2014-09-29 @ 22:21:08 / Life of Melle

new week

sådär, måndagen avklarad på riktigt. har inte vart hemma något på hela dagen i stort sätt så kan äntligen koppla av nu. kom nämligen nyss hem! men har haft en fullspäckad dag och en fullspäckad dag är en bra dag. ny vecka som kommer innehålla plugg och träning typ. men det behövs det med. men klockan är fan snart halv 11 och jag sover inte? en gamling som mig behöver sömn.
 
måndag:
skola 09.35-16.30. hade också ett möte för oss som ska vara med på gymnasiemässan! kom hem klockan fem, skyndade i mig mat och packade gymväskan. blev ett svettigt men gött pass med frida. hann knappast komma in igenom dörren innan marre smsade mig &frida och hämtade oss för att dra på linneas match. dock spelade hon inte mycket eftersom hon fick rött kort haha. 
 
tisdag:
ska till umo klockan nio för att sätta in p-stav. så kommer sent till skolan, men det är okej. är sååå nervös men det kommer gå bra. fick också ett grymt sms av min religon lärare så slutar redan vid halv ett imorgon! gööött ;) ska antingen träna vid 6 med hanna & frida eller så tränar jag tidigare, vet inte riktigt än. men ska hinna plugga också!
 
onsdag:
skola 08.20-15.15 eller något. skit jobbig dag........... på kvällen blir de la häng med vänner & plugg. får se om jag tränar. 
 
torsdag:
skola 08.20-16.30. efter ska jag till mormor och morfar, kanske sova hos jakob på kvällen? 
 
fredag, lördag och söndag:
linnea tyckte att vi skulle ha en vit-helg och bara träna men vi får se. kanske blir något roligt på lördagen ;) ännu lite osäkert men va fan, det är bara måndag haha.
 
 
 

2014-09-28 @ 19:18:00 / Life of Melle

omringa dig bland personer du blir inspirerade av

och så lördag!
jag och linnea gick en långpromenad hem från jakob, fixade lite saker på apoteket och så vidare! sen drog vi hem till mig och hade brunch-dejt! hon stod för matlagningen, så skar jag upp lite grönsaker och dukade hehe. maten var sååå god och satt så fint som bakismat.
 
efter vi suttit å käkat en bra stund satt vi istället och tjötade i flera timmar med brorsan. när hon väl drog hem spelade jag lite sims, somnade och vaknade upp halv 8 (!!) på kvällen haha. hoppade snabbt in i duschen och drog till min älskling. vi kollade en skräckis och somnade rätt så tidigt. var så trött från kvällen innan så det är okej ;)
 
 
 
 

2014-09-28 @ 18:08:00 / Bilder

stop letting people who do so little for you control so much of your mind, feelings and emotions

äntligen hemma, mätt & belåten ;) blev lite ändrade planer, efter vi körde ett hårt och svettigt pass åkte vi på lite ärenden och äventyr. så kom hem typ nyss, har bara hunnit äta och koppla av lite. ska sätta mig och plugga lite, å senare dra ut på en promenad.

men ja, min helg? sååå bra. bästa helgen på länge :)
 
fredag
blev ju en spontan utgång! planerna var egentligen bara att ta det lugnt med några gubbar, dricka en öl eller två men istället smsade en grym vän som vi mötte upp på bowlingen! så vi var ett gött gäng på 10 personer bara, men vi hade de så grymt. bowlingen var på liv eller död, men man blev allt sämre ju mer man fick i sig ;) sedan bestämde vi oss för att dra en spontan utgång så vi åkte in med dodchen haha, älskar den bilen <333 slutade iallafall med att jag och linnea åkte runt i stan lite men hamnade tillslut hos jakob där vi slaggade. spontana utgångar är alltid bäst!
 
 
 
 
 
 

2014-09-28 @ 12:55:02 / Life of Melle

Kära helg

Hejsan! Har ni haft en bra helg? Det har jag iallfall, och det är det viktigaste ;)

jag är hos Jakob nu iallafall, ska hem snart, packa om å sedan dra å träna. Sen har jag och Linnea en plugg-dejt.. Ska se om jag hinner spela sims också hehe. 

Det bästa som finns när man är bakis ❤️





2014-09-26 @ 16:15:54 / Life of Melle

barn och fritid elleeerrrr?

