2014-06-30 @ 20:51:00 / Bilder

i know it's hard but just keep going


2014-06-30 @ 20:37:00 / Life of Melle

när allt faller sönder

hejsan! är hemma från jobbet nu. slutade egentligen fem (som vanligt) men stannade kvar ett bra tag med linnea. men är hemma nu, har käkat och ska strax med bussen. idag ska jag bara ta det lugnt, vila ut eftersom jag håller på att bli sjuk. vill inte bli sjuk nu!! det passar inte bra asså.
 
annars är jag ledig imorgon och på onsdag. sköönt! imorgon har jag dock planer inför dagen och kanske lite inför kvällen. får se! annars blir de la träning, man får passa på
 
 
 

2014-06-30 @ 11:24:00 / Life of Melle

bestie <3

hej, länge sen sen sist.. men jag lever iallafall. ska åka till jobbet om tio minuter, slutar klockan fem förhoppningsvis. dock har vädret pms så det kan man inte direkt lita på. just nu är det molningt och det står att det ska regna senare. jaja, tjänar lite pengar iallafall, det är behövligt.
 
planen för veckan är iallafall jobb, ska jobba varje dag förutom imorgon faktiskt. men då har jag ett annat jobb + ska till sjukhuset imorgon.  lär ha fullt i veckan men samtidigt så ska det regna hela veckan så jag vet inte. 
 
 

2014-06-20 @ 14:09:00 / Bilder

njut av varje ögonblick

kaos många olika bilder från olika dagar. inte i ordning! njuut

2014-06-20 @ 13:50:21 / Life of Melle

yesterday

 
efter att ha lirat basket och chillat ett bra tag på skulltorp var jag och linnea ute på gatorna. träffade jakob, matte å jonte en stund. åså ebba å lindstrand åxå hahah....... sedan agerade vi taxi och körde några partyglada tjejer till mölndal haha. 

2014-06-19 @ 23:49:00 / Life of Melle

studentfirande

har verkligen vart fruktansvärd på att blogga, så nu är det dags att ta igen för förlorade dagar. lolz. i onsdags (för över en vecka sen) tog mina fina vänner Mikael och Pontus studenten. Då var det dags för riktigt partaj och vi alla hade la lite för kul haha.
 
Kvällen började hos Mikael med långbord. Det bjöds på riktigt god mat, mycket gott att dricka och väldigt bra sällskap. Hela hans familj, släkt och vänner var där så det var verkligen fullt hus! Senare blev det utgång och alla åkte in till stan i en skit stor bil, typ en minibuss haha. Det kändes verkligen som en partybuss och resan var såååå jävla rolig. Man tänkte inte på hur högt man skrek, hur man dansade eller hur mycket man drack. Planen var att dra till Park Lane men planerna ändrades och vi drog på strippklubb istället! Innan det satte vi oss dock på en pub och drack alldeles för mycket haha. 
Kvällen var såå lyckad även om det inte blev som planerat, det sköna var att det var så annorlunda folk och en annorlunda kväll. Jag älskar när något nytt händer, istället för samma gäng på samma krog varje gång lixom. Dock blev det lite för mycket av det goda så jag spenderade i stort sätt hela torsdagen med huvudet i toaletten. Jag har ingen aning när jag kom hem men när jag vaknade var jag helt ensam hos Linnea. Det behövs fler såna här kvällar ♥
 
Har minnen när jag går på avenyn med Mikaels fina studenthatt och sjunger ''jag har tagit studenten''. Åh, ett år kvar. Låt det gå fort 
 

2014-06-19 @ 21:07:12 / Life of Melle

back on track bitches

Sådär, hemma från andra passet för idag! Har haft en riktigt bra och fullspäckad dag, precis som jag gillar det. Har verkligen haft riktiga slappdagar de senaste, dagar utan krav, utan måsten - vilket iförsig är riktigt skönt. Men jag gillar att ha saker planerade, att hela tiden vara i rörelse. Jag hatar att vara stilla och inte veta vart jag ska. Hellre ett snesteg än inget steg överhuvudtaget. 
Körde iallafall cardio imorse (intervaller i bäckebacken) och gymmet nu med Linnea. Det blev rygg och axlar på schemat idag. Nästa gång kör vi nog bröst och mage, eller mitt favoritpass - ben hihi. Har vart riktigt slapp de senaste med träningen, eller med allt faktiskt, men det ska de bli ändring på. Måste ha kvar rutiner även om det är lov. Så imorgonbitti står löpning på schemat, skönt sätt att börja dagen med. 
 
