2013-12-31 @ 17:04:24 / Life of Melle

nyårsafton

okej, nu är vi här igen. nyårsafton.. hur gick det så fort? hade jag vart på ett skrivhumör hade jag gjort någonslags resumé över året men det orkar jag inte. jag vill iallafall bara säga, vilket jävla år! har nog vart full mer än vad jag har vart nykter. jag har skrattat så mycket att jag har vart nära att spy. jag har gjort så otroligt många nya saker, träffat nya människor och jag har bara njutit. vissa dagar har vart lite tuffa men det är livet det. men överlag har det vart ett otroligt bra år. har spenderat den med mina finaste och bästaste vänner. tror inte ens det går att hitta bättre än dom. ♥
 
ska iallafall ta sju bussen, köpa massa redbull för klockan 8 är jag bjuden på ''middag'' or whatever hos en väninna. sen vid tolv slaget ska vi träffa ett litet killgäng, blandannat jakob då rå. sen någongång inatt drar vi på krök/fest här i partille. får se om jag hänger med eller om jag stannar hos min bebis. jag kör nyktert ikväll så får la ta hand om mina älsklingar, men de gör jag gärna. så många gånger dom har tagit hand om mig ;)
 
hoppas alla får en gryyyym kväll och bara njuter av de sista sekunderna av 2013 och rockar in det nya året. gör som jag, lev yölö.
 

2013-12-30 @ 13:51:36 / Life of Melle

''njut av sista året som barn''

sjutton fucking barre niggas. nu är det 365 dagar tills jag blir tant på riktigt så ska vara jävligt barnslig tills dess! har fått precis de jag har önskat mig, alltså pengar och present kort. har ju jävligt mycket utgifter. rhodos resa, ska till stockholm och massa mer. det kommer bli en vilt år ;)
 

2013-12-28 @ 16:51:00 / Thoughts

jag har lärt mig från dag ett att man bara kan lita på sig själv och att man ska vara stark. sträck på ryggen och fejka ett leende

jag kommer aldrig glömma när vi satt runt köksbordet och väntade på att du skulle komma, precis som du hade lovat. vi skulle ju till liseberg, kommer du ihåg? du hade lovat oss, precis som du hade gjort tusen gånger innan. varje gång satt vi med hopp och lycka, för vi trodde verkligen du skulle komma. men du kom aldrig, du höll aldrig de du lovade.
 
jag kommer ihåg när du och therese spelade zatzy hela nätterna, när ni aldrig sov, aldrig åt utan ni bara satt där. dygnet runt, hela tiden. jag förstod de inte då, men nu, 17 år gammal förstår jag allt. jag förstår att när jag träffade dig för ett årsen och du hade gått ner 20 kilo exakt vad som hade hänt. 
 
jag som alltid trott att jag aldrig blivit påverkad eller skadad. men jag ser på världen på ett helt annat sätt, lever på ett annat sätt och tänker på ett annat sätt. ja, allt tack vare dig. tack för ärren som alltid kommer finnas kvar. tack för att jag växte upp för fort och tack för att du tog min barndom från mig. 
 
jag skulle aldrig gråta i onödan, aldrig gräva ner mig och jag kanske har svårt att förstå hur människor kan sitta och lipa över små saker. det finns alltid människor som har det värre. människor som inte har någon trygghet, ingen mat och ingen som älskar dom. det har jag alltid haft och det tackar jag gud för. 
 
jag hade världens bästa uppväxt, med världens starkaste mamma, världens bästa mor-föräldrar och världens bästa bröder. jag har alltid haft världens bästa vänner och vi alla har format varandra. jag kunde inte vara lyckligare och jag har lärt mig att uppskatta de små saker i livet. du väljer själv vad du ska göra för det är ditt liv. gö de bästa och bara lev. skratta, älska och va lycklig. 
 
jag har lärt mig från dag ett att man bara kan lita på sig själv och att man ska vara stark. sträck på ryggen och le. va inte ledsen över det du inte har. va glad för det du har och glöm inte att vara tacksam.
 

2013-12-28 @ 15:16:16 / Life of Melle

nyårs mål

- leva ett mer hälsosamt liv. alltså, sluta bruka alkohol på det sättet jag gör/har gjort samt börja träna igen. mådde otroligt bra när jag tränade men bytte ut vattenflaskan mot vodkaflaskan och där någonstans sneade det. nä men festa kan man göra men inte varje dag/varje helg. tillslut säger kroppen emot och man känner sig rutten.
 
- ta tag i skolan, igen. tappade allt efter sommaren, verkligen allt. kan inte ens förklara vad som hände utan allt bara sa stopp. det har vart ett jävligt bra år men skolan har verkligen gått åt helvete och det orkar jag inte med. efter jag hade nyktrat till kom verkligheten som ett slag i ansiktet och ja, det var typ en chock. men ja, nu efter lovet ska jag ta tag i de. har motivation nu. 
 