 
åh kära fredag, du är så välkommen. även om det inte känns som fredag eftersom vi var lediga mitt i veckan så är jag aldrig negativ för lite ledighet. och denna dag... vart ska jag börja? regn, kyla och bajs hela dagen i stonehill då vi var funktioner för friidrottsdagen. tillslut blev det bättre men min huvudvärk asså.. jaja, ändå fredag och vi slapp sitta i skolbänken! 
planerna för ikväll är lite osäkra. jag vill egentligen inte göra någonting. jag vill bara sätta på mig gosiga kläder, kolla massa serier och isolera mig. men njae, ska på match klockan sju. men vill bara sova. <333
 

2014-09-24 @ 21:34:10 / Life of Melle

mindfuck

jag är lite av en periodare. under en period äter jag bara rostat bröd med juice, en period äter jag bara stekta ägg, en period dricker jag bara alkohol, en period är jag nykterist och så vidare. ni fattar säkert ;) jag är dock inte periodare när det gäller umgänge och så vidare. gillar inte att byta vänner som man byter trosor haha.
 
jag är sjukt pedant. hatar när det är rörigt, kan gå och plocka hos andra. jag har fobi för sladdar och för påsar, ligger något av det i ett rum har jag på riktigt panik. klarar ej av smuts, damm eller något stökigt. 
 
jag tycker att ens hem säger mycket om en själv. hellre ett fint, rent och modernt hem än att alltid ha nya kläder. längtar tills jag får inreda mitt eget, allt kommer gå i ljusa, öppna och fräscha färger. vitt, ljusgrått, beight. <3
 
jag vill bara packa mina saker, ta med mig det viktigaste och några viktiga personer och börja om någonstans. vill träffa nytt folk, en ny miljö och värme. åhh usa eller australien lockar mig allt mer. kanske snart?
 
 

2014-09-24 @ 21:21:29 / Life of Melle

night

godkväll mina små vänninor. har haft en riktigt avslappnad och bra dag! älskar ledigheten, vill bara ta studenten och gifta mig rikt, flytta utomlands och ligga vid en pool hela dagarna.. jag och linnea körde hårt på gymmet, så kommer la inte kunna gå imorgon. men så värt. så ja, legday + intervaller. annars har jag inte gjort så mycket idag, vilket är fett najs. helt enkelt tagit det lugnt och umgåtts med min lilla vän. jag och linnea busade omkring här i gettot innan jag drog hem för att slappna av. hade tänkt åka till jakob men jag orkade verkligen inte haha. så istället ligger jag här i sängen, har precis pratat med en tjejkompis över telefonen om massa kärlekskvaller ;) och så tänkte plugga lite, alltid välbehövligt.
 
och imorgon är det torsdag, så lång dag.. men vi har dock inte psykologi eftersom vi kan jobba med det hemma så slutar lite tidigare iallafall, naaaajs. och så har vi skolfoto, sista skolfotot någonsin. wiiieeeeeeeeee! och vi kanske ska spexa ut oss lite, beroende på vad vi har för inriktning. så ja, jag ska klä ut mig till bebis. det är ändå mitt sanna jag så det blir inte så stor skillnad. 
 
 

2014-09-24 @ 09:41:16 / Life of Melle

studiedag

hej mina vänner. hur fort går inte veckorna?? iförsig är det riktigt skönt, det är bara några veckor till höstlov, 96 dagar till london och 254 dagar kvar till studenten! och så händer det ju en hel del innan också. har massa roliga datum nu inför hösten, lyser upp lite i det eviga mörkret. 
 
har iallafall studiedag idag, och mycket plugg den här veckan. jakob sov hos mig inatt så han åkte för inte så länge sen, vi åt frulle så ska låta maten smälta innan jag drar till gymmet!
 
 

2014-09-23 @ 12:06:54 / Bilder

blurry lines

 

2014-09-18 @ 13:32:36 / Life of Melle

snart så är det freeeeedag

idag är andra dagen den här veckan som vi är ute i naturen istället för att sitta framför skolbänken. så jävla gött! igår var vi ute på Öckerö så ska bjuda på lite bilder därifrån senare. och idag är vi på stonehill och hjälper till/jobbar med barn som har friidrottsdag. slutar snart skulle jag tro men har psykologi i skolan så slutar ändå halv fem haha. lite sugigt men vad gör man....

eftersom det är torsdag idag så drar jag till mormor och morfar. sen åker jag hem till Jakob, sov där inatt å kommer la hem på lördag/söndag. Och så är det fredag imorgon, det får firas med en öl eller två ;)



2014-09-16 @ 18:16:52 / Life of Melle

tisdag mina damer

hejsan. som ni säkert förstår så är eran lilla favorit-melina upptagen med fullspäckat schema. det handlar helt enkelt om att balansera skolan, vänner, pojkvän, nöjen och sig själv mitt i allt.
så ja, efter en lång skoldag så skyndade jag mig för att möta upp linnea innan hon skulle dra på träning. köpte lite mat till imorgon också, vi ska ju till någon ö med klassen? jaja, lagar lite mat nu och sedan blir det duschen, och kolla massa avsnitt av pll. 
 
och resten av veckan då? frida frågade om vi skulle åka och träna imorgon och tror jag kör på de! orkar inte vänta tills hela förskylningen är borta. sen ska jag packa mina saker och flytta hem till jakob för resten av veckan. på torsdag ska vi till stonehill, fredag har vi kortare dag än vanligt och där på kvällen blir det krök och kanske en utgång ;) 
 
 

2014-09-16 @ 11:58:19 / Bilder

kvällar som dessa - lindstrand 19 år.

