2014-07-31 @ 00:20:02 / Life of Melle

Act like you trust people, but don't

 

2014-07-28 @ 19:16:40 / Life of Melle

när sommarn är som bäst

helloooooo guyyyssss. how areeee youuu?

Haft en grym dag med grymma vänner. Men dagen är ej slut. Skippar dock att kröka ute i Floda så istället blir det grilla med ett par goa gubbar och har man tur kanske det slinker ner en öl eller två. Ska faktiskt bli en riktigt go kväll, ta det lugnt och snacka om allt typ. Kärlek till kvällar som dessa. 
Sen så berättar jag mer om vårt lilla äventyr imorgon, xoxo melle


2014-07-27 @ 20:44:04 / Life of Melle

väntar på att han ska komma hem

heej. Har gjort lite allt möjligt nu efter Rhodos. Vart i skrea, freeport,  hängt på skulltorp, hängt med vänner, klippt gräs och myst med världens bästa Jakob.

Har precis vart uppe hos Jennie en snabbis med henne och Frida. Lite tidsfördriv sålänge som jag väntade på bussen till Jakob. Vi ska ba mysa, äta chips och förmodligen kolla på sagan om ringen. 

Planerna för imorgon är att gå upp tidigt, dra på roadtrip med ett gött gäng och sedan på kvällen kanske det blir krök. Inte så sugen men får se hur jag mår imorgon! Vill inte bli värre än vad jag redan är.




2014-07-25 @ 10:03:28 / Life of Melle

liseberg

gårdagen kanske inte var världens bästa dag, mådde fortfarande bajs och så. men linnea tvingade mig till sveriges lyckligaste plats, liseberg! hur kan man vara ledsen där lixom? 
direkt när vi går in så spelar linnea det första hon gör. vad händer inte? stjärnvinst på marabou. orkar inte haha. sedan så mötte vi upp frida och lollo, hade de as najs. jag har inte vart på liseberg sen nian så fick ta igen lite nytt. vi åkte båda atmosfear och helix. jag slutade andas där en sekund när jag åkte atmosfear haha. fyyy faaan, men samtidigt trodde jag den va läskigare. och helix var najs, men det var något som fattades.. kändes som den åkte för långsamt, som det inte hände något typ. 
sen hade jag tjatat hål i huvudet på linnea att jag ville ha en minion (jag har otroligt otur i spel). tillslut vann vi en till mig, typ. haha, vi köpte fyra stycken av två stycken som hade typ 20 stycken. så jag är såååå nöjd. älskar min minion. <3
 
ska ut med bobby nu, sedan så får de la bli att åka å bada någonstans. 
 
 

2014-07-24 @ 17:18:00 / Inspo

fuck everything, just take me away from here

😢😢😢😢😢😢😢

2014-07-22 @ 19:58:00 / Life of Melle

traffic lights

eller nått...
 
idag är det en av de största eventen på grabbarna grus, tror de heter något mer traffic lights eller nått haha. principen är iallafall att det finns tre olika färger - grön, gul och röd.
grön står för att man är singel. gul står för osäkert typ, komplicerat or whatever.  och rött för upptagen. sen så är det fri bar i tre timmar, precis som de va på ladies night och där gick allt åt skogen ;) det bjuds på galna lekar så är faktiskt jävligt taggad, trots att jag har legat med feber idag. åker hem imon så får la passa på
 



2014-07-20 @ 15:25:00 / Life of Melle

lever min dröm

hej mina små kycklingar. Nu är det söndag så allt här i Grekland är stängt, typ. Många små affärer är stänga, apotek är stänga och sånt. Vi har hängt hela dagen vid poolen, har dock legat i skuggan för har inte pallar solen idag. Men imon pressar vi som fan!!
 
Sitter på rummet nu, ska koka lite nudlar innan det bär av haha. Nä men vi ska hyra moppar så de e najs.  Ska åka runt å steka lite, kanske åka in till gamla stan och så. Jag har det iallafall grymt, lever livet till max. Saknar iförsig min Jakob men har massa fina vänner här så jag överlever på nått sätt. 
 



