2015-07-31 @ 12:47:45 / Life of Melle

in the sun

well, hello! igår åkte jag in till stan och mötte upp Frida och Linnea. Vi sprang runt i olika affärer och jag fick faktiskt med mig en tröja från DO och ett fodral till min iPad. Sen käkade vi på vapiano, och satte oss på en uteservering och myste. Dagar som igår, åh önska jag va ledig 6 månader två gånger inom året. Fast man tjänade pengar på det då hehe.

Jaja, Aleah och Marcus sov faktiskt här igår eftersom det vankas möhippa idag i deras lägenhet. Så har lekt med Aleah hela morgonen. Men sen ikväll ska jag på möhippa iallafall!! Ska va fotograf vilket är super skoj. Ska dock inte stanna för länge för imorgon ska jag på arbetsintervju faktiskt. Hoppas hoppas hoppas. Men ska faktiskt på en annan intervju på måndag också. 

Sen på söndag är det exakt två årsen jag träffade mannen i mitt liv. Ska ge han en liten present och bara mysa heeeeela dagen. 


2015-07-30 @ 11:40:41 / Bilder

ni är så bra


favoriter <333





2015-07-25 @ 17:06:08 / Life of Melle

drinks on a saturday

hej där i regnet. har inte gjort annat än att regna idag, eller hela den här sommaren överlag. har vart på Allum idag med hela familjen och fick faktiskt med mig ett jätte bra köp. vanliga, bruna mellanhöga primeboots. andra paret i garderoben. såå lycklig. nästa gång blir det par höga faktiskt. 

jaja, vädret suger så man blir lite nere faktiskt. är super trött haha. men ska iallafall ut och ta några öl med mitt gäng. ska bli trevligt. är sååå sugen på en irish coffe så vi får se. behöver koffein faktiskt, och något varmt, och något starkt. perfekt. hörs senare, xo




2015-07-23 @ 12:11:37 / Life of Melle

Let's run away


hur roligt? har äntligen kommit igång med min Scrapbook, denna är med mina utlandsresor. en del charter haha, har dock tröttnat på dom vanligs svenska charter resorna. jag vill upptäcka, resa, lära mig, leva. Snart så

2015-07-22 @ 08:06:40 / Life of Melle

Italien?

godmorgon! onsdag och sista jordgubbsdagen för mig. det är tråkigt men samtidigt skönt med lite ledighet. slippa ta dessa jävla tåg som alltid är inställda, sena eller något slags problem. kommer dock bli konstigt att säga hejdå till jonathan sen haha. 

Linnea smsade tidigt förut så ska hem till henne efter jobbet och hjälpa henne med någon present och sådär. sen ska nog jag över till Frida och kanske boka flygbiljetter. vi fick ett ryck igår (jag fick ett ryck och spamade Frida tills hon vaknade) så vi har tänkt åka ner till Nina i Italien! super najs. vi hittade billiga biljetter igår men sedan fick jag ett mejl om en arbetsintervju jag måste gå på.. Så måste komma hem innan det datumet! vi får se hur det går. finns det inget idag ska vi iallafall hålla ögonen öppna varje dag för något spännande hehe. 

är förövrigt verkligen super trött idag, längtar så mycket till min varma säng sen. och pll som har kommit ut. snart hemma...



2015-07-21 @ 13:08:27 / Life of Melle

work

åh har haft ett par så sköna dagar de senaste. ni vet när man verkligen känner för att göra ingenting? har känt så ett tag, kanske behöver semester eller något. så nu i helgen när jag har vart ledig har jag haft typ noll saker inplanerat. har vaknat upp, gjort drömfrukost och sen tagit det därifrån. har iförsig umgåtts med fina vänner, jag och Linnea hade en hel dag i stan. har vart på middag men har verkligen kopplat av. det har verkligen behövts! nu är det dock sista veckan för detta jobb, sen tar vi det därifrån. har sökt massa annat så vi får se! har lite extra saker ifall allt skiter sig. det är faktiskt skönt. sen ska det faktiskt bli lite tråkigt att sluta jobbet, har lärt känna så fint folk och faktiskt haft jätte kul.