 

2014-09-14 @ 22:49:00 / Bilder

lite ljus i mörkret

 

2014-09-14 @ 22:44:28 / Life of Melle

valvakan

hello mi frinds. söndag kväll och idag är det den 14e september - val! har snackat politik med allt och alla hela tiden alldeles för länge nu haha. nej men politik är viktigt och kul! vissa punkter är viktigare än andra och vissa punkter älskar jag att diskutera om. typ feminism haha. älskar kvinnor <33  så ja, har kollat på valvakan sen halv åtta men man ser ju redan ett tydligt beslut. tror nog alla visste innan hur det skulle bli. men jaja, intressant att se faktiskt. vuxenpoäng typ hehe. 

så ja, ny vecka imorgon! så har precis gjort klart mitt svenska tal om feminsm som ska redovisas imorgon. blir som det blir. känsligt ämne och började/gjorde klart talet nu på kvällen. jobbar bäst under stress men man borde ju planera lite bättre ;)
så det blir skola måndag och tisdag, sedan ska vi vara ute onsdag-fredag. blir lite friluftsdagar typ, stonehill där vi jobbar med barn/ungdomar med deras friluftsdagar. riktigt skönt att slippa sitta i skolbänken, men dagarna blir längre när man är ute och ''jobbar''. 
och ja, angående onsdag-fredag så har jag lovat min lilla apa att flytta in hos honom. han är ensam hemma onsdag-lördag om jag har helt rätt. så ska packa en liten väska och flytta dit. blir jätte mysigt att vakna upp bredvid honom varje dag och ha någon som lagar mat till dig hela tiden. så har en bra vecka framför mig! men också en jävligt stressig men det löser sig. se det positivit mina damer.
 
 

2014-09-13 @ 17:50:11 / Life of Melle

lördag!

hej! allt bra? helg för faaan!
 
igår var planerna att kröka med gött folk hos linnea. medan jag väntade på henne och bexon drog jag ner till kevin och krökade med jävligt najs folk. vi drog vidare hem till frida och festen drog igång haha. jag drack inte alls mycket eftersom jag var så sjuk. stannade inte speciellt länge heller så blev inget hos linnea, drog till jakob istället så vi kollade film, prison break och tjötade.
idag har vi myst massa, ätit gott och så vidare. när jag väl kom därifrån så träffade jag upp bexon och linnea. vi chillade på den, promenerade och bara snackade jävligt mycket skit ;) chillade hos linnea ett tag, snodde med mig sims 4 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) så ska spela lite nu och sen hitta på något!
hoppas ni har goa planer för idag och har det riktigt kul. hörs senare mina fans.
 
 
 
 
 

2014-09-10 @ 20:00:25 / Life of Melle

Falkenberg strandbad

Har ju helt glömt att berätta om resten av min fantastiska helg. Detta var ju inplanerat sedan i somras och åh vad jag har längtat! Har suttit och räknat ner dagarna men det blev definitivt bättre än förväntat. 
 
Mormor och morfar hade bjudit oss på en spa helg på Falkenbergs Strandbad! Det är inte varje dag man kan åka iväg en natt på ett 5-stjärnigt hotell, sitta på stranden med solen i ansiktet och på kvällen sitta på världens lyxresturang. Man ska abolsut inte klaga haha! Men iallafall, det var heelt fantastiskt.
Själva grejen är ju att jag och Linnea campade ju varje sommar vid skrea, och var det sämre väder någon dag så drog vi till en pool 15-20 minuter gångavstånd från vår husvagn. Sen gick vi ju in i lobbyn några gånger och bestämde oss för att vi skulle bo här någon dag. Och nu när jag vart här, haft en drömupplevelse så planerar jag redan in nästa besök. 
 
Men vi gjorde allt - åt lunch på stranden, gick promenader längs stranden, badade i poolen och havet, spelade minigolf, åt glass och självklart åt vi på hotellets restarung! Ska definitvt åka hit i sommar igen! 
 
Bjuder på några få och dåliga bilder. Tog mest bilder med Jennis kamera. Måste inköpa mig en ny kamera...
 
