2013-04-30 @ 16:57:00 / Bilder

if bad things didn't happen, how would you be able to feel the good ones?


2013-04-29 @ 18:05:31 / Bilder

All i want to do is to have some fun


2013-04-29 @ 14:30:49 / Inspo

this crazy shit gives you winges

 

2013-04-28 @ 22:19:00 / Life of Melle

valborg på tisdag

Har kommit hem för inte så länge sen, var ju på middag och sen mötte jag upp ett par vänner. Vi gjorde inte så mycket förutom att snacka lite skit och ''katcha'' upp vad som har hänt på sistone. Vi snackade lite om valborg också som är på tisdag (!!). Jag är verkligen jätte otaggad och känner för att ladda upp med massa gott och ligga hemma typ. Ja, jag har blivit lite tant. 
 
Näää, men jag gillar inte riktigt högtider som nyårsafton, midsommar och valborg. Tycker det är ännu en ''högtid'' som man inte riktigt vet varför man firar (förutom nyårsafton såklart) men det är ett skäl att dricka sig fulla. Gud vad jag låter som en bitterf*tta men det är ju sant. Midsommar är ju annars en härlig sommardag där man äter gott och ja, har de trevligt. Men tycker verkligen inte om valborg och nyårsafton längre. Man har såna höga förväntingar över dagar som dessa, köper massa sprit, har massa planer och stress runt det och sen så slutar det sämst ändå. Eller asså, det hade ju kunnat vara en trevlig dag om man inte hade haft dessa extremt höga förväntningar och press på det. 
 
Det var samma grej på nyår. Alla hade denna hets runt om det och jag visste att det skulle ändå bli sämst. Nyårsafton blir alltid dåligt, det går inte att planera så det blir bra - det fungerar inte så. Jag tänkte ju vara hemma hela nyår med min underbara mamma och therry men jag beslutade mig för att träffa mina vänner en stund iallafall. Så jag drog till Maria, hade det trevligt med mina vänner. Sen så hade jag tänkt dra hem men Danne ringde så vi drog till han. Ja, kvällen var helt underbart lyckad. Vilka är oddsen? Men samtidigt hade jag sämsta förväntingarna om dagen/natten men det blev helt underbart. Men för de personer jag känner (och några jag var med en stund) som hade höga förväntningar om nyår och hade planerat att fira in det nya året blev den dagen inte speciellt lyckad. Men för mig som hade planerat att vara hemma blev dagen riktigt härlig. Ibland spelar det ingen roll vad man gör, bara man är med de personer man älskar. ♥
 
Iallafall, planerna för valborg har varierat. I början var det vi vanliga + massa på ett berg med lite bira och en brasa. Sen skulle vi till Landvetter, sen Slottskogen, Floda och ja massa. Men nu är planerna att dra hem till en vän, hänga med sina närmaste vänner, grilla, käka gott och bara chilla på den. Jag är verkligen inte sugen på fest och det är inte många av mina vänner heller. Så ja, vi kör en lugn valborg med dem bästa. Det lär bli skit kul, längtar faktiskt!
 
 

2013-04-28 @ 14:15:45 / Life of Melle

sunday

hej alla härliga personer, det är söndag idag och dagen bjuder på lite sol. underbart. jag har spelat lite sims och kollat lite tv men hade tänkt dra ut med frida lite, men hon dissade mig. nä, vi ska dra ut ikväll istället eftersom jag är bjuden på middag klockan fyra. så jag ska la börja fixa mig lite strax och sen åker jag iväg! hoppas för en trevlig dag, imorgon börjar ju helvetet igen..
 

2013-04-27 @ 18:47:00 / Bilder

Photos of the week

Tänkte bjussa på lite bilder från veckan som har vart! Det har vart en härlig vecka fullt med äventyr (haha lol), mys, prov och massaaaa skratt. 
 
Jag har haft två nationella prov i svenska denna vecka, ätit glass, haft min riktiga vårjacka, gått i t-shirt (med jackan över huvudet för att skydda mig mot regnet), besökt fåren och deras söta lamm,hängt en hel del på allum/willys eftersom jag har vart tvungen att köpa massa gott till nationella, gossat med min älskling, kollat på skräckis i klassrummet och massa mer!
 
 

2013-04-27 @ 14:19:00 / Bilder

cutie

Halloooj. Lördag idag och klockan är bara två men jag har redan hunnit med en hel del grejer! Blandannat shopping och sånt där små skit. Älskar att ha mycket planerat!
 
