2013-05-31 @ 20:40:29 / Inspo

so young, so damaged

Tumblr_mffxzpngnv1rbv0tfo1_500_large
Large
 

2013-05-29 @ 20:30:09 / Inspo

i hate religion but i love Gud


2013-05-28 @ 22:48:00 / Bilder

and we danced, and we cried, and we laughed

 
Sådär, här är några bilder från månaden som har gått! (bilderna är verkligen inte iordning) Sjukt att maj månad snart är över. Fast vi har ju till fredag på oss att skapa lite mer maj-minnen men dom har jag redan fullt av! Jag har skapat så många fina minnen denna månad och jag har gjort en hel del spontana saker och resor. Så livet ska vara då asså. Jag älskar verkligen våren och sommaren. Det är då jag lever på riktigt. Är så lycklig bara jag ser det gröna gräset, träden eller solen. Imorgon är det ju onsdag och då har jag både prov och en liten redovisning. Sedan på torsdag tar min bror studenten så där blir det en hel del bilder ifrån!! Och på fredag ska vi servera treorna. Vilken underbar månad jag har haft och det verkar som om det bara kommer bli bättre härifrån. Nästa månad åker jag ju till Turkiet med några av mina underbara vänner, Aleah fyller 1 och jag ska åka på lite andra resor också! Ska tjäna lite pengar så jag kan skämma bort mig själv och bara leva. Idag är det ju bara 19 dagar tills vi åker och på söndag är det exakt två veckor. Livet går så otroligt fort.
 
Men förutom dessa spontana resor och roliga kvällar med vänner har jag faktiskt tagit det lugnt med festandet denna månad. Januari till april var ju fulla av fester eller krök av något slag. Varje helg var full av det typ, oftast både fredag och lördag. Så det var skönt att ta det lugnt denna månad trots att det har vart någon fest någon helg, för nu har jag taggat upp max till Turkiet och resten av sommaren! 
 
Jaja, jag borde nog sova nu. Har pluggat lite och drömt mig bort i musikens värld, höhö. Ska ju upp tidigt imorgon för att jag har massa att göra efter skolan också. Älskar att vara full bokad! 

2013-05-28 @ 09:21:13 / Bilder

imagine..


2013-05-27 @ 14:28:53 / Inspo

change the game

Large
 
 

2013-05-27 @ 12:33:45 / Life of Melle

måndag

tjaaa, sitter i skolan nu och pluggar lite sådär. har precis haft ett långt snack med skolsköterskan om den olyckan jag var med om. usch har fortfarande bilder från den. men några av mina lärare snackade med mig i fredags om det och jag tycker inte det påverkar mig speciellt mycket och behöver därför inte snacka om det med någon annan än mina vänner och familj typ. men jag ville iallafall veta allt var okej med honom och det verkar som om det blir bättre för varje dag. lycka! 
 
idag blir det iallafall plugg och så blir det la resten av veckan också. fast på fredag ska jag in till stan med några vänner och köpa lite saker! hoppas jag har fått min lön då så jag kan shoppa lite kläder. idag är det exakt 20 dagar kvar tills vi åker till turkiet och jag behöver lite nya kläder inför resan och inför sommaren.
 
Large

2013-05-25 @ 11:30:37 / Inspo

I can't change, even if I tried, even if I wanted to

Large
Tumblr_lr7cwww3yy1qaf01uo1_500_large
 

2013-05-24 @ 18:59:52 / Life of Melle

friday

äntligen helg efter en fullspäckad vecka! dock har veckan i skolan varit väldigt chill eftersom vi har ändrat våra scheman så vi har börjat senare och slutat tidigare. men nästa vecka är full av redovisningar, prov och inlämningar. usch ser inte fram emot de. 
 
men vad händer ikväll då? jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska göra.. hade egentligen tänkt att stanna hemma idag för jag trodde det skulle vara dåligt väder. plugga lite och så där. men nu är det ju sol ute och det är varmt och så ringde några kompisar och frågade om jag skulle hänga med till slottskogen eller kåsjön. kan inte riktigt bestämma mig om jag ska stanna hemma, åka till slottskogen, kåsjön eller träffa några andra? kanske behöver lite ledighet men samtidigt vill jag hitta på något eftersom jag ska jobba resten av helgen typ.

