2014-02-28 @ 19:57:50 / Life of Melle

28 februari

nyduschad och fräsch inför let's dance! kollar ju enbart för kenza är med men jag kan ju inte vara den enda?
 
jobbade iallafall 8.00-15.00 idag och efter det åkte jag hem, vilade en stund och sen gick jag över till linnea och snackade massa skit. love gossip hihi. nej men vi snackade om allt men ingenting. hon ska ju på 18 års firande idag så det är ju kul! åkte direkt från linnea till allum där jag mötte upp ebba för att lämna hennes leg sen så handlade jag och mamma massa mat och gott till ikväll. planen var ju från början att vara med min älskling men råkade smitta han med magsjuka haha. dock så mår han bättre nu så efter jag och mamma har myst till let's dance så åker jag hem till min bebis och spenderar natten där. let's dance slutar ju vid tio så är hos honom halv elva ungefär. men innan det har jag och mamma massa vindruvor, kex och vitlöks- och chili dipp! mmm. hoppas ni har en bra fredag för det ska jag ha! så glad att jag inte ska festa ikväll, blir en vila på rätt så länge från den skiten! annars får ni ta de lugnt med alkoholen, spendera inte för mycket cash ikväll ;)
 
I want breakfast in bed 😍😁😂

2014-02-28 @ 15:45:48 / Life of Melle

sista dagen i februari

februari månad är nu över och vi låter mars komma hit med öppna armar. februari har vart helt OK, inte dåligt men inte någon dunder månad heller. det har gått fort! har hunnit vara sjuk, hunnit festa, haft skola och praktik. nu blir det iallafall mars månad imorgon och fy fan va gött! mars är inte världens roligaste månad då det fortfarande kan vara snö och äckligt väder men man vet iallafall att våren är påväg eftersom april är näst. 
 
har inget bestämt för mars iallafall. ska fokusera mer på träningen för den har inte vart så himla bra på sistone haha. annars är mars inget speciellt, ingen speciell resa, ingen speciell födelsedag eller något sånt. det enda som är planerat är en fest i billdal! blir lokalfest vid havet eftersom en kille fyller 18! trevligt. annars är det inget bestämt än. lyckas ju alltid ha massa konstiga planer annars. och btw, hur sjukt är det inte att det redan är mars? 2014 har gått sjukt fort. låt nu resten av året bli bra.
 
 

2014-02-25 @ 18:52:00 / Life of Melle

can't wait until...

- våren! 
längtar tills gaterna blir sopade, träden börjar blomma och solen tittar fram. längtar tills att spela basket borta vid skulltorp med mina vänner utan att frysa. man kan inte göra något annat än att älska våren. sommaren i all ära men det är egentligen våren då man blir som gladast av att se alla dessa små detaljer. och vilken vårkänsla det var idag?! solen lös, vi åt mellanmål ute och jag lät solen lysa i mitt bleka ansikte
 
- stockholm!
den 29e maj bilar jag, linnea, frida, jakob och förmodligen mathias upp till stockholm för en weekend där. linnea kommer ha körkort då (kom igen nu linnea!!!) så förmodligen blir det hon och mathias som kör. eftersom det är i slutet av maj är det bra väder också! ser framemot att gå på stockholms gator med tunna kläder och fika på något café och självklart en vild utgång ;) maria, hanna & clara med vänner är också i stockholm samtidigt.
 
- miley cyrus!
ska ju se världens coolaste människa den 30e maj. känns overkligt men jävligt grymt! vet inte hur jag kommer reagera, skrika, gråta, skaka. åh, världens bästa miley. 94 dagar kvar!
 
 
- sommarlov!
okej vem vill inte ha sommarlov? ledighet, massa spontana resor, massa vilda kvällar runt en brasa vid någon sjö, ingen skola. ska njuta som fan eftersom det är det sista sommarlovet jag har..
 
- rhodos!
är inte överdrivet taggad på själva resemålet eftersom rhodos nog inte är min grej men jag längtar tills jag har en vecka med mina brudz i solen med en kall cider i handen ;)
 
- resa med familjen!
vet inte riktigt vart vi åker än men förmodligen turkiet, igen haha. mammas favorit land verkar det som. 
 
