2015-02-27 @ 21:15:49 / Life of Melle

replay







2015-02-26 @ 17:27:00 / Life of Melle

snart fredag <33

åhh, har vart på ett sånt bra humör idag. hur härligt?? började dagen med ett gött pass med min vän frida. blev lite kardio men mestadels rygg + armar. började halv 12 idag så jag och ebba rullade in på skolan precis innan vi började. vi har bara haft två lektioner idag och det känns såå skönt. vädret har vart super bra också så man blir ju lite hög på livet. vill bara spola fram en månad så man kan säga att det är vår på riktigt. sen så har jag ju vart hos mormor och morfar och ätit såklart hehe. alltid trevligt.
 
nu hade jag tänkt jobba lite med mitt gymnasiearbete och sedan åka till min älskling. imorgon ska jag kö ett tidigt pass också. har lixom inte hunnit träna något den här veckan förrän idag eftersom jag har haft sjukt mycket plugg. men det tar vi igen i helgen hehe. 
 
annars ser min helg ut såhär:
fredag - träna ett gött pass med fridis. sedan skola från kvart i tio till någon gång innan tre. sedan på kvällen ska jag  + några vänner ut och fira av lite plugg. ta ett glas vin och förmodligen dra till valand där de e vs kväll! naaajs! 
lördag - mysdag! ska plugga massa och sen bara äta chips och mysa med min jakob.
söndag - träna och plugga! 
 

2015-02-23 @ 19:45:45 / Life of Melle

when im gone

måndag och kväll! dagen överlag har la sugit lite efter jag åkte från Jakob imorse: skola och bajs väder. men har pluggat jätte bra vilket betyder att jag snart är klar med psykologi kursen! asså hur bra är inte jag? riktigt jävla fantastisk ;) ska sitta resten av denna vecka och fixa andra arbeten, och ta igen saker och sen ska jag fan fira hardcore!

efter plugget var jag och Linnea ute med våra bebisar på långpromenad! slutade ju äntligen regna/snöa så man får passa på hehe. älskar våra standard promenader och vår skit snack. gör så mycket. och såå kul att våra vovvar går ihop så bra som dom gör! 

ikväll sover jag hos Jakob, imorgon är det bajs skola igen.. men en dag närmare helgen och en dag närmare studenten. snart så...








2015-02-20 @ 14:01:24 / Life of Melle

weekend

åh, kära fredag. du är sååå välkommen <333 efter en lång och stressig vecka i skolan är det äntligen lite ledighet. dock har jag exremt mycket i skolan nu så måste plugga ikapp.. så det blir faktiskt en hel del plugg i helgen. men annars blir det lite träning, bio & massa mys! ska verkligen ta det lugnt. det behövs inför nästa vecka haha, ännu mer plugg.. behöver ladda om batterierna och sen köra på som faaan. och när jag är klar med de värsta så ska jag fanne mig ta och fira!
 
och snaaart så är det studenten. 106 dagar kvar ;)))) 
 
 

2015-02-16 @ 14:13:24 / Life of Melle

20so


var på partaj hos Ebbalina för någon vecka sen. temat var great gatsby/ 20-tal. hur kul?! åh älskar att klä ut mig, och detta tema var verkligen hur roligt som helst! annorlunda och svårt men verkligen sååå kul!! dock liiiite tråkigt att alla inte riktigt går all in, men så är det alltid känns det som? att klä ut dig och se alla andra är ju typ halva grejen haha.  men alltid trevligt att umgås med sina fina. 

det var jätte trevligt iallafall. blev mycket dans, sång och några roliga lekar! drog hem rätt så tidigt dock men kul var det!



2015-02-16 @ 11:18:32 / Life of Melle

new week

även om jag är såå otaggad på ny vecka så har min måndag börjat såå bra!! efter att ha vaknat upp bredvid min kärlek, mornat mig i typ en timma så drog jag till gymmet! så har precis kört ett bra morgonpass. hur bra?? det finns typ inget bättre än att träna på morgonen. hela dagen blir såå bra. älskar att börja sent för man hinner verkligen göra vettiga saker. 

väntar på att Ebba ska plocka upp mig innan vi drar till skolan och där väntar studentmössorna!!! can't wait. även om skolan är bajs nu så kan man verkligen räkna ner dagarna. 




2015-02-10 @ 19:11:24 / Life of Melle

today

har vart med min älskade hela dagen, promenerat i det fina vädret och haft det trevligt. vi gick till kvastekulla, tände ljus & lämnade blommor. sedan har jag suttit med ett projekt hemma + hunnit umgås en snabbis med Frida och edina. nu ska jag hem till Jakob igen, mysa lite och kanske få något plugg gjort. imorgon är inget planerat, sen har jag hela veckan fullbokad. njuter av full ledighet. 





2015-02-09 @ 17:39:46 / Life of Melle

favs


jag brukar ha den här inställningen; fake it til' you make it. och ja, låtsas man att det är vår, klär man sig som det, lyssnar man på den musiken och så vidare.. ja då blir de la vår? okej, kanske inte. men älskar att vakna upp och att se att solen skiner och himlen är blå. lever för sommaren. den brutala sanningen är dock att det bara är februari.. 

jaja, invigde mina nya skor idag! köpte dom förra eller förrförra veckan efter att ha spanat in dom ett bra tag. såå nöjd! och runt benen sitter ett par nya jeans också hehe. köpte dom igår när jag och Jakob var en snabbis på Allum. har stor rensat min garderob och insåg att jag behöver mer jeans.. 





2015-02-07 @ 19:51:46 / Life of Melle

black & white

 
åh. vilka vårkänslor man hade idag? precis innan jag åkte hem från jakob gick vi på en härlig promenad med vovvarna i solen. så himla härligt. annars har jag sprungit runt massor, som vanligt. var hemma en liten stund innan jag åkte in till stan med frida och linnea. sen va vi en snabbis på allum och så åt jag och frida sushi. mmm. <33
 
så ikväll! jag och mina brudz ska ut på stan hehe. vi ska bara ta ett glas eller två, tjöta och snacka massa skit. lite kvalitets tid. dock blev jag trött nu efter en varm dusch och att det är så mörkt ute.. får sätta på lite party musik och fixa håret. saknar redan min jakob :(