Annars då? Ja som sagt har jag verkligen haft riktiga slappdagar de senaste. Har inte gjort något annat än att hänga med vänner, jakob, lite jobb och mycket sömn. Har vart så himla trött de senaste och vet inte riktigt varför, tror det beror lite på träningen och lite på annat.. Det har vart sköna dagar med mycket sol och mycket deghäng, vart blandannat i aspen och igår var jag och Linnea i Alingsås eftersom hon hade uppkörning. Jag var sååå nervös men min älskling klarade det <333 så nu ska jag äta mina bananpannkakor sedan ska jag och Linnea ut och brumma ;)) laddar upp inför midsommar imorgon hihi
 
 

2014-06-13 @ 11:37:08 / Life of Melle

friday and I'm in love

godmorgon! försov mig lite eftersom jag ska åka till momi & mofa och klippa gräs. annars är jag riktigt utvilad, mår äntligen bättre efter onsdagens partaj. firade ju mikaels och pontus student och det kanske blev lite för mycket av det goda haha, men det är kul! det var iallafall en riktigt bra kväll, ska berätta allt lite senare!
 
igår sov jag la mest hela dagen, var hos mormor och morfar och sedan träffade jag mina bruds för lite kvalitetstid. vi spelade lite boll, hoppade twist och snackade om galna minnen haha. man måste älska sommarnätter ♥ har nog inte riktigt förstått än att det är sommarlov men that's life. ska träffa alla ikväll, grilla och bara vara. det är iallafall planerna än så länge, men man får la se vart kvällen leder haha. med oss är det aldrig något lugnt. 
 
 

2014-06-10 @ 16:31:53 / Life of Melle

summer

sommarlov!! det är som en börda har försvunnit från mina axlar, äntligen är jag fri från skolan till höst igen. då är det nya krafter, nya tag och den sista rundan innan man ger sig ut i arbetslivet. det har gått otroligt fort, vilket jag är sjukt nöjd över eftersom skolan är bajs just nu. är sjukt stolt över att jag klarade det, det här läsåret har vart hemskt. det har vart ett helvete som jag var tvungen att klara av, vilket jag gjorde!
 
jag tränade direkt efter den korta skoldagen. körde intervaller ute, upp och ner för bäckebacken. fyyy fan av jobbigt men fy fan va gött! ska köra den rundan varje morgon nu hela sommarn. annars så ska jag träffa mina babes lite senare och någon gång ikväll ska jag träffa jakob. för tillfället lagar jag min data, ska installera om allt skit och ska fixa sims. lär ta ett jävla bra tag, men har ingen tid att passa så fuck it ;)
 
 

2014-06-09 @ 19:32:33 / Inspo

never leave a person who touches your soul more than your body


2014-06-09 @ 07:06:00 / Life of Melle

Mikael 19 år!

I lördags var jag på barnkalas hos Mikael som fyllde 19 år. Hade som plan att ta det lugnt, men det gick åt helvete haha. Men kvällen var verkligen sååå lyckad! Det bjöds på mat, tårta, drycker i mängder och massa olika lekar. Vi körde blandannat fiskedamm och femkamp. Allt var perfekt gjort, det var mycket folk och alltid massa skoj att göra! Blev sen hämtad av Markus, körde runt lite och slaggade sen hos Jakob ♥
 
Igår mådde jag faktiskt bra, förutom att jag endast sov någon timma hehe. Men vi köpte pizza, såg film och sov typ hela dagen. Sedan träffade jag Hanna en stund där på kvällen, pantade burkar och vandrade omkring och bara pratade :)))
 

2014-06-03 @ 20:26:31 / Life of Melle

stockholm, part one

ohshit, vart ska jag börja? jag söp skallen av mig i onsdags, kom hem sex på morgonen och skulle åka klockan åtta. sov alltså ingenting och var fortfarande rätt så full när jag och frida mötta upp jakob i centralen. bussresan dit var skit jobbig, mådde bajs, det tog åratal, det var trångt och ba usch.
 
när vi väl kom fram så stod samir, klara, hanna och clara och väntade på oss. vi delade upp oss så samir, klara och jakob åkte medan vi andra åkte hem till mig och frida. sedan drog vi fyra brudz ut på stan, käkade och hade det allmänt bra. kom dock vilse haha, men det är lätt hänt. träffade också min syssling vilket var jätte roligt! saknat henne jätte mycket faktiskt och det var tre årsen vi sågs sist. vi pratade om en resa till göteborg för hennes del och jag hoppas verkligen det blir av. sedan handlade jag och frida mat, gick upp på vår fina takterass, njöt av våra fantastiska liv och somnade sedan rätt så gött. 
 
 
 
 
 

2014-06-03 @ 20:08:38 / Life of Melle

bra dag

har typ tagit sommarlov, gjorde det redan förra veckan men idag var vi ute i skatås med klassen! det var jätte mysigt faktiskt även om det var en ovärd dag. började tio och slutade redan vid tolv men hellre det än en vanlig skoldag! det enda vi gjorde var att göra lite sallad, käka och sen matade vi fåglarna och fjantade oss där. 
 
annars så har jag sovit hela dagen. skulle träffat några polare men råkade somna hehe. jaja, ska till ica om en halvtimma, köpa lite gott och så ska jag och jakob mysa här. han sover här inatt eftersom vi båda ändå  är lediga imorgon, kanske ska jobba dock men det beror helt på vädret!
 
ska berätta mer om stockholm, visa bilder och så vidare men det får bli senare!