- spontana resor!
campa? tälta? bo i någon stuga? roadtrip? vem fan vet men bra kommer det bli!
 
 

2014-02-25 @ 17:53:43 / Life of Melle

quotes

kärlek är när du kommer på dig själv med att le när du ser honom
 
kärlek är den känslan som infinner sig när hon kramar dig och du inte har några bekymmer i världen
 
en man vill alltid vara kvinnans första kärlek - en kvinna vill alltid vara en mans sista äventyr
 
de flesta flickor skulle inte drömma om att göra de saker de drömmer om. 
 
ge aldrig upp på någon som du inte kan gå en dag utan att tänka på
 
de människor som fått mest ut av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut.
 
du kan ge utan att älska, men du kan inte älska utan att ge
 
kärlek är en resa utan kompass i ett väglöst land. Ett äventyr
 
 
 

2014-02-25 @ 06:57:37 / Life of Melle

tisdag

hej och godmorgon. ska till praktiken idag, har inte vart där sen i torsdags eftersom jag har vart sjuk. var ju ute i fredags, drack för mycket, och sen blev jag magsjuk i lördags (spydde ju redan i fredags dock) och har legat hela helgen och spytt. ni vet när man har ätit/druckit mycket av en grej och sen spyr man som en gris? då kommer det alltid påminna om spya. så känner jag för alkohol just nu. påminner mig bara om en helg där jag mådde riktigt dåligt. kunde alltså inte gå, fick krampor och spydde två gånger i halvtimmen när det var som värst..
 
på söndag kväll kom jakob till mig och tog hand om mig. hade inte spytt på ungefär 24 då såå han sov här och tvingade mig äta lite mat, vilket fortfarande är sjukt svårt. han började 13.00 så vi hade god tid på oss hela morgonen att ba umgås. efter han hade åkt till skolan vilade jag, åkte till optikern med mamma och momi och sen igårkväll åkte jag hem till honom och kollade på film. världens bästa ♥ hade dock velat stanna och vakna upp bredvid han men börjar ju sjukt tidigt.. men ser framemot helgen! det är ju redan tisdag och dagarna går fort.
 
Love

2014-02-21 @ 14:55:33 / Life of Melle

tgif

äntligen fredag! stannade dock hemma från praktiken idag eftersom jag inte är helt hundra. gick dock till gymmet och körde ben men var nära att svimma och trodde verkligen jag skulle spy när jag väntade på bussen. trodde verkligen jag hade blivit magsjuk eller nått sånt. min bror, hans flickvän och aleah har vart magsjuka så började noja as mycket. hela min kropp var jätte svag och det känns som om mina ben ska vika sig hela tiden och det känns som om min kropp är öm efter as hård träning. tränade ungefär 40 min för mådde verkligen bajs. 
 
åt lite mat och mådde bättre men min kropp är fortfarande jätte svag och mådde jätte illa. så efter en go dusch bestämde jag mig för att stoppa in fingrarna i halsen och spy. mår bättre nu, inget illamående men fortfarande en öm kropp. mamma blev lite orolig för spydde massa blod men tror det var för att jag ''framkallade'' det själv.
 
ska iallafall på middag klockan fem och sen drar jag direkt till linnea och förar innan vi drar till trädgårn!
 
 
 

2014-02-19 @ 18:04:00 / Life of Melle

onsdag

senaste nytt; det är onsdag, jag har sjukt ont i huvudet pga brist av koffein, snart kommer min älskling hit och ger mig lite sällskap!
 
har haft en bra dag idag faktiskt! var på utflykt med barnen idag, vi åkte ner till kulturum och biblioteket. träffade på marcus och aleah haha! sen träffade jag på samir som jag stod och tjötade lite med. har också märkt att jag typ blivit beroende av koffein? har inte druckit det sen i måndags och har haft sjukt ont i huvudet både idag och igår. har sovit jätte mycket inatt så det är inte det, sen har det vart en lugn dag idag på förskolan. kanske borde skära ner på koffeinet även om de får mig må så mycket bättre!
 
och imorgon är det redan torsdag, skönt! min lärare AG kommer på besök också vilket är riktigt skönt. då får man det gjort om man råkar bli sjuk eller nått sen. barnen bär på så otroligt mycket bakterier som min kropp inte är van vid! men än så länge mår jag skit bra, fysiskt vill säga, utan min huvudvärk hehe. 
 
