2016-05-24 @ 14:30:28 / Life of Melle

while we are young

hej babes! har inte någon uppfattning på dagar eller tid. har jobbat kväll/natt dom senaste dagarna så hela min dygnsrytm är ju lite knas. i söndags och igår hade vi årlig städning och jag var lyckligt lottad att bli schemalagd på båda dagarna. har alltså slutat efter 01.00 båda dessa dagar, och igår när jag gick var vi inte ens klara.. men min sista buss går halv två så vad ska man gö. har även kört mina sista pass med två av mina absolut favoritpersoner på jobbet, jag är ledig mycket denna vecka medan dom kör sina sista pass innan dom går vidare. jag ska ju själv byta jobb under sommarn men samtidigt så suger det att dom försvinner... 

jaja, nog om jobb! jag är ledig sjukt mycket denna vecka. och trots att jag jobbat hela helgen så har jag vart hos Frida och druckit lite öl, sen så har vi firar Mathias som fyller 22 på lördag! har massa roligt inplanerat denna grymma vecka så är sjukt tagg. ska strax iväg nu och möta upp Hanna. vi ska shoppa lite. sen imon ska jag ut och bärsa!! löning vafan. hoppas ni har haft en grym helg, och har bra planer för en ny vecka. 




2016-05-19 @ 10:07:59 / Life of Melle

tattoo

hej och godmorgon! vaknade av förskolans dag utanför. alla förskolor i området är på baksidan här och har lite fest. annars är jag inte super pigg idag, slutade vid 11 igår och då hängde jag lite med min babe Tamara. vi drack några öl och tjötade. lite kvalitetstid. såå taggad på Pride Göteborg om några veckor. 

annars idag så är jag ledig från jobb, så jag och Mathias ska ju gadda oss! annars får ni ha en trevlig helg och så, jag jobbar hela helgen så vi hörs nästa vecka puss puss 



2016-05-17 @ 23:43:23 / Life of Melle

night

natt, eller kväll. vad ni nu vill kalla det haha. jag är påväg hem från jobbet, längtar tills jag ska lägga mig på min underbara kudde. det första jag gjorde idag när jag vaknade var att dra ut molle på värsta långpromenaden. underbart sätt att börja dagen på. framförallt när det är sol ute, love it. imorgon lär jag göra samma sak, sen direkt till jobbet!

nu är det två dagar kvar tills jag gaddar mig, och nio dagar till summerburst!! gaaash, har så mycket att se framemot nu. denna sommarn kommer bli sååå bra. sagt det tidigare och säger det igen, kommer hänga med mina favoritpersoner all ledig tid och bara njuta av mina fina vänner. pratar med er varje dag, kan prata med er om allt och jag skulle aldrig oroa mig för något när jag vet att jag har er. 

annars blir det jobb heeeela helgen, vilket suger men thats life. nu taggar vi 


2016-05-16 @ 23:21:46 / Life of Melle

togheter





2016-05-15 @ 10:30:03 / Life of Melle

funday

oj, dom sista timmarna igår på jobbet var inte roliga. jag var heeeela slut. känns som om jag har så mycket runt omkring hela tiden så jag känner mig helt utmattad. har inte haft en enda dag hemma och bara degat på veckor. samtidigt så har jag haft det så jävla kul men är trött haha. idag är jag ledig från jobbet men hela min dag är fullspäckad. 

förövigt känns det som en måndag och inte söndag? jaja, jag ska va barnvakt hela dagen så ska strax iväg och hämta Aleah. sen ska vi + Mathias på en fotbollsmatch. senare i eftermiddag ska vi även hänga lite med Maria och Linnea. får se vad vi hittar på! kanske lek och bus landet, vi får se. och så ikväll ska jag träffa Nina och Frida. vi ska bara ha lite kvalitetstid med varann, hänga lite. mys mys. 

men imorgon är det ny vecka! är även ledig imorgon och då fan ska jag bara ta det lugnt. antagligen träffa någon homie men annars bara dega! det är ju inte jätte roligt väder heller så det går inget. 