- tjäna jävligt mycket pengar och leva ett jävligt spontant liv. behövs egentligen inga ord ;) levde verkligen livet dethär året, gjorde nya saker varje dag, träffade nya människor varje dag och bara njöt. men nästa år är man ett år äldre, får göra mer och tjänar mer pengar = nya erfarenheter. leva ännu mer yölö. nya platser varje dag. 
 

2013-12-28 @ 14:43:31 / Bilder

fuck everything, just give me vodka


2013-12-28 @ 14:29:54 / Life of Melle

28e december

det har vart lite dött här på sistone och det hoppas jag ni förstår. jag har trots allt umgåtts med mina vänner, firat jul två gånger och festat lite granna såklart. idag är det två dagar innan min födelsedag och jag ska förmodligen till allum och köpa lite nödvändiga saker och sen ikväll blir det partaj såklart. tog det lugnt igår och drack bara två öl, men mådde fortfarande piss från torsdagen så det är okej. men ikväll är det en ny dag så det lär bli grymt! 
 

2013-12-24 @ 13:29:19 / Life of Melle

24e december

när klockan slog 00.00 inatt och en helt vanlig dag blev till årets bästa dag var jag ute i regnet med min vän linnea. vi snackade lite skit och drack varsitt glas vin. ja, jag kan hålla med om att det har gött över gränsen på sistone. men har som mål eller hur man ska säga att inte festa lika ofta som jag har gjort iår. sen så lär jag ju ändå bli hemma fru nu när alla fyller 18. förberedde mig i lördags och i söndags då jag var med jakob hela dagen haha. 
 
jaja, mitt hår är kaos. kan inte borsta ut det så det blir en vanlig bulle idag. orkar inte ens bry mig just nu för hatar mitt hår. måste sätta mig och verkligen borsta ut det typ imorgon för det har gått för långt :( så ja, det förstörde lite. och sen vet jag inte vad jag ska ha på mig. fick en topp i morgonpaket men vill inte ha den idag. får se hur det blir med kläderna faktiskt. det ska ju vara fint men bekvämt!
åker strax iallafall och ska mysa med hela familjen. lär bli as nice. älskar ju julen.
 

2013-12-23 @ 22:33:41 / Life of Melle

fitt kontrollanter :)

var som sagt på allum med celina, linnea, kirsten och mikael. sen hämtade min pappa mig och linnea så drog vi till jakob och hämtade paraplyt. sen drog jag tillbaks till allum med brorsan och blev tagen av fittkontrollanter. har aldrig vart så arg. stod och skrek på dom. ''har du inte fått fitta på länge eller?'' ''vilken utbildning har du din patetiska skit? kan inte vara svårt att få det jobbet jävla bitterfitta''. såg iallafall att apan tog åt sig jävla idiot :) 
 
och nu har jag vart hos marcus med hela familjen och spelat bingo haha. ska snart dra ut en snabbis med min homeboy!
 
här är iallafall mina första julklappar och det är inte ens jul än. haha grymt! från bebisen och farsan. sen har jag fått från ove och ellinor (pappas mamma och låtsas pappa) men har inte öppnat det. vet dock vad jag har fått för får alltid samma haha. otacksam? nej men får alltid tallrikar som man typ samlar på, jag venne. dom är iallafall jätte fina!
 
 

2013-12-23 @ 11:38:30 / Life of Melle

23e december

hej och godmorgon. har verkligen sovit ut igår för har ju vart jätte trött dom senaste dagarna, sen så kom jag hem efter klockan två igår också. var hos jakob hela kvällen. vi kollade film, han fick sina julklappar och hade de allmänt mysigt hihi. sen när jag väl kom till allum så gick det inga bussar eftersom det var söndag.. det blev en go promenad hem.
 
idag ska jag iallafall till allum först med celina och mikael. fast mikael ska gå själv typ haha. linnea kanske hänkar oss också. sen måste jag fram och tillbaks till utby för glömde paraplyt hos jakob igår och vi har inget annat paraply och mamma dödar mig annars. sen ska jag tillbaks till allum med min broder mathias. och sen vid sju ska jag hem till marcus för att spela bingo lotto typ haha.
 
jaja, jag är festsugen som ett as iallafall. vill stå och klubba hela natten. har verkligen ingen julklänsla heller, känns bra :)
 
min första julklapp iår, om man inte räknar med klapparna jag fått från nissarna då. ifrån jakob som sagt!
 
