2014-03-31 @ 22:47:15 / Life of Melle

bra dag

efter att ha världens mysigaste morgon med jakob åkte för att ha en timma i skolan, sen mötte jag upp frida och linnea på allum. fixade lite ärenden och köpte lite saker. sen så har jag och linnea vart ute i stort sätt hela dagen och bara umgåtts, snackat och njutit av vårvädret. gick på världens långpromenad klockan nio och kom nyss hem. så nu ska jag hoppa in i en varm säng och drömma mig bort. 
 
 

2014-03-30 @ 20:31:00 / Bilder

lever min dröm

 
 
 
hur mysigt är inte detta? lite bilder från gårdagen när jag, linnea, maria, frida, hanna, ebbalina, lindstrand, bexon och albin grillade korv och hamburgare uppe i kåsjön! fy fan va jag njöt av att lyssna på musik, snacka med sina vänner, med varsin korv & bröd i handen och få solen i ögonen

2014-03-30 @ 20:17:12 / Life of Melle

hangover

idag har man fått lida för gårdagens beslut. svårt att bestämma sig vad man ska göra. det var planerat att partaja hos tobbe, sen skulle jag kröka i landvetter men det slutade ännu bättre - grillade i kåsjön med ett gött gäng och drog med oss festen till maria. det kom lite för mycket människor och det var kanske lite för mycket alkohol men fortfarande en lyckad kväll. jag och bexon powerwalkade som två idioter från maria till allum runt tre inatt och mötte upp jakob, samir och matte. slaggade hos jakob så han fick ta hand om mig imorse. hade/har fruktansvärd huvudvärk och ville bara dö. men efter lite mjölk och efter att ha spenderat en längre tid med huvudet i tolatten mådde jag lite bättre och åkte hem. sov ända tills klockan tre och då åkte jag & maria in till stan. vi käkade glass, njöt av solen och kollade linneas match!
 
kanske träffar linnea och marre en liten stund på en promenad eller så. annars kommer jakob till mig senare och ska sova här. wiiee ♥ imorgon är det en ny vecka, har en lektion och efter det är det träna träna träna. ska visa massa bilder sen men börjar med en snap på mig och albin. jag har swagalaga eller vad säger ni?
 
 

2014-03-28 @ 12:03:09 / Life of Melle

Keep calm

Hello my friends. Har engelska för tillfället och tycker mest synd om min lärare. Ingen tar han seriöst och bara pratar hela tiden. Stackarn :( 

Ska gymma direkt efter och sen ska jag hem till en polare i Oluf Nilson, kröka lite och sen ska jag träffa min bebis ❤️




2014-03-26 @ 19:34:00 / Life of Melle

need for speed

hej! var halva dan i skolan idag, gjorde mitt piss tal samt fick tillbaka en annan svenska uppgift. det var min novellanalys och jag fick ett B, wiiee! gamla melle is back, lolz. annars somnade jag direkt när jag kom hem och har sovit i stort sätt hela dagen. mår fortfarande konstigt men sömn och lite spel av need for speed gör allt lite bättre. nu ska jag käka något och sätta mig och plugga! redan torsdag imorgon och det är en rätt så chill dag. sen är det fredag och helg!
 
vet inte exakt mina planer inför helgen än. trodde de skulle bli utgång men har inga pengar så skippar det. på lördag blir det antingen hemmafest eller krök. vi får se hur det blir :) är bjuden på ''kalas'' också.. men det blir antagligen mys på fredag och partaj på lördag!
 
 

2014-03-26 @ 06:55:01 / Life of Melle

sick

buhu, tycker så synd om mig själv. kände mig inte frisk igår kväll men trodde bara det var på grund av migränen, men icke. idag vaknar jag upp sjuk haha. ska dock till skolan ändå för har svenska redovisning. får se sen om jag går hem efter den eller hur länge jag stannar. beror på hur jag mår!
 
