2015-01-27 @ 07:20:46 / Life of Melle

morning

när man vaknar upp och inser att det bara är tisdag. blööö. vet inte varför men min måndag kändes såå lång. kanske för att jag skippade psykologin och låg hemma & tyckte synd om mig själv. börjar bli sjuk, igen. eller sjuk... har galet ont i halsen och är lite hängig. jag som hade tänkt träna bra den här veckan. 

den här veckan har jag faktiskt inget inbokad, eller iallafall vad jag kommer ihåg. min bror flyttar till helgen och då ska jag hjälpa dom massor. sen ska jag la plugga lite, och säga farväl till mina barn </3




2015-01-25 @ 21:25:24 / Life of Melle

mår braaaa

heeej! vet inte varför men känner mig så glad nu för tiden. även om det händer tråkiga saker så är jag lixom glad ändå. och idag, det känns som jag har gjort så vettiga saker. vaknade upp idag, sol som strålade mot dom vita vägarna. åkte hem tidigt från jakob, fixat massa hemma, rensat, suttit å fixat presenter, sökt jobb och sen åkte jag och hanna å gymmade! och så är det ny vecka imorgon, riktigt taggad! dock är det sista veckan på praktiken.. och det suger.
 
annars har jag haft en as bra vecka. fixat massa vuxen saker typ haha. och helgen har vart mysig och lugn. vart massa med jakob, och så var jag och hanna på ikea och shoppade lite! hoppas mitt humör stannar kvar ett braaa tag. kanske känner mig såhär för jag har massa vårkänslor? och det är ju lite konstigt eftersom det är fullt med snö utanför. men det är vackert. känner mig höööög.
 

2015-01-25 @ 21:18:03 / Life of Melle

damaged people are dangerous because they know they can survive

iår ska jag värdesätta saker och ting lite mer. jag ska verkligen ta hand om det som räknas, de som betyder något. jag ska ta bättre hand om mina vänner, och visa dom oftare att dom verkligen betyder något. förra året var inte mitt år, brydde mig inte om så mycket och orkade inte göra så mycket. tog avstånd från vissa personer som jag kände inte riktigt brydde sig, eller som tog energi från mig.
 
en relation, det spelar ingen roll vad det är för någon (vänskap, familje, kärlek whatever), det krävs två personer. ibland försöker man så mycket, man verkligen bryr sig, man ger och man ger. men tillslut ger man upp. ibland orkar man inte riktigt. för ovasett hur mycket jag kämpar så kämpar inte den andra personen. 
 
iår ska jag försöka bygga upp relationer som gick sönder förra året. att ha modet att stå upp för sina misstag är jävligt starkt. att försöka bygga upp något som har gått sönder tar energi och det tar mod. såna personer behöver jag mer av. jag är inte mer än människa, jag gör misstag hela tiden.
 
iår ska jag verkligen fokusera på det som är viktigt. jag ser med tydligt nu. 
 
fokusera på er själva. vi föds ensamma och vi kommer dö ensamma. va mer egoistisk. den enda du kommer leva med varje dag tills slutet är dig själv och dina hjärnspöken ;)
 
<333
Ahs
we heart it pedroguizilini | via Tumblr
 
 
 
 
 
 

2015-01-22 @ 13:31:28 / Life of Melle

high

åhh, haft en sååån bra vecka! känner mig så nöjd just nu. kanske beror på mitt grymma hemmaspa i söndags typ. använde mig av nya grymma produkter som jag fick av Hanna å Clara och dracl goda smoothies i mina nya vackra glas ifrån Ebba å Lindstrand! 

höjdpunkterna den här veckan har vart att jag har bokat en resa, tatuerat mig + fått hem lite saker jag har beställt. har gjort massa andra grymma saker också! jag som trodde att jag inte hade något speciellt den här veckan, hade glömt av helt. och i helgen ska jag åka till ikea, pröva klänningar och köpa presenter tror jag. kanske bio som sagt!

är super nöjd med veckan, har till å med slutat tidigare idag. måste dock iväg till skolan på psykologi idag eftersom jag inte vart där någon gång typ... ska se vad jag måste ta igen. stress

står helt skevt därför ser de snett ut hehe 


2015-01-19 @ 08:23:03 / Life of Melle

new week

okej, jävlar vad jag kämpade med att gå upp ur sängen. den var så varm, Jakob var så gosig... jaja, slutar bara halv fem idag och då ska jag fan sova direkt haha.

jag har faktiskt inga planer den här veckan. det är näst sista veckan på praktiken och det suger. vill inte tillbaks till skolan nu. känns som en liten semester när man slipper ha plugg i åtanke. fast samtidigt ska de bli najs att börja räkna ner till studenten. inte alls långt kvar nu!! 
till helgen kanske det blir bio dock, skulle blivit nu i lördags men ändrade planer.. och så måste jag åka till ikea, samt köpa sista saker till några presenter för dom som har fyllt år/fyller år. känns som om de kommer bli en bra vecka!




