2015-05-23 @ 09:15:07 / Life of Melle

lördag morgon

shit va bra det känns att vara uppe i tid när vädret är så bra! är redan påväg in till kontoret, ska på info möte med jobbet. låter så himla vuxen och cool. senare ska jag klippa gräs hos mormor och morfar och sedan ska jag göra klart ett arbete i skolan!

har haft en väldigt chill vecka, och så hade jag bal i torsdags! hade en jätte bra kväll så ska berätta mer om det senare. och igår hade jag bakis dag, min fina Maria hade bal så åkte in för att kolla på de också. sen på kvällen käkade jag och Jakob pizza och kollade massa komedier. Hääärligt!!

och imorgon är det bal igen! dock på Clarion denna gången och det är la najs. 




2015-05-19 @ 22:30:16 / Life of Melle

night

så ja! skickat in två uppsatser så är helt färdig med den kursen. shit va nöjd man är haha. har dock kvar en engelska och en religions uppgift och en redovisning på fredag. religionen är rätt så enkel så den gör jag klart imon! engelskan är dock lite jobbig så får jobba lite med den varje dag. det löööser sig! det är verkligen det sista nu och det känns faktiskt jätte bra.
 
annars idag? hade typ en halv lektion.. hade någon slags redovisning/prov och sedan var jag hemma igen haha. har i stort sätt bara pluggat hela dagen och kollar pll. såna dagar behövs också. har även fått ett as roligt besked om något.. jag hoppas verkligen att det blir som jag har tänkt mig för detta är en sååån bra möjlighet så det är helt sjukt. jag får reda på det imorgon.. hoppas på allt och är orolig att det inte blir något av dom. vi får hoppas på det bästa och kommer det inte funka kanske det är meningen att det inte ska vara så.. time will tell. 

är annars allmänt förbannad på pojkpenisarna utanför som åker moped mitt på gården. va fan?? sen så åker han runt i cirklar på gräsmattan och förstörmänniskor ska upp och jobba imorgon, barn ligger och sover. var så jävla nära att gå ner och få ett utbrott. bad emil säga till dom så det löste sig, för tillfället haha
 
 
 
 

2015-05-19 @ 09:14:47 / Bilder

prom

så galet snygga och härliga vänner man har <333 

2015-05-19 @ 09:05:10 / Life of Melle

godmorgon

godmorgon! tisdag och börjar sent. har någon slags redovisning/prov idag annars är det nog lugnt. och ikväll måste jag plugga för ska lämna in datorerna nästa vecka. kom på att jag har en till uppgift att göra... men de löser sig. har hela veckan egentligen på mig, men så är det bal på torsdag och söndag!! så har ändå andra saker för mig också..
 
igår slutade jag iallafall jätte tidigt. jag och natalie körde hem bakis/fulla emma och sen släppte natalie mig hemma. blir för bortskämd när man åker bil hehe ;) gick över till jenni och aleah, umgicks och snackade massa skit. prövade även några klänningar och hittade en bra klänning till söndag! sen var vi ute på gården någon timma innan jag drog till min arbetsintervju. jag vill inte förvänta mig något men intervjun och själva jobbet kändes jätte bra så jag hoppas på det bästa!! han verkade gilla mig och ha fått en bra intryck. hoppas hoppas hoppas
 
efter intervjun drog jag direkt till gymmet! körde 30 min på bandet innan min bror kom och sedan körde vi en och en halv timma styrka. blev ett gött men jävligt hårt bröstpass. det känns idag kan jag säga ;))) 
 
 
 

2015-05-18 @ 09:09:55 / Life of Melle

new week

ny vecka nya tag? måste verkligen plugga denna vecka eftersom jag var slarvig i helgen haha... jag tar varenda liten stund och försöker utnyttja det till att vara ledig. glömmer ibland att jag tar studenten snart och efter det är jag ledig hela tiden.. från plugg iallafall ;)

igår drog jag Linnea och Maria till kviberg och kollade när Utbynäs hade final i en cup. Dom vann. Göööötttt. På kvällen där drog jag till Jakob så vi har myst massa idag och bara tagit det lugnt. 

Intervjun blev aldrig igår så ska dit idag istället. Nervöööös haha




2015-05-16 @ 15:14:22 / Life of Melle

nöjd tjej

åhh vilken bra vecka jag har haft!! haft en hel del plugg i skolan iförsig men umgåtts med mina fina vänner och det typ överväger allt. jag har haft middagsdejter här hemma, linnea och jag har lagat mat och spelat kort i timmar. har vart med aleah massa och så kollade jag på världens bästa hanna som hade en konsert. sååå duktig. blir som en stolt mamma typ haha. har även tränat massa med mina bröder och jenni. 
 
älskar att man vi har haft långhelg också. det är bara lördag idag men känns verkligen som en söndag? fyy va skönt det kommer vara att vakna upp imorgon och ha en till dag med ledighet. lycka asså. och imon ska jag på arbetsintervju också!!
 
men igår, hade en såå bra dag. jag och aleah var ute och lekte massa och sen lekte vi massa hemma hos henne också! sedan drog jag och hanna in till stan, satte oss på Rubys uteservering och drack öl innan vi vandrade upp mot götaplatsen där massa fina vänner var fulla med fina kläder <333 porthällas bal var ju igår och åhh är inte lite avis. så himla roligt folk!! dom verkade ha det super kul och alla var sååå snygga. 
 
efter jag och hanna vandrade vidare drog vi och delade på en pizza och hade det gött. satt och snackade i timmar innan vi drog hem för att sova. var såååå trött 
 
och idag har jag och brorsan tränat, så ska hoppa in i duschen nu och sedan träffa mina coola vänner linnea och hanna 
 
 
 
 

2015-05-11 @ 08:06:48 / Life of Melle

trött

är så trött. har inte kopplat av helt i helgen och det kändes när klockan stod på 06.00 imorse. hade en äcklig migrän typ hela förra veckan också... 

i fredagskväll åkte jag till jakob, vi spelade lite och kollade skräckis. sen dagen efter var klockan ställd för skulle iväg på roadtrip med mina bröder + Jenni. Isabelle hängde med också. så i lördags satt jag i en bil i nästan 7 timmar, åt i stort sätt ingenting och var sååå trött. direkt när jag kom hem hoppade jag in i duschen, gick över till Marcus å jenni, fixade lite saker innan jag och Hanna åkte in till stan. 

vi drog till Henriksberg, drack massa öl och umgicks med massa folk. sen nu igår har jag fixat massa, och pluggat massa. stressssss. jag och mamma hade iallafall det mysigt, söndags spa