 
 

2014-03-25 @ 20:50:45 / Life of Melle

-

tisdagen avklarad! vanlig dag i skolan och sen har jag tränat lite. hade tänkt att jag skulle plugga hela dagen men somnade efter skolan och efter gymmet har jag spelat Need for Speed med brorsan. ska sätta mig och gå igenom mitt piss tal nu och sen blir det ju självklart standard promenaden med mina babes. eller ja, vi får se hur jag mår för jag börjar bli sjuk, igen haha. har sjukaste huvudvärken och känner att det är ett migränanfall på g. mår sjukt illa och bara känner mig för att lägga mig ner och dö. wiieeee
 

2014-03-24 @ 23:00:45 / Life of Melle

min bebis

huuuuur fin? har princip inga bilder från helgen, förutom några få fyllebilder från fredagen. men jag filmade massa fula videos på mig och Jakob och spammade min snapchat lista mohaha. screenshotade en stillbild från en video där han inte ens visste att jag filmade, hur fin blev den inte? ❤️ #nofilter loolzzzz





2014-03-24 @ 21:13:56 / Life of Melle

helgen

helloj! haft en riktigt bra helg som avslutades idag, med studiedag wie! har hunnit med både partaj, kompishäng och umgåtts  med pojkvännen. jag beslutade mig för att inte gå på kröket ute i kortedala och fan va nöjd jag är med de beslutet! åkte istället med jakob, köpte massa gottit och kollade på film. eftersom jag bara hade sovit ungefär två och en halvtimma i fredags var jag verkligen hur trött och flummig som helst.
i söndags myste vi lite, beslutade oss sen för att utnyttja dagen och åkte till partille för att köpa pizza haha. både var jäääätte trötta och hamnade hos mig framför south park. jag mådde inte alls bra eftersom jag inte hade fått mycket/bra sömn hela helgen. sover alltid lite konstigt när jag inte sover hemma och min sömn påverkar mitt humör sjukt mycket. så han tog sju bussen hem och jag somnade på direkten, i min egen säng! så vaknade pigg och glad klockan åtta imorse!
 
så idag har jag spenderat min dag med frida. vi gjorde lite ärenden och sen blev det sushi-måndag och lite häng i det fina vädret. åkte sen till jakob och vi kollade på en skräckis. ska strax ut på en promenad med linnea och förhoppningsvis förbränna lite av dom pannkakorna jag åt nyss hehe
 
bjussar på två bilder från dagen, njuuuuut

2014-03-22 @ 15:28:29 / Life of Melle

planer för ikväll

har sovit till och från hela dagen. nu ska jag strax äta middag, sen hoppa in i duschen för att bestämma hur jag ska göra ikväll. är jävligt trött & sliten och vill helt ärligt bara äta chips framför en bra film. men så är jag bjuden på krök i kortedala och vet inte hur jag ska göra. ska jag gå dit? lutar mest åt nej faktiskt men samtidigt kan det bli lite kul. hade jag inte vart ute igår hade jag inte tvekat en sekund. jaja, vi får se hur jag gör! alltid kul med nya äventyr haha
 
jag och fina siri på sista lektionen i fredags!
 
 
 

2014-03-22 @ 09:36:25 / Life of Melle

sån jävla lyckad kväll!

började med att jag, frida och sofie förade hos nina! inne i stan träffade vi några polare och följde med dom till bryggeriet utav någon anledning haha. sen kom linnea också!
det var en jävligt rolig kväll iallafall, så jävla goa människor!! träffade massa homeboys där inne, bland annat ph-Anja och Bingo Rimér ;) kan berätta hur många sjuka saker som helst men det får bli en annan gång. såklart missade vi sista bussen för vi skulle på hemmafest hos två snubbar (?). jag saknade min gamle säng så fick för mig att snacka med snuten om skjuts hem, gick sådär haha. kom hem tillslut iallafall tack vare någon snubbe, jag vet faktiskt inte riktigt. 
 
 
 

2014-03-20 @ 09:34:00 / Life of Melle

torsdag

redan torsdag?! skit skönt. har verkligen inte haft en bra vecka förutom höjdpunkten igår, att gå på bio! det gjorde allt lite bättre så tänker fan inte grina och sura något mer. sen imorgon är det eventuell utgång ifall jag har pengar. då blir det med frida, sofie, nina, hanna och senare ebba.b och linnea! grymt gäng. om inte det blir utgång blir det säkert party ändå eller bara ta det lugnt med mina home boys. 
 
jag och jakob var på need for speed igår iallafall. kom hem klockan tolv och somnade runt ett.. filmen var iallafall as bra! älskar bilar, älskar snygga badboys, spänning och ja. dock visste man typ hela tiden hur filmen skulle sluta men satt ändå hela tiden och var så facinerad på de snygga bilarna. blev så taggad på race och längtar därför sååå mycket till sommarn. då har många körkor/bil & sen har vi ju racet här i brodalen.
 