2015-01-18 @ 19:51:17 / Bilder

live as if you'll die tomorrow, dream as if you'll live forever



2015-01-18 @ 17:18:50 / Life of Melle

söndag // ta-hand-om-dig-själv-dagen

känner mig lite sådär hög på livet. har gjort så mycket vettiga saker dom senaste dagarna, samtidigt som jag bara legat framför en serie med jakob. vi två har umgåtts massa med hans familj och lirat sällskapsspel, jag vann måste de tilläggas. 
 
men idag är det söndag, och då ska man ta hand om sig själv lite extra. jag och mamma har tjötat om att vi ska ha hemmaspa ett bra tag, och idag har vi köpt massa bra grejer. eftersom jag fick såååååå fina saker nu när fyllde år så prövade jag på lite dusch grejer som jag fick av hanna och claris. jävlar va nöjd jag är. känner mig som en helt ny människa. är så len, så fräsch, så nöjd. snart ska vi sätta på oss ansiktsmasker, dricka lite smoothie och bara mysa. ska nog till jakob senare också. :)
 
Bright, Happy and Healthy | via Tumblr

2015-01-13 @ 12:43:14 / Life of Melle

paris // france


ska jag åka på en storstadsresa igen/reguljär resa så är Paris nästa ställe! nu har jag prickat av London, och iår ska jag fane mig åka till Paris. Måste dock tillbaka till London, har förälskar mig i den staden...

Jag + hela familjen (alltså bröderna, Aleah, Jenni, mormor och morfar + kusinerna) ska åka till gran canaria i augusti! Men mer om det senare.
Sen så vill jag åka på en resa med mina bitches. Men vart, när å hur... Ingen aning.

Meeeen jag och Jakob ska nog åka till Paris precis i början av sommaren. Om vi har flyt så bokar vi redan nu i veckan! Gryyyyymt taggad. Men vi kan inte bestämma oss riktigt... Glömmer aldrig den känslan när man var i London, vid big ben och så. Kan inte sluta drömma om Paris 







2015-01-13 @ 07:34:40 / Life of Melle

❤️

att få vakna upp bredvid personen man älskar. att få känna hans värme, hans beröring. det finns ingen annan plats i hela världen jag vill vara när jag är med dig

Oooch godmorgon! Som ni säkert har förstått sov jag hos Jakob inatt. Jag är forfarande sjuk men krigar mig till jobbet ändå. Min älskling har skickat med mig mat eftersom jag inte har ätit något. Världens bästa seriöst. Sen när jag kommer hem ska jag sova, vill vakna upp frisk nån gång...




2015-01-12 @ 13:52:31 / Life of Melle

new week

okej, den nya veckan börjar kanske inte sådär jätte bra.. har vart vaken sen fyra imorse, legat och vridit mig på grund av alla mardrömmar. drack också en hel del jouice, så spydde upp det. min kropp mår inte så bra nu, är helt uttorkad.. så har vart hemma idag, men de förstår ni säkert.
 
men det går alltid att vända om. denna vecka kommer mina klänningar hem, jag kommer äntligen kunna använda mitt kort igen och till helgen ska jag och jakob på taken 3! sååå taggad. trots att jag älskar att vara ledig är det faktiskt rätt så mysigt att komma tillbaks till alla barnen. så denna vecka ska bli en bra vecka. och så har jag lovat mig själv att inte dricka på ett tag, iallafall inte innan vi firar ebba och emelie. och kanske minska lite på mängden haha. känns som jag inte gjort något annat än att vara full under 2015.
 
 
åhh hade kunnat göra vad som helst för lite värme och sol <333
 
 

2015-01-09 @ 11:25:56 / Life of Melle

Marc by Marc Jacobs



2015-01-07 @ 19:38:00 / Life of Melle

new years eve

 
jag och min älskade på nyår. och ja, hur var det att fira nyår i london? kul! riktigt roligt. jag hade inga förväntingar typ, vi var på en fullproppad klubb med bra musik och gött gäng. hade velat se fyverkeriena vid london eye typ men det är så galet mycket folk där. jag tycker iallafall nyår va lyckat trots att jag inte gillar nyår, gillar varken hetsen med att dricka så mycket eller alla ''nyårslöften''. som om du blir en ny människa endast för att några siffror ändras? men måste säga att det var riktigt skönt att inte vara hemma över nyår, slippa den hetsen iallafall. vill typ aldrig vara hemma igen över nyårskiftet. jobbigt bara att jag fyller år dagen innan... vill ju va med familjen (och vänner såklart) på min födelsedag. men firade min födelsedag innan jag åkte, samt i london + nu när jag vart hemma med familjen. blir lite mer :)
 

2015-01-06 @ 17:54:38 / Life of Melle

06/ 01- 2015

okej.. nu har jag landat tillbaks i vardagen lite igen. trots att det är lov då vill säga. sedan jag kom hem från en av världens finaste städer har jag hunnit festa (den bakfyllan, fyyyy) träna massa, slappnat av, umgåtts med vänner och med min pojkvän. och såklart myst massa med min molle. han är ändå den viktigaste hehe.
 
skolan/praktiken börjar redan nu på torsdag. vart försvann all tid?? ska inte klaga iförsig, haft ett grymt lov! men än är det inte slut! ikväll ska hela london gänget + marre och joakim på bio. det blir hobbit. oj vad jag är taggad. har dock inte hört så bra om filmen så förväntningarna är inte speciellt höga. men älskar dom filmerna. och så får man lite kvalitetstid med sina homies. najs.
 
dessa människor <333 + min jakob då haha
 
 
 
 
 
 

2015-01-06 @ 17:24:00 / Bilder

london 2014 //2015