2015-03-17 @ 21:01:36 / Inspo

daily

.
Pineapple
Untitled
@mikeoakheart | via Tumblr
Lovisaa ~
 

2015-03-17 @ 19:19:00 / Life of Melle

lång helg

 vi hade typ teater i skolan, as ovärt.. så istället drog jag och fridis ett pass på gymmet. amen najs. nu ska jag duscha och sen skicka in ett arbete (?). resten av veckan ska jag plugga också.. måste skicka in ett arbete jag ligger efter i. åhh vad jag är trött på det här. men det gäller att ba sätta sig ner och göra det. 
 
annars har jag känt mig konstig på sistone? typ vart upp och ner. ena sekunden är jag super glad och nöjd, sen är jag typ helt dampig och deppig. måste vara hormoner som spökar, ovasett så är det sjuukt jobbigt. humöret för en halvtimma sen var att gräva ner sig under täcket, isolera sig och äta massa mat. nu är jag fortfarande sugen på mat hehe, men är ändå glad. jaja, livet är najs nu mannar
 
älskar hur det ser så nyttigt ut. <333 det ni inte ser är hur jag äter min choklad + ben & jerry efteråt heheh

2015-03-16 @ 16:25:05 / Life of Melle

everything is a choice


en ledig måndag, åhhh va skönt! väl behövligt kan jag ju säga. tog det lugnt hela förmiddagen, gjorde en stor frukost och lekte massa med Aleah. 

eftersom Hanna inte var ledig idag så väntade jag & Frida på henne och drog tillsammans till gymmet halv 2! älskar att träna tidigt, helst det första jag gör på morgonen men desto fler, desto roligare! 

vi tre körde iallafall ett intensivt men roligt rygg + magpass. tiden bara flög iväg och helt plötsligt hade vi tränat i mer än en och en halvtimma. imorgon lär jag ju inte kunna göra någonting då jag redan har sjuk träningsvärk i mitt bröst + armar. gaaah.





2015-03-15 @ 12:10:44 / Life of Melle

solig söndag

min lördag var super bra! jag och Hanna körde ett gött benpass och senare var jag ju på trippel-kalas. det var super trevligt!! kommer bli sååå kul att åka ut och resa med allihopa, alla vi tolv. åh kärlek.

idag vaknade jag upp hos Jakob, vi åt en stor och as god frukost. mmm. men är på g hem nu för ska träna och senare umgås med hannutt. ska även plugga lite ikväll. det är najs!! ännu mer najs att jag är ledig imon också


2015-03-14 @ 11:49:41 / Inspo

no feelings


2015-03-14 @ 11:40:21 / Life of Melle

lördag mannar

att vakna upp och må bra <333 min lördag har än så länge vart bra, jag och Jakob åt en god frukost tillsammans och hade det bra. har dock fått munsår...

strax ska jag och Hanna iväg till gymmet. känner mig så glad över vädret så måste lixom göra saker, kan inte ligga i sängen hela dagen. och då är gymmet perfekt! så jävla najs att vakna upp till sol och svettas. 
senare ska jag till mina kusiner där det är trippel-kalas. amen naaajs 




2015-03-13 @ 20:08:13 / Life of Melle

fredag den trettonde

fredaaaag den trettonde. otursdag? njaee, har faktiskt haft en bra dag. vaknade upp hos min kärlek medan solen lös in, finns det något bättre att vakna upp till? 

sen var jag jätte sugen på att träna så drog med mig min ginger och vi körde ett pass! åkte hemifrån halv fem och var hemma sju. visst låter de grymt? dock var det mycket trams hehe. men ändå skönt att svettas! blev bandet och cykeln. naaajs! sen skulle vi köra lite styrka på slutet men blev bara skratt och massa fula bilder. men det är okej hehe. 

nu ska jag hem till Jakob, han har köpt massa gott så vi ska spela och kolla film. perfekt fredag 




2015-03-12 @ 20:29:18 / Life of Melle

sol




2015-03-11 @ 16:55:36 / Life of Melle

on wednesdays we wear pink

 
onsdag! helt okej dag i skolan, och snälla lilla söta ebba släppte mig på gymmet direkt efter där linnea väntade på mig! vi körde ett gött pass (det kommer kännas imorgon)! nu degar jag lite innan jag ska iväg till jakob och sova där. 
 
och nu är jag blondie igen hehe. känns så annorlunda, men verkligen bra! färgen är inte helt perfekt än men det blev mycket bättre än vad jag anade. så är super nöjd! nu gäller det bara att använda massa silverschampoo, sen så fick jag massa bra produkter av jenni igår! och klippte verkligen av hur mycket som helst, sjukt ovant men känns så skönt. mitt hår växer ändå som ogräs så till hösten lär jag ha skit långt hår igen. alltid kul med förändringar!