Aaron Paul in Need for Speed 💕✌️
Lamborghini Elemento 1
 

2014-03-20 @ 00:38:35 / Life of Melle

the little things

att få sitta med sina allra närmaste vänner, snacka massa skit och möjligtvis ta en grogg
 
att få vakna upp bredvid världens bästa kille
 
att kunna få träffa sina fina vänner varje dag, gå på standard promenaden och bara prata allmänt om livet
 
när therry ligger precis vid mitt huvud när vi sover
 
känslan efter ett riktigt hårt träningspass
 
när man vinner ett argument 
 
när man vaknar tidigt en morgon och förstår att man får ligga kvar och sova lite till
 
när man har nya underkläder och nya strumpor
 


2014-03-18 @ 21:43:50 / Life of Melle

sch00l tomorrow

har inte vart i skolan på två dagar eftersom jag har mått dåligt. men imorgon ska jag dit igen. först ska jag typ hänga med emelie, siri och ebba på någon intervju vi har med ölöf och sen har vi bara samhällskunskap. sen på kvällen ska jag träffa jakob. längtar ihjäl mig. behöver honom nu, när allt är lite konstigt. nä, jag vet inte. 
 
sen är det torsdag, sen fredag och sen helg! wiieeee. inget planerat förutom träning! har dock redan sjuk träningsvärk efter förra passet då jag körde överkropp, men framförallt bröst och biceps. nästa pass blir ben, rumpa och lite cardio! längtar redan till min nästa celsuis. ♥ och jag har fixat så jag kanske KANSKE kommer få ett gratis celsuis lock! . min grannes pojkvän jobbar typ för celsius eller något haha. jaja, just nu befinner sig dessa goingar i mitt kylskåp;
 
 

2014-03-18 @ 18:26:00 / Inspo

äkta kärlek kostar

 
Photo... - Royal Indulgence | via Tumblr
Girls About Cars | via Tumblr
Lapas - Skaistuma kabata ♥ - Galerija - draugiem.lv
GOLD
Untitled
Tumblr
I love you
forcing things | via Tumblr
Tumblr
(40) Tumblr
Untitled
 
tror inte det är många som vet min stora kärlek till sportbilar? eller snygga bilar. ju större & ju dyrare, desto bättre. älskar att åka fort och någon dag ska jag äga min drömbil. 
annars går ju need for speed på bio nu! älskar dom spelen. har flera olika need for speed hemma och varje gång jag är hos jakob spelar jag det! älskar bilar, älskar att spela och älskar att åka fort = jävligt bra kombo. vi två ska iallafall på den bion denna vecka tror jag. förmodligen imorgon men annars till helgen. får se :)

2014-03-17 @ 14:51:00 / Bilder

things you cant forget to remember

 
 
 
 
 
 

2014-03-16 @ 19:31:00 / Life of Melle

cause' we are born to die

En sak jag längtar till är när The Smurfs & Lilla Jönzzon ligan återförenas på riktigt. Asså i sin sanna natur, sommaren. Självklart har vi vår kompanjon Frida bredvid oss. Kommer aldrig glömma de kvällar då vi sprang barfota och smurfade omkring runt skulltorps området för att spionera på några vänner. Eller alla extremt sjuka kvällar vi i Lilla Jönzzon ligan hade och man vaknade upp på okänd plats.
 
Vaknade en dag upp med ett stort, blodigt sår hos en vän. En timma senare var jag inne i stan, fortfarande skit full och blev omhändertagen av min chef. Bodde i stort sätt hos en vän en vecka och det var sjukaste någonsin. Vi kom hem 5 på morgonen i stort sätt varje dag, de enda jag åt var nudlar med aromat och vi träffade alla olika sorts människor. En dag hamnade vi i hammarkullen med en snodd bil och för oefaren chaffuör. En annan dag åkte min killkompis på taket av bilen vid Oluf Nilsson. En annan gång hade jag däckat i en soffa efter en jävla vild fylle kväll och ägarn av lägenheten hade herrbesök som tydligen hade gått fram och hälsat på en sovande Melina haha. Fatta chocken när man får reda på det dagen efter? 
 