2014-07-19 @ 14:12:00 / Life of Melle

rhoooodooooos

tjena gubbs! befinner mig just nu i Rhodos och lever livet. har lite för kul om jag ska vara ärlig men det är okej ;)) vart vilda utgångar varje natt men igår skippade jag det faktiskt. sov istället runt 13-14 timmar medan alla andra partajade ;) ska berätta mer sedan om alla andra kvällar. Hänt ajuuuukt mycket, vart hur galet som helst haha. Men det som händer i Rhodos stannar i Rhodos ;)
 


 
 

2014-07-16 @ 14:48:52 / Life of Melle

idag smäller det

ojojoj, idag smäller det - rhodos resan är äntligen här. som ni kanske förstår så har bloggen vart lite död de senaste dagarna. har njutit av ledigheten och att umgås med jakob innan jag åker idag. och som ni kanske förstår igen så kommer bloggen vara rätt så död en vecka framåt. ska försöka uppdatera med våra galna upptåg men vi får la se. samtidigt ska det bli jävligt gött att vara borta från alla måsten, internet, mobilen, göteborg/partille. jaja.
 
jag och jakob somnade runt 5-6 imorse. vi hade lite folk över & krökade igår/inatt.. jag har myst med jakob hela morgonen, kom hem och packade klart de sista. nu ska jag käka något och sedan blir jag upplockad av marrebarre. sedan drar vi vidare till landvetter. flyget går 17.40 och vi är framme 10 eller något. vi hinner iallafall med en utgång ikväll vilket är jävligt najs. annars börjar allt imorgon. ligga på stranden med en god drink i handen. åhhh livet. <3
 
 
 

2014-07-14 @ 17:03:01 / Bilder

spyferre hos Clara


2014-07-13 @ 10:21:42 / Bilder

@ marres

i fredags drog vi upp och förade hos marre. vi krökade, spelade spel och bara tjötade. riktig sommardag ❤️
vi skulle åkt redan vid åtta men vi hade det för mysigt på hennes balkong så vi åkte någon gång vid tio haha. hade lätt kunnat sitta där med samma människor en hel kväll. 


2014-07-13 @ 10:10:45 / Life of Melle

rain

åh så typiskt med regn nu när vi alla har bestämt en resa till Orust. Men jag är påväg dit nu iallafall. Blev hämtad från Jakob kl 09.20 och vaknade 09.10. Vi är 14 stycken som åker så hela familjen är med! 




2014-07-13 @ 00:31:17 / Life of Melle

love life

åhhh vilken bra dag jag har haft! vaknade upp bredvid maria, tog ut nea och sen kollade jag och marre Harry Potter hela förmiddagen! sedan kom Linnea hem, vi plockade upp Bexon och Albin och drog ut på äventyr. 
 
Vi drog till klädkällan, lager 157 och sedan drog vi till utby pizzeria, satt och käkade i solen. drog sedan hem, sov en stund och drog ut igen! åkte till graven, sen så drog vi fem till en pub och kollade matchen. Brasilien-Holland. Tråkig match dock.... nu är jag hos min älskling, kollar walking dead och ska sova strax 




2014-07-11 @ 18:37:35 / Life of Melle

success

hejsan. vaknade tidigt imorse av ett tråkigt sms. blev en deppig morgon men efter regn kommer sol.
har iallafall haft en riktigt bra dag med älskade frida. vi har stekt uppe i kåsjön, shoppat massa kläder och ätit sushi. ska strax upp till marre och sedan drar vi vidare till clara. ikväll blir de success.
 
 
 
 
 
 
 
 

2014-07-09 @ 21:04:47 / Life of Melle

my week

hej! tänkte berätta lite om min vecka. igår, tisdag, började jag min dag med en lång powerwalk i solen. gick den vanliga goa rundan, älskar verkligen att gå/springa där. så otroligt fint, tyst och avslappnande på något sätt. så harmoniskt haha. sedan drog jag och frida in till stan, kollade affärer och hängde lite mer marrebarre på jobbet. sedan mötte vi upp jennie, käkade pizza och hängde här med lite mer folk i anneberg. sedan blev vi tjejer + linnea upphämtade av bästa maria. då drog vi en liten roadtrip till hönö. lite spontant sådär ;) somnade sedan med telefonen i handen efter att ha pratat med älskling i typ två timmar.
 
idag har jag hängt i stan heeeela dagen med linnea. lyckades äntligen hitta den perfekte ryggsäcken åt henne! som vi letat haha. hon började jobba klockan fyra, så tänkte jag, frida & jennie dra till åsa. men kände att det var jätte ovärt eftersom vi inte skulle sovit där. så hoppade de men ska upp till kåsjön ikväll med mina homeboys. 
 
