2015-04-29 @ 20:17:36 / Life of Melle

they dont care about us

halloj!! har vart barnvakt typ hela eftermiddagen, vi var ute på gården och lekte massa sen myste vi framför teven med jordgubbar och vindruvor. världens bästa aleah. nu är jag på g till Jakob, han lagar mat nu så maten är klar när jag kommer "hem". perfekt make ;) 

imorgon är det valbooorg, och tråkigt som jag är hade jag faktiskt inte tänkt göra något. men va fan, jag och Hanna ska ut med ett gäng gubbar och dricka några glas. fortfarnade chill men ändå fet




2015-04-28 @ 09:02:50 / Life of Melle

tisdag



Tisdag! Och en dag närmare fredag wiee.

Igår slutade jag jätte tidigt, drog till mormor och morfar och klippte gräset. Sån sommarkänsla att klippa gräset lixom?? Åhhh. Sen så tjänade jag lite pengar också hehe. 

Senare gick jag och Linnea ut på en lång promenad med vovvarna. Super mysigt! Sen satt jag och mamma och pluggade lite, ska plugga hela veckan och försöka få in uppgifter jag ligger efter i. Droppa av saker lite då och då lixom, då slipper jag ha ont i magen och vara stressad haha. Det är en hel del saker nu på slutet, och jag ser bara hur dagarna blir mindre men plugget är mer. Stressigt.. får lägga i ett kol.

Sov iallafall hos min kärlek, vi kollade skräck och bara hade det mysigt hihi

Hoppas ni har en bra tisdag xoxo







2015-04-27 @ 20:18:01 / Bilder

min man



2015-04-27 @ 17:00:00 / Life of Melle

stockholm

åhh stockholm, vad bra vi hade de. eftersom vi gjorde så himla mycket saker så kändes verkligen de två nätterna och de tre dagarna längre. ont i benen och fötterna hade vi allihopa men det var verkligen värt de. vi har sett jätte mycket fina saker, gjort massa roliga saker och bara njutit av det fina vädret.
 
vi åkte från fina göteborg tidigt på tisdagmorgonen vilket gjorde så att vi hade mycket tid redan på tisdagen. vi tjejer satt vid havet, käkade glass och snackade massa skit. helt underbart ;) sen besökte vi riksdagen, hela klassen åt på vapiano och senare på kvällen såg vi chicago, en musikal som faktiskt var riktigt bra. lite segt att man var så himla trött efter en lååång dag men jaja. sen på kvällen drog några av oss tjejer till stureplan och ramlade in sent någon gång där på natten hehe. 
 
 
onsdag så vaknade vi, lite halvt sletna sådär men tvingade oss ner till frullen. det var så jävla jobbigt för fritidarna skulle åka hem (iförsig jävligt skönt haha) men då var vi åxå tvungna att byta rum. åhhh. sen gick vi på ett museum, sedan hade vi fri tid hela dagen typ! vi tjejer käkade pizza och sushi, strosade runt lite och sen kollade vi ett avsnitt av ex on the beach innan vi + våra lärare gick ut och åt på jensens! super mysigt verkligen. blev massa skit snack och bara allmänt gött. sen drog lärarna hem medan vi pedagoger satte oss på t.g.i fridays uteservering med massa filtar och massa öl. det låg precis vid kungsträdgården där alla träd var så fina <333 sedan drog vi vidare, drack en till öl men jag, natalie och emelie drog hem tidigare för vi var trötta och krassliga.. vi kollade film och somnade gött hehe. 
 
 
torsdag så var vi på skansen hela dagen, strosade omkring bland djuren. såg vargar och björnar <33. senare drog vi till gallerian, shoppade lite, satt ute med massa god mat och hade de allmänt gött. på vägen hem köpte jag och gurris as god mat och satte oss vi havet och åt. sen chillade vi ett tag vid havet innan vi drog hem till fina götebooooorg.
 
 
 
 
 

2015-04-27 @ 16:35:32 / Life of Melle

prom

åh, det börjar dra ihop sig. igår var jag och jakob som sagt på ströms och köpte en jätte fin kostym + allt till honom. blev en mörk marin blå från tiger of sweden, verkligen såå fint!! jag själv velade jätte länge med vad jag skulle ha på mig, men blått skulle de vara! beställde först två klänningar, men båda satt jätte konstigt på, var förstora och nä.. det blev inget bra. men för några veckor sen beställde jag en klänning jag spanat in väldigt länge, och oj va bra det blev! himmelsblå, djup i ryggen med massa detaljer. det är verkligen såå mig. 
 
sen så har jag även velat länge om jag ska gå på min bal, jakobs bal eller båda. och idag köpte jag iallafall biljetter med mina girls för våran bal den 21 maj (!!) på valand. sen så beslutade jag mig för att gå på jakobs också. hur ofta går man på bal lixom? one in a life time. hans bal är på clarion så det ska faktiskt bli super kul! sen så snackade vi ihop oss alla vi tjejer så alla vi ska dela på ett bord på balen, ibland vet man ju inte riktigt vart man hamnar men detta kommer bli sååå bra.
 
 
 
 

2015-04-27 @ 09:04:20 / Life of Melle

ny vecka

ny vecka! och oj oj vad dåligt jag uppdaterar. jaja. haft en grym vecka faktiskt! var i Stockholm och sen hade jag en grym helg. nu går tiden ännu fortare och det är redan Valborg på torsdag?!?! vad händer med tiden?

är på g till skolan nu iallafall, sov hos Jakob inatt. igår så var vi på Ströms och köpte kostym till honom. det blev såå bra. men ska berätta mer om Stockholm + helgen lite senare. as najs ju




2015-04-13 @ 21:09:26 / Life of Melle

my week

måndag: avklarad! gött, en dag närmare till helg. men har haft super kul, jag och isabelle lekte massa med aleah. och sen kom dom andra hem så åt vi en god middag mmm..
 
tisdag: har nationella prov i svenska mellan 08.20-12.30. slutar efter det och då drar jag nog och tränar, eller pw iallafall! och så ska jag plugga lite
 
onsdag: är ledig
 
torsdag: har äntligen mitt ''föräldramöte'' + en slags redovisning i religion. sen så är det cabare och då ska jag se min lilla ginger sjunga <33
 
fredag: ska typ spela golf med klassen? venne om vi ska dit eller om jag är ledig. men på kvällen är det iallafall partaj hos oliver som fyller 19!
 
lördag: umgås massa med jakob, vi ska blandannat (förmodligen) köpa kostym och sånt till honom. annars filmkväll eller så ska vi hem till min bror.
 
söndag: plugga och degaaaa
 
 

2015-04-13 @ 13:28:31 / Life of Melle

amen tjena

efter tusentals av mejl, samtal, sms och stalking från mina fans (Maria) så tänkte jag köra igång igen! det är lite roligare nu när det är lite varmare ute och man mår lite bättre. 

nu är det verkligen sista refrängen innan studenten. påsklovet är slut, nu är det bara nationella typ och sen är det hade gött hajjjj. jag och Emelie räknade ut att det är 30 skoldagar kvar, 30 stycken!! och av dom är det många degdagar, typ som nu på onsdag är det en mässa och på fredag ska vi spela golf. amen gött

resten av dagen ska jag plugga lite, det är np imorgon ju. sen så ska jag passa Aleah medan Marcus är och tränar. super kul 

jag och Jakob åt goooo dröm lunch i helgen