 
 

2013-12-22 @ 13:01:00 / Bilder

till dagen vi dör


2013-12-22 @ 11:07:19 / Life of Melle

sunday

fasen va skönt att vara utvilad, det har man inte vart på ett tag. skulle ju hem till tobbe igår igen, bara för att typ. för jag var verkligen hur död som helst. hade ju som sagt inte sovit något och hela dan igår var jag inne i stan och sen så gick jag, linnea och maria till clarion hotell där min bror och cassandra var. vill också bo där :( iallafall, var ju extremt otaggad men samtidigt vill man ju inte missa en sån kväll, inte när mina tjejer ska dit.
 
men hade lovat att träffa jakob så drog till honom och kollade film istället. vilket jag är jätte glad över! var ju överdrivt trött och vi hade det jätte mysigt. sen så spårade det lite hos tobbe som jag har förstått de. jävla idioter som ska förstöra :(
 
jag och jakob kollade iallafall film och vi kollade blandannat Sagan om ringen. Jag har aldrig sett hela innan och den var för fan grym! han trodde verkligen jag inte skulle gilla den men jag satt och var inne i hela filmen. sen fick jag julklapp också och fy va söt han är, han hade verkligen tänkt igenom den och har verkligen lyssnat på vad jag har sagt. han köpte bara saker som han vet jag ''älskar''. naw bebisen. 
 
idag är det söndag iallafall och jag ska till allum med mathias. nu har jag mindre panik och vet exakt vad jag ska köpa till jakob, eller inte exakt men ungefär! sen ikväll ska jag hem till honom igen och kolla på Sagan om de två tornen eller va den heter haha. 
 
bild från fredagen, sliiiiteeeen orre?
 
 
 

2013-12-22 @ 02:12:00 / Bilder

tjejen som aldrig missat en fest, sitter och kollar film med killen på en lördag


2013-12-21 @ 12:47:00 / Life of Melle

lilla jönzzon ligan

note to myself; gör inga beslut med alkohol i kroppen, gör inga beslut efter 02.00, ring fan inte någon. gå och lägg dig.
 
ja, men annars, grym kväll! dansade hela natten, grymt gäng, kanske lite för mycket dricka, badade jazucci topless haha. wtf? skar nästan av fingret (överdrift såklart), hade trippelstrul och massa meeer. herregud vilken natt. kom iallafall hem efter klockan sex imorse och har sovit piss dåligt. lilla jönzzon ligan har officiellt en ny medlem och vi levererade, som faaan. men det gör vi alltid. ska iallafall sova en timma och sen kör vi om allt igen
 
 

2013-12-20 @ 18:39:00 / Life of Melle

jönzzon ligan

idag ska lilla jönzzon ligan med sina sanna kampanjoner leverera till max. vet inte hur jag ska klara natten för är redan dö trött. jaja, vi ses i dimman mina vänner
 

2013-12-20 @ 13:11:00 / Life of Melle

mitt 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? liftat, åkt utomlands själv mm.

Hur har ditt 2013 varit?Det har varit fantastiskt! Hel grymt år med lite upp & ner gångar men inget har kunnat stoppa mig. Släppte allt och bara levde. 

Blev du kär i år? Kanske lite? Eller jag vet inte. 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Förknippar inte minnen med datum egentligen men det enda datumet jag har koll på är den andra augusti. Vi firade Lindstrand för andra gången på fjällboängar och träffade Jakob för första gången

Vad är din största framgång 2013? Vet inte riktigt, pengar kanske? Var rätt rik i somras faktiskt

Bästa köpet? Min iphone 5s samt vodka

Vad spenderade du mest pengar på? sprit 

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla vilda nätter med mina vänner, allt skratt och alanya såklart!

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? We cant stop & wrecking ball. Tsunami, Animal, 23, Hej Brother (tobbes farsa är legend), Timber och massa meeer

Vem har du umgåts med mest? Typ de vanliga. Mest med lilla jönzzon ligan såklart - Melle, Marre, Nea och Hanut.

Har du haft ett förhållande under 2013? Nej inte officellt.

Vart reste du under 2013? Marmaris och Alanya

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Vet inte, inget speciellt jag kommer på men kanske mer frihet. Att faktiskt få göra exakt vad man vill, när man vill och hur man vill. Vill vara ett år äldre tror jag. Sen saknar jag en hel del vänner också

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag har inte fyllt år än men ska fira med mina fina vänner hos mig. Äta massa mat och mysa

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja det finns alltid plats för föbättrning men jag är så otroligt nöjd. Jag har släppt allt och slutat bry mig lite typ. På gott och ont såklart.Sen mer resor, ännu mer äventyr

Vem saknade du? Oliver.

De bästa nya människorna du träffade? Tobbe hamnar la först. Vi gick i samma skola men hade faktiskt ingen aning vem det var. Han är ju den skönaste man kan träffa och den mest ödmjuka människan någonsin. Samtidigt som han är helt jävla fucked up, precis som oss. Han är legend och var det som fattades i vår grupp. Sen Jakob såklart, han är ju absolut bäst och förändrat en hel del, bara bra saker. Sen har jag la umgåtts mycket med nytt folk, typ moppepojkarna och så. 