2013-05-23 @ 23:14:49 / Bilder

 
 
 
 

2013-05-23 @ 18:52:04 / Inspo

we came here to live life

 
 

2013-05-22 @ 19:25:00 / Inspo

people wait all week for friday, all year for summer, all life for happiness..


2013-05-22 @ 15:54:00 / Bilder

älskling

Niallllll_large
Tumblr_m80q4ty4ru1ratsdlo1_500_large
 
Tumblr_mbnbr6mesw1ri5cf2o2_500_large
Tumblr_mby5yipcza1rq4psfo1_500_large
Df76321124275_large
Large
Tumblr_mj9dgwahgk1rmw6m2o1_500_large
Tumblr_mij7ipwo2t1s1zzruo1_500_large

2013-05-21 @ 06:10:28 / Life of Melle

älskling

 
hej och godmorgon. kom hem rätt så sent igår eftersom jag var så dum att jag jobbade. jag har ju nationella matte prov nu och kommer säkert få ett F. ska iallafall göra mitt bästa och sen får vi ta det därifrån. slutar direkt efter provet, som pågår i fyra timmar (!!). så ska hem och plugga och göra klar någon uppgift hade jag tänkt mig.

2013-05-19 @ 10:16:49 / Bilder

dont grow up, it's a trap

hej! igår tog jag, maria och linnéa en roadtrip till åsa där fridas pappa bor! vi hade det skit nice även om det regnade en liten stund och att det var lite moln på himlen. vädret var iallafall mycket bättre där än vad det var i göteborg! vi grillade as goa hamburgare, solade, fiskade krabbor och tog årets första dopp - näck! 
 

2013-05-18 @ 10:22:36 / Life of Melle

roadtrip

hej och godmorgon! vaknade runt kl 9, hoppade direkt in i duschen för kände mig så extremt ofräsch. ska strax med bussen in till stan och därifrån tar vi tåget till kungsbacka! en liten roadtrip med mina homies. ♥
 
har ingen aning när jag kommer hem men vill ju kolla på eurovision idag. men dagen är lång och jag vill bada, sola, äta glass och sätta mig på en uteservering och käka lite mat. sommaren är här och livet leker!
 

2013-05-18 @ 00:25:09 / Life of Melle

dead

hej och godnatt bloggen. har vart en hel del idag så nu vill jag bara somna och få bort den hemska bilden ur mitt huvud.. imorgon ska jag antagligen ut till åsa med några vänner. men vi får se hur allt är på morgonen. just nu värker hela min kropp och jag har lite hjärnspöken...

2013-05-16 @ 10:08:26 / Inspo

pink


2013-05-16 @ 10:00:13 / Bilder

life is great

solen skiner, har massa goa planer för dagen, veckan, månaden och sommaren. idag är det exakt en månad kvar tills vi befinner oss på flyget vid den här tiden och är påväg till Alanya. nästa vecka är den enda ''vanliga'' vecka vi har kvar, alltså den enda fulla vecka. sen är vi lediga minst en dag varje vecka framåt, ska servera treorna med mera. 
 
och vi var ju vid havet i tisdags med klassen, det var rätt kul när solen kommit fram! glömt att lägga ut bilder men kan fixa det senare, men först kan ni njuta av några bilder jag hittade på siris blogg!
 
