-05 @ 04:09:03 / Life of Melle

i used to be the sweetest girl ever, til' i found out being the baddest girl was even better

vi ses när solen lyser i mitt ansikte och gräset börjar bli grönt. okej det låter bra, hejdå. 
 
 
 

2014-01-03 @ 15:30:43 / Life of Melle

twilight maraton

hej mina vänner. fredag idag, fest eller? njae. ska nog bjuda över jakob idag för lite film och sånt dära. skulle träffat han igår men lite saker kom emellan så jag, maria och linnea hade twilight maraton hos marre. skulle åkt hem men västtrafik suger ju kuk och bussarna gick inte. känns som om jag bor ute på landet. tänkte ta en promenad hem men nej haha, de fick jag inte. slaggade där och somnade runt fem imorse iallafall. annars var jag i stan hela dagen iallafall, kollade massa grejer och fikade med mera. annars så skulle vi egentligen gått på paronormal acitivity fem som kommer ut idag, men tror vi kör på den imorgon! 
 
jag på nyårsafton, har inte mitt hår blivit jätte långt igen??
 

2014-01-02 @ 14:52:45 / Life of Melle

2a januari

hejsan mina älskade vänninor. lolz. jag är verkligen utvilad nu, sov typ till klockan ett och det behövdes kan jag berätta er! sov inte speciellt mycke på nyårsafton och hela dagen igår var jag med frida, linnea och maria. vi fyra käkade pizza hos marre och sen när frida träffade josse så kollade vi tre på sagan om konungens återkomst. efter de åkte vi till ica, köpte massa frukt och drog till mig och kollade skräckis. dom gick halv två inatt och jag däckade hårt efter det i mammas säng. 
 
ny dag, nya tag och nya äventyr. dagens planer är att åka till allum, köpa plattång antagligen och sen ikväll är lite osäkert. kanske ska träffa jakob eller så ska jag träffa mina tjejer. standard ju. har lovat mig själv att leva ett mer hälsosamt liv och de handlar inte bara om att inte käka onyttigt och inte träna. utan det handlar om att sluta vara känslokall (har blivit mycket bättre, i höstas hade jag ju inga känslor. va som en vägg) och att inte festa/kröka varje helg eller varje lovdag. kroppen tar stryk av det. men jag tänker såklart festa hårt ändå. alla vänner fyller 18 iår så det lär bli en hel del fest ändå. sen så blir det rhodos och massa andra resor i sommar. men vill inte dricka så ofta som jag har gjort och fokusera på att min kropp ska må bra och vara fräsch. är bara 17 men ibland känner jag mig som 40. euwww
 
och måste bli bättre att ta bilder igen! alltid roligt att ha i framtiden och här på min bloggish.
 

2014-01-02 @ 14:20:00 / Life of Melle

gifts

har jag berättat att jag har världens bästa vänner? antagligen, men det går inte att säga de för många gånger. 
 
nu när man blir äldre, och förhoppningsvis lite mognare och mer erfaren så märker man att det är inte viktigt med många vänner, eller vänner med status. utan de enda som räknas är att man umgås med människor som lyfter dig, hjälper dig flyga men också är beredd att ta emot dig om dina vingar är för svaga. 
 
ju äldre man blir, desto mer ''förlorar'' man kompisar som man tidigare trodde va vänner. du förstår vilka som kommer stå bredvid dig ovasett vad som händer och du kommer se vilka som är snabba på att lämna dig när inte är lika lyckad som innan. jag vill umgås med positiva människor, jag vill ha människor som bidrag med något bra och mycket skratt i min omgivning. vänner är den familjen du väljer själv. det är ohana. sen att man har många mer kompisar är en annan femma. men riktiga vänner är människor som står vid dig när du är på toppen och inte behandlar dig annorlunda, men dom står också vid dig när du råkar falla ner och gör dumma saker. vänner är dom som säger till dig att du beter dig illa istället för att säga de bakom din rygg. 
 
detta år vill jag bara umgås med människor med positiv energi. det lär inte bli stor skillnad från förra året för jag är nogrann med vilka jag släpper in och vilka jag håller lite längre ifrån. har lärt mig att man inte ska lita på någon annan än sig själv, men vissa är en del av mig.
 
btw, fick verkligen världens bästa presenter på min födelsedag! önskade mig bara pengar & presentkort av min familj och de fick jag. så nu har jag lite pengar till rhodos + miley men har samtidigt fortfarande råd att köpa kläder. sen av mina vänner fick jag verkligen grymma presenter! fick massor. här är lite av de. fick två victoria secret body splash (dom längst bak, luktar skit gott) och VS body butter. fick också en till VS påse samt ett par skiiiiit snygga trosor från Victoria Secret! Gaahh, dom vet exakt vad jag gillar. Fick massa mer som jag visar senare. puss
 

2014-01-01 @ 16:37:00 / Inspo

i'll party to the end of day

and I will probably die of it, but hey, I atleast had fun along the way
 
 
☮ | via Tumblr
Tumblr,"the missing Pieces" (12.30.2013)

2014-01-01 @ 15:59:17 / Inspo

-

Att få somna bredvid honom, liggandes mot hans bröst och känna hur hans hjärta slår. Jag andas in hans parfym eller när han rör vid mig är det som om mitt hjärta hoppar över ett slag. Att sen få vakna upp och se hans bruna ögon som möter mina blåa, och se hans fina leende när han märker att jag är vaken
 

2014-01-01 @ 13:59:42 / Life of Melle

1a januari 2014

först och främst, grattis till min blogg till ett års dagen.
 
hur har erat år vart än så länge? mitt har vart bra och mysigt. firade tolvslaget i utby med mina närmaste tjejer samt jakobs & hans homiés. Hade ett bra avslut på 2013 och en bra början på 2014, med Jakob som min nyårskyss hihi. Efter det blev jag allas nyårskyssar, typ. Jag vann lätt med antalet iallafall. ;)
 
Sen drog alla andra brudar på fest, som inte blev så lyckad. Dom försökte dra med mig men jag ville verkligen inte festa på nyår. Kändes bra att jag inte drog med faktiskt, fick sms av linnea vid två tiden också.. Jaja, hela dagen/natten är överskattad. Det slutade med att jag sov hos Jakob iallafall och vaknade upp bredvid honom. Bra start på ett bra år. ♥
 
 
världens bästa