 

2014-02-17 @ 07:05:41 / Life of Melle

new week

efter ett lugnt lov och en halvdålig helg är det nya vecka och första dagen på praktiken. börjar åtta och slutar tre, efter det ska jag till umo och sen förmodligen gymmet. dock får vi se om jag ens orkar träna. körde faktiskt två pass igår! tränade ju med ebbalina och sen tog jag, linnea och emil halv 8 bussen till gymmet. var dock ofokuserad igen men körde lite ben iallafall. 
 
jaja, alla dagar är inte bra och igår var lite förvirrande. sen att jag inte kunde somna på grund av många anledningar gjorde det inte bättre. 
 
They're Dead. All Of Them. | via Tumblr

2014-02-16 @ 17:14:39 / Life of Melle

dålig dag

det har inte vart min dag idag. gymmade förut med ebbalina men va helt ofokuserad. sen har jag vart på allum och willys med linnea och frida och strax kommer linnea hit för vi ska bara mysa, kolla film och ba ta det lite lugnt. haft en dålig dag och tanken på att jag ska påbörja min tre veckors långa apl imorgon gör fan inget bättre. 
vet inte ens vad det är med mig. är bara allmänt ofokuserad hela tiden och har tusen tankar i huvudet. behöver en grogg :)
 
Beautiful quote
...
 
 
 

2014-02-15 @ 23:10:00 / Life of Melle

min alla hjärtans dag

Jag hade en jätte mysig och bra dag igår. Spenderade den med min Jakob hos honom. Vi kollade på film, spelade och myste. Han hade köpt massa celsuis till oss så somnade inte förrän sju imorse. Vääärt. Han somnade innan mig så fick höra när han snarkade haha, min bebis. ♥ 
Åkte hem från honom runt halv fyra förut iallafall och sov till typ sju. Skulle ha gymmat men kör lite hårdare imorgon bara! Lika bra. Min bror har haft lite krök hemma idag så jag joinade dom lite, spelade beerpong och drack lite bärra. Sen drog jag en liten promme med Hannutt. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så ska jag sova bredvid henne inatt. Kan inte sova själv :(
 
här är jag och min älskling imorse, nyvakna och sletna. Jakob va inte ens beredd men ändå är det jag som ser konstigast ut. Tack för den och tack för mina kines ögon. Yölö, orka bry sig

2014-02-14 @ 15:15:00 / Life of Melle

alla ♥-dag!

får la önska er alla en trevlig alla hjärtans dag. för mig är inte den dagen något speciellt egentligen, har alltid firat den med att få en liten present av mamma typ haha. men iår har jag ju jakob. frågan är vad jag ska köpa? något litet för har inte ens 100 kronor på kortet #socce
 
jag har iallafall haft en bra dag än så länge, förutom att min byrå gick sönder.. har iallafall spenderat hela förmiddagen på gymmet. hade mina nya träningskläder idag som jag älskar. så sköna och sååå snygga! körde bröst, armar och mage. hoppas på en go träningsvärk imorgon! 
 
ska städa lite i lägenheten för att ge mamma lite extra kärlek. typ som att bädda sängen och diska haha. hon slutar 6 så har god tid. men först ska jag träffa linnea en snabbis, tänkte springa förbi allum för att köpa något litet till min bebis också som sagt. sen ska jag duscha (orka göra de nu haha) och fixa mitt hår som är ka0s. 
 
bilderna ger ingen rätvisa mot mina älsklingsbyxor, dom e såå fina

2014-02-14 @ 01:51:13 / Life of Melle

night, again

hejsan, nu är det natt igen men idag sover jag själv. sov ju hos jakob igår, igen haha och börjar la vänja mig lite för mycket med att ha han bredvid. jag sover oftast hos han annars sover han ju hos mig. klarar verkligen inte av att sova själv. får typ psykos och bara känner mig ensam. usch. ska nog sova bredvid honom imorgon och längtar ihjäl mig redan! ♥
så ja, jag sov hos min bebis igår efter vi hade kollat film och så. var verkligen död efter gymmet så somnade rätt så tidigt. hade lite konstiga och verkliga drömmar men har ju i stort sätt alltid de. sen så spelade vi xbob hela förmiddagen efter han lärde mig spela piano typ. stod helt chockad för han är verkligen grym, asså så där läskigt bra. jag gick all in på need for speed och blev skit arg och grinade för jag förlorade. han bara skrattade åt mig :(
 