 

2013-05-15 @ 18:36:00 / Life of Melle

truth or dare #2

♥ jag har hur många smeknamn som helst
♥ alla i klassen kallar mig melle men några kallar mig också mewlona/mewlon/mewlutt och ja, massa mer!
♥ jag älskar att ha kontroll
♥ jag har världens bästa familj
♥ jag har världens finaste vänner
♥ jag har en hel bild mapp (på min stationära data) som bara är full med eminem, massa quotes från honom.
♥ jag har alltid haft massa planscher (stavning haha?) på eminem men en hel del har förstörts så ska köpa nya nu när mitt rum snart är klart!
♥ jag har en hel lista på spotify efter kungen själv och har haft det enda sen jag skaffade spotify, eminem såklart, hihi. 
♥ jag är nervös inför vår alanya resa och vet inte vad jag ska förvänta mig. självklart kommer resan bli skit bra men är typ orolig ändå? vet inte riktigt varför.
♥ jag älskar att vara hemma
♥ jag har aldrig vart borta från min mamma mer än en vecka, saknar henne för mycket
♥ jag ska jobba imorgon, haha lol. dock hos min mormor och morfar, klippa gräs! ;)
♥ jag börjar tycka om min klass mer och mer. vissa dagar är sämre men några dagar är faktiskt jätte bra!
♥ jag längtar tills jag gifter mig, typ min möhippa med mina bästa vänner! 
♥ jag ska fira min 21års dag i Las Vegas!
♥ jag älskar jordgubbar
♥ jag älskar choklad så mycket att det gör ont :(
♥ jag kaaaanskeeeee ska tatuera mig strax efter jag fyllt 17, hoppas mamma tillåter mig. tror dock inte det för hon hatar tatueringar..
♥ jag älskar redbull
♥ jag kan inte dricka powerking längre för jag blandade ut det med vodka när var yngre haha. powerking har vart min favorit dryck sen jag gick typ i tvåan så det är lite surt. och redbull är mycket dyrare...
♥ min dröm är att en dag flytta till ett riktigt fint överklass område. 
♥ om jag inte flyttar till typ örgryte vill jag stanna i Partille, underbara hem
♥ jag vill aldrig bli vuxen, bara tanken skrämmer mig
♥ jag fyller 18 nästa år men känner mig som om jag är 12
♥ jag började gilla rihanna efter hon gjorde en låt med emninem (I love the way you lie)
♥ jag älskar att få massa saker gratis, typ presenter från mamma och så. 
♥ jag uppskattar alltid saker lite mer när jag betalar det själv. blir så stolt över mig själv när jag sparat ihop massa pengar själv, typ som till min turkiet resa!
♥ jag har köpt två egna datorer, tre kameror och två mobiler heeelt själv! + massa andra dyra saker som jackor, kläder och grejer. så det blir rätt så mycket pengar som jag betalat helt själv! *stolt*
♥ jag köpte min första kamera när jag var runt 10-11 år! 
♥ jag köpte min första data när jag var runt 11-12 år!
♥ jag har fortfarande kvar min första data och min första kamera, lite som minne. de funkar knappt men fortfarande roligt att ha kvar!
♥ jag har fyra EGNA datorer, haha älskar teknologi! 
♥ jag ska med bussen om typ tio minuter och träffa en vän, hihi. 
 
 

2013-05-15 @ 18:15:00 / Bilder

you do not know how strong you are until it's the only option

 
 
växt upp med dina låtar. växt upp med att se dig på våra väggar, på tv, mtv, våra cd skivor och som en förebild. då, nu och föralltid slim shady. ♥

2013-05-15 @ 14:36:00 / Bilder

school


2013-05-13 @ 19:44:00 / Life of Melle

veckans planer

måndag - nu är måndagen typ över men ska sätta mig och plugga nu. vanlig skoldag, handla massa gott till tisdag och göra klart ENG bok recension.
tisdagen - utflykt med klassen ut till havet i ämnet naturkunskap. plugga matte, har nationella om en vecka!
onsdag - den sista delen av nationella prov i engelska! skola, träffa en kompis
torsdag - skola, hem till mormor och morfar. plugga matte, igen. förmodligen träffa några kompisar!
fredag - skola, safari föreläsning, och HELG!! - förmodligen parteyy?
lördag - ledig!! träffa mina homies, fest, Åsa eller dra till öckerö? har inte riktigt bestämt mig än och det beror på hur vädret blir. men än så länge ska det bli 20 grader och då drar jag nog till Åsa eller Öckerö! ♥
söndag - beror på vädret, men antingen chilla hemma med hemma spa eller chilla ute i solen med mina underbara.
 