Har så sjuka historier och minnen med världens bästa brudar.  lilla jönzzon ligan samt vår kompanjon frida! 
 
 

2014-03-16 @ 18:00:55 / Bilder

när blått möter brunt

 
 
 
 

2014-03-16 @ 15:50:00 / Life of Melle

home again

hej, hemma igen. har spenderat hela helgen med jakob och avslutade den med att gå på match borta i stenkullen med mormor, morfar och en rätt så sliten linnea haha. har precis käkat och ska strax ut igen, kanske köpa en glass och bara njuta med mina homíes. ikväll blir det dock lite plugg, HIMYM men annars blir det hemmaspa och sova tidigt. saknar min säng haha. 
 
igår vaknade jag och jakob upp till strålande sol och moln fri himmel! vi skyndade oss ut och gick en as go promenix vid sävån. jag kunde typ inte gå (vilket jag fortfarande inte kan) på grund av min sjuka träningsvärk. vi gick i kanske två timmar och sedan satt vi vid sävån med fötterna i vattnet! sjukt kallt var det men ändå jävligt härligt. det var helt vindstilla så jag sprang runt i linne medan han skvätte vatten över hela mig :(
 
annars hade vi lord of the rings maraton och spelade need for speed. låg uppe hela natten från igår till idag och bara snackade, om allt typ. svårt att förklara men så jävla underbart. nu taggar vi en ny vecka, vill redan att den ska vara över eftersom vi har ett tal på tisdag.
 
 

2014-03-14 @ 17:06:54 / Musik/Filmer

best video evaaaah

 

2014-03-14 @ 15:22:33 / Life of Melle

jävligt grymt pass!

känner mig som en kung nu, känns verkligen som om jag är igång igen, på rikigt! körde ett jävligt bra pass idag på gymmet. slet ut mina ben som f'n så kan knappast gå. sen avslutade jag det med att cykla en kort period men jävligt intensivt. så nu mår man bra! har inte duschat än för käkade och snackade med min underbara mamma. men ska hoppa in i duschen nu, ha ett liten hemma spa med ansiktsmask, fotbad och raka benen! 
 
ska som sagt bara till jakob ikväll. men blev lite sugen på utgång nu när linnea frågade om jag skulle hänka. gaah, önskade att jag va miljonär. vill inte vara en fattig socce, livet är jobbigt :(
 
 

2014-03-14 @ 10:43:38 / Life of Melle

swagalaga

hej! sitter just nu i skolan, arbetar på mitt apl arbete samtidigt som vi ska kolla ett avsnitt av lyxfällan på samhällskunskapen. har engelska efter och sen blir det att åka till gymmet och svettas! 
 
skulle ju ha tränat igår men jag kom hem halv 8 (!!). eftersom marcus, mathias och aleah va hos mormor och morfar blev det automatiskt så att vi stannade där längre. mormor och morfar har nyss kommit hem från teneriffa så vi ville bara umgås. marcus lagade as god mat medan jag var ute och lekte med aleah på trädgårn. vi gungade massa och sen körde jag runt henne i skrindan. det känns verkligen som vår, lycka! sen åkte jag med min bror in till stan för att hjälpa han att hålla aleah vaken medan vi hämtade jenni. så jag hann inte träna igår! men kör jävligt hårt idag. leg day som vi avslutar med att cykla en lång sträcka. 
 
sen ikväll ska jag hem till jakob, ha lord of the rings maraton och är sjukt taggad. saknar min bebis jätte mycket :( 
 
 

2014-03-13 @ 20:11:19 / Inspo

-

Untitled
❤️
Lovee
Untitled
<3
romance pics of couple - Google Search
Untitled
That could be us
 
 

2014-03-13 @ 08:45:00 / Life of Melle

plans

godmorgon! börjar 09.45 idag så jag har redan hunnit duscha, läsa tidningen och bara ta det lugnt. ska försöka träna ikväll också eftersom jag har vart så duktig att vara på bibblan och plugga två dagar irad. igår var jag och linnea där och pluggade. sen kom marris förbi en stund! gjorde klart ett arbete men har två kvar.. men har inte tränat sen i måndags så tycker jag är värd det. 
 
ska träna imorgon också eftersom jag slutar tidigt. sen på kvällen är jag som sagt bjuden på 18 års grej men har ingen aning hur jag ska göra! sen ska jag kanske till jönköping den här helgen. det hade jag helt och hållet glömt av. #aldrigvila. men annars ska jag faktiskt ta det lugnt och sova hos jakob. det blir förmodligen party nästa helg och helgen efter det, och helgen efter det haha. 
 