2016-05-14 @ 11:07:48 / Life of Melle

ta inte livet för seriöst



hej goingar. lördag morgon, hur mår ni? det var super lugnt på jobbet igår så jag fick sluta tidigare, så jag, Tamara och Bahare drog direkt till en bar där Bexon, Albin, Alex och krille satt. sen mötte vi även Hanna och claris! jag tog det lugnt och vi kom inte hem särskilt sent. dock fick Hanna hemsläp och det var lilla jag haha. så jag åkte precis från henne och ska hem och dega en stund innan jag drar till jobbet!

är såå taggad inför nästa vecka. det blir iförsig mycket jobb men ska ju fan gadda mig på torsdag!! längtar såå mycket. äntligen 

känner mig så tagg på livet. denna sommarn kommer bli jobbig eftersom det är mycket jobb men jag ska se fan till att det blir den bästa sommarn på länge. kommer hänga med mina absolut finaste vänner, my little gang <3. säger det igen, är så lyckligt lottad att jag är omringad bland fina människor som bidrar med positiv energi. livet är fan för kort för att ha negativ energi omkring dig. 


2016-05-13 @ 13:32:32 / Life of Melle

one day someone is going to hug you so tight, all your broken pieces will go right back togheter



2016-05-13 @ 09:27:02 / Life of Melle

fredag

hej och godmorgon! jag har haft fullt upp dom senaste dagarna, jobbar dumma tider nu och så är det massa annat. idag är det fredag iallafall! vad har ni för planer? partaj? 
jag ska strax ut på en pw runda, sedan ska jag träffa Frida en sväng innan jag åker till jobbet. jobbar natt idag och även imorgon. ska bli lite sämre väder, skit tråkigt men jag ju ändå på jobbet! ska bli super skönt att ta det lugnt hela helgen, såå behövligt. 

däremot är jag ju ledig söndag och måndag så det kanske blir några öl och sen utgång. men jag är så himla velig, vet inte om jag orkar. jaja, vi får se!




2016-05-11 @ 08:56:20 / Life of Melle

smile



lite häng i skulle någon gång förra veckan! 



2016-05-10 @ 23:06:33 / Life of Melle

tonight

hej mina lovers in tha sun. vilket väder det har vart idag! helt sjukt bra, Love it. började jobbet åtta imorse men fick sluta tidigare. drog mig direkt till kåsjön och hängde en stund med Linnea och Hanna. drog hem, vilade lite sen har jag vart barnvakt! vart ute på gården med Aleah och lekt massa. 

Hanna smsade mig lite random, frågade vad jag gjorde och helt plötsligt var hon utanför. vi drog en liten runda i bilen, hamnade, like always, i kåsjön och så var lilla bex med. helt sjukt varmt ute, kan inte önska mig det bättre!! 

jobbar till halv fyra imorgon med, ska då möta Bexon och Albin och bara hänga. kanske blir årets första dopp.




2016-05-09 @ 22:04:10 / Life of Melle

maxat

hej och ja, här ekar det tomt. har vart för upptagen med att leva livet helt enkelt. kom precis ut ur ett långt bad, duschade av mig ett x-antal dagar av fest och bakfylla. lolz. har verkligen haft en sån bra vecka! har utnyttjat alla dagar till max, spenderat min tid med mina absolut finaste vänner. mitt lilla gäng <3 är så lyckligt lottad med fina, lojala vänner. vet inte vad jag har gjort för att förtjäna dom. 

nu ska jag iallfall jobba mycket denna vecka, men även ta det lite lugnare för min kropp är lite utmattad efter dom senaste dagarna. det är absolut värt det, ingen tvek men va fan jag är inte 16 längre haha. jag orkar inte lika mycket längre. 

ska berätta mer om min helg, den har vart crazyyyy. har vart överallt och ingenstans. älskar det här, bra väder, fina vänner och så lite öl på det. mums. imorgon ska jag jobba till halv 4, sen drar jag och hänger med lite folk i kåsjön. ska bli dunder väder, love it




2016-05-07 @ 07:14:05 / Life of Melle

#livinglife

hej mina små tomtar. klockan är sju på morgonen på en lördag, jag är påväg till jobbet men lika glad är jag ändå. solen skiner, humöret är på topp (bortsett från huvudvärk men kör en yölö). jobbar till fyra idag. sen så ska jag antingen hem till en kompis eller så ska jag träffa massa i Slottskogen. har inte bestämt mig än! 

känner mig hög på livet. känns som saker och ting har vänt, och det som inte är bra än är påväg. känner det fan i luften asså. 

igår drog jag direkt från jobbet till kåsjön där Linnea, bex, Jonte, Hanna å Frida väntade! kom fler folk lite senare. vi drack öl, grillade och ba hängde. Bexon badade lite också. love life just nu. vi slutade kvällen med basket och lite mer öl. hade en riktigt bra dag. hur var eran?



