2015-09-29 @ 17:00:00 / Life of Melle

odd molly


en jätte fin bok från odd molly jag fick i en godiebag för någon vecks sen. älskar den! super praktiskt och kommer användas flitigt. alltid kul med lite lyxiga vardagssaker som piffar upp sin vardag.

2015-09-29 @ 16:57:23 / Life of Melle

tomorrow? i dont know

hejsan! jag och Hanna har haft en hel dag i stan. vi ska ju fira tobbe på fredag så vi har köpt fina paket till honom nu. super nöjd med vad vi har köpt faktiskt! efter att vi spenderar massa pengar så käkade vi. haft det super mysigt, vädret har vart super bra också! 

Nu

nu ska jag faktiskt bara vila, mår fortfarande lite dåligt. sen ska jag börja på en till överraskning till tobbe. åh, kommer bli såå kul! ikväll är svenska Hollywoodfruar också. Goals 




2015-09-27 @ 21:51:05 / Life of Melle

sunday // spaday

har legat i sängen heeeela dagen. spydde och mådde riktigt dåligt inatt och det har hållt i sig hela dagen. fy orkar inte vara sjuk hela tiden. min jävla öroninflammation försvinner inte heller. haft den i en månad, ätit jävla massa antibiotika men inget funkar (!!). så ja, ska slå en pling till lilla doktorn imorgon och tvinga dom ge mig ett nytt öra. 

annars har jag en ganska go vecka framför mig. förutom imorgon, blö. jobbar bara torsdag & söndag på vapiano men det är ganska bra eftersom jag är sjuk. kanske ska hoppa in som vikari vi får se. annars på fredag vankas det fest och utgång för Tobbe som fyller 18. åhh äntligen!! 




2015-09-25 @ 09:50:48 / Life of Melle

Fredag

godmorgon! Igår var en fullspäckad dag, precis som jag gillar de. Man får passa på och utnyttja sina lediga dagar. Jag och Hanna spelade bingo, fönstershoppade och ba hängde! Sen var det middag hos mormor och vid halv sju körde jag, Hanna och Jenni ett gympa-pass. Super skoj. Efter det körde jag och Hanna lite styrka i gymmet. Najs!! 

Idag jobbar jag till 4 ungefär. Hade först tänkt ta några glas ute med Linnea och Albin. Men är så himla trött så vi får se. Jobbar hela helgen så jag behöver min sömn. 




2015-09-23 @ 09:56:28 / Life of Melle

lillördag

godmorgon. sitter i soffan och försöker vakna till liv. ska iväg och träna snart! sen ikväll blir det jobb igen. najs! imorgon är jag dock ledig så då ska jag och Hanna spela bingo och sen ska jag äta middag hos mormor och morfar. precis som vanligt hehe.

jag jobbar annars herrlag helgen. dock jobbar jag mellanpassen så slipper stängning! tänkte kanske träffa upp en vän och ta lite drinkar på lördag. men är lite kluven. vill ändå spara pengar...




2015-09-19 @ 15:23:55 / Life of Melle

Förlorad sömn

känner mig lite som en zombie. lite levande död sådär. ni förstår säkert. känns lite som om jag går på reservbatteri hela tiden. långa och många timmar vilket betyder att jag somnar sent. men har ändå alltid massa att göra tidigt dagen efter. jag är så himla känslig med min sömn också! mådde ju inte bra idag när jag vakna kan jag säga haha. kändes som jag drack två sjuttiofemmor igår, typ. illamående, huvudvärk å lite sådär snurrigt. mmm låter som en go bakfylla. nej, sanningen är ba den att jag kom hem så himla sent. men vafan. sova kan jag göra imorgon för då är jag ledig! längtar så himla mycket till min nästa lön. åh vad jag ska unna mig mycket hehe.