Planerna för idag är faktiskt att vara barnvakt åt lilla Aleah. Igår funderade jag dock om jag skulle hänka fest med några vänner men har inget sug för de. Ibland behöver man lite vila och bara gossa hemma. Men senare blir de nattbio med tjejerna. ♥
 

2013-04-27 @ 09:35:17 / Life of Melle

new design

Jag blev trött på min förra design, den var för omogen och fungerade inte riktigt. Jag vill ha något stilrent, svart och vitt. Man ska fokusera på mina bilder och min text, och inte min design. Jag blev helnöjd med denna iallafall!
 

2013-04-26 @ 20:23:29 / Life of Melle

truth or dare

♥ Jag är 162 cm lång
♥ Jag är naturligt blond
♥ Innan jag börjar att gilla en person (en främling alltså) så ogillar jag nästan alltid personen först. Svårt att förklara hur jag menar och varför det är så. Kan därför framstå som om jag är lite kaxig i början, hihi
♥ Jag gillar inte personer som kräver för mycket uppmärksamhet
♥ Jag har bott på samma plats i hela mitt liv och trivs helt underbart!
♥ Jag har många kompisar men har bara några få personer som jag kan kalla vänner - jag litar på och som jag verkligen älskar och hade kunnat offra saker för
♥ Jag tror på kärlek vid första ögonkast
♥ Jag har aldrig vart ''riktigt'' kär men lite halvt så en gång. 
♥ Jag älskar och vara singel och är ingen person som strävar efter att ha ett förhållande. Jag vill inte vara beroende av någon annan för älskar att vara självständig
♥ Jag älskar att skriva
♥ Jag har drömt sen tvåan att bli författare
♥ Jag har drömt sen trean att bli psykolog
♥ Jag ska antagligen bli socionom 
♥ Jag har satt upp många mål i mitt liv och kommer kämpa röven för att uppnå dem
♥ Jag drömmer varje dag att lämna Sverige för ett land med värme och mer möjligheter
♥ Jag tänker ofta på mitt blivande bröllop
♥ Jag tänker ibland på mina framtida barn och vad dem ska heta. Har faktiskt redan några namnförslag hahah
♥ Jag hatar hur alkohol förändrar människor men kan förstå att man dricker alkohol för att dämpa smärtan
♥ Jag hatar och köpa på äfferer som Gina Tricot för alla har kläder därifrån
♥ Jag är märkesnörd
♥ Jag älskar att spendera mycket pengar på teknologi
♥ Jag älskar att spendera tusenlappar på väskor, jackor och skor. 
♥ Jag köper hellre ett klädesplagg för två tusen kronor än flera klädesplagg som kostar 199 kronor
♥ Jag kommer bli miljonär en vacker dag
♥ Jag drömmer om att bli den framtida mrs Horan
 
 
 

2013-04-25 @ 15:50:00 / Life of Melle

never run faster than you guardian angel can fly


2013-04-24 @ 17:24:17 / Life of Melle

rain rain rain

jag hade ju några vänner över hemma i lördags som ni vet. själv kallade jag det en liten vår kväll för att fira att våren äntligen är här och att sommaren är påväg. lite komiskt eftersom det är storm och regn kaos ute idag.. jaja det blir bättre snart iallafall! 
 
dagen idag har iallafall ändå vart nice, trots att den var seg på slutet. imorgon blir det nationella och sen kanske käka på New York, rätt chill dag! Men om en halvtimma ska jag träffa Hanna så ska vi dra en willys för att köpa lite skit tills imorgon :D
 

2013-04-23 @ 14:10:00 / Bilder

i was born to make mistakes, not to fake perfection


2013-04-22 @ 10:18:00 / Inspo

keep your heels high and your head heald higher


2013-04-21 @ 08:56:42 / Life of Melle

femtiofuckingsex

Godmorgon! Söndag idag, ångest dagen asså. Inte för att man har gjort något dåligt utan snarare för att det är måndag imorgon. Jag har börkat få ångest på lördagen till och med för att jag vet att det är söndag dagen efter.. usch vad jag hatar skolan
 
Men idag åker min mormor och morfar (med vänner och momos bror) till Turkiet. Jag är inte lite avis eller så, nää.. Fast just nu är det inte så jätte varmt där, runt 20 grader, men ändå. Dom ska till Istanbul, turkiets otroligt fina huvudstad. Det är en stad man måste besöka någon dag, den är mycket mer modern än Alanya och Side mm. Men för oss är det 56 dagar kvar tills vi befinner oss i Landvetter flygplats och vi väntar på att planet ska lyfta. Jag får ont i magen och blir nervös när jag bara tänker på de. Det känns så verkligt nu eftersom det är så nära, men samtidigt känns det overkligt som om allt är en dröm. Femtio fucking sex dagar kvar!!! 
 