jag har säkert massa mer saker att göra men just nu kommer jag inte på någonting? men det är iallafall en chill vecka och det ska bli skit skönt att bli klar med engelska nationella. då är det bara det värsta kvar - matten!... och så måste jag åka till ikea till helgen, så där blir de ännu en sak. ska dit med linnea, maria och hanna antagligen! :D
 

2013-05-13 @ 13:53:44 / Inspo

i've got real big plans and suchs bad thoughts

 

2013-05-13 @ 08:37:04 / Bilder

roadtrip

Godmorgon! Måndag igen och ny vecka, det känns faktiskt rätt så skönt eftersom vi har haft ett litet mini-lov från torsdags. Snart är skolan dock slut vilket kommer bli huuuur skönt som helst! 
 
Igår träffade jag iallafall Hanna och vi kollade på kläder i allum. Hittade massa fint jag vill ha och som jag verkligen behöver nu men jag är pank. Så det är lite surt. Sen så när klockan var typ sju drog vi en roadtrip till..... Torslanda! Älskar att vara lite spontan och hitta på saker men inte brukar göra. Nästa helg ska vi antagligen dra ut till Öckerö!
 
 
 

2013-05-12 @ 15:49:22 / Bilder

pics from yesterday

 
Var i kåsjön igår, typ hela dagen känns det som. Nä men först var det jag, Linnea och Maria som fiskade. Fick dock ingen fisk för vi suger.. :( sedan mot kvällen kom lite annat folk och då grillade och hade de mysigt! Jag fick typ all rök på mig så luktade som en blandning mellan grillad korv och kyckling (?). Lukten försvinner fan inte heller för jag har duschat idag..
 
Ska äta strax och sedan ska jag ut och möta en kompis! Måste till allum och kolla en grej, Maria sa att det var rea på ur och pen så ska passa på! ;)

2013-05-11 @ 17:50:02 / Inspo

call me old fashion but i think your shorts should be longer than your vagina

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-05-11 @ 16:59:00 / Life of Melle

smile

åhhh vilken underbar helg jag har haft än så länge, jätte gossigt! igår spenderade jag kvällen hemma med massa frukt och annat gott. behövde vila upp mig lite för känner mig typ halvt sjuk? 
 
idag har jag spenderat hela dagen framför datan och spelat sims, det är illa alltså.. men ska strax ut med linnea och maria. ikväll ska vi iallafall upp till kåsjön. trevlig kväll alltså! ♥
 

2013-05-10 @ 10:30:19 / Life of Melle

10e maj 2013

jävlar, är det redan den 10e maj? detta år och speciellt denna månad har gått sjukt fort ju! självklart är det bara härligt eftersom då kommer den riktiga sommaren snabbare och turkiet resan med. men samtidigt går det lite för fort? önska man kunde stanna tiden ibland och bara njuta.
 
dagen skiner iallafall idag (just nu) så det lär bli en härlig dag! dagens planer är nu att käka frukost, sen dra ut på en promenad med therry bara för att det är underbart väder, duscha och sen träffa någon/några vänner. är fortfarande sugen på att dra in till stan så kanske blir det de? ikväll har jag inga planer men tror det blir allmänt chill. är inte taggad på party iallafall. hoppas på en go dag i solen och har man tur kanske man kan köra på shorts och köpa glass? 
biler från måndags! 
 