 

 

 

 


2013-12-20 @ 07:59:00 / Life of Melle

fucked up

godmorgon! dagens planer; ska ta tio bussen med emelie och siri till lemmingvallen för att kolla lokal och planera lite partaj. sen blir det hem, duscha, fixa mig för ikväll är det partaj som står högst på listan. det är fredag, jullov och en allmän bra dag för att kröka med sina vänner.
 
igår var jag iallafall med linnea, tobbe & emil och chillade. tog en shot eller två kanske.. vet inte hur jag lyckas men trillade och skadade min armbåge igår, dumma emil puttade mig :( men har ingen aning när jag kom hem för mobilen var helt död. kom inte hem sent iallafall för tobbe och linnea har skola idag. kom nog runt halv 1-1
 

2013-12-19 @ 19:08:00 / Bilder

tretton år


2013-12-19 @ 11:25:00 / Life of Melle

christmas break

sådär, jullov ja! sista dagen i skolan för 2013, fy fan va det känns bra. har vart extremt skoltrött hela det här året och denna termin har vart värst. har inte riktigt känt igen mig själv, inte haft någon inspiration eller motivation. men snart är det ett nytt år och nya tag. 
 
resten av veckan då? än så länge har det vart en riktigt go vecka. i tisdags åkte jag, linnea, marcus, jenni och aleah till ullared. vi skulle egentligen gjort det nu på söndag men det passade bäst då. vi trodde inte linnea kunde hänga med på grund av skolan men hon fick sluta tidigt. grymt! det var iallafall en as rolig och mysig dag.
 
igår hade vi projekt dag. ett projekt vi pedagoger arbetat med ett tag, vi hade bjudit över barn från nollan till tvåan för lite julmys. vi dansade runt grannen, gjorde julpyssel och läste sagor. det blev faktiskt otroligt bra tanke på att vi inte hade planerat något typ haha. nästa gång (redan nästa termin), ska vi verkligen planera och genomföra bättre. 
 
och jag har faktiskt inga speciella planer för lovet. det är ju julafton så det blir en hel del middagar runt den dagen, sen min födelsedag och jag funderar på att ha en riktig myskväll hos mig med alla mina tjejer. ♥ sen nyårsafton såklart. men vill påbörja allt roligt redan nu. 
 
lovet börjar dock imorgon men man behöver inte gå så vi skippar det och drar och fixar lokal och allt istället. blir en hel del planering imorgon alltså, bra start på lovet med mina tjejer hihi. idag har jag ingen aning vad jag ska göra, antingen blir det en riktig hemmakväll med spa och sånt, eller blir det fest....  
 
sedan på lördag kanske det blir biobesök, eller en allmän mysdag. sen på söndag ska jag stressköpa de sista julklapparna med mathias. måste träffa jakob innan julafton också... men vet inte när 
 
 

2013-12-17 @ 12:29:02 / Life of Melle

next stop - gekås, ullared

jävlar va trött jag va när jag vaknade imorse. tog mig tillslut upp ur sängen och drog till skolan. på bussen till allum ringde brorsan och vårt ullared-besök blir idag istället. skulle åkt på söndag egentligen och då skulle linnea hängt med men de sket sig. ändå as ovärd dag i skolan så de gör inget att jag åkte tidigare ;)
 
imorgon har vi ett slags jul-projekt i skolan med barn. blir julpyssel, juldans och sånt trams. bättre än en vanlig skoldag iallfall. sen har vi lov på fredag så vi slutar tidigt, då drar vi brudar till utby och kollar lokalen och planerar lite. och på lördag blir det antagligen bio. blir förmodligen en lugn helg och det blir ju perfekt! för det är exakt en vecka till julafton och sen är det min födelsedag och sen nyår.
 

2013-12-16 @ 22:59:00 / Bilder

''mine,'' he whispers. ''yours,'' I breath

 
 

2013-12-16 @ 11:17:09 / Inspo

I'm high

Untitled
Untitled
Girls
Untitled
Nyc
Belive in it
.

2013-12-15 @ 15:47:59 / Life of Melle

2014

9 dagar till julafton, 15 dagar till min födelsedag och 16 dagar till nyår. så ja, om mindre än 20 dagar är det nytt år. då är det 2014. 
 
antar att ni har höga förväntningar på nästa år? det har jag. jag har bestämt mig att det ska bli ännu bättre än det här året, och det kommer vara svårt att slå. men jag har ändå en hel del planer och det blir alltid till vad man gör det. har man inställningen att det ska bli grymt, ja då blir de grymt. bara du har goa människor i din omgivning som hjälper dig att flyga istället för att dra ner dig.
 
detta är något som är mer eller mindre bestämt, det här är bra saker med 2014;
- maria fyller 18 den 13e januari
- ebba fyller 18 den 27e januari
- linnea fyller 18 den 4e februari
- emelie fyller 18 den 8e februari
- fest för linnea å maria??
- lokalfest för emelie och ebba
- piteå?
- ska till stockholm och se miley live
- sommarlov
- utomlands med mina vänner
- siri fyller 18 den 17e juni
- sommarjobb = pengar
- roadtrip
- hyra stuga i skrea
- campa
- tälta
- festa som faaaaeeeen
- sista minuten resa?
- utomlands igen
- hanna fyller 18 den 10e november
- jag fyller 18 nästa år 
- kanske firar födelsedagen och nyår i london? 
 