sen var jag hos momi och mofa och det var stor middag, idag igen. jag, marcus, mathias, aleah och jenni käkade världens godaste mat typ. sen körde marcus mig till jakob igen för hade glömt laddaren. sen åkte jag hem, var skit trött men tvingade mig in i duschen för att sedan åka till hanna där mina idioter söp skallarna av varandra. själv var jag nykter, är inne i en fas där jag inte gillar att dricka typ. tycker verkligen det är sjukt onödigt. ska träna imorgon iallafall, blir ett hyffsat tidigt pass och antagligen tränar jag själv för dom vill la träna senare. jaja, det gör ingenting. jag gillar att träna själv.
 
sen så är det ju alla hjärtans dag imorgon och jag är bjuden på fest. hade gärna gått på den faktiskt men träffar nog hellre jakob. vi har inte bestämt vad vi ska göra än men orkar inte bry mig. tycker inte de e någon speciell dag så yölö på de. bara jag får vara med honom är jag nöjd. 
 
är sjukt trött iallafall, så ska sova ut, till typ 11 och sen gymma. men nu ska jag kolla lite prison break och somna ensam.. har mina gosedjur som ger mig sällskap iallafall.. och såg att någon hade kommenterat och frågat om vem Nea är? Det är Linneas chihuahua (hund) haha. bra fantasi på namn haha
 
mitt lyckoarmband. tycker historian bakom den är finast, vilket många inte förstår. de enda dom ser är ett litet armband som han har gjort själv. ett armband ett dagisbarn lika gärna kunde gjort. men det är så mycket mer bakom, men det håller jag för mig själv ;)
 

2014-02-11 @ 23:57:00 / Life of Melle

natt

sådär, tisdagen avklarad. vilket avslappnat och lugnt lov jag får, skönt! mycket träning och lite alkohol. känns faktiskt bra, även om jag känner mig lite som en tråkmåns och en hemmafru typ. ställde nämligen in utgången imon och beslutade mig för att träffa jakob istället.. 
 
imorgon åker jag tidigt till gymmet, kanske kör lite till ben eftersom jag mesade idag. eller kör jag bröst, rygg, axlar och lite armar. jag har inte bestämt mig än.. sen åker jag och linnea och hämtar nea som steraliseras på morgonen. jag är typ mer nervös över det än vad linnea är. men det kommer gå bra! sen på eftermiddan ska jag möta upp mamma på allum och köpa lite träningskläder typ. sen på kvällen blir det massa mys med världens bästa kille. låter bra va? älskar ledigheten, att inte ha några krav och bara göra det man känner för!
 
jaja, med en litet inlägg fylld med text säger jag och min håriga arm (bilden) godnatt. känner egentligen för att skriva ett as lång inlägg med massa onödig text om allt men ingenting. men jag skippar det. måste ringa min handledare imorgon också! har typ glömt de hehe. ska bara kolla klart ett avsnitt av prison break (som jag har börjat kolla på igen) och sen försvinner jag i drömmarnas värld.
 
 
 
 

2014-02-11 @ 22:35:18 / Inspo

mr. grey, I'm waiting for you

mrs grey | via Tumblr
"I don't make love.I fuck...hard!" | via Tumblr
Untitled
"I don't make love.I fuck...hard!" | via Tumblr
50 shades of...
Untitled
Untitled

2014-02-11 @ 13:53:40 / Life of Melle

rest of the week

redag tisdag idag. har lite ångest inför de tre kommande veckorna då jag har apl men jaja, tre veckor och sen är det ingenting förrän i trean. jag har inte några riktiga planer idag, förutom att träna. sen ska jag ha hemmaspa ikväll och träffar säkert någon homíe senare.
 
imorgon, onsdag, ska jag träna och sen kanske det blir en utgång på kvällen. är tveksam att jag ens kommer in eftersom det är jävligt många som ska dit. kör iallafall cardio imorgon ifall jag beslutar mig för att dricka på kvällen. förbränna lite onödiga kalorier från alkoholen
 
torsdag ska jag, linnea och frida antagligen ta en fika. prata lite om stockholm och snacka om hur frida har haft det i gran canaria. sen så blir det middag hos mormor och morfar och kanske ett träningspass beroende på om jag dricker på onsdag eller inte.
 
