2015-12-29 @ 13:32:50 / Life of Melle

Wanties




2015-12-29 @ 00:52:40 / Life of Melle

I'm a survivor

Hej mina små gubbar! Det har hänt mycket sedan julafton och ville bara dela med mig all min lycka (material lycka, typ samma sak, eller iallafall närmast vad man kan komma till riktig lycka hehe). Jag vill inte veta, eller räkna ihop hur mycket jag har spenderat dom senaste dagarna. Man kan inte glömma att det precis var jul och jag gick loss på mina klappar! Jaja, jag är super duktig på att spara så det är okej att unna sig.

Jag sitter iallafall och skriver nu på min nya iPhone 6s i rosé guld. Åhhh lyckan. Allt annat jag har shoppat visar jag imorgon eller något. Väntar även på ett paket som borde komma någon dag denna vecka! 

Nu blir det jobb två dagar i rad och sedan ledig två dagar. Nyår är om tre dagar (!!) och jag fyller 19 om två dagar, tiden springer förbi. Hoppas ni har en grym vecka, ett grymt avslut på 2015 och en bra start på 2016. Nu blickar vi framåt 


2015-12-26 @ 11:04:03 / Life of Melle

Christmas

Hej! Nu är julen redan över, tiden går allt fort. Mycket hets kring en dag, men jag älskar det! Som vanligt firade vi hos mormor och morfar, och självklart sover alla kvar så dagen efter är också så himla mysig. Jag är iallafall super nöjd med julen och alla klappar, trots att jag inte hade någon julkänsla alls. Vi får satsa på det nästa år. 

Idag blir det jobb iallafall, mina tre dagar har gått alldeles för fort.. Och som jag nämnde innan, trots att man är ledig från jobb är man ju inte ledig. Det blir ett långpass idag, tio timmar.. Så jag är hemma någon gång inatt! Det blir jobb även imorgon, men på måndag är jag ledig! Då ska jag iväg till Ikea och inskaffa mig lite saker.





2015-12-22 @ 10:21:08 / Life of Melle

last day

sådär ja! nu är vi här, sista arbetsdagen innan jul. eller schemalagt iallafal, dom ville att jag skulle jobba imorln med men jag kan inte. jag har jobbat super mycket det senaste, jobbat extra vaje dag typ, jobbat över och så. men det är super kul! det känns dock i kroppen, svårt och sova och svårt att vakna. hmmm. det har iallafall vart sååå mycket på jobbet. igår var helt galet. jävlar va vi köttade. kommer bli samma idag så ska kämpa på!

trots att jag är "ledig" imorgon har jag massa saker att göra. inte ofta man bara kan ligga i soffan dagen innan julafton. galet. funderar på att göra en liten tillbakablick genom 2015, men det har inte vart världens bästa år så jag vet inte riktigt.  nog bjuda på bilder genom dessa tolv månader. det har ju hänt mycket!! för ett årsen gick jag i skolan och idag jobbar jag och har ett helt annat liv. saknar skolan emellanåt men detta är såå mycket bättre!!

en liten tillbaka blick på en sommar för kanske 4-5 årsen? oklart när det var! jag och några tjejkompisar var ute i flatön.





2015-12-20 @ 21:51:17 / Life of Melle

but fuck it, it was something to do

hej mina små tomtar! nu är ännu en vecka slut, har bara jobbat denna vecka och då går de fort! har ju gjort saker efter/innan jobbet men i helhet har det vart jobb varje dag. jobbet fortsätter och jag kör imorgon och även tisdag! sen är jag ledig i några dagar där över jul. sen så är det jobb igen haha. livet typ. 

på onsdag är jag ledig, dagen innan doppardagen. och det är även uppersittarkväll, och vi har liten tradition (ganska ny dock, förra året va första haha). linnea kommer upp och så tar vi oss något glas till binglolotto. super trevligt. det är inte alltid vi hinner ses på julafton så det är lite kvalitetstid. super najs!!




2015-12-17 @ 22:40:38 / Life of Melle

hårt jobb vinner över talang när talang inte jobbar hårt

oj, dom senaste dagarna har jag bara kollat resor och drömt mig bort! blir nog london i vår om allt blir som planerat med jobb. men iallafall (!!) jag har alltid drömt om mer. jag älskar min lilla värld i partille, göteborg. alltid älskar var jag bor med mina bästa vänner bara någon minut ifrån mig, eller sekunder när det gäller linnea. jag älskar göteborg och det är här jag vill bo. åh älskade göteborg, dig tröttnar jag aldrig på. men jag vill ändå mer. förstår ni mig?