23
 

2013-12-15 @ 14:01:00 / Life of Melle

celina 18 år!

sådär, nu sitter jag med ansiksmask och lyssnar på hög musik. ska strax hoppa in i duschen eftersom det är ny dag - nya äventyr. dock är det ju söndag och då är det ju en riktig vilodag/bakisdag. dock är jag inte bakis på nått sätt, utan jag mår skit bra. är utvilad och pigg. drack ju bara fyra öl igår och tog de lugnt med alkoholen men festade på som vanligt ändå. ville ju inte ens dricka eftersom jag fortfarande är små sjuk. dock är det sista dagen idag jag går på pencillin. woopwoop. 
 
men igår då? vi firade ju fina celina som fyller 18 imorgon! vi firade henne ute i mölnlycke i ett fint radhus. det började med att vi åkte lite för långt men de löste sig fort ;) det var nya människor, bekanta ansiktet och ett gött gäng! några drack kanske lite för mycket men det hör la till? 
 
det blev iallafall en hel del dans och sång. jag och speciellt linnea var lite trötta från fredagen så vi stannade inte överdrivet länge. hade ju tänkt stanna till sista bussen men då hade jag missat sista bussen från stan och då hade jag kommit hem 5 haha. kom hem strax innan halv tre iallafall och jennie, edina och frida somnade på bussen hem! haha bebisar.
 

2013-12-15 @ 11:52:25 / Life of Melle

ångest

sitter hemma med lite små ångest, framför allt för att jag inte är klar med julklapparsköpet och den jobbigaste julklappen iår kommer bli till jakob. vad fan ska jag köpa till honom? men den ångesten jag tänkte på nu tillhör sims. jag funderar på att beställa hem lite expansionspaket till TS3. jag har slutat göra de dom senaste månaderna eftersom TS4 kommer någon gång under nästa år. men det kan la vara roligt att spela båda spelen? och jag har alla TS2 spel och det känns lite som en samling för mig. sims är ju en stor del av mig och min barndom. jag vill ha alla ts3 spel, eller ja kanske inte alla men iallafall alla expansionspaket. men vad är mest värt? jag kommer ju garanterat köpa fyran när det väl kommer eftersom jag är en sann simmare och har spelat sen grundspelet The sims.
 
berättar om födelsedagskalaset senare!
 
love
Φωτογραφίες τοίχου
Facebook
Loggfoton
Untitled | via Tumblr

2013-12-14 @ 14:47:20 / Bilder

tusen minnen

jag kliver in på gården och ser min barndom, min ungdom och mitt hem. jag ser bänken där vi satt och rökte som små. jag ser svalar vi satt och värmde oss i när vi inte hade någon annanstans att vara. jag ser tvättstugan där vi hängde. jag ser klotter med mitt namn och jag ser fönsterna där mina vänner har bott. 
 

2013-12-14 @ 14:26:00 / Life of Melle

mindfuck

tjena och godmorgon! har precis duschat och taggar upp inför kvällens äventyr. får se hur det blir, vilka som ska dit och när fan man kommer hem. sa till mamma att jag kommer hem någon gång imorgon bitti iallafall. ska inte dricka så mycket eftersom jag fortfarande är sjuk och att jag vill vila upp mig till nyår som sagt. är inte speciellt taggad på alkohol överhuvudtaget. tyvärr så dricker man ju ibland bara för man ''måste''. blö. 
 
igår då? var ju med linnea, frida och en stund hanna. jag, linnea och frida blev barn igen och var i tvättstugan och fjantade oss en stund. sen drog vi hem till en snubbe i oluf nilsson. där satt dom och krökade. först var de bara vi tre + oliver och tim men sen kom en alex och sen kom kent. slutade med att vi satt och diskuterade allt från himlen till jord. det blir la så antar jag. blev totalt mindfuckad iallafall. ingen tvek om saken. kom hem efter tre tror jag, linnea slaggade hos mig och vi har suttit och pratat, käkat frulle hela morgonen typ och hon drog precis innan jag duschade. vi vaknade ju halv ett. hade lite bråttom för att lösa allt inför ikväll men bra att man alltid löser de på något sätt ;)
 