sen på fredag är det alla ♥-dag och jag vet inte exakt vad jag ska göra. tycker inget speciellt om den dagen. ska iallafall få en present av mamma, hihi. dock frågade jakob om vi skulle gå på bio någon dag denna vecka så tycker fredag passar bra?
 
lördag kanske det blir en utgång, igen. 
 
söndag ska jag ha hemmaspa, ligga fylld med ångest för jag orkar inte jobba. wie
 
;) | via Facebook

2014-02-10 @ 20:36:14 / Inspo

varför skapar vi liv när vi ändå ska dö?

Die
 
 
Tumblr'
youmakemewannadie
violet harmon | Tumblr
Seytan bile bir zaman melekti / yer yuzune dusmus melekler/
 

2014-02-10 @ 20:04:26 / Bilder

infinity and beyond

 
 

2014-02-10 @ 14:58:02 / Life of Melle

stop being afraid of what could go wrong, focus on what could go right

har precis druckit upp en smoothie och ska tagga upp för gym nu. jakob spenderade natten här och åkte hem för inte så länge sen. gjorde en stor frukost till han som den sanna hemfrun jag är!
 
jag, linnea och hanna ska iallafall till gymmet men jag måste svänga förbi willys och köpa celsius. älskar hur min kropp reagerar på det. jag och linnea ska visa hanna runt lite eftersom hon ska köpa kort där idag! de blir nog mycket träning den här veckan eftersom vi har lov. annars blir det kanske en vild utgång på onsdag ;)
 
 

2014-02-09 @ 19:31:00 / Bilder

bad girls do it well


2014-02-09 @ 17:49:00 / Bilder

only some eyes can see it

 
hur kan man inte älska miley cyrus? hon är fan galet snygg, nästan så att man blir rädd. dessa bilder har fått väldigt mycket negativ respons. varför? för att det är lite hud, lite nakenhet? sanningen är att det är konst. antar att inte alla har ögat för det helt enkelt.
kan inte förstå att jag ska se henne live, i verkligheten. kommer stå några meter från en av världens starkaste kvinnor. får gåshud bara jag tänker på de. 

2014-02-09 @ 10:41:54 / Life of Melle

idag mår man bra

 
efter emelies förkrök igår mötte vi upp lite fler människor och sedan drog vi till bryggeriet. mår som förtjänat och kvällen var så jävla lyckad, även om de uppstod lite drama och sånt haha. men alla vi va iallafall glada. hade ju vart skit otagg men så jävla glad att jag gick! grattis igen världens bästa emelie och grattis albin
 
 

2014-02-08 @ 16:16:14 / Life of Melle

I love waking up next to him

hej, är äcklig och ful idag och ska på fest. värt som fan! vaknade upp hos jakob iallafall, hade jätte mysigt igår och imorse och drog sen direkt till allum och mötte upp linnea. sprang runt där som en idiot och köpte lite saker, blandannat en liten present till mig själv och storhandlade mat på willys. nu sitter jag, precis kommit hem typ, med tovit och äckligt hår. ska försöka borsta ut de annars vill jag ba gråta :)
 
har inte mått så bra idag vilket har resluterat i att jag inte är så tagg på party men de blir säkert as kul. kvällen börjar hos underbara emelie som fyller 18 idag!! och sen drar några av oss vidare in till stan där vi möter upp ett stooort gäng. vi ska knulla avenyn ikväll ♥
 
Just friends

2014-02-07 @ 16:06:54 / Life of Melle

leg day

lov bitcheeez! känns rätt så bra eller vad säger ni? dock har jag fortfarande lite plugg kvar, historian måste bli klar idag annars får jag ett F på kursen. annars ska jag träffa jakob ikväll och imorgon blir det mer träning och party. 
 