vissa ser tjusning i svensson livet och det kan jag la förstå. eller ja, det gör jag med. men nu? nej. just nu vill jag packa ihop mina saker och flytta till något större. en större stad, ett varmare land, mer möjligheter. det pratar jag ofta om. de här med att jag aldrig blir nöjd. en stark egenskap hos en stenbock som mig själv. det är självklart bra för jag är ambitiös och siktar högt. men ibland är det tröttsamt att aldrig känna sig tillfredställd. så har det verkligen vart det senaste. jag måste ha förändring! nu, eller helst igår. är så himla trött på sverige just nu! eller mörktet kanske. 

står inför ett svårt val. antingen plugga och vara klar om fyra år. eller dra härifrån och börja om fyra år. åh. så mycket vilja och drömmar men så lite tid.

lite kvällstankar såhär. nu ska jag möta linnea och frida. godnatt






2015-12-17 @ 11:00:46 / Life of Melle

can you feel it?

hej!! shit, redan torsdag? skulle vart ledig båda måndag och onsdag men det har blivit jobb hela veckan! är iallafall ledig båda lördag och söndag, vilket är super skönt!! har iallafall haft en bra vecka än så länge, umgåtts med fina och jobbat. igår kom linnea in till vappis och då käkade vi sen var det julshopping! albin kom in sen också. lite kvalitetstid bara. så nu är jag klar med mina klappar! typ

jag och mathias ska förbi allum på lördag bara och byta ett paket till ett annat. ska också köpa ett paket till julklappsleken. men annars är jag klar! såå skönt. 

idag kör jag långis, börjar nu kvart i tolv och slutar tio ikväll. bara kämpa på!!

en liten tbt till krök hos hanna! detta var innan vi började gymnasiet (!!). sjukt längesen 




2015-12-15 @ 15:23:53 / Life of Melle

forever



2015-12-10 @ 09:04:20 / Life of Melle

torsdag

okej, hur trött kan man vara? får ångest när jag tänker på hur många timmar sömn jag har förlorar dom sista dagarna. och sömnen som är så viktig. det är ändå ganska galet hur kroppen vänjer sig fort. förut när jag gick i skolan, praktik eller haft annat jobb där jag börjar tidigare kunde jag gå upp och ta bussen inanan åtta på morgonen. nu när klockan står på åtta känns det som ett skämt, trots att jag skulle kalla det sovmorgon för några månader sen. känns som att klockan nu är sex på morgon, men klockan är nio lixom. 

slutade iallafall halv sju igår och då kom Linnea in till stan! vi promenade massa, kollade kläder och satte oss sen på ett super mysigt café, där satt vi ett tag. vi hade tänkt sova hos henne och Frida men det slutade med att vi promenade flera timmar över hela Partille. galet. kom inte hem förrän typ halv 1 (?) och kunde inte somna direkt heller. är helt galet trött så ska hem direkt sen och sova direkt. jobbar ju även imon och lördag så måste vara pigg! på lördsg blir det fest.




2015-12-08 @ 22:30:26 / Life of Melle

night

är påväg hem från jobbet. är så lyckligt lottad att ha en sån bra grupp av människor som mina kollegor. kan vara nere och dom får mig alltid upp! vi har alltid roligt trots att vi stressar, svettas och blöder. är så himla glad över att ha ett jobb, där jag har kontrakt och har stor möjlighet att utvecklas hos. ser eedan en stor utveckling och har ändå bara vart där sen augusti. inte arbetslös en enda dag sen studenten. spnt tycker jag är viktigt. okej att det är svårt att få jobb men man får lägga ner energi i det. finns inget mer irriterande än människor som bara pratar men aldrig får tummen ur, så att säga. 

vill man jobba, tjäna pengar och vara självständig, ja då ser man till att bli det. jag har ändå sommarjobbar flera somrar när jag gick i skolan och jag tror det gör en del, medan vissa blir försörja år efter år. jag tycker inte det finns något mer oattraktivt än människor utan vilja, eller utan den glöden. framgång är så himla viktigt för mig, och det har ingenting att göra med pengar. framgång för mig är så himla mycket mer. jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med en person som inte har mål, drömmar och en plan. jag är själv en person som vet exakt vad jag vill och jag kämpar varje dag för att komma dit. ingen har serverat detta, jag har gjort allt själv. jag betalar allt själv och har gjort under flera års tid. jag tycker sånt är viktigt. att kunna ta hand om sig själv, istället för att åka med på någon slags räkmacka. tror det har mycket att göra med att jag är Stenbock, vi målinriktade och nöjer oss aldrig. båda på gott och ont såklart. 

jag klarar inte av folk som säger "vi får se". vadå får se? se till att det sker istället. vill du dra utomlands, resa jorden runt eller vad som helst, se till stt det händer istället för att säga att du inte vet. 

