2013-01-31 @ 12:55:06 / Bilder

friendos

 
 

2013-01-31 @ 12:46:00 / Bilder

memories

 
Det är allitd lika kul att kolla igenom sina gamla bilder och uppleva minnena en gång till. Bilderna ovan kommer från tre kvällar/nätter från några årsen som jag kommer ihåg. Det är verkligen kul att se hur man såg ut då och hur man ser ut nu. Fast jag är ganska orginell och ser i princip ut likadan nu och då. Förutom min klädstil då.Men man ser iallafall hur mycket de andra har förändrats också, genom kläder, smink, hår - utseende men också personligt. VI är fortfarande sig själva fast mer på ett vuxet sätt. Jag är iallafall glad att 2011 tog slut eftersom det var ett piss år, rent ut sagt. 2012 var verkligen ett grymt år och jag hoppas på att 2013 blir ännu bättre. Men det blir som man gör det.

De två bilderna första bilderna kommer från en fest/krök hos min barndomsvän Oscar.Jag förstår inte riktigt hur vi tänkte när vi gick på kläder med ett vanligt linnea, jeans och en tjocktröja. 
Den tredje bilden kommer från när Hanna fyllde 15 och iår fyller hon 17, det är sjukt hur fort tiden har gått.
Den sista bilden är från nyår 2011. Mitt rum var kaos då, se bah gardinerna hahaha.

2013-01-30 @ 16:02:19 / Inspo

my boys

 
 

2013-01-29 @ 14:24:05 / Inspo

my love

 

 
 
 

2013-01-28 @ 20:53:50 / Inspo

live fast, die young

 
Här är lite party pics från lördagen/söndags natt. Sista bilden är när Ebba fyllde år, alltså 00.00. Alla dessa bilder ligger på facebook, men redigering har jag gjort hehe. Det finns mer bilder på facebook, lite bilder på mig blandannat men jag såg ut som ett drägg så jag tycker vi hoppar över det. Sen så har jag några bilder på min mobil som jag kan bjuda på någon dag. Men jag tog tyvärr inte så mycket kort med min egen mobil eller kamera, utan mest med Ebbas systemis. Jag tjatar på Ebba att hon ska skicka bilderna till mig, eller iallfall lägga ut mer bilder på FB. Vi får se vad som händer, men direkt när jag får tag i lte bilder så lägger jag ut det här!

2013-01-27 @ 15:26:45 / Life of Melle

Ebbalina 17 år!

Grattis bebis!
 
Idag fyller lilla Ebba 17 år, och som jag berättade så var vi hemma hos henne igår och firade henne! Vi käkade mat, körde lite spel och dansade natten ut. Det var verkligen jätte kul! Hon blev jätte glad över alla sina presenter också. Vi gav henne en jätte stor och fin ring från Guldfynd by Kenza, fyra par trosor och en tårta haha. Hon fick iallafall jätte fina presenter *avis*.
 
Men det kom fler än förväntat, vilket inte stör mig. Men jag är ju hellre runt 15 pers, om det är goa människor - än att vara runt 25 personer och det är tio stycken som bara sitter still på en stol i något jävla hörn och förstör stämningen. Åhh, jag blev så jävla arg. Jag förstår inte ens varför man går på fest om man inte vet hur man festar?
 
Åkte hem runt halv ett, hade gärnat stannat längre men stämningen förstördes. Det är ju inte speciellt kul när människor sitter och kollar på oss som dansar och/eller tar kort på oss. EbbaRs pojkvän körde iallafall hem oss, så vi kom hem rätt så snabbt och vägen hem var skit rolig! :D
 
Nu är det endast 365 dagar tills hon fyller 18 och bara tre-fyra månader tills vi dra utomlands - men mer om det senare! 
 
 

2013-01-26 @ 00:17:00 / Life of Melle

friday night

Hej.
 
Jag tänkte bjuda lite på nattbloggning. Jag har inte vart hemma så jätte länge för jag var ute med några vänner och fjantade runt i mitt område. Innan det var jag och L, H, S och M och shoppade lite fin saker till EL som vi ska hem till imon. Sen så stack vi alla, förutom M och bakade en tårta till henne! Jag känner verkligen på mig att det kommer bli jätte roligt imorgon, även om jag inte bestämt vad jag ska ha på mig än..
 
Föresten så är allt mycket bättre nu. Jag vet inte vad det var med mig men ibland hamnar man i svackor. Jag är glad och befriad ifrån de längre svackorna, som kunde pågå i månader. Nu kan en svacka hålla längst i några dagar. Den känslan när man hamnar så långt ner är obeskrivlig, men jag ska inte klaga. Jag har verkligen ett bra liv, på alla sätt. Jag har en bra och stabil familj, jag har fina vänner som jag alltid har roligt med och det går bra i skolan nu - trots att det är mycket på gång. Jag måste bara sluta jämföra mig själv med andra.
 