åkte till gymmet direkt efter skolan och körde ben. körde intensivt i 45 minuter ungefär och kunde fan inte gå efteråt. träffade på emil på gymmet också, alltid trevligt. gick som en gammal kärring med bajs i blöjan när jag var påväg till bussen hehe. kommer ha go träningsvärk imorgon asså ;) bästa känslan. och imorgon blir det kondition eftersom jag ska dricka lite imorgon. 
 
annars resten av lovet blir det avslappning, träning och möjligtvis lite fest. på måndag hänger hanna med och skaffar kort iallafall! känns skit bra faktiskt. ännu en till gymkompis woopwoop. vet inte vem jag har blivit dock. är as otaggad på fest överhuvudtaget och as taggad på träning. känns som om jag har växt ifrån de där med att festa hela tiden. eller är det årstiden och vädret? jag vet inte men imorgon blir säkert jätte kul!
 
här är en liten del av övervåningen av gymmet. skönt att vara ensam, skrika så högt man vill och låta svetten rinna. mmmm

2014-02-06 @ 21:57:06 / Life of Melle

bra dag

det har vart en bra dag idag, efter skolan såklart. där var jag lika bitter som vanligt.
 
jag, marcus, mathias och aleah va hos momi och mofa och käka. det händer inte så ofta längre så det är roligt varje gång. förut var det ju varje torsdag vi va där, alla tre. sen försvann marcus på jobb, sen mathias, sen kom marcus tillbaka, sen mathias någon gång och så vidare. sen har jag vart barnvakt också åt min älskling. vi lekte, drack välling, läste en bok och somnade. somnade typ två gånger haha. sen kom Jenni hem och vi två satt och snackade massa skit om allt men ingenting. sen kom mathias och marcus hem och jag fick skjuts hem av mathias. 
 
nu ska jag iallafall kolla debatt. en bekant till mig är med så vi får la se hur det blir ;) sen imon blir det skola, sen gym och sen har jag inga planer för kvällen. funderar på att köpa med mig något gott hem till mig och mamma. sen på lördag blir det träning, dock ba cardio. sen party 
 
Untitled

2014-02-05 @ 22:03:15 / Life of Melle

ph final

onsdag idag och jag har vart bitter som vanligt typ. fick iallafall med mig sushi och powerking hem så satt framför teven och njöt lite. sen gick jag en promenix med bästa linnea och fick ut mitt agg och lugnade ner mig. kom sedan hem, tog det lugnt och pluggade as bra! så nöjd över mig själv nu va. så skoltrött jag har vart. eller så trött överhuvudtaget. på livet typ. kände mig verkligen som mig själv idag. jag gjorde klart tre stora uppgifter och nu har jag bara historia tills fredag och sedan en novell analys som jag nästan är klar med! sedan blir det lov och efter det praktik i tre veckor. inte överdrivet tagg på att jobba med så små barn eftersom det inte alls är min grej. vill jobba med ungdomar, med problem och inte någon jävla blöjbytning utav främmande barn. men tror man vänjer sig? men är inte skapad för det. så en applåd för er som är de
 
annars hade vi lite sexualkunskap idag, fick med lite kondomer med mina brudz. tagga krogen på lördag då? better safe than sorry ;)
 

2014-02-04 @ 12:09:22 / Bilder

live fast, die young


2014-02-04 @ 11:47:01 / Life of Melle

vecka 6

sådär tisdag idag och jag stannade hemma från skolan. var för trött och kände att mitt huvud påverkades av de så jag stannade hemma för att ha en sann plugg dag. så sitter och gör klart olofs uppgift, petras samt historian idag. sen ska jag seriöst inte komma efter något mer! på höstlovet och genom praktiken ska jag också göra klar en tolkning av en film (via en pedagogs öga) som skulle vart klar förra terminen. 
 
nnars ska jag ju hem till min fina vän idag som fyller 18, ska bara äta mat och ge henne min present hihi. btw, fick en till påse kläder av Beriyvan idag, fick en av Jenni förra veckan och för två veckor sen fick jag en med. Så lycklig. ♥
 
Not able to describe......