2013-05-10 @ 01:48:00 / Life of Melle

home sweet home

heej! är hemma nu från den kalla och blöta kvällen, usch vilket tråkigt väder. dock är det ju varmt ute så antar att det är rätt så skönt? men det blir kallt efter ett tag och speciellt efter man har blivit genomblöt efter regnkaoset..
 
träffade iallafall upp hanna, linnea och maria så drog vi till kåsjön och myste lite där, fiskade och tog varsin bira. sedan drog vi vidare till utby där blandannat ebbalina och lindstrand var! en soft och go kväll med älsklingarna. ♥ 
 
bjussar på två urdåliga bilder, vad fan hände med kvaliten? okej det är kolsvart ute och jag körde utan blixt, så min älskade iphone klarade de la rätt så bra? en go ljusredigering på det efter såklart. men ni överlever även om kvaliten suger!
 
min fiskegumma. ♥
 
 

2013-05-09 @ 11:55:54 / Life of Melle

today

torsdag idag och det är första dagen på vårt lilla mini lov. härligt! ska strax in i duschen och senare ska jag antagligen vara barnvakt en stund och sen möta upp en vän. vädret suger idag så det finns inte så mycket att göra förutom att dega, men det är riktigt mysigt det med! kanske kan dra in till stan en stund, fika på starbucks och kolla sommarkläder. ♥
 

2013-05-08 @ 19:17:00 / Fashion

michael kors

dog nyss lite.. 

2013-05-08 @ 18:25:31 / Inspo

take me to space


2013-05-08 @ 09:42:55 / Life of Melle

fick jobbet!!

godmorgon och hoppas allt är bra med er? börjar sent idag och det passar perfekt eftersom jag kom hem halv 11 igår , hoppade in i duschen och så och låg i säng halv 12 tidigast. kunde dock inte sova något så låg mest och vred, trots att jag var hur trött som helst. lite segt så där. 
 
aja, igår vad det en konstig dag i skolan så jag drog tidigare och lämnade saker hemma, käkade och drog sen in till avenyn. jag probjobbade iallafall igår och linnea lärde mig allt hon kunde, en bra lärare rättare sagt. men sen kom vår chef på kvällen och berättade att jag hade fått jobbet! underbart. men jäklar vilket slit jobb det är, men fortfarande roligt och pengar är absolut värt att slita för. vi drog och käkade direkt efter och åkte från stan kl 10. var så trött eftersom jag hade gått upp klockan sex på morgonen.. hade så otroligt ont i mina fötter och i mina vader bara eftersom jag stod upp i sex timmar. men i sommar blir det att tjäna goa pengar ;)
 
bild från i måndags!

2013-05-06 @ 18:50:00 / Fashion

dont grow up, it's a trap

älskar mina nya shorts som jag fick i julklapp av mamma, invigde dom idag - med leggings under såklart. lite för kallt (och för blek) att bara ha shorts. till dom hade jag min gosiga tröja (som gör så jag ser dubbelt så stor ut) av Whitney Port och mina Johnny Bulls såklart! ♥
 

2013-05-06 @ 17:38:12 / Life of Melle

2 c00l 4 sch00l

heej! måndag idag vilket betyder skola såklart, men det gör inte så mycket eftersom vädret är helt underbart! när jag vaknade imorse var himlen helt blå och man hörde fåglarna utanför, ahh underbart. eftersom vädret var så nice beslutade jag mig för att gå till allum istället för att ta bussen, så härligt.
 
ska strax in i duschen och bada bubbelbad tror jag, har så ont i huvudet.. men innan så tänkte jag bjussa på några bilder från idag
 
 
 
 
 
 
 

2013-05-05 @ 21:40:00 / Life of Melle

it's real

vet ni vad jag gjorde idag? tog ett steg in i vuxenvärlden - jag betalade min första utlandsresa, helt själv förstårs. jag har tyckt resan alltid har vart så långt bort (men även så nära) och att allt verkat så overkligt. men när vi verkligen bokade vår resa efter ett långt snack om den blev det mer verkligt, när dagarna gick ner på 99 blev det mer verkligt, när jag måste göra ett schema för mitt jobb blev det mer verkligt och när mormor och morfar frågade om jag vill låna deras nya resväska blev det ännu mer verkligt. det känns som om det blir verkligare och verkligare för varje dag som går, för varje dag det blir närmare den 16 juni. men idag, när jag gav Maria alla mina pengar, blev det nästan som en smäll. detta händer verkligen nu. 
 