2015-03-10 @ 09:41:53 / Life of Melle

2 c00l 4 sch00l

idag är dagen vi alla väntat på - jag ska fixa håret!! är super nervös och ber verkligen till what-ever att mitt hår blir bra. mitt hår är typ mitt allt, min lilla bebis lixom. men ja, att gå från mörk till ljus är en lååång och jobbig process, så vi får se! egentligen är det "bara" hår, inte hela världen...

har försökt ställa mig in på att håret kommer bli gult, men att det kanske kan lösas med en toning? har även köpt silverschampo från Isabella löwengrips LCC! de gula tonerna lär försvinna med tiden, måste vara positiv! men blir det skit idag kommer det bli bra tillslut iallafall. har även Frida med mig som stöd hos frisören! 

efter frissan ska jag, Linnea & Frida ha sushi dejt och kanske köra ett pass! det beror lite på hur länge jag är hos frisören och så. men sushi iallafall!




2015-03-09 @ 19:36:31 / Life of Melle

biff


efter en bajs dag i skolan drog jag, Linnea och Frida till gymmet! blev mest bröst och armar men lilla Frida och jag avslutade med kardio också! 

sen dess har jag vart barnvakt åt lilla Aleah, vi spelade massa eye toy (!!!) och sjöng Singstar. snacka om nostalgi!! ska sova hos min Jakob ikväll, hörs imon 😘

2015-03-09 @ 09:16:00 / Life of Melle

monday

 

2015-03-08 @ 16:37:50 / Inspo

can you remember who you were, before the world told you who you should be?

shopping | Tumblr
shopping | Tumblr
Shutter
Illuminati eyes
Untitled

2015-03-08 @ 15:18:23 / Life of Melle

work out

 
i fredags var jag ledig så jag och frida körde ett tidigt morgonpass! blev mestadels ben, sååå gött! dock hade jag vart vaken två timmar innan passet, och inte ätit något.. så mådde inte jätte bra, var lite yr och kände mig svimfärdig. men det vet vi till nästa gång hehe

2015-03-08 @ 12:06:39 / Life of Melle

Friday night

i fredags lagade Frida massa god mat till mig och Linnea innan vi skulle hem till Celina! där tjötade vi massa tills vi drog in till stan för en spontan utgång. hade super trevligt men mådde inte så bra dagen efter hehe



2015-03-05 @ 13:00:52 / Bilder

kärlek


2015-03-05 @ 11:46:02 / Life of Melle

ice cream

 
 
åh va härligt det var att vakna imorse av att solen lyste och himlen var helt blå! efter att jag och jakob åt frulle och myste lite så drog jag till skolan! har inte haft något speciellt och på rasten drog alla tjejer till donken och åt massa glass mmmm. super mysigt och såå skönt att sitta i vårsolen. 
 
har snart prov och sedan är det heeelg! 

2015-03-04 @ 19:25:52 / Life of Melle

Blondie


snart så... har bokat tid för klippning + blekning. gaah är skitnervös att det kommer bli gult. trots allt 80% att det blir lite gult, mycket på grund av mina röda toner i håret... men åhhh vad jag längtar. är super taggad!! 

är ändå super glad att jag verkligen gjorde en ombre, lixom att jag vågade. inte kul att gå hela livet och de likadan ut. men är ändå åså redo att bli mig själv igen hehe


2015-03-04 @ 15:10:20 / Life of Melle

fifty shades

 
efter en vanlig skoldag åkte jag och hämtade aleah på dagis! sedan tog vi en promenad i vårsolen hemåt, härligt! nu ska vi snart äta och senare ska jag ut en promenad med linnea & vovvarna. vi hade egentligen tänkt dra på bio men kom på att jag har prov imorgon! usch, så får plugga massa ikväll. puss

2015-03-03 @ 18:22:08 / Inspo

fitspo

Untitled | via Tumblr
Untitled
Fitt girl back goddes
Fit | via Tumblr

2015-03-03 @ 16:08:58 / Life of Melle

sometimes you feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up

idag var jag och ebba lite små busiga och åkte hem lite tidigare från skolan hehe. hon släppte mig vid gymmet och jag körde ett as gött pass! super nöjd. sen dess har jag ätit och slappat lite framför dr.phil, men nu ska jag göra klart min religion uppgift och sedan hoppa in i duschen! senare kanske jag ska ta en kvällspromenad med molle och kanske sova hos jakob. vi får se hur det går med plugget ;)
 
jag går iallafall tills på torsdag för vi är lediga på fredag. naaaajs! då ska jag sova, träna och på kvällen ska jag hem till en kompis för att kröka lite. ännu mer najs! så jag kommer hem tidigt på lördagen och sedan ska jag bara mysa med jakob. och på söndag ska jag träna! känns som om det kommer bli en bra vecka och en bra helg ;)