2014-02-03 @ 23:47:00 / Inspo

He makes me smile even when I feel like crying

You know that feeling when you feel completely empty? But when I'm with him I suddenly feel whole again. He fills the empty space in me. He makes me smile even when I feel like crying
 
Amour
Hug me<3

2014-02-03 @ 09:54:51 / Life of Melle

new week

godmorgon! min laddare gick sönder igårkväll när jag hade mindre än 10% batteri kvar på mobilen. som tur fick jag låna fridas laddare i någon timma så jag har runt 60% nu och ska köpa laddare direkt innan skolan. hade världens panik. hade jag inte haft något batteri hade jag typ inte gått till skolan, seriöst..
 
jaja, eftersom det är måndag går jag 11.30-12.55 ungefär. och ska träna idag, dock gör jag det runt fyra för har en ny gym kompis, hanna! hon kan bara hänga med mellan 4-6 eftersom det är den enda gångern ägaren är där. sen ska jag plugga ikväll!
 

2014-02-02 @ 16:15:00 / Life of Melle

bored

Civilstatus : I ett förhållande, typ? 

Tycker du om någon just nu? Ja

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nä

Har du varit gravid? Nej 

Har du fått ditt hjärta krossat? Nej #staykänslokall

Har du fått ett sugmärke? Haha ja

Har du gråtit över kärlek? nja

Vem delade du senast säng med? Jakob

Är kärlek viktigt för dig? Ja, kärlek till ens familj och vänner betyder ju allt. 

Röker du? Röker endast blommor

Gör du frukosten själv? på vardagar kokar jag alltid ägg men annars får jag frukosten gjord jaa, eller oftast iallafall

Vem kan du prata om allt med? Therry haha. Och linnea typ

Vem pussade du senast? Jakob

Vem kramade du senast? Jakob

Vilken färg har du på tröjan du har på dig? Har en grå onepice på mig

Är du blyg? Inte längre   

Ditt senaste sms du fick? ''haha bläää''

Vad svarade du på det? Svarade inte haha men smset jag skickade innan va ''mmmmm pizza''

Vill du ha barn? ja klart, moderinstikterna börjar ta över hihi

Hur imponerar man på dig? Du ska vara tatuerad och helst ha suttit inne, ju fler brott desto bättre. gillar farliga personer

Svär du ofta? Haha ja inte bra, det är så fult

En sak du gör flera dagar i veckan? Tränar hihi. Annars träffar Linnea och Frida på våra ghetto promenader :) 

Hur mycket var din senaste lön på? Runt 3000 kronor

Vad köpte du senast? Powerking och kexchoklad 

Är du lycklig? Ja


2014-02-02 @ 15:33:24 / Life of Melle

2a februari

vaknade upp bredvid min älskling imorse. ♥ har verkligen jätte svårt att sova nära någon annan förutom han, linnea och mamma typ. dock så kan linnea inte sova bredvid mig för jag ska alltid ligga med mina knän i ansiktet och då blir hon arg hihi. verkligen bäst att få somna och sen vakna upp och se honom. jag är så gay. 
 
annars har jag vart med linnea och frida idag. gått runt i solen och bara snackat lite skit. vilket jävla underbart väder det är idag! jakob gjorde så jag blev extremt sugen på kebabpizza och pommes så mamma är och köper pizza till mig nu. ska träna idag, antagligen, är bara så jävla trött så vi får se. kanske kör en riktig fett dag med sängliggandes och kebab. mmmm
 
bild från imorse, hur fint??
 

2014-02-01 @ 16:14:00 / Life of Melle

lördag

kvällen hos ebba igår var lyckad. drack la en aning för mycke så var inte på topp imorse men efter en huvudvärkstablett och en liter mjölk mådde jag plötsligt bättre. jaja, det var ändå första gången jag drack mycket under 2014 så yölö. nu blir det vila tills linnea och emelies dagar och sen ska jag inte dricka på ett tag. måste ta hand om min kropp innan den ruttnar :(
 
vill egentligen träna idag men hoppar de och kör hårt imorgon. har sån träningsvärk efter passet med linnea igår, träningsvärk i magen och rygg framförallt men lite i armarna också. älskar det! linnea pressade mig som fan och var slutkörd sen. imorgon blir det kondition och lite armar kanske? sen på måndag är det leg day woopwoop.
 
ska iallafall strax äta min favoriträtt, köttfärssås och spagetti. skulle kunna äta de 7 dagar i veckan ;) sen så har jakob köpt massa gotti tills ikväll. sen ska vi hyra film, förmodligen Titanic. Han har aldrig sett den innan så längtar tills han bölar ;)