2013-12-13 @ 19:09:02 / Life of Melle

fredag den 13e

har ni haft otur idag? jag har iallafall haft as tur! fått biljetter till miley cyrus, haft chill dag i skolan, linnea har vart hos mig och vi har planerat två fester (!!) och sen drog vi två och frida in till stan och shoppade lite. slutade med att jag kom hem med världens finaste VS påse, ihh! dom säljer ju en hel del VS saker inne i stan nu och tänkte först gå till den nya affären vid Hvidfeldsta men jag gick till ett annat ställe vid domkyrkan där utbudet var bättre! Dom sålde inte bara Body Splash och sånt trams utan dom sålde till och med kläder. Min nya favoritaffär kan man ju lätt säga. Det tråkiga är att jag inte shoppade något till mig själv utan det är presenter samt julklappar. Mina vänner och familj kan vara lyckliga att jag köper till dom och inte mig själv.. men nu vet ni vad jag önskar mig. en mjukisdress från victoria secret.
 
och ikväll då? ska ta en grogg eller två och se vad som händer. låt oss bli fulla, mörktet har lagt sig och vi är förevigt unga.
 

2013-12-11 @ 15:56:08 / Inspo

mr. grey

Tumblr
Yess pleaseeee ^_^
Submissive
Christian Grey
50 shades of grey
matt bomer...........perfection
.

2013-12-11 @ 15:50:09 / Life of Melle

rest of the week

hej. har precis kommit hem, har vart hos mormor och morfar sedan halv 12 och bakat lussekatter och maränger! ska strax iväg till apoteket och sen bibblan. har fått munsår.. så jävla typiskt nu när jag ska på fest till helgen och allt. sen så ska vi plugga lite då. tar med min bok så jag kan läsa lite och drömma mig bort ;)
 
jag har ju vart ledig typ hela veckan och imorgon är det torsdag och en slapp och rätt onödig dag. fredag lär ju vara den enda ''riktiga'' skoldagen den här veckan iallafall. på fredag kväll blir de antagligen häng med de gamla gänget. sjunga singstar och bara allmänt mys. ♥ ladda upp till lördag då vi ska till mölnlycke på partaj. hade ni förväntat er något annat?
 

2013-12-10 @ 23:10:10 / Inspo

en känslokall tjej på 17 år.

sann kärlek är vänner och familj. man kan ha roligt på vägen men inte låta en kille bli ett hinder. kärlek trams och för pussys
Life
Just friends
I wish I had an ocean
 

2013-12-10 @ 21:32:16 / Inspo

i love you

💜
Miley cyrus
miley cyrus | Tumblr
You call her ugly?! F***k haters
Untitled
MILEY | via Tumblr
Untitled

2013-12-10 @ 21:08:00 / Life of Melle

bored

Namn: melina
Ålder: 17 om ungefär 20 dagar typ
Längd: 163
Sko-storlek: 36/37
Född: som en sann legend
Bor: partille
 
Allmänna frågor.
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: ärlig, bestämd, 
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: ärlig haha, maktgalen, lite för elak ibland
Vad är du mest nöjd med ditt utseende: mina ögon och min längd
Vad gillar du mest: vet inte haha, ärlighet?
Det roligaste jobbet du haft/har: glassjobbet
Har du körkort och egen bil: ne
När tar du ditt körkort: om ett år
När grät du senast: vet inte
När skrattade du senast: förut
Vem åkte du bil med sist: mikael
Vem åt du mat med sist: madre
Vem sov du hos sist: hanna
Vem sov hos dig sist: hanna tror jag haha.
Vad var du rädd för när du var liten: ensamhet
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: vetrinär eller författare
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv har varit pasient: inte många
Värsta smärtan du råkat ut för: om vi snackar om fysiskt tror jag när jag trillade och fick åka till sjukhuset med mitt knä
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: vänner och familj. <3
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: när människor ljuger
Har du någonsin sportat: aa
Någon du ser upp till: miley cyrus haha
Vad finns alltid i din handväska: typ inget viktigt haha
Har du varit utomlands någon gång: aa
Vilken plats var finast: teneriffa
Största stad/städer du varit i: vet inte
 
Lite mer personliga frågor.
Har du någonsin tagit eller provat droger: ne, typ smakat bah
Rökt: aa
Snusat: jaaa <3333
Druckit: nej, man ska inte dricka alkohol om man är under 18.
Har du piercing eller tatuering: snart 
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: om en kille kan få mig skratta kommer jag göra vad han vill
Finaste komplimang du fått: att jag är vacker, typ på ett speciellt sätt
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång:  Ja
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: nä, är för känslokall. tror inte på kärlek
 
