2016-04-30 @ 09:57:44 / Life of Melle

godmorgon

godmorgon mina loverboys. lördag morgon och fy vad jag är trött. Jag, Bexon, Albin och Frida drog till Vasa igår och tog oss några glas. Ebba och Lindstrand hänkade sen också, plus Alexander med massa killar. I dont know. Vi hade super trevligt tills en liten incident men skit samma! jag Albin & Bexon drog hem lite tidigare så jag var hemma runt 1. 

idag ska vi ju hem till oliver. först åker vi hem till Hanna och sen drar vi till oliver. perfekt perfekt! 






2016-04-25 @ 23:25:46 / Life of Melle

friendos

hi lovers. är finally påväg hem från jobbet! mindre rolig dag när allt inte är som det ska, men ey så får de va ibland också. har ett grymt team ovasett. men åh vad jag längtar tills imon då jag är ledig. behövligt asså. spenderade ju mina lediga dagar i helgen på att va bakis. mindre roligt. mindre värt. 

innan kneget så träffade jag upp Frida, vi hängde lite sen drog vi till mig. vi spelade lite kort och hade det mysigt. trots att vädret va piss så är man positiv  ändå lixom. förstår ni vad jag menar? jaja, längtar iallafall till imon! vill köpa mig en ny garderob och så ska jag ju pierca mig. amen najs ju??




2016-04-25 @ 11:34:27 / Life of Melle

måndag

hallå mina tomtar! fått arga påminelser från fans (Frida) att jag måste uppdatera. så hello, här är jag. hur mår ni? vad har ni för er? Måndag förmiddag och jag kollar lite serier. ska strax fixa mig lite och sen dra och ha fan-träff, (alltså träffa Frida lol). sen kör jag jobb till 23, har verifering med min elev men innan det måste jag sätta mig med lite papper och fixa. ska blandannat rätta prov. 

den senaste tiden har jag partajat lite (eller kanske för mycket haha), det har vart tough viking, sen självklart jobb och häng med fina vänner. har haft ett par bra dagar iallafall! imon är jag ledig och har tänkt ha en heldag med mina girls. vi ska ha lite kvalitetstid. spendera pengar, kanske ta en öl och bruncha. kommer bli så bra!! vill inskaffa mig en ny vår- och sommargarderob. sen så ska vi köpa present till oliver också, han har ju fyllt år så vi ska fira honom till helgen! 



2016-04-20 @ 23:48:06 / Life of Melle

night

godkväll. har haft ett par jätte bra dagar nu det senaste. har umgåtts med fint folk, har druckit öl (livet), spelat massa sims och jobbat. lite som vanligt typ. nu är jag påväg hem från ännu en bra dag på jobbet. imorgon är det redan torsdag, hade tänkt träffa Albin en stund innan jag börjar. kör stängning imorgon också. 

sen på fredag är jag på jobb nummer två. kör till 20.00, cirkus typ, sen drar jag vidare på lite partaj. skulle vart återträff med högstadiet klassen. massa av oss var ju och fikade för ett tagsen och planerade in detta datum. dock är det massa som inte kan (som vanligt, tyvärr!!) och sen är det lite annat folk som kommer också. ovasett så ska det ändå bli kul. 

på lördag är det tough Viking och sen ska jag nog hänga med lite folk i Slottskogen. Får se hur bakis jag är, kanske kör lite partaj då också.

my babes Angelica, Jessica, Sabina & contance. Vi + Johan och Filip drack lite öl i söndags. Love it



2016-04-17 @ 07:11:34 / Life of Melle

sunday morning

godmorgon mina tomtar!! hur mår ni? jag mår bra, klockan är sju på en söndagsmorgon och jag är på g till jobbet. som den sanna knegare jag är. lol. jag börjar må bättre nu också, min hals är bättre och har ingen feber längre. tacka Gud att jag tog det lugnt och att jag bara låg i soffan hela torsdagen. gäller att lyssna på sin kropp!

efter jobbet ska jag + chera, Sabina och några hänga lite. smoke it up, lol




2016-04-16 @ 11:32:20 / Life of Melle

good morning

hej och godmorgon! vaknade super tidigt idag, antagligen på grund av att jag är så van att gå upp tidigt nu. ganska kul och se hur kroppen anpassar sig så himla fort. jaja, hur mår ni idag? roliga planer för ikväll? hade ni en bra fredag?

det hade jag iallafall. Hanna kom in till mitt jobb, vi gjorde lite ärenden i stan och hemma sen drog vi till mig! degade en stund innan vi drog över till miss Frida och drack lite vin. kom lite annat folk under kvällen också och trots att alla var super sega så hade jag en härlig kväll!! älskar kvalitetstid med mina ladies and mina små pojkar. bara hänga, snacka skit och skratta. är omringad av fina människor och är så tacksam över det. 

ändrade massa på jobbet idag pga lite kaos men jag jobbar ikväll iallafall! kanske lika bra eftersom jag känner mig helt utmattad och fortfarande sjuk, ganska skönt och bara dega hemma och koppla av lite. imorgon har jag verifirering dock och börjar super tidigt så lär va trött... sen taggar jag till nästa vecka,  har massa roliga saker inplanerat!! 

hoppas ni har en grym helg, det har jag iallafall hihi


2016-04-14 @ 12:14:13 / Life of Melle

mörka tankar


ligger hemma och är sjuk. ändå ganska passande när jag väl är ledig idag. kan inte va hemma onödan direkt. men usch hatar och va sjuk,man blir så uttråkad. kolla på tv, äta, kolla tv. lixom, det finns inget mer att göra känns det som? ska iallafall till mormor och morfar lite senare och äta. hade tänkt ta en promenad dit om jag orkar, kanske ska ut och fotografera också. något får jag hitta på ändå. 