jaja, det enda jag blickar mot nu är gran canaria. det regnar ute och jag känner mest för att gräva ner mig, kolla serier i timmar och inte göra någonting. så skönt att jag har en dröm resa framför mig. vet inte vad jag hade gjort annars faktiskt. 

ska se till att göra förändringar också. i vardagen så att små saker kan betyda mycket. kanske regnet bara men känner mig så nere. förändringarna kommer snart... 

Xoxo

saknar Albanien och alla jag lärde känna...



2015-07-20 @ 12:13:36 / Bilder

Ester Eleonora



shopping is cheaper than a psychiatrist



2015-07-16 @ 11:07:12 / Life of Melle

summer nights


i lördags spenderades med mitt coola gäng i kåsjön framför en brasa. åhh älskar sommarkvällar som dessa. har ju vart väldigt dåligt väder hela sommaren + en hel del jobb så har faktiskt inte blivit så att jag har vart mycket i kåsjön alls. vilket känns jätte tråkigt.. får passa på och utnyttja alla sista fina dagar vi har denna sommarn. tur att man har en till utlandsresa också! vet inte hur jag kommer klara vintern annars.

men ja, super mysig kväll. såna som dessa kommer man minnas. när man grillar marshmallows, dricker, skrattar, slåss, retas och tillber "alkoholguden" genom en indandans runt brasan. härligt. sommaren, precis som den ska va.


2015-07-16 @ 10:08:04 / Life of Melle

squad goals

hallå, är det fredag idag eller? ;) nej... Torsdag men för mig är det fredag! Sista arbetsdagen för denna vecka och sen är det helg. Har inte jobbat jätte mycket denna vecka men ska ändå bli skönt att sova ut ordentligt och bara njuta av lite ledighet. Slutar klockan tre idag och sen ska jag träffa Frida en stund! Efter det har jag lite mejl och "jobb" att sätta mig ned med. Vuxen saker som jag så stolt kallar det för hehe. 

Annars så ska jag på poker- och ölkväll på fredag. Ska bli super trevligt! Lördag är bakis häng och på söndag är jag bjuden på middag. En riktigt go och chill helg helt enkelt! Och så hoppas jag på samtal och mejl nästa vecka och hoppas på bra sådana! 

Förövrigt är jag faktiskt jätte sugen på att uppdatera igen. Får se hur länge det håller i sig. Njut så länge det går 






2015-07-15 @ 12:39:37 / Life of Melle

well... Hello?

hallå, tjena, hej, tja! Det var ett tagsen jag skrev här, inspirationen har vart på noll. Har inte hunnit med känns det som, livet går för fort haha. Idag känner jag mig iallafall jätte glad. Vilat ut och gjort massa vuxen saker hehe. Ska snart till jobbet också! Jobbar till ungefär 8 idag, sen börjar jag tidigt imorgon också. Sen är jag ledig till måndag! Grymt ju

Känner mig så sugen på livet. Har gjort det ett par dagar. Grymt! Inte känt såhär på väldigt väldigt länge faktiskt.. Men känner mig så taggad på livet, på allt som livet kommer med. Vem vet vart jag är om någon månad? Bryssel? London? LA? Ingen vet och det känns faktiskt så bra. Det här med att ta det som det kommer. Annars är allt så planerat. Gå till skolan. Plugga. Gå till jobbet. Dö, typ haha. Nej men ni förstår nog. Känner mig iallafall så exalterad på allt. Är till och med sugen på att sätta mig i skolbänken igen. Det får bli nästa år dock! Tror jag. Återigen - vi får se ;). Men ska plugga matte i höst iallafall! 

Annars är sommarn snart över men har massa roliga saker nu de sista. Får se hur jag uppdaterar men kanske bjuder på lite tankar och bilder. Vi får se.