Antingen-eller-frågor.
Storstad eller landet: Storstad
Hamburgare eller pizza: hamburgare
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: Vovve
Aftonbladet eller Expressen: läser inte tidningen
McDonalds eller MAX:  max
Vin eller Öl: beror på vad jag gör, vart jag är och vad jag äter. chips - öl. kött - vin.
Charter- eller skidsemester: Charter
Sverige eller Utlandet: sverige egentligen men utomlandsresor är rätt så najs
Sport eller nyheter: nyheter
Hockey eller fotboll: fotboll
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: mörkhåriga
Sommar eller vinter: Sommar
Vår eller höst: Vår
Flyg eller tåg: Flyg. Stakars miljö :(
Bil eller buss: bil

2013-12-09 @ 22:12:16 / Bilder

pussycat dolls


2013-12-09 @ 21:28:43 / Life of Melle

the old gang

idag har vart en bra dag. skolan var jätte onödig med en timmas lektion, naturkunskap, där vi inte gjorde nått. började alltså halv två och var i allum kvart tre. mötte upp frida och hanna som jag spenderat dagen med. vi gjorde lite ärenden, kollade lite i allum och sen drog vi hem och käkade. sen drog vi ut igen och lekte i snön! anton, foffe, kevin, joel och simon va med också! as kul med några från de gamla gänget haha. vi hade fan as kul i snön iallafall och ska antagligen ut imon igen och fortsätta bygga/köra krig. avslutade dagen med att dra en willys och köra kurragömma där inne hehe ;)
 
är ledig till på torsdag och har världens sockerkick och taggar nu upp till PH! 
 
Snow fight!!!

2013-12-08 @ 15:11:00 / Bilder

death do us apart

Tumblr
 

2013-12-07 @ 16:55:19 / Bilder

klockrent

har gått igenom lite bilder, rensat datorerna lite och skrattat. tänkte bjuda på några bilder och jag låter fan bilderna tala för sig själva. njut :)
 
 

2013-12-07 @ 16:01:32 / Life of Melle

sparkle

 
jävlar va kallt det är ute! har läst i stort sätt hela dagen men har vart ute på lite ärenden och fy va kallt det är. hur ska jag klara att av att vara ute i Liseberg hela kvällen? För det är iallafall kvällens planer, dubbeldejt med Linnea. Lär bli jätte mysigt, lite kallt, men definitivt mysigt! ;)
 
 

2013-12-06 @ 18:56:14 / Life of Melle

drugs

 
förstår inte varför jag alltid vill tämja på gränserna, trycka lite hårdare och göra lite mer än vad man egentligen ska. har vart sjuk till och från i två-tre veckor. hade ju feber i några dagar förra veckan och började bli krasslig igen i slutet av förra veckan. jag drack ju till helgen vilket gjorde allt värre. har haft huvudvärk och ont i halsen sen i lördags. ett underbart migränanfall kom i söndags och har känt hur halsen bara blivit värre och värre. men yölö, eller hur? tills jag är ute, mår piss och det börjar hagla och jag har typ inga kläder på mig. då välkomnar jag febern igen. så har det vart i onsdags nu. var på utvecklingssamtal i skolan i torsdags, sen läkaren som skrev ut pencillin som jag ska gå på i tio dagar nu. ska bara vara hemma nu, ta det lugnt hela helgen och bli frisk.
 
 

2013-12-04 @ 15:01:49 / Life of Melle

taking a break from life

 
såhär såg min kväll ut igår, ungefär. tog en promenad till kyrkogården med linnea och frida och efteråt var det såklart PH. har sovit jätte oroligt inatt och vet inte riktigt varför. har huvudvärk, konstant men det känns som om jag trycker bort de. vill inte mesa lixom. samma med halsen. kan ju inte ens prata normalt, kan inte svälja och kan inte göra något. men de blir antagligen bättre någon dag. 
 
jag är ju ledig idag så har vart ute på lite ärenden och kom inte hem för så länge sen. nu väntar jag på hanna så ska vi hitta på något roligt! härligt väder ute, är det verkligen december?! ;)

2013-12-03 @ 08:52:44 / Life of Melle

tisdag

godmorgon. hoppas ni får bra..? själv mår jag la bra om man bortser från min näsa och min hals. jag har typ halsfluss eller något så tycker otroligt synd om mig själv. är för rädd att gå till läkarn också men får la ta och beställa en tid ändå.. måste ju ha pencilin eller något mot dehär. 
 
har faktiskt inga bestämda planer för den här veckan än, förutom att jag ska till liseberg till helgen då jag inte gick i söndags pga av migrän. så det lär ju bli mysigt! sen så om jag får typ pencilin mot min hals så får man la inte dricka alkohol? ska nämligen inte dricka mycket innan nyår, låta kroppen vila och bli riktigt frisk så jag kan träna igen
 
