2013-03-30 @ 16:37:07 / Bilder

until we touch the sky

nu kör vi brudar!!
 
lite sommarbilder, ge mig värme nuuuuu

2013-03-30 @ 08:31:11 / Inspo

good morning beautiful

 

2013-03-29 @ 14:41:57 / Life of Melle

pluggishhhh'

sitter och arbetar på en stor uppsats jag ska lämna in idag. jag har redan suttit och arbetat på den i några timmar (från klockan elva ungefär). har haft någon paus kanske men ska iallafall arbeta på den lite till. senare ska jag ut och träffa min homie. ♥
 

 

2013-03-28 @ 21:19:09 / Life of Melle

xoxo, I know you love me

God kväll älsklingar. Just nu sitter jag med en go kall vatten flaska och planerar helgen lite sådär. Imorgon blir de la mest plugg men kanske något roligt lite senare på kvällen?.. På lördag blir det iallafall partaj hos en god vän, verkar bli rätt så ball så är taggad!! Meeeen, problemet är nu - vad ska jag ha på mig? Har ju festat lite på sistone så det känns som om jag redan har haft alla kläder som jag tycker är fina eller som jag trivs i. Njaeee, jag har så jäkla mycket kläder så borde hitta något. Annars blir det la att köpa något nytt men det finns verkligen inga snygga kläder nu.
 
Nu ska jag kolla på favoritprogramet GG, det känns som en evighet sen jag kollade på det sist. Åhhh vad jag älskar Chuck & Blair. Äkta kärlek. ♥
 

2013-03-27 @ 15:40:56 / Inspo

we said forever, but it's over now

 
 
 

2013-03-26 @ 17:04:47 / Inspo

LET´S FUCK UP HER LIFE A LITTLE MORE

 

2013-03-26 @ 16:50:56 / Bilder

dance for me bitch


2013-03-24 @ 19:40:35 / Bilder

i will be young forever


2013-03-24 @ 18:57:00 / Life of Melle

helgen

Nu är det söndag igen, dagen alla fruktar ungefär. Varför? Jo för att måndag är ju bara en dag ifrån. Jaja, jag kan berätta lite om helgen. Orkar inte skriva ut hur det var för har så många historier så det skulle inte få plats, ungefär..
Fredagen - Fest hemma hos D, lite besviken på massa torra människor och människor hade däckat vid 9. I slutet blev det onödig drama, bråk och tårar. Var hemma strax efter 1 hos Ebbalina och vi satt och snackade skit i ungefär två timmar. Men trots lite skit så var det en bra kväll! Hade faktiskt roligt där någon stund. ;)
Lördagen - Fest hemma hos E, hur ball som helst! Inga jävla torrbollar eller personer som inte vet hur man festar. I början satt vi och spelade spel men det slutade med att alla stod och dansade på borden! ;) Självklart lite drama där med, gråt och sånt där. Men kvällen var verkligen lyckad och det verkade som om alla hade kul. 
 
bjussar på två goa ego pics från D i fredags så länge, mer bilder från helgen kommer senare!
 
 

2013-03-22 @ 17:47:28 / Life of Melle

woopwoop!

tjaaa! sitter hemma och ebbrunk med henne och lindstrand. vi taggar lite inför ikväll och ska snart äta sushi och sen möta en kille på allum! innan vi drar till D ska några goa tjejer komma hit så förar vi lite. wiiieee taggad!
 
Bild från Ebbas 17 års dag! ♥

2013-03-22 @ 08:17:58 / Life of Melle

go hard or go home

godmorgon! jag ska strax iväg in till Backa för del 1 av vårt repotage. sitter för fullt med hög musik och taggar inför ikväll, det ska bli galeeeet!!
 

2013-03-21 @ 18:05:45 / Inspo

take a chance, you never know what might happen

 
 
 

2013-03-20 @ 12:32:10 / Bilder

so young, so high

project D and project E - let's get fucked up.
 