imorgon, torsdag, jobbar jag kväll. kanske ska köpa en liten pool och steka här på baksidan på förmiddagen. förmodligen träna åxå.
 
fredag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra än! beror helt på vädret. är det najs väder drar jag till åsa. men funderar på att partaja lite också.. ska iförsig iväg där på lördagen. då blir det klädkällan, lager 157 och skrea eller åsa! woopwoop. sedan på kvällen, runt 11, kommer jakob hem och då slaggar jag hos honom. saknar han såååå mycket. 
 
sedan på söndag ska jag till orust, my second home. på kvällen sover jag antagligen hos jakob med, lär göra det tills på onsdag då vi åker till rhodos (exakt en vecka idag). han är ensam hemma och får passa på att mysa med han tills jag åker. 
 
 
 
 
 
 
 

2014-07-07 @ 11:45:03 / Life of Melle

marstrand

Fick ett ryck häromdagen. Hade jobbat, men fick sluta tidigare pga dåligt väder här i Göteborg. Efter mycket tjat ifrån Anton packade jag väskan och beslutade mig för att åka ut till Marstrand. Han har husvagn där så han, Kevin och Foffe skulle spendera natten där. I sista sekund, några minuter innan bussen går beslutas det att Frida också ska med. Fatta va stressigt?! Det tog en timma dit, och där var det strålande sol och värme.
 
Vi hade det verkligen jätte trevligt. Jag, Anton och Frida cyklade ner till centrum. Kollade in hans båt, sedan köpte vi med oss mat. Vi grillade på altanen och hade det sååå najs. Sedan badade vi (inte jag haha), spelade spel, kollade film och sedan vid tolvslaget fyllde lilla Frida 17 år!! Då drog vi ner till stranden och då blev det nakenbad. 
 
Hade verkligen en sååån bra dag. Det var verkligen avkoppling och det var så skönt att komma bort ifrån Partille, även om de bara var för två dagar ungefär. 
 
 

2014-07-07 @ 11:32:39 / Life of Melle

stockholm, part two

lite sent, men bättre sent än aldrig
 
Jag och Frida hade somnat rätt så sent där på torsdagen, men hade ställt klockan huuur tidigt som helst för att möta upp Linnea i centralen. Hon kom fram halv sju har jag för mig och då stod vi där och väntade. Sedan åkte vi hem till lägenheten och vi lät Linnea, som hade åkt buss hela natten utan at sova något, sova en timma eller två. Dock ville jag bara åka till globen och ställa mig i kö, båda var lite slöa och Frida somnade också... tillslut la jag mig också och somnade ett tag hehe.

Sedan stack jag och Linnea och köpte lite mat i närmaste köpcentrum. Sedan drog vi till globen och ställde oss i kö! Vi hade 199 personer framför oss så vi hade ändå bra chans. Man fick gå ifrån i kön, för att köpa mat och liknande. Så vi tre drog in i gallerian och köpte lite kläder, mat, filtar och andra nödvändiga saker. Vi blev homies med massa i kön så det blev en hel del tjöt. Vi köpte lite cider & öl som vi drack innan också. Min alkoliserade vän Linnea hade sedan tidigare tagit med några starköl som hon drack också.
 
Sedan blev vi insläppta. Alla sprang, gick före och det var kaooos. Men på något sätt lyckades vi komma längst fram. Och så var det två små 13åringar bakom oss som vi fick hjälpa och så. Men miley?!!! jääävlar vilken kung hon är! Obeskrivligt asså. Dock var jag lite borta, hade inte ätit, druckit eller knappast sovit så var nära att svimma av ett x-antal gånger. Men hon är underbar. Det var verkligen som om man hade tagit det ena och det andra och det kändes verkligen som en enorm fest!
 
Och efteråt drog vi tre + Hanna, Clara (Maria + hennes vänner en stund åxå) in till stan för att käka. Det mesta var iförsig stängt men dom andra drog en donk medan jag och Linnea käkade pizza. Innan detta skulle vi dock kissa, vi tog första bästa ställe och när jag går in så ser jag såklart Samir Badran sitta där haha. Rätt så naaajs. Sen på konserten såg jag Isabelle Strömberg, Gaybloggen, Steffi, Daniel Paris och dom andra såg lilla Kissie haha. Såg sedan Samir dagen efter igen.
 