känns lite galet att det närmar sig nu, känns som om det var igår det var 119 dagar kvar (då vi bokade). Men i slutet av denna vecka kommer det bara vara 35 dagar kvar. känner mig också lite stolt över att betalat hela resan själv också, speciellt när jag köpte en dyr jacka i början av året. mamma hjälper mig dock med fickpengarna men det är ju en annan femma! ;)
 
 

2013-05-05 @ 20:18:00 / Life of Melle

sunday

usch vad jag hatar söndagar, men egentligen har dagen vart bra? har typ låtsats att det inte är skola imorgon. men dagen har bjudit på sol och jag har haft en riktig chill dag. söndag är ju trots ta-hand-om-dig-själv dagen. har kollat på film, sovit, spelat sims, badat bubbelbad och massa mer! 
 
kom på att jag har en bokrapport imorgon och att jag knappast hade börjat läsa boken än. då hoppade jag in i badet, fullt med massa bubblor, med min bok. låg där i någon timma och bara chillade. har haft så ont i huvudet hela helgen så behövde ta det lugnt idag. gick dock ut en liten stund med mina homies. 
 

2013-05-05 @ 11:56:31 / Life of Melle

if i wanted i could destroy mane people, bud i'm a good girl


2013-05-04 @ 13:37:32 / Fashion

white

 
 
Våren är här och sommaren är påväg. Något som aldrig kommet bli omodernt är ju att bära vitt när man är solbränd, åh vad jag läntar! Klänningen längst upp är ett måste i min sommargaderob i år. Livet suger när man är pank, men får la vänta tills nästa månad!

2013-05-04 @ 10:37:28 / Life of Melle

planer

vilken känsla att vakna upp till strålande sol och fint väder. känns som om det var åratal det hände. men nu är det ju maj och vår på riktigt! vet inte riktigt vad dagen bjuder på men ska vara hemma ikväll iallafall för ska iväg imorgon bitti. 
 
helgen har iallafall vart bra än sålänge eftersom gårdagen bjöd på en hel del skratt. ♥
 

2013-05-03 @ 10:15:56 / Bilder

school


2013-05-03 @ 10:10:23 / Life of Melle

when you are bored at class..

då snor man ett test från Siris blogg och gör det samma här, höhö.
 

1. Namn? – Moa Melina Österlind
2. Ålder? – 16, fyller 17 iår.
3. Bor ? – Underbara Partille, höhö
4. Har du skilda föräldrar? – Yes
5. Husdjur? – min vovve Therry
6. När är du född? - 30 december
7. Klass? - BF1 på Lerums gymnasium. 
8. När ska du sova ikväll? – Seent, bad ass
9. Duschat idag? - Nepp
10. Pussat någon idag? - Min vovve
11. Vad har du ätit? – Äggmackor, standard frukost! 
12. Dagens klädsel? - Ljus blåa jeans, blå tshirt och skinnjacka
14. Vem pratade du med i telefon senast?- Oliver
15. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?- Frida: Aa, men löser det under dagen så åker vi! <3

FAVORIT:
16. Film? - åhhh massaa!! komedier i oändlighet
17. Mat? - Massa men typ grillat kött som min mormor gör!! å färska potatis
18. Dryck? - Fanta såklart
19. Ämne i skolan?- Människors miljöer/lärande och utveckling typ... men annars naturkunskap för har bästa lärarn där.

SENASTE:
20. Fylle kyssen? – Haha kommer ej ihåg.
21. Gången du drack? – I tisdags (valborg)
22. Gången du spydde? - Hemma hos lindstrand för någon månad sen
23. Gången du var hög? - Haha, aldrig vart hög..
24. Personen som såg dig gråta? - Haha, typ linnea, maria och ebba r?