 
 

2013-03-19 @ 19:17:33 / Life of Melle

ONE DAY YOU MIGHT REGRET IT

tisdag, praodagen nummer två - avklarad! 
 
idag har jag gjort mycket känns det som, fast samtidigt inte. jag har jobbat och det var verkligen iskallt ute idag. det är mars och det snöar? kaos. sen så har jag chillat hemma framför tv, valt ut kläder till helgen hos en vän. jag ska ju på tre events på två dagar. jag har fortfarande inte bestämt exakt vad jag ska ha på mig men jag har lite kläder att välja emellan! jag är verkligen hel taggad till helgen! 

jag är verkligen jätte trött men känner inte riktigt för att gå och lägga mig än. jag har precis druckit en nyttig smothie, med jordgubbar, blåbär och banan! sen tog jag naturell lättyoghurt till också, lite nyttigt sådär. ;)  men ska kolla GG och kanske jobba lite på mitt tal (?). Jag har iallafall gjort en inledning nu, alltid en början.
 
här är en liten sneakpeak på en av mina outfits iallafall!

2013-03-18 @ 19:23:46 / Life of Melle

take me to wonderland

hejsan. idag var det första dagen på mitt prao och jag trivs fortfarande. direkt efter jag hade slutat åkte jag till mormor och morfar, jag pluggade och käkade där. koncentrerar mig mycket bättre i deras hus än hemma. men barnen är verkligen urgulliga men detta med dagis/förskola är ju egentligen inte min grej. jag vill ju jobba med äldre barn/ungdomar, helst ungdomar som har det svårt. missbruk i familjen eller att man bara har tagit fel väg i livet. 
 
nu blir det GG och sen sängen.
 
/melle ♥
 

2013-03-17 @ 19:55:35 / Life of Melle

jag går i första ring men fattar ingenting

Jag köpte ingen hårfärg idag... anledningarna är la för att jag är för feg och osäker på hur det kommer bli. sen så kan jag inte färga håret själv. cassandra ska antagligen göra det imorgon eller i veckan, innan helgen iallafall för då är det ju fest! ;) men ska också snacka med min frisör och se vad hon tycker och vad hon tar för jobbet. 
 
imorgon är det iallfall måndag och det betyder prao, alltså ingen vanlig skolvecka! jag är så himla trött på skolan nu (ovanligt va?) och det ska faktiskt bli lite skönt med ett miljöbyte. dock är jag inte så taggad med att stå ute i kylan i flera timmar med småbarn. men jag är jätte nöjd med min praktikplats, förra gången var det jätte bra iallafall. alla var trevliga och barnen är så otroligt söta! men varenda dag nu efter ''jobbet'' så ska jag plugga röven av mig. har ju en uppsats att lämna + en redovisning. båda handlar om alkohol så det är faktiskt intressant men det är aldrig kul att plugga. 
 
ska iallafall ''jobba'' tills på onsdag, sen är det vanlig dag på torsdag - då har jag matte prov också. sen på fredag ska jag in till hisings backa och göra ett repotage med skolan. så det är ju absolut en hel chill vecka! veckan avslutas med släktkalas på fredagen och fest på lördagen!
 
 
min älskling! ♥
 
 

2013-03-17 @ 15:28:00 / Life of Melle

young and wild

jag har fått ett frispel på mitt hår. det är för långt, tråkigt och mörkt. min frisör jobbar inte förens på tisdag och då måste jag boka in en tid hos henne. men är jävligt sugen på att göra något vilt ikväll med det. ska iallfall åka till ica strax för att kolla om det finns någon bra hårfärg!
 
en liten sneakpeak... ;)

2013-03-17 @ 11:14:36 / Inspo

smile and be happy

 

2013-03-16 @ 18:22:15 / Inspo

SOMETIMES YOU HAVE TO GET BURNED TO SEE THE TRUTH

it's hard now but it will be worth it in the end - then I will be well again.
 