oj, var inte meningen att det skulle bli såhär. skulle egebtligen skriva om massa annat, men ibland tar hjärnan och min spontana sida över. här är iallafall lite kvällstankar en tisdag i december. Varsågod 



2015-12-07 @ 22:22:04 / Life of Melle

plans

hej!! fått massa gjort idag och så avslutade jag och Jenni dagen med ett hårt träningspass! najs. nu ska jag dock sova strax för morgondagen ser helt annorlunda ut än planerat. blev inringd på föris så kör 07-13 där, väldigt kort dag så det är super skönt! dock hörde vappis av sig nu och då kör jag ett pass där också imorgon. blir en lång dag! sover även borta så det är ingen ro här inte. hoppas ni får en grym vecka


2015-12-07 @ 12:05:12 / Life of Melle

glitter on my eyes

hello och godmorgon! sov verkligen ut idag eftersom jag körde 13.00-23.00 igår. shit va man gick på sina reservbatteri.. men nu är det över och nu är det ny vecka! jag är ledig idag och imorgon, annars jobbar jag hela veckan förutom söndag. och på lördag blir det antagligen utgång, vi får se!

idag ska jag iväg och träna, blir ett pass med Jenni! ska jag träffa Linnea också. och eftersom byggjobbarna inte börjat i köket än (pga omständigheter) så ska jag inte sova hemma inatt eftersom dom kommer tidigt imorgon och man får inte vara i lägenheten efter det.

jaja, vet ni hur många kavajer jag har köpt denna månad? typ fyra eller fem stycken. men åhh tycker det är så himla fint och så himla rätt. man kan ba slänga på sig den, ta något halsband och så är man redo haha. igår innan jobbet köpte jag blandannat denna kavaj liknande sak. köpte lite annat också men typ ba små saker. har letat jätte länge efter en glittrig kavaj så köpte den, är dock inte helt 100 än men tror jag behåller den! trots att den är glittrig och väldigt festlig så är faktiskt modellen på kavaj saken ganska avslappnad och inte särskilt proper, vilket jag gillar! kommer matcha den med hel svart, antingen en snygg topp och ett par svarta jeans eller så blir det en svart klänning. mm nyår kanske?
kameran ville inte samarbeta så bilderna ger inte rättvisa!! vad tycker ni? behålla eller inte?





2015-12-05 @ 11:23:52 / Life of Melle

hold me tight

hej och godmorgon! är påväg in till jobbet. slutar halv fem så jag tror dagen kommer gå riktigt fort även om det är lördag, lunch pass och att julsjoppingen är igång med fulla muggar. är inte helt på topp heller, har inte fått så mycket sömn! blev inte mycket av varken vin eller dooleys men sömnen

så ja! planen igår var bara att några tjejer skulle spela spel och äta lite mat hos Frida igår. efter Frida fått i sig några glas så trillade det in fler folk haha. men kul var det iallafall! jag var i hög varv men drack inte så mycket eftersom jag jobbar idag. men det är självklart trevligt ändå haha. jag ramlade hem vid två inatt och kollade på friends. 

ikväll ska jag bara ha myskväll hemma! ska ju jobba 13.00-23.00 imorgon och då måste man fan va på topp... hoppas ni hade en grym fredag






2015-12-04 @ 15:27:38 / Life of Melle

Friyay

hello guys! sitter ny duschad och fräsch i soffan. har vart på gymmet och kört ett pass! har ju inte kunnat träna för jag har vart super sjuk. men nu så!! efter det mötte jag Linnea på Allum. 

nu har jag iallafall duschat och är lite fräsch ;)ska över till en kompis och dricka lite vin så ska ta och fixa mig! blir jobb imorgon så det blir inte mycket ikväll. men sällskapet är det som räknas. kommer ha en grym fredag och hoppas ni också har de. Xoxo Melle girl 




2015-12-02 @ 10:57:03 / Life of Melle

Morning

jag ligger ofta en dag efter i huvudet, alltså, idag är det onsdag men i mitt huvud är det tisdag. det är eftersom jag jobbar så oregelbundet. har inte bestämda dagar. det positiva med detta är att veckorna går så himla mycket fortare! jag menar, redan onsdag? då är det snart fredag!!

jaja, igår jobbade jag till 22. när jag kom hem mötte jag lilla Frida och vi gick en promenad och snackade om allt. sen drog vi faktiskt hem till henne och drack lite vin hehe. Jennie kom förbi också. vi snackade massa skit och hade det trevligt. lite kvalitetstid är alltid mysigt!!

idag kör jag samma pass men ska hem och sova eftersom jag ska baka hela dagen imorgon. blir lussekatter och maränger, antagligen någon mer kaka också! mysigt