2016-05-06 @ 06:55:30 / Life of Melle

Never forget you

hej och godmorgon. 
igår var en sån bra dag. försökte stanna upp och bara njuta av ögonblicket. hela klanen Österlind var på BB för att träffa vårt tillskott i familjen. åh Ian var den finaste pojken jag har träffat. så himla mycket kärlek i en sån liten liten person. 

sen så hade jag, Bexon, Linnea och Albin planerats att träffats så vi drog till kåsjön. vi grillade, drack lite öl och så fiskade vi såklart haha. Hanna + foffe & dom joinade oss också. himla gött. vädret var såå bra och vi ba hängde och hade det bra. inte varje dag alla är lediga sådär. sen så beslutade vi oss iallafall för att dra in till stan och ta oss något glas. jag var hemma i hyfsad tid eftersom jag trots allt jobbar idag. men ja, jag är trött idag haha. börjar nu klockan 8, och direkt efter jobbet drar jag till kåsjön och hänger lite. blir ju jobb imon med men ska däremot hem till en vän och grilla åså imorgon. ska bli mysigt



2016-05-04 @ 16:25:00 / Life of Melle

high on life

hej min solstrålar. vaknade tidigt imorse och kände mig taggad på livet. igår föddes en ny generation, vår lille Ian är född. ❤️ alla är överlyckliga och jag har lite svårt att smälta allt. imorgon ska vi träffa honom. iallafall, gick på en långpromenad vid 11 i förmiddags och var ute i några timmar. svängde förbi mormor och morfar. sen så har jag hängt lite med min bae Linnea. vi har fixat med hennes skadade ben och sen har jag köpt lite grejer till min scrapbook. är himla taggad på att sätta mig med det imorgon! 

skulle ju annars vart ledig idag, men ey ni känner mig. jag är påväg till jobbet nu. har först möte i någon timma sen stänger jag. imorgon är jag iallafall ledig! och det vill jag vara nu eftersom vår prins är född och vi ska till BB. man glömmer lätt hur små dom verkligen är. kommer ihåg när Aleah föddes, det var det vackraste jag har sett. sån himla stor kärlek. 

jag hoppas iallafall ni har haft en grym dag i solen! vädret har verkligen vart hur bra som helst. 




2016-05-03 @ 07:14:04 / Life of Melle

morning

hej och godmorgon! börjar 8 idag och kör med en elev, jobbar till tre ungefär sen drar jag direkt till jobb nummer två! så kör dubbelpass idag. knega gör man, annars dör man. typ, eller inte. så jag kör nog till 8 ikväll. blir en lång dag men skönt att det är "uppdelat". är även ledig imon och på torsdag så det är lugnt! imon ska jag vila ut ordentligt tänkte jag hehe. 

sen jobbar jag båda fredag och lördag. slutar runt fyra tiden på lördag så ska hem snabbt sen ska jag hitta på massa kul! på söndag kanske det blir luckan, får se! 



 

2016-05-01 @ 21:18:08 / Life of Melle

good times

hallå godingar! hur har er helg vart? min var vart super.  var som sagt ute i fredags, sen hemmafest igår (drog dock tidigt eftersom jag inte mådde helt 100), åså allmänt gött häng idag i vårsolen. slutade kvällen på bingo där vi drog in lite cash, överraskade vår älskade ginger ofc. 
idag är det ju första maj! vart har all tid försvunnit? allt har gått så fort och snart är sommarn här, är så himla taggad. har massa roligt inplanerat under sommarn, jag är redo nu! 

ny vecka imon, måndag. taggar inför en ny vecka. har grymma planer inför helgen också. men imon kör vi igång med en ny kull elever.