ANTINGEN ELLER:
25. Svart eller vitt? - Vitt!
26. Hund eller katt? - Hund!!!!
27. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på, fest på fredag och lördag, hemma kväll söndag? hihi
28. Singel eller upptagen? - Singel, typ... ibland vill man ha någon att mysa med, fast det är la på hösten?
29. Big brother eller paradise hotel? - big brother
30. Choklad eller lakrits? - Choklad!!
31. Göteborg eller Stockholm? - Göteborg 
32. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt.
33. Coca cola eller fanta? - fanta!
34. Pizza eller kebab? - inget av de typ men pizza med kebab på? (a)
35. Älska eller älskas? - Båda
36. Leva eller dö? - Leva.

ANTAL:
37. Personer som sagt jag älskar dig? - Alla älskar mig, hihi. Nä men en hel del.
38. Gånger du haft minnesluckor? - Haha alldeles för ofta iallafall
39. Piercingar har du? - Inga, förutom öronen men gills de ens?
40. Personer du saknar just nu? - en hel del personer
41. Gånger ditt hjärta brustit? - tror inte riktigt det har hänt men har la blivit sårad någon gång

VEM:
42. Vill du kyssa nu? - hihihi busii
43. Hade du senast en msnkonversation med? - ingen använder msn längre, rip...
44. Vill du kasta en sten i huvudet på? - haha en hel del
45. Förtjänar att dö? – ingen

VAD:
46. Gör dig glad? - att vara med sina vänner, familj och skratta, äta choklad och bara leva livet.
47. Gör dig ledsen? – när mina vänner och familj är ledsen, det är det värsta som finns typ
48. Vad vill du helst göra nu? - sova tills sommaren kommer på riktift
49. Vill du ha nu? - pengar, kläder, sommar, värme och gymkort haha
50. Längtar du till? - Sommaren, har ju en hel del planer. Alanya med mina vänner och Marmaris med min familj. Har ju sommarjobb (iiihh!!!) och massa andra galna planer i sommar
51. Är det bästa som har hänt dig? - min födelse hööhöh 

HAR DU NÅN GÅNG:
52. Hånglat med nån riktigt ful? - haha jaråå
53. Hånglat med nån som du älskat? - Ja
54. Hånglat/kysst nån snygg? - Ja
55. Varit kär? – vet ej kanske? fast tror ej de, kan typ inte bli kär
56. Skrattat så mycket att du har spottat ut nån dryck du haft i munnen? - Hahha ja, när jag gick typ i femman råkade jag spotta ut hela min glass på donken. fett pinsamt men riktigt kul, 
57. Pussat en tjej? – Ja
58. Gjort bort dig? - haha klart
59. Druckit alkohol? – nej aldrig, höhöhö
60. Lurat någon? - Ja, första april är så himla roligt


2013-05-02 @ 21:09:21 / Inspo

i'm dead inside

 
 
 

2013-05-01 @ 10:23:00 / Life of Melle

första maj

maj, ny månad. det har gått sjukt fort men nu är våren äntligen här för att stanna, underbart!
 
igår var det valborg och dagen kändes jätte lång för någon anledning. var vaken sen klockan sex till klockan 4 tror jag, så det är inte konstigt att jag är/var hur trött som helst. jag var på sånt jävla underbar humör typ hela dagen (eller njae, efter jag hade vaknat till). men jag mötte upp några vänner så grillade vi lite och sen blev det lite kallt och då drog vi hem till en kompis. dock var jag ju jätte trött och hade ont i magen så drog ändå hem relativt tidigt. sen så skulle jag möta ebbalina å lindstrand på allum för vi skulle till donken, så fick dom inte åka dit -.- jaja, det gör faktiskt inget för jag kände ändå för en promenad. 
 
nä, men det var inte den bästa kvällen men verkligen långt från den värsta. jag tycker ju inte om denna hets med valborg så det är som det är. jag hade iallafall trevligt och skrattade en hel del!
 
idag är det ju första maj och dagen bjuder på fint väder, ska strax in i duschen och sen möta upp lite vänner tror jag! ♥