2015-08-30 @ 16:06:21 / Life of Melle

last day of the week

halloj!! söndag idag och min sista utbildningsdag hos vapiano. kom ju hem från gran canaria sent i onsdags kväll och min första dag började i torsdags åtta på morgonen. det känns bra, trots att det bara har gått tre dagar. det är mycket att lära och så, precis som på vilket annat jobb som helst såklart. men som sagt, min tre-dagars-lång utbildning är över idag vilket betyder att jag har prov eller vad man ska kalla det! fick typ tusen papper man skulle plugga på. vissa saker kan jag utantill medan vissa saker har jag ju inte gjort vilket gör allt lite svårare... men det löser sig ;)

jobbar varje dag nästa vecka förutom onsdag. jobba är najs men planen har vart i flera månader att hela kusin klanen ska till Ystad denna helg. as segt att jag missar det men hoppas det blir en annan gång också. men på lärdag iallafall ska jag och tjejerna ut och bärsa eftersom Sverige spelar! möter upp alla i stan direkt efter jobbet så det är naaajs. längtar redan efter öl och skvaller med mina damer.




2015-08-30 @ 11:28:18 / Life of Melle

denmark


2015-08-17 @ 13:36:35 / Life of Melle

good feeling

igår kväll åkte jag, Albin, Linnea och bexon och fiskade. Blev ingen fångst men trevligt hade vi det ;) här hemma i anneberg gick på vi långpromenad tills vi hörde en man som inte mådde så bra. Så ett samtal till polisen ledde till att vi kom hem sent, och därför vaknade jag också sent idag.. Men solen skiner och det är två dagar kvar tills jag åker!

Idag ska jag iallafall iväg med Linnea och handla lite till hennes vovve. Sen så ska vi faktiskt iväg ikväll igen. Man får passa på nu dom sista sommar dagarna och kvällarna.. 




2015-08-14 @ 09:34:29 / Life of Melle

fantastiskt

åh vilken bra dag jag hade igår. jag, brorsorna, Jenni & Aleah drog på äventyr. vi besökte massa platser där pappa bodde när vi av små, fick upp massa minnen.. sen åkte vi till stranden där i närheten. fanns även ett slott man kunde gå in i. 

direkt efter de käkade jag hos mormor och morfar. var hemma max en timma efter och sen drog jag och Hanna in till stan. vi gick mest runt, bara njöt av en sommarkväll i vårt älskade Göteborg. köpte lite gott och äta och bara hade det mysigt. dead by april spelade också så vi va där och kollade. 

nu är jag på väg hem från jakob! jag och Linnea ska ut till havet. 






2015-08-13 @ 10:08:12 / Life of Melle

plans

godmorning! blev väckt av telefonen, sms sms sms, samtal. inte super najs för jag hade massa fina drömmar hihi. nej men det var Jenni som frågade om jag skulle hänga med på roadtrip. hallå, när säger jag nej till sånt? så fick säga hejdå till en trött jakob och gå till bussen. åker om en timma ungefär så måste hem, byta om och packa med badkläder och så.

iallafall, har faktiskt en go helg framför mig nu. vädret är on point och jag har massa att se framemot. 
Fredag, alltså imorgon så ska jag och min alban-Linnea åka ut till havet och bara ha de gött. det ska bli 26 grader med strålande sol hehe. saknar faktiskt henne super mycket, vi lärde känna varandra i Albanien ju. såå najs att vi fortfarande har så mycket kontakt. senare på kvällen ska jag nog ut och ta en öl med Linnea och Albin också. 
Lördag så ska jag Linnea (och hanna?) plocka svamp haha. ska faktiskt bli super mysigt!
Söndag blir det nog en roadtrip också. 

i ❤️ europe - gänget




2015-08-12 @ 19:07:09 / Life of Melle

sushi time

hej mina fans! idag skiner solen så jag och Hanna har vart på Allum. Hehe. Nej men köpte present till brorsan som fyllde år igår samt ett par riktigt snygga träningstights. Inte för att jag tränar men någon dag ;) nu ska vi två äta sushi och ta en lång promenad. ska dock till Jakob senare och mysa lite. 

ja men igår var vi i Danmark! vi hade det super mysigt, älskar verkligen dagar som igår. nästa år blir det samma veva, fast vi drar nog till Skagen då och kanske stannar någon natt. Pratar redan om nästa sommar, längtar också. Men va beredda på härliga och helt fantastiska bilder också ;)  tog med mig kameran för en gång skull. ångrar mig ju alltid lika mycket när jag inte använder den. det blir mycket roligare faktiskt.

Förövrigt är det exakt en vecka tills jag åker! Så om exakt sju dagar sitter jag förmodligen på en restaurang och kollat när solen går ner.




2015-08-07 @ 12:38:07 / Life of Melle

leva livet

något som det har blivit mycket denna sommarn, trots det dåliga vädret, är uteserveringar! öl, tjöt och extremt goa och älskade vänner. man dricker lite på ett annat sätt. kanske för man ska till jobbet dagen efter ;) nej men har blivit en hel del öl, glas vin, cider och drinkar. några gånger har det kanske blivit lite för mycket men vad gör det om tio år? det bästa som finns är ju när man bara är. kvalité med sina absolut finaste personer.










2015-08-03 @ 07:37:48 / Life of Melle

new week

godmorgon världen! ny vecka och bara 16 dagar kvar tills jag åker till värmen. längtar verkligen ihjäl mig. men innan det så ska jag hinna med att åka till Ullared och Danmark. tiden kommer iallafall gå fort. 

har inte alls sovit bra inatt, eller jo, när jag väl har sovit. men somnade as sent och vaknade ändå upp typ tusen gånger. vaknade upp vid 3 men trodde den var 6... ni vet den känslan när man ska upp as tidigt, man får verkligen inte försova sig så man vaknar varannan kvart typ. typ som när man ska utomlands tidigt dagen därpå. är la undermedveten nervös för intervjun jag har nu om en timma. tycker det är "jobbigt" påvägen dit bara, ni vet när man ska gå in fast man inte riktigt vet vart man ska. haha. annars så när jag väl har hälsat och hittat är det inga problem. lite roligt