2016-04-12 @ 07:03:40 / Life of Melle

yesterday








2016-04-10 @ 21:21:27 / Life of Melle

love

hej mina tomtar!! hoppas ni har haft en grym helg. jag har jobbat mycket, även fixat och donat med massa shit. så har faktiskt tagit det super lugnt, sovit i god tid och haft kvalitetstid med min familj. min fina familj.

knegade till fem idag, sen drog jag, chera, Tamara, contance och akina till ett ställe och hängde. rökte lite vattenpipa (fett coola ändå?) och drack lite drinkar (alkoholfria ofc). haft det sååå najs. ba pratat allmänt och ba hängt. såna fina människor jag har omkring mig. love it. imon är en ny vecka, nya tag woopwoop. har massa inplanerat ich tror det kommer bli bra!! har en bra känsla




2016-04-07 @ 20:04:35 / Life of Melle

remember why you started

oj! vilken dag. har ni haft det bra? jag har jobbat hela dagen samt haft viktiga möten. idag är en viktig dag. har tidigare skjutit upp jobbiga saker. att säga farväl till ett gammalt kapitel i sitt liv, att ta ett annat steg mot lite mer främmande saker. haft en tydlig tanke och vision om hur mitt år skulle se ut, nu kommer det se helt annorlunda ut. men mycket bättre! är otroligt tacksam över mina möjligheter jag får, jag kämpar hårt varje dag för att uppnå detta. glöm aldrig att ge er en klapp på axeln, vi alla förtjänar cred. inte bara från andra utan också från oss själva. vi är så jävla bra, precis som vi är.
 
nu tar vi ett till steg, vi utvecklas, vi förändras. ser framemot att träffa Melina 40 barre, undra vad hon kommer ha åstakommit hehe ;))))
 
 
 
 
 
 
 
 

2016-04-06 @ 14:21:24 / Life of Melle

work work work

hello guys!! hur mår ni? idag är en bättre dag, är på jobbet nu men det är super lugnt. har mest städat lägenheten faktiskt haha. jaja, slutar 20.00 ikväll. då ska jag direkt hem för imorgon är det verkligen en fullspäckad dag! blir små stressad ba att tänka på det men tänk känslan på fredag. när allt är gjort. åh va skönt!!

jobbar på boendestöd imon till 4 ungefär, ska käka hos mormor och morfar och sen ska jag ha möte. jobb jobb jobb. pengar pengar pengar. livet är najs. sen på fredag kör jag igång med nästa generation av elever. jobbar 08-15. sen efter jobbet ska jag iväg till ikea. blir en lugn fredag, vilket är behövligt. jobbar även lördag & söndag. ska kanske hem till en polare och ta en öl på lördag. vi får se!! 

nästa vecka ser hyfsat normal ut också. är igång med mina elever och ska även ha anställningsintervju på vappan. ska bli skit kul och va med!! 

som ni hör/läser handlar allt om jobb. mitt liv handlar om jobb. känns som det är det enda jag gör typ. varje ledig sekund försöker jag utnyttja. men ja, inte super spännande eller roligt att läsa om. 





2016-04-05 @ 21:14:14 / Life of Melle

dagens...

Dagens humör: lite svängningt, nedstämd med lite uppåt.

Dagens mående: inte så jätte bra, huvudvärk också allmänt hängig. 

Dagens borde: hmm... ringa lite samtal typ.

Dagens frisyr: oj oj. bara uppsatt i en slarvig knut.

Dagens outfit: adidas mjukis och en hoodie från design only.

Dagens planer: fixa och dona i Mathias lägenhet. 

Dagens vill ha: en svart Stella McCartney, en nude givenchy och ett par tröjor från adidas. 

Dagens fundering: att jag vill härifrån. 

Dagens beroende: choklad och koffein. 

Dagens tråkigaste: att duscha typ hahah. fräsch tjej

Dagens längtan: till bättre tider, till jag åker härifrån!! woopwoop 

Oj haha, låter super deppig! Inte riktigt så illa men har haft en mindre rolig dag. Igår var dock super najs!! Åkte till triumf med Linnea och Hanna. Sen svängde vi förbi bolaget och drog till skulltorp. Kevin, foffe och Anton kom också! Spelade basket hela kvällen och drack öl. Fina vänner man har. Älskar att våren är här och att sommaren är på g. Nu lever man.






2016-04-04 @ 08:39:29 / Life of Melle

olympics

hej. har haft en blandad helg. eller egentligen en bra helg men söndagen var mindre bra. känns som jag är med i ett teveprogram typ. hade iallafall jätte svårt och somna igår, typiskt när det är olympics idag. 

annars i fredags träffade jag massa från min gamla högstadieklass! liten återträff. vi var mer än tio personer som satt och fikade, pratade om vad alla håller på med nu och så! har planerat in lite roligt också inom snar framtid. saknar mina små klasskompisar såå mycket. har fina minnen med dom hehe <33

sen drog jag och Hanna vidare till en bar. ett glas vin blev snabbt flera eftersom massa andra fina vänner kom. och så knegade jag 13.00-23.00 på lördagen! wiieee.