 
Och på lördagen drog jag och Linnea till köptcentrumet i närheten. Det var jätte stort och as bra affärer. Frida var tråkig och låg kvar i sängen. Jag och Linnea shoppade lite och så. Sedan drog vi till centralen, mötte Jakob och åkte hem. Och min älskling överraskade mig med ett jätte fint armband. världens bästa ♥
 
 
 
 
 
 

2014-07-06 @ 12:55:28 / Life of Melle

fuck it

jag stör mig på personer som låtsas att dom inte vet vet namnet på en person. typ ba: "Aa du e.... mmmmee....Melina va? Ja du e lillasyster med Mathias." Man ba; "gumman, låtsas inte att du inte vet vem jag e"

jag stör mig på människor som inte hör av sig

jag älskar det faktum att jag är omringad bland så otroligt fina personer

jag älskar det faktum att jag har möjlighet att resa så mycket jag gör. två utlandsresor i sommar, en lång roadtrip inom Sverige och så väntar ännu en resa i december. viktigt att tänka på - jag betalar allt själv, förutom Kreta resan! Tänk då om typ tio år... vill spendera varje vinter utomlands 







2014-07-06 @ 11:52:54 / Life of Melle

min helg

Heej! Har ni haft en bra helg? Det har jag hehe. Har vart med min bebis, jobbat, partajat och myst med familjen.

I fredags jobbade jag 17.00-23.00. Var galet trött på att det kom kunder hela tiden. Tillslut fick jag ett ryck och bara stängde ner, hade lätt kunnat jobbat en timma till, men nää. Mötte sedan upp Marcus, Mathias och Hamed uppe vid Poseidon en stund. Efter det drog jag till Jakob. 

I lördags gosade vi hela morgonen, han åkte ju iväg där på kvällen så vi ses inte förrän till helgen. Sedan stack jag till jobbet, jobbade till 17.00 och sedan hämtade mina bitches mig. Så skönt att slippa åka buss hela tiden. Drog sedan till mormor och morfar med hela familjen, vi grillade och bara umgicks! Kvalitetstid. Efter det körde Marcus mig till Nina, där spenderade jag hela kvällen med jäääävligt najs folk. Kom hem klockan två och nu är jag påväg till jobbet. Gött som fan att Linnea hämtade mig inatt annars vette jag fan hur allt hade löst sig haha.

Slutar 17.00 och har inget planerat för kvällen - skööönt!! Ska kanske ha en spakväll, de va ett tag sen... Annars så träffar jag antagligen ba mina homies.




2014-07-04 @ 16:12:50 / Life of Melle

fridayy

fredag och jag jobbar kväll.. lite segt eftersom jag antingen skulle dratt en utgång eller  åkt till aspen där ett gött gäng grillar och krökar lite! jaja, sista helgen jag jobbar nu och sedan är jag ledig ett bra tag framåt. blir lite jobb under nästa vecka också men annars jobbar jag faktiskt inte till slutet av månaden igen! jäävligt gött då jag har lite planer, kanske en liten resa här inom sverige? mer om det senare
 
annars så åker jakob till någonstans i norrland imorgon. jag skulle ha hängt med egentligen men eftersom jag inte får min lön i tid så sket det sig.. han kommer hem på fredag kväll och usch va tomt det kommer vara här utan han :( sen så när han väl kommer hem så kommer jag ju åka till rhodos...
 
 
 

2014-07-04 @ 12:44:08 / Life of Melle

the fault in our stars

eftersom det varken blev bio eller drinkar i onsdags så körde jag och linnea på det igår! vi såg förr eller senare exploderar jag (the fault in our stars) och det var inte många ögon som var torra i salongen. den var verkligen jätte bra - verklig, fin, vacker whatever! den berör på djupet och man får verkligen en tankeställare..
 
jag har faktiskt läst boken, fast på engelska! så tips till alla - läs boken och se filmen. självklart tycker jag boken var bättre och ska faktiskt läsa om den har jag tänkt! lite jobbigt att den är på engelska bara men samtidigt känns det mer orginellt. 
 