When We Are Together - Sassy eCards

2013-12-02 @ 23:09:00 / Life of Melle

happy

måndagskväll och det betyder paradise hotel! missade dock halva eftersom jag har vart hos jakob hela kvällen och myst. idag är det fem månader vi träffades hihi, jag är så gay. vi kollade först en skräckis som förövrigt sög, vi förstod ingenting så det slutade med att vi typ låg och snackade. sen kollade vi en as rolig komedi med kungen jim carrey. 
 
annars har det vart en bra dag. hade lite fest på håltimman i skolan idag. slutade med dans på borden ;)  
 

2013-12-01 @ 20:31:54 / Life of Melle

december

I love DECEMBER
 
ja, som sagt är det den första december idag. antar att ingen har missat det? nu är det sista månaden på året, den sista rundan för att göra det vi vill göra innan det är nytt år. den sista månaden och förhoppningsvis den bästa. det händer alltid en hel del i december, man har alltid något att göra. jul på liseberg, adventmiddagar, biobesök, vilda hemma fester, snöbollskrig, julafton, mellandagsrean, min födelsedag och sen nyår.
 
vad har ni för planer för december 2013? själv ska jag nog bara njuta tror jag. blir nog inte mycket festande, vill spara upp mig och faktiskt låta min kropp vila och må bra tills nyår. ska ändå inte festa på nyår men vill ändå vila upp mig och känna mig fräsch till julen och allt. finns så mycket annat att göra än att bara supa. kanske träna haha? men det blir iallafall några besök till liseberg, några mer bio besök, en hel del shoppingrundor, celina fyller 18 den 16e, ska till ullared med linnea den 22a och sen ja, då är det jul. sen är det mellandagarna och då fyller jag år. sen är det nyår och har inte planerat något än men det lutar mest åt att bara vara med mina älskade, äta mat och dricka en cider eller två. gillar ändå inte nyårshetsen där alla fixar sig överdrivet mycket, super skallen av sig och bah nej.. usch.. låter som en bitter kärring men tycker bara att alla ser det som ett tillfälle då det är ''okej'' att dricka. jag dricker hellre då det ''inte'' är okej, typ någon helg. varför dricka för mycket och må dåligt när man vill ha ett bra avslut på året och en bra start på det nya? 
 
skulle egentligen tatuera mig imorgon eller på tisdag men tror inte det sker av faktiskt. lite tråkigt såklart.. men vi får fortfarande hoppas och blir det så får ni självklart reda på de ;) annars ska jag boka en tid snart och då blir det tid på min födelsedag förhoppningsvis! taggad till max.
 
snow globesss
Winter
 

2013-12-01 @ 11:49:36 / Life of Melle

första december

vilken grym vecka, som började med att vi var lediga i måndags. då beslutade jag och hanna för att leva upp till våra smeknamn, fyllo 1 & fyllo 2. sen låg vi och jakob och kollade på hunger games hemma hos mig. tisdagen var en vanlig skoldag, vi började med sex och samlevnad i naturkunskapen haha.
 
sen i onsdags hade jag redovisning med AG, prov med ölöf och sen skulle jag vara med på öppet hus efter skolan. ebba skulle egentligen vart med men hon har legat hemma och vart sjuk och då var gurra med istället! redovisningen och provet gick bra och hela skoldagen var så rolig. det var sån bra stämning och jag, gurra, jennifer och mathilda hade fest i klassrummet. sen för att fixa oss lite, och ladda mobben, körde ölöf hem oss till gurra, där vi plattade håret, chillade och drack lite hehe. vi åkte tillbaka till skolan, gurra klunkade öl på bussen och sen satt vi på en toa och klunkade en cider. vi fick pizza i bamba och åt de rätt så snabbt. jag började dock bli nykter men gurra var lite lullig. ingen märkte direkt att vi hade druckit men gurra betedde sig såå konstigt haha. jag åkte hem och var i partille ungefär klockan sju och drog direkt till bibblan där maria, linnea och frida var. världens bästa dag typ seriöst haha. 
 
i torsdag var det skola och efter skolan drog jag hem, mötte sen linnea och vi drog hem till mig och läste i en timma. sen så ringde brorsan och vi drog till han, med en fet kebab pizza, och var barnvakt. sen körde han oss till matte där några boys var och drack lite. jag stannade längst och kom hem klockan 12. 
 
i fredags var det skola och vi hade svenska redovisning som gick as bra faktiskt. redovisade om en bok som jag inte ens läst en sida av och sen på kvällen drog jag, linnea, lindstrand, ebbalina och jennie till landvetter. kommer inte ihåg speciellt mycke av kvällen men har iallafall en skadad näsa och det ser ut som om jag har blivit slagen :)
 
igår var jag, hanna och linnea på hunger games - catching fire! sååå bra. kom hem runt 2 och sov kanske i två timmar och sen låg jag vaken med min migrän och en bunke framför mig ifall jag skulle spy. inte så lyckad kanske.. men idag blir det förmodligen jul på liseberg med jakob!