 

2014-03-11 @ 21:16:00 / Life of Melle

vart med mina favoriter

halloj! sitter här och funderar på hur jag ska göra i helgen. ska iallafall vara med jakob iallafall, as taggad på sagan om ringen maraton! är dock bjuden på 18 års fest på fredag som jag ändå är lite små sugen att gå till. egentligen är jag inte alls taggad på partaj men eftersom det är jävligt goa människor där så funderar jag ändå att gå. kanske en stund iallafall? vilka man är med gör sååå mycket.
 
jag spenderade hela eftermiddan på bibblan med mitt lilla gäng; maria, frida och linnea! ♥ så härligt att träffa sina vänner varje dag! vänner går alltid först vilket jag är noga med. vi snackade iallafall jävligt mycket skit, lite deeptalks, lite skvaller om killar och skratt såklart. har vart på grinigt humör hela dagen eftersom en person lyckades irritera mig men mina vänner gör mig alltid på bättre humör. efter att jag fått ut mig ilskan kunde jag fokusera på det positiva istället! hatar människor som sitter och tycker synda om sig själva. snälla, sluta lipa för små saker och ta tag i kragen och gör något åt saken. vill man ha förändring får man skapa de själv.
 
 

2014-03-10 @ 16:05:46 / Inspo

81 dagar kvar!

Miley cyrus
#Bangerz
Hannah Montana ♡
Untitled
Cyrus
miley and katy kiss
Mileyy. ❤️
Pink bby.
 
 

2014-03-09 @ 19:43:00 / Life of Melle

who run the world?

- girls!
 
igår (den 8e mars) var det den internationella kvinnodagen. så ja, grattis i efterskott! firade dagen med att få göra exakt vad jag ville och jakob lydde bra. han sov hos mig både fredag och lördag men han betedde sig bra ;) vi skulle ha käkat sushi men blev otroligt sugen på pizza så vi drog till oluf & köpte med oss massa gott till frida. han köpte massa gott till mig sen. det enda han sa var att jag fick bestämma. det gör jag alltid ändå så inte stor skillnad ;). fick bestämma mat, plats, vad vi skulle göra, vilka filmer vi hyrde och så vidare.
 
eftersom jag är hard core feminist - pussy power!
 
☞something poetic goes here☜ | via TumblrOne Million Vaginas | via Facebook
tumblr_m6mirvBUsz1r791bbo1_1280.jpg - Bilder und Fotos kostenlos auf ImageBanana hochladen
Wish I Had A Metal Heart

2014-03-09 @ 19:09:00 / Life of Melle

skola imorgon...

nu är helgen över och det är dags för skola imorgon. har inte vart där på en månad och det är blandade känslor. hade jätte fint avslut i fredags på praktiken. fick sluta tidigare och alla barn sprang fram och kramade mig hejdå. kommer sakna mina små bebisar och mina sköna kollegor. vi har haft sjuka samtalsämnen och skrattat tills ögonen har tårats. kommer till en ny förskola nästa apl men samma personal och samma barn. kul!
 
i fredags var det partaj hos frida iallafall. drack inte speciellt mycket men hade inte ätit så va små lulli under en kort period. annars vad det en lugnt kväll, mina öl blev snodda också haha. sen drog jag och jakob redan vid halv 1. jag mådde dåligt utav olika anledningar. dagen efter blev det en hel del skvaller med frida och nina, lite med lille emil också. sen blev att njuta i det fina vädret, käkade pizza hos frida och somnade om, vaknade vid sju då jag och bebis blev skjutsade av mathias till hemmakväll! hyrda två skräckisar och hade de allmänt mysigt igår. 
 
idag har jag iallafall vart med jakob men efter han hade åkt hem umgicks jag med nina och frida. satt och skvallrade, tjötade och skrattade haha. sen fikade jag med farsan och snart ska jag träffa linnea och frida igen! har haft en grym helg ändå, blev lite party trots att jag mådde sjukt dåligt, vilket höll i sig hela lördagen också. önska självklart jag kunde stannat längre för party hos frida är alltid kul! 
 