 
 

2014-07-03 @ 12:19:52 / Life of Melle

godmorgon

godmorgon! ligger just nu hos min bebis, åkte hit igårkväll efter jag träffat Hanna en snabbis. vädret är för tillfället bajs men väderappen säger att det ska spricka upp när jag ska börja jobba. så jävla typiskt!! hade gärna velat ligga i sängen hela dagen eller shoppat. aja, får sluta klaga och ta tag i livet




2014-07-02 @ 23:47:02 / Bilder

vandrar omkring, ser samma sak varje dag med döda ögon.




2014-07-02 @ 23:07:05 / Thoughts

thoughts

åker till rhodos om fjorton dagar, om två veckor. är inte överdrivet taggad på resan men jag vet innerst inne att det kommer bli kul men det är så himla mycket på gång just nu. hade hellre åkt och campat med ett par riktigt goa vänner, typ. nä, men det kommer bli feting najs. en vecka med vänner och kompisar. ser framför mig hur jag och maria ligger på stranden med varsin liten fjollig drink. hur linnea tvingar på mig shots efter shots. ser samtidigt framför mig hur min lilla frida är stupfull och stökar till hela tiden i vårt rum. vet att jag kommer få damputbrott på henne, som sedan lugnar sig när hon masserar mina fötter haha. det är verkligen en grej jag uppskattar med frida, hon lixom bryr sig.
i alanya brände jag mina fötter konstant på den kokheta sanden. då satt frida med mig, varje dag i vår soffa, och masserade samt smörjde in mina fötter. jag har väldigt svårt för det här med krämer, att behöva smörja in mig med lotion och sånt. får rysningar bara jag tänker på det. då satt hon där, varje dag och hjälpte mig med det. om inte det är vänskap så vet jag inte vad det är haha. 
 
sedan så åker jag ju till kreta med hela familjen. mamma, marcus, mathias, aleah och jenni! ser fram emot det såååå mycket. efter rhodosresan, som lär vara galeeeeen - får jag också en till resa lixom. en vecka full med avslappning och njutning. vara med personer jag verkligen älskar. jag ser framemot att ligga på stranden med en iskall nypressad apelsinjouice. sen så snackar jenni om att hon och jag ska ha våra partykvällar där nere också! hahah. mamma får vara barnvakt medan vi fyra sticker ut och tar en drink eller två. ta mig dit 
 

 
 
 
 
 

2014-07-02 @ 17:20:44 / Life of Melle

ännu en dag

heeeeeej! var med min fina vän Linnea igår, vi spelade basket och åkte lite bil. sedan köpte jag med mig massa gott till jakob och slaggade där inatt. åt frulle och myste massa imorse och sedan åkte jag och linnea in till stan och shoppade lite. hon jobbar nu 17.00-stängning men vi ska ses sen. vi har inte bestämt vad vi ska göra. antingen bio eller drinkar. jobbar iförsig imorgon men jobbar kväll så det är inga problem!

nu ska jag kolla lite flyg och hotell. ska förmodligen boka en resa nu imon kort ;)

 

2014-07-01 @ 14:54:41 / Life of Melle

sick

blöö, gissa vem som är sjuk? blev bara sämre igår så åkte på feber vilket ledde till massa mardrömmar inatt och konstig sömn helt enkelt. hade tydligen pratat jätte mycket i sömnen haha. och så drömde jag om att världen blev attackerad av zombisar. hade massa vapen (pistoler, knivar med mera. dog död på flera med hjälp av krukor och andra konstiga föremål det finns att hitta på marken). fick offra massa av mina vänner (förlåt frida och celina..).fick också offra fridas mamma för att kunna överleva. i slutet var det bara jag och linnea som skulle ta oss till min claudia, hon var den enda överlevnade med ett säkert hem och massa mat. då ser vi att minst 100 zombisar går emot min svale. helt plötsligt åker vi monstertruck med landvetter/härryda gänget och hamnar på en krog/pizzera/bar. har en biljett där jag får gratis pizza samt 50 gratis öl. woopwoop! diskuterade ifall jag fick byta ut dom mot shots istället haha. sååå konstig dröm
 
sov inte hemma inatt och idag åkte jag och linnea på lite äventyr. ska träffa henne lite senare igen för att fixa lite saker. måste ta det lugnt idag och framöver. rhodos om 15 dagar (!!!) och så ska jag jobba.