 

2014-09-10 @ 19:23:05 / Life of Melle

människa igen

åhh härligt att vara människa igen. har faktiskt kunnat resa mig ur sängen/soffan idag för att steka lite pannkakor ;) så är definitivt på vägen tillbaks. är fortfarande dyngförskyld, hostig och äcklig. men jag lever iallafall.
 
men imorgon blir det skola igen. har inte träffat någon förutom mamma å mathias sen måndags? :o fatta att jag börjar prata med väggarna snart. kanske ska ta en promenad senare med homies. får se. annars så sitter jag och pluggar nu. har redovisning imorgon, får se om jag gör den eller inte! lite överseende med att jag vart super sjuk tycker jag allt haha. men vill bara ha det gjort så försöker göra det klart nu. enkel uppgift så det är inga problem egentligen.
 
 

2014-09-10 @ 10:19:00 / Bilder

rhodos 2014

 

2014-09-09 @ 19:48:00 / Life of Melle

last friday night

fredags:
jag och hanna åt sushi och köpte dom sista presenterna till bexon! vi hade ju planerat en överraskningsfest för honom, fast hos albin, eftersom han fyllde 18 i torsdags! jag, linnea och hanna förade hos frida innan vi drog upp till honom. där mötte vi upp massa, ett perfekt gäng och kröket drog igång. undertiden vi satt och drack, tjötade och hade det kul så kidnappade några bexon! han hade ingen aning om vad som hände och när han väl kom till albin så stod ett glatt och lulligt gäng och väntade på att krama om honom, sjunga lite och ge massa presenter.
vi hade verkligen jätte kul hos albin och drog sedan vidare till stan. var inte sådär super taggad på utgång, så jag och jakob drog till pc och tog en öl. tröttnat på bryggeriet och andra sliskiga krogar i göteborg haha. vi mötte sedan upp linnea och vi tre tog en taxi hem!
 
 
 

2014-09-09 @ 18:39:10 / Life of Melle

high on life

förra veckan var verkligen jätte bra, hade iförsig migrän hela veckan men det är skit samma. jag och mina fina vänner njöt av den sista solen som sensommaren bjöd på.
jag köpte mina älskade primeboots, jag hängde med mina coola kompisar, vi åt sushi, drack öl på min balkong, gick långa promenader och bara var. sen så hade vi debatt i skolan i fredags, vilket var kul! diskuterade massa med folk på sd, kom på vad jag ska rösta på. ibland kan det vara svårt att uppskatta saker, men det gäller att ta dom små sakerna i din vardag och göra något positivt av det. typ som min standardpromenad med linnea varje kväll. det är dom små sakerna som är viktiga.
 
 
 
 
 

2014-09-09 @ 18:25:09 / Life of Melle

sick

sjukling-mode här hos melle. så ja, denna vecka börjar inte direkt bra. gick till skolan igår trots att jag var sjuk, men fick intyg av sjuksköterskan så drog hem. och ja, jag har sovit och mått bajs sen dess. idag var det ännu värre. enda gången jag har rest mig upp är när jag hämtat juice. men hoppas verkligen jag kan gå imorgon för alla skolarbeten håller på att bli klara för redovisningar nu. vill inte missa eller hamna efter.
annars har jag la inga planer för veckan. på fredag (om jag är frisk men det är jag nog) så ska jag bara ha riktig degkväll med jakob. chips, dipp och prison break. sen så kanske kanske kanskeeee det blir en utgång på lördag, men tror inte det. 
 
partajade ju i fredags. och ångende förra veckan så var den sååå bra. och helgen var helt perfekt. får berätta mer om allt. annars så har jag redan börjat planera nästa vecka haha. blir krök till den helgen iallafall. mer om det senare.
 
ja annars? försöker bli frisk, mår så dåligt att jag bara vill dö. och sen är det redan onsdag imorgon? vill bara ha helg, eller lov. eller studenten. ge mig ledighet och frihet, tack.
 
 
 
 

2014-09-02 @ 18:56:59 / Life of Melle

wake me up when september ends

ny vecka och ny månad. september månad. nu är det alltså höst på riktigt, trots att solen kikade fram lite idag. om man bortser från lite dåliga saker igår och att jag har haft migrän hela dan idag så kommer det nog bli en bra vecka. det är redan onsdag imorgon och jag har massa roliga planer inför helgen! så låt dessa dagar gå fort så kan vi påbörja massa kul.
 
annars har jag haft en riktig sjukling-dag. legat och sovit & kollat pll hela dagen. tog mig upp ur sängen och gjorde mig lite pannkakor. höjdpunkten på dan typ. eller njae, var ju på allum en snabbis med momi & mofa och shoppade lite hehe.