 
 
 

2014-03-05 @ 17:09:19 / Bilder

du är en ängel för mig

 

2014-03-05 @ 14:30:12 / Inspo

just like a diamond

*.*'
 
 
 

2014-03-05 @ 14:27:48 / Inspo

pain is beauty

Untitled
🔪🍸🚬
killing pain is hard
Pale Things. - Fotografije osobe Pale Things. | via Facebook
Pain is beauty
injuries
(100+) Tumblr
:) | via Tumblr

2014-03-04 @ 21:30:00 / Life of Melle

i love the way you walking if you're walking my way

nyduschad efter ett jävligt gött träningspass med mina bästa vänner linnea & hanna! jag och hanna pressade oss själva, förskylda och allt, genom ett cardio pass på 50 minuter ungefär. svetten rann för fan haha. även om det är så otroligt tråkigt och jobbigt när man väl sitter där och har 2 km kvar så är det värt de för att känna såhär efteråt! är på så otroligt bra humör också så gick en promenad med linnea innan jag gick hem och duschade. åkte hem med hög musik och taggade till våren, till fredag och till sommaren. längtar tills kvällarna där jag, linnea, hanna & maria sitter i kåsjön igen, precis som i somras, och fiskar. sen så är jag taggad till fredag också. dricka några öl med sina goa tjej och killkompisar! fan va härligt.
 
imorgon tränar jag igen, cardio igen och samma på torsdag då jag inte ska äta hos mormor och morfar då dom är i teneriffa. hinner inte träna på fredag eftersom jag är hemma kvart över tre ungefär och ska duscha & så vidare och sen ska jag över till frida som sagt! men är det bra väder på lördag ska jag och linnea, förhoppningsvis inte bakfulla, gå på en pw eller iallafall en lång promenad runt sävån. hoppas på solsken och lite värme iallafall!
 
 

2014-03-02 @ 20:38:32 / Inspo

one day

 
 
 
 
 
 
 

2014-03-02 @ 19:33:00 / Life of Melle

my weekend

har vart med min älskling hela helgen. åkte till honom, sov där och kollade film efter jag och mamma hade kollat klart på let's dance i fredags. hur grym var inte kenza? hejar såklart på henne även om benjamin också var hel grym, blev chockad haha. 
 
i lördags låg vi i sängen, spelade lite spel, kollade film och typ sov tills klockan tre haha. sen vid fyra åkte vi och åt sushi! jakobs första gång och han tyckte om de ;) tyckte självklart mest om sesamrullen (inside-out) och soppan haha. men han lär sig med tiden att älska det mer. sen kollade vi i affärer, shoppade lite och drog sen hem till mig. träffade frida på vägen så det blev lite skvaller haha. sen bestämde vi oss för att hyra film så vi drog till hemmakväll, köpte lite godis, energidricka och hyrde The Conjuring. vi har redan sätt den haha, såg den på bio i september men den är värd att se igen. sen gick vi en promenad hem!
 
var ju ensam hemma hela kvällen och en del av natten så vi släckte ner hela lägenheten, stämning gör ju allt ;) vi var skit trötta så vi gick och la oss efter filmen och somnade strax efter det haha. såklart kollade vi på morgan och ola-conny först, vilket vi också gjorde på lördagsmorgon och söndagsmorgon. underhållning på hög nivå haha. sen har jag inte gjort så mycket idag. har träffat frida och badat bubbelbad mmm. ska nog ta en promme med linnea också men annars har jag bara tagit det lugnt. så glad att jag inte festade den här helgen! vilar upp mig till nästa istället då det blir en ball hemmafest på fredag, woopwoop. 
 
jaja, imorgon är det början på sista veckan på praktiken. vill komma tillbaks till mina rutiner även om jag kommer sakna mina små barn. efter jag slutat imon ska jag till umo, sen optikern och sen ska jag träna! det va länge sen sist så det ska bli skönt! och en anteckning till mig själv; ta mer bilder haha. har inget roligt att bjuda på här, ba tråkig text.