 
 
 

2013-01-23 @ 19:54:00 / Inspo

i'm tired of being tired

 
Det är sjukt hur fort humöret kan ändras. Förut var jag glad, nu är jag ledsen. Det måste vara vädret, det fruktansvärda vädret. Vad annars ska det vara? Skolan? Att vi har så himla mycket saker att lämna in just nu? Ja, kanske det också. Men annars är allt bra.
 

2013-01-23 @ 19:46:07 / Life of Melle

party in the GBG

Ebba fyller 17 på söndag. Personligen tycker jag det är helt sjukt att lilla Ebba blir hela 17 bast. Nu är det bara ett år till det magiska året, arton. Jag lärde känna Ebba som en liten bebis, hon va 13 år. Idag, snart 17 år, är hon fortfarande en bebis men skillnaden är bara lite mer erfarenhet av livet och lite mer år på nacken. 
 
Jag ska iallfall hem till henne på lördag, hon har bjudit över mig och massa goa brudar på middag och lite party. Jag känner verkligen på mig att det kommer bli skit kul! Det är alltid lite galet hemma hos Ebba, trots att det endast brukar vara vi brudar. Nu på lördag kommer det komma personer från vår gamla klass, blandannat EbbaR, sen vi tjejer i vårt lilla gäng och sen några goa tjejer från vår nya klass - BF1. 
 
 

2013-01-21 @ 20:15:35 / Inspo

when I'm sad, I stop being sad and just being awsome insted.

 
 
 

2013-01-20 @ 13:54:00 / Inspo

summer 2013

 

2013-01-20 @ 11:13:04 /

it's not how many times you fall down, it's how many times you get back again

Jag har alltid gillar inredning, jag tror jag har fått det från min mamma. Här hemma har vi mycket ljusa färger, som vita väggar och beiga soffor. Men det är våra detaljer i våran lägenhet som gör det till ett hem. Vi har det verkligen mysigt hemma istället för något liknade till ett hotell. Man ser verkligen vår personlighet genom vår inredning, vilket jag tycker är viktigt.
 
Jag har alltid haft ett fult rum, förlåt mamma. Men nu tog jag tag i det förra året då jag och mamma målade om hela rummet till vitt. Det blev verkligen jätte fint! Innan var det någon tråkig blå färg på väggarna vilket gjorde det svårt att inreda rummet som jag ville. Men mitt rum är långt ifrån klart, men grunden är iallfall klar. När man inte har tio tusen liggandes i plånboken får man helt enkelt köpa lite saker varje månad istället för att köpa allt på samma gång. Jag fick lite små skit i julklapp till mitt rum, en tavla och andra små dekorations föremål. Jag blir allt mer och mer nöjd med mitt rum som går i vitt, svart och min favoritfärg turkost. Men det viktigaste som fattas just nu är min säng, som jag ska köpa någon gång i dessa tre månader framöver.
 
De flesta saker jag har i mitt rum kommer faktiskt från Chilli. Det måste nog vara min favorit affär, någonsin. Där köpte jag mitt turkosa överkast som jag hade letat efter i minst ett år. Där kommer min tavla ifrån, mina gardiner och så mycket mer. Även om man inte köper jätte mycket när man är där så är det verkligen jätte skoj att bara gå runt och kolla på allt som är så fint. Och ibland går jag in på hemsidan för att planera ännu mer saker jag vill ha i mitt rum! 
 
Jag, mamma, mormor och morfar ska iallfall dit om en vecka och det här nedanför är två saker jag ska köpa. Jag gillar den slitna stilen och gillar städerna Paris och New York. Tavlan är mycket snyggare i verklighet och jag ska fota den sen när den hänger på min vägg. Och varför jag valde den texten är för att den betyder väldigt mycket för mig. 
 
 
 

2013-01-19 @ 18:59:00 / Life of Melle

Nyår 2012-2013

Jag har aldrig vart en person som har gillat högtider, förutom julafton som är familjens dag. Allt annat känns så himla överskattat. Det känns som om vi svenskar har olika högtider såsom valborg endast för att ha ett tillfälle där det är okej att dricka alkohol tills du ligger med huvudet i toaletten. Valborg, påsk och framför allt nyårsafton känns så himla överskattade. 
 