2013-04-21 @ 00:17:23 / Life of Melle

it feels so good being bad

God kväll! Jag ligger här i soffan nu och tänkte sätta på en film strax. Alla har dragit hem efter en trevlig kväll med lite för hög musik och lite för nyfikna grannar ;) men det var trevligt och några av oss drog vidare på fest i Bergsjön vilket jag inte orkade. Istället följde jag och Hanna dom till bussen och sen tog vi en promenad med min vovve. Det är ett as stort race i Brodalen så det var ju minst 150 bilar som åkte dit, ååhhh vill också ha bil (eller iallafall pojkvän med en bil). Men det kommer la..?
 
Nu blir det som sagt att kolla film och sova - American Pie ♥
 


2013-04-20 @ 13:15:59 / Inspo

we're all so fucked

 

2013-04-20 @ 13:02:27 / Life of Melle

my life is over

buhu, mitt liv är över - jag har kollat klart alla säsonger och avsnitt av Gossip Girl. Jag vet inte vad jag ska göra nu, antar att jag måste hitta en ny serie men ingenting kommer att slå GG! ♥
 
Iallafall, det är helg igen och igår var jag hemma hos ebbalina och kollade en skräckis och åt chirre, hihi.  idag har jag bjudit hem några vänner för en go kväll med mat, dryck och massa roliga spel! Men först blir det lite plugg, spela sims och chilla ute i solen.
 
och idag är det bara 57 dagar kvar tills man befinner sig i värmen med sina älskade vänner! 

2013-04-16 @ 19:35:46 / Inspo

I can not see clearly anymore, everything in my world is black and white

 
 
 

2013-04-15 @ 21:48:13 / Fashion

This summer...

Detta är en solklar outfit som jag kommer bära i sommar!!


2013-04-13 @ 10:00:24 / Bilder

perfect is boring but you are perfect for me

har fått en uppenbarelse inatt..
 
 
 

2013-04-11 @ 20:19:00 / Fashion

denim by Bikbok

 
 
Åh, måste inskaffa mig typ allt ovan - nästan allt iallfall. Det känns som om jeans är mer modernt än någonsin och jag ska inskaffa mig en riktigt ball jeansjacka med massa slitningar och nitar! 

2013-04-10 @ 16:37:00 / Bilder

i may be bad but I'm perfectly good at it


2013-04-09 @ 19:41:54 / Fashion

vår och sommar kläder

jag är på jakt till den perfekta röda skinnjackan! jag har redan jätte många vår och sommarjackor men det får alltid plats med en till ;) jag vill ha ett hyffsat pris, alltså högt tusen spänn. men kvalite är självklart viktigt och det är väldigt lätt att en röd skinnjacka ser fejk ut, vilket den inte får göra.. 
 
Här är några snygga jackor och västar, blandade priser. Jackorna på bilden kostar allt från 8000 till 300 kronor - alltså finns det allt för alla plånböcker!
 
 
 
 
 
 

2013-04-08 @ 16:09:05 / Inspo

det måste finnas andra sätt att leva

bara 69 dagar kvar tills man befinner sig i ett varmt soligt land med massa underbara personer! ♥
 

2013-04-07 @ 18:04:31 / Bilder

saknar inte alls sommaren eller så...


2013-04-06 @ 21:46:51 / Life of Melle

Let ous live forever or die young


2013-04-05 @ 20:19:00 / Life of Melle

friday night

Just nu sitter jag i TV soffan och kollar på Let's Dance med min familj. Lilla Aleah är här men hon har precis somnat. ♥
 
Jag är ju fortfarande sjuk men hade först tänkt gå ut en liten stund nu på kvällen, men jag hoppade det. Igår kväll frågade Ebbalina mig om jag skulle hänka fest i Floda/Lerum området idag och hade först tänkt hänga med. Men vill inte bli värre än vad jag redan är + var ändå inte så sugen på fest. Fast det hade vart jäkligt kul med en kväll med tjejerna + sedan dra vidare.. Men är ju sjuk så det är som det är. Sen så ringde Linnea för en timma sen och frågade om jag skulle med henne och några hem till Hanna men det hoppade jag också, dels för att jag kände mig taskig om jag skulle dra ut med några andra om jag bestämde med Ebba först och dels för att jag fortfarande mår skit. Sen så köpte mamma chirre så fredagskvällen ska firas ändå! 
 
Hoppas ni har en jätte bra fredag, jag ska göra det bästa av situationen med en skål chips!