 

2013-03-16 @ 16:35:40 / Bilder

fuck what people think

 
 

2013-03-16 @ 14:27:00 / Life of Melle

BYE. I´M NEVER COMING BACK.

lördag, igen. veckorna går något otroligt snabbt. men jag klagar inte, jag vill att det ska gå snabbt nu, så man slipper skolan och det dåliga vädret. jag vill ha värme, sol och ledighet. inte långt kvar nu! cirka 90 dagar. <3
 
igår skulle jag, ebbalina och lindstrand egentligen hem till tobbe och chilla/kröka. men det blev intsällt så vi drog en willys och köpte lite koffein för att kunna hålla oss vakna hela natten. vi tre sov nämligen hos ebbalina. vi körde iallafall massa spel, kollade film och hade det gött. jag vann på de flesta spelen, iallafall där man va tvungen att ha intellegens ;). 
 
idag är det lördag och vet inte riktigt vad jag ska göra än. jag ska iallafall träffa linnea efter hon kommer hem från gocarten och då har jag antagligen bakat klart mina cupcakes (mums). vi skulle egentligen på fest/krök men är inte speciellt taggad. så jag antar att det blir att träffa några andra goa brudar och bara ha det allmänt trevligt. love life. 
 

2013-03-15 @ 17:00:32 / Inspo

I have lost the person I used to be.

 

2013-03-14 @ 10:12:32 / Life of Melle

SOMETIMES YOU HAVE TO GET BURNED TO SEE THE TRUTH


2013-03-13 @ 18:23:58 / Bilder

live while you are young bitch

åhhh längtar till helgen en aning. inte för att jag har något speciellt att göra utan snarare att kunna vila ut och ha det härligt. fast en hel del plugg ligger ju framför mig nu ända till påsklovet... kämpakämpakämpa. eller hoppa av. 
 

2013-03-12 @ 20:21:00 / Bilder

one day we'll be old

 
 
 
 
orkar inte att vissa av dessa bilder kommer från 2007/2008 haha och några från 2012. det var egentligen meningen att jag skulle posta lite bilder från 2012/2013 och visa hur roligt jag har haft det. istället visar jag bilder från ännu längre bak där jag hade det lite roligare. ung och naiv. det är jag la fortfarande? men jäklar vad jag minns alla dessa dagar, alla dessa ''vänner'' och alla minnen. livet är bra nu, bättre än vad jag trodde för två årsen, men bara dessa bilder ger mig ångest. vad hände? 
 
 
 
 

2013-03-11 @ 15:21:16 / Life of Melle

fuck who you want

snart åker vi utomlands, eller snart och snart - 97 dagar kvar. men vårterminen alltid går så fort. alla vardagar går så fort, jag är i skolan och pluggar på kvällen. helgerna går också fort, lite för fort. fest, vara med vänner eller myskväll med familjen. 
 
denna helg har vart bra, lite extra lång då jag har studiedag idag *glad tjej*. I fredags var jag mest med Linnea men också Maria en stund. Vi snackade mest om allt, eftersom det är mycket som pågår just nu. Alltid massa drama. Men jag var hemma rätt så tidigt, runt 10 kanske. Somnade iallafall tidigt efter en fullspäckad vecka med skola och plugg.
 
Men i lördags vankades det partaj. Jag, Hanna och Ebbalina skulle till Lindstrand och kolla mello och spela lite sällskapsspel. Egentligen spelar det ingen roll vad man gör, bara man är med de personer man älskar. ♥ Men vi hade det jäkligt trevligt och kanske fick för mycket av det goda. Sen kom Casper, Adam och Keffin också. Kvällen var trevlig iallalfall och är en sån kväll man aldrig glömmer, fast ändå inte riktigt kommer ihåg! ;)
 
en bild från lördagen, körde på lite vårig stil. vita tajta jeans, en spets röd tröja som är jätte söt, skinnjacka å mina boots! mitt hår var kaos så det blev en vanlig toffs, awsome.

2013-03-07 @ 20:38:50 / Inspo

This is f*cking love.