2016-02-27 @ 15:05:25 / Life of Melle

Sun is shining

åh! idag är en bra dag. började dagen med att jag och Linnea tog en promenad med vovvarna. sen har jag FaceTimat med min lilla Frida medan jag har lagat mat och fixat mig till jobbet! igår körde jag stängning så kom hem runt två inatt, och kör samma idag! igår hade vi värsta dreamteam så det var kul! hoppas vi kör samma idag. 

imon ska jag på middag med Albin och Linnea. Sen på kvällen ska massa ut! Kommer bli en bra kväll.

Har vart så bra väder dessa två dagar! Igår innan jobbet hängde jag med Frida och Jennie. Shoppade lite också. Äääälskaaaar mina nya skor. Känner mig lycklig nu




2016-02-24 @ 14:10:04 / Life of Melle

on wednesday we were pink

hej people! vilket väder ute idag, så underbart. nu är våren påväg, på riktigt! jag känner det. igår utnyttjade jag det fina vädret, tränade, umgicks med vänner men idag har jag faktiskt bara sovit haha. gick upp vid 10, duschade och kollade DH, sen somnade jag om och vaknade halv två. whatever. jobbar sent och jobbar mycket så måste få min sömn. jobbar på mitt andra jobb idag till 22. och börjar 06.30 imorgon. oh sheet. men jag tror de kommer bli bra! 

jobbar kväll resten av veckan med undantag imorgon. slutar tidigt, ska sedan iväg och träna. sen ska jag på återbesök till min läkare. sen på kvällen ska jag träffa min ginger. miss her.

så taggad på våren, kommer ta så fina bilder nu när det är ljust ute igen.





2016-02-21 @ 12:03:06 / Life of Melle

vårkänsla



hello mina små tomtar! hoppas ni har haft en grym helg, det har jag definitivt haft. var på mitt andra jobb i fredags och slutade 21.00, efter det drog jag hem till en kompis och vi kollade film och hade det lite mysigt. var ledig igår så utnyttjade det till max! Ina var med i en cup så vi var där, sen käkade hela familjen pizza efter och Aleah sov hos oss! 

på kvällen drog jag över till Frida och hängde! kom lite fler folk ju mer klockan blev men jag va nykter eftersom jag jobbar till 23 ikväll. men kul hade vi! kvällen avslutades på donken. nu taggar jag tio timmarsömn och imorgon är en ny vecka. jobbar verkligen hela veckan så får passa på och sova när jag väl har tid. 




2016-02-17 @ 13:15:28 / Life of Melle

#adidas


okej, jag är sån torsk för adidas. men ärligt, allt är så sjukt snyggt!! jag beställde detta sent i fredags och det skickas ju inte över helgen. men jävlar vilken bra service. kunde hela tiden se tydligt vart mitt paket var (genom att spåra det, fantastiskt). det stod hela tiden hur många dagar det var kvar tills mitt lilla paket kom hem till sin mamma. 

allt skickades typ från Hamburg (?) i måndags. och förut när jag och Frida var på promenad med molle så ringde en man som stod utanför min svale med mitt paket. så jävla grymt!! är förvånad över sån jävla bra service. kommer definitivt beställa massa mer därifrån. 

jaja, nog om det. men är såå lycklig över dessa kläder. så otroligt sköna och snygga! kommer leva i dessa, + mina adidas sneakers. 




2016-02-13 @ 09:41:10 / Life of Melle

lördag

hallå och godmorgon. Whats up med all snö? det ska bli vår NU. jävla skit :( Är iallafall på väg till jobbet, kör till halv sju ikväll! sen ska jag och Angelica på hemmafest senare ikväll. blir nog super kul! är ledig imorgon så får passa på och festa till det. dock ska jag iväg imorgon och göra massa ärenden. upptagen kvinna? 

igår mätte jag upp Linnea efter jobbet! vi handlade mat och köpte med oss lite gott från bolaget. senare på kvällen drack vi lite öl, spelade spel och ba hängde! Hanna kom förbi en stund så alla körde Singstar. Så jävla kul!! Hade en grym fredag och hoppas på en grym lördag. Dock är jag jävligt trött för somnade la runt 3 inatt. Men får skylla mig själv, tyvärr




2016-02-09 @ 10:19:51 / Life of Melle

bake?

jävlar va svårt det var att komma upp ur sängen.. dagen igår var lång men inte alla farlig! oftast när man (jag) kör dubbelpass på två olika jobb brukar man vara lite i högvarv så tröttheten brukar smälla dagen efter. och oh ja de har den gjort. känns som jag har sovit en timma typ och att jag drack en 75a igår. tyvärr var inte fallet så men jaja. 

jobben gick bra igår! har börjat en ny jobb så det var första gången igår. det känns bra. på Vapiano körde vi grym stängning med dreamteam så vi kom därifrån en halvtimma tidigare. grymma är vi allt. och idag får jag en ny elev, min tredje. utbildningen är som sagt i tio dagar med lite dagars mellanrum, så vi håller la på i två veckor kanske. ska bli kul med en ny vapianisti så får vi se hur allt detta går! 




2016-02-08 @ 17:38:20 / Life of Melle

hold on, the pain will end


Jag kommer på mig själv drömma för mycket, för långt bort, för dumt. Hur ska jag gö de? 

Jag vet inte hur men jag vet att jag ska. Ur mörkret, ur sorgen, ur ilskan ska jag göra det. mörkret kan va fin. den kan förändra dig

2016-02-08 @ 07:41:53 / Life of Melle

new day

hallå! måndag, ny fullspäckad vecka. är påväg till jobbet nu, första dagen där (!!). sen ikväll blir det jobb på Vapiano också. kör från 08.00-23.00 idag. får se senare idag vad jag tycker om den här nya platsen. 

vart sjuk i en vecka nu ungefär men jobbade i fredags, körde långpass och fy vad jag mådde dåligt efter det. och i lördags var jag på fest, helt okej kväll! åkte dock hem ganska tidigt men då va festen redan "gjord". trevligt iallafall. och så igår var vi hos Mathias i hans nya super fina lägenhet! degade heeeela dagen och somnade ganska tidigt. behövligt.