Denna nyår hade jag egentligen bestämt mig för att vara hemma med familjen. Jag har alltid vart med mina vänner på nyår och det blir aldrig så kul som man egentligen vill att det ska bli. Allting blir egentligen riktigt dåligt istället. Som jag brukar säga Man ska aldrig ha för höga förväntningar för då blir du alltid besviken Men du ska alltid sikta högt för att komma långt. Men jag kände samtidigt att det inte skulle vara kul att sitta hemma med mamma och min rädda hund när min bror och alla andra ungdomar i hela Sverige är ute och röjer. Därför beslutade jag mig för att göra både delarna. Jag visste att vi först skulle vara hemma hos min tjejkompis och ''föra'' innan vi skulle dra vidare till fest. Jag hade tydligt sagt till Linnea att jag antagligen inte skulle orka dra in på någon opersonlig fest i utdelen av Göteborg och att jag förmodligen skulle åka hem till mamma strax innan tolv.
 
Det var vi vanliga hos Maria, förutom min bästis Hanna som jag hade bråkat med just då. Sen hade Frida tagit med sig hennes vän också, Josefin, för någon konstig anledning. 
 
Sen när klockan var runt tio planerade Linnea, Maria och Sanna att de skulle dra på någon fest i Sävedalen. Ebbalina och Lindstrand hade redan dratt iväg till gamlestan eller något. Men sen så ringde min härliga kompis Daniel och sa att det var fest hos honom och att vi skulle vara där innan klockan elva. Jag hade ju planerat att dra hem innan tolv slaget men när Daniel ringde visste jag att jag skulle stanna där hela natten istället. Daniel gick i min klass från sexan till nian och är en riktigt go person. Han har alltid de fetaste festerna och i hans hus har man haft kul, skämt ut sig och ja.. gjort i stort sätt allt man kan göra. 
 
När vi tillslut kom till hans hus var klockan strax efter elva. Eftersom Frida sneade på sitt liv tog det en evigghet att gå från Maria till Daniel. På grund av det fick hon gå hem, och hennes vän fick gå hem också. Det fanns ingen anledning varför hon skulle vara med oss ens.  Men jag hade jävligt kul hos Daniel, ''ovanligt''. Alla var dragna och vi dansade loss. När klockan var tolv så stod alla ute och hade goaste utsikten över Partille. Daniel och Casper smällde säkert tusen jätte stora, maffiga och framför allt fina raketer. När klockan var 23.59.30 stod allihopa, och vi var säkert 20-30 stycken och räknade ner till tolv slaget. Och när klockan slog 00.00 så fick jag nyårs puss utav Linnea och Maria. När vi sedan smällt klart alla raketer så gick vi ännu en gång in i hans feta hus och drog årets första shot. Sen så dansade vi natten lång. 
 
Ibland känns det som om jag redan har kommit över den här fasen med att gå på hemmafester, dricka sprit och skämma ut sig. Jag har redan gått igenom den fasen och nu väntar jag på puben. Men jag har redan prövat att dricka sprit xantal gånger och jag gillar det inte. Jag gillar inte känslan att bli så berusad så att jag inte kan kontrollera mig själv eller att jag får minnesluckor. Jag gillar inte ens att dricka alkohol, vilket jag gjorde för inte så länge sen. Sen så tog jag ju två shotar precis efter tolvslaget men det var ju endast för det var drag och hur ofta är det nyårsafton?
 
Det känns som om jag mer har hittat mig själv, jag behöver inte dricka för att fylla det lilla tomhålet längre. Jag mår bra nu. Ibland finns det dagar då allt känns skit, men för det mesta är mina dagar fyllda med skratt och kärlek. Jag mår bra nu. Jag måste säga att 2012 var ett fantastiskt år och att det räddade mig. 
 
Jag hade iallfall en jätte rolig nyår. Jag spenderade den med personer som betyder mycket för mig och gick på en skit rolig fest men stört roliga personer. Jag pratade med personer jag aldrig pratat med förut, jag pratade med personer jag inte pratat med på evigheter och jag träffade lite nytt folk. Man brukar förvänta sig en jätte bra nyår. Men då slutar det med att man blir besviken istället. Jag hade förväntat mig en skit tråkig nyår, jag var verkligen jätte otaggad. Men istället hade jag jätte kul, en bra start på ett bra år. 
 
Jag tog inte alls många bilder och speciellt inte mycket med min kamera. Här är iallafall två iphone bilder.

2013-01-19 @ 17:39:00 / Life of Melle

Välkommen till min nya blogg!

Hejsan, ännu en blogg. Jag är inte riktigt säker på hur många bloggar jag har/har haft sedan jag startade min första blogg 2009. Men nu är jag här för att stanna. 

Jag kommer att blogga om allt, mina tankar, det som inspirerar mig och mycket mer. Jag kommer att dela med mig utav mina egna texter, mina egna bilder från vardagen och bilder från min we♥it där jag ibland drömmer mig bort.

Jag älskar mode, inredning och att skriva. Jag hoppas att jag någon dag kommer att kunna bli en stor framgångsrik författare. Men vad vet jag? Jag går just nu i första året i gymnasiet här i Göteborg. Livet är långt och jag är fortfarande ung