2013-04-04 @ 22:29:06 / Fashion

clothes from HM

 
Är små sugen på att shoppa lite nya sommar kläder. Alla kläder ovan kommer från HM och är riktiga budget kläder! Jag älskar att blanda dyrt med billigt, t ex dyra skor, jacka + budget tröja och jeans. Jag hade ju inte tackat nej till en hel outfit från Chanel eller Louis Vouitton direkt men en hel outfit från HM eller Gina Tricot känns så... fel? 
 
Nu när våren äntligen är här så finns det några måsten jag ska köpa inför sommaren. Jag måste köpa massa snygga, slitna jeans shorts i olika mönster och söta virkade/spets shorts i alla färger. Jeans eller skinnväst är också ett måste. Skinnvästen ska gärna vara full av dragkedjor och nitar och jeansvästen lika så. Hittar man ingen ''tuff'' jeansjacka kan man ju göra om den lite hemma! Likadant om man hittar ett par snygga jeans shorts! Sen så kommer min gaderob vara full av massa kläder, tröjor, shorts, byxor, jackor, bikini ja allt, som har massa olika och coola mönster!
 

2013-04-04 @ 18:46:48 / Bilder

im the f*cking king


2013-04-04 @ 13:46:00 / Life of Melle

sjukling

jag vaknade upp igår med att jag hade jätte ont i halsen och små förskyld. jag tänkte inte mer på de utan att jag var lite hostig, förskyld och små ont i halsen hela dagen. sen så var jag ju ute i stort sätt hela kvällen igår, på något berg, och det blev kallt mot slutet - trots att jag hade på mig hela min gaderob. idag vaknade jag iallfall upp sjuk. det känns som om det är standard att bli sjuk på lov eller helger nu för tiden.
 
aja, jag ska iallafall strax till mormor och morfar och käka - det är ju torsdag idag. men innan det ska jag hämta mina grejer som jag lämnade hos linnea inatt. ikväll kommer jag inte dra ut, om det inte bara är på en promenad. jag vill ju bli frisk tills imon och lördag, inte för att jag har några speciella planer utan bara för det är helg + några dagar innan helvetet börjar igen :)
 
gjorde mig själv en go frukost iallafall, äggmackor, te och smothie. smothien blir ju alltid goare när man har färska frukt och bär. ett måste i en smothie är ju banan! 
 

2013-04-04 @ 12:18:10 / Bilder

We claim that we are free but the truth is that we are controlled by the devil

lite bilder från gårdagen! 
 
först var jag och Linnea ute i vårsolen och gled runt och gjorde lite ärenden. Sen drog jag till min farsa och sen drog jag + massa till upp till utby berget för att grilla! Riktigt mysigt iallafall :)
 

2013-04-02 @ 23:42:13 / Life of Melle

Smile cause' it happend

jag tänker inte sörja för något som har hänt. jag tänker inte sörja för att livet inte ser likadant ut längre. jag tänker inte sörja för att jag har förlorat människor som en gång betytt mycket.

Istället tänker jag le för det som har hänt. Le för alla minnen jag har och le för de förflutna. Jag tänker le när jag tänker på framtiden, på alla planer och förväntningar jag har. Men jag ler varje dag för att vara tacksam över det jag har. Livet handlar inte om det förflutna eller framtiden, livet handlar om nuet.


2013-04-02 @ 21:44:22 / Life of Melle

ikea bitches'

hallooj! dagen börjar dra sig mot sitt slut och jag är verkligen hur trött som helst. igår fyllde mormor år och vi firade henne med släkten coh massa mat. sen sov jag ju hos hanna inatt och somnade inte förens klockan var runt 4..? vi hade det iallafall trevligt när vi kollade film, åt massa tjockt och gick en natt promenad. vädret är ju helt underbart till och med om nätterna, även om det är lite kyligare då! ;)
 
idag så har jag iallafall tillbringat dagen med mina älsklingar Linnea och Hanna. vi har chillat i vårsolen, ätit sushi, glass och haft det trevligt. vi letade efter en spegel till linneas rum och fick värsta flipper över det dåliga utbudet i partille så vi drog till Ikea. Haha, snacka om spontan resa. Vi bestämde att vi skulle åka när klockan var halv sju och vi var framme kvart över sju ungefär. vi hittade två skit snygga speglar till linnea och sen avslutade vi vår shopping runda med massa korv och dricka, as värd resa! 
 
Sju korvar sitter aldrig fel! ;) eller sex och en halv.. 

2013-04-02 @ 21:30:09 / Bilder

WOMEN CAN DO ANYTHING MEN CAN DO, AND DO IT IN 5 INCH HEELS.

 

2013-04-02 @ 12:50:07 / Life of Melle

I am addicted to control

all of you bitches is mine