är iallfall på g till jobbet! har vart hos Marcus och Aleah. Sanna gifter ju sig idag!! åhh vad dom va fina. hjälpte Aleah med håret, min superhjälte är hon allt




2015-09-18 @ 16:05:13 / Life of Melle

idag

det var inte lätt att komma upp imorse. var verkligen såå trött och så kom Marcus över till oss vid halv 8 imorse, magsjuk (!!) så han gick och la sig i soffan. det är ju bröllop imorgon och han får verkligen inte smitta varken Aleah eller Jenni... va inte alls avis på att han fick sova hela dagen. men tur är det att föris inte ens är fem minuter bort + att man äter frulle där. och när jag väl vaknade till var det en super bra och mysig dag. alltid trevligt att jobba där. 

jaja, och nu är jag på väg till mitt andra jobb. vapiano. amen najs. förutom att jag verkligen är såååååå trött och hade fan betalat pengar ba för att få sova en timma till. men sova kan man alltid göra imorgon. jobbar till 01 inatt så det är ett långt pass. eller, timmarna är inte speciellt många men bara den tanken att jag kommer vara hemma två inatt och ska iväg och jobba imorgon med... tur att jag är ledig på söndag! 




2015-09-17 @ 18:04:42 / Life of Melle

Hakuna ma'vodka




2015-09-17 @ 17:59:36 / Life of Melle

black and white

hej! känns som jag har gjort massa de senaste. jobbat, hängt med vänner, festat, haft egentid, shoppat(!!) och jobbat igen. har haft super kul! bara tänkt egoistiskt, vilket man bör göra emellanåt. man föds ensam och dör ensam. man måste prioritera sig själv också!! super viktigt. sen går självklart vänner och familj först, men det är lätt att glömma bort sig själv ibland. 

idag hoppade jag in som vikarie några timmar, sen har jag åkt till den nyöppnade odd molly i Frölunda torg och shoppat. oopps. efter det var det middag hos mormor och morfar. mys! imorgon ska jag först jobba på föris och efter det på vapiano. börjar 08.00 och slutar 01.00 sen. sen är det jobb igen på lördag. blir trött jag bara tänker på det. men!! lönen kommer allt vara spännande och just nu är det det enda jag bryr mig om.  cash is king




2015-09-12 @ 08:35:53 / Life of Melle

breakfast


det är en tidig lördagsmorgon och solen sticker fram genom molnen. har en fullspäckad dag och det är super skönt att gå upp tidigt och verkligen ta vara på hela dagen. 

nu åker jag och Hanna till gymmet, senare blir de kalas och sist men inte minst vankas det krök ikväll. åh en bra lördag. 

2015-09-10 @ 17:08:23 / Life of Melle

trötter

hej! vart hemma ungefär två timmar och nu är jag på g till jobb nummer 2. jobbat på föris två dagar och nu är det vapiano. ser framemot lönen, men mest sängen faktiskt. såå trött...

imorgon är det fredag och planen är att träna och sova. helt ärligt. på lördag vankas fest dock. woopwoop






2015-09-06 @ 11:41:10 / Life of Melle

truth

- jag rent ut sagt avskyr när man blandar guld och silver. avskyr. typ en väska med starkt gult guld och en jacka med massa silver kedjor. åhhh fy. dock är det mest på mig själv jag tänker så, jag kan verkligen inte blanda. på andra bryr jag mig inte

- ska på två intervjuer nästa vecka. måndag & tisdag 

- mest av allt, just nu, hade jag velat packa en stor väska, ta med mig en kompis, åka iväg och aldrig kolla tillbaks

- jag älskar hur alla har blivit så engagerade med flyktingar mm. tillsammans gör vi skillnad 



 

2015-09-06 @ 10:23:50 / Life of Melle

yesterday

godmorgon, typ. sitter och dricker lite chai i min morgonrock. börjar halv ett idag så det är gött. sen ikväll ska jag bara sova sova sova, längtar redan. det är ju ändå söndag så måste ladda upp inför en ny vecka! 

igår var jag hos Anton iallafall, det var trevligt. var hemma runt 1 eftersom jag jobbar idag. lugn kväll för mig. mindre lugn för andra haha. 


2015-09-05 @ 10:53:59 / Life of Melle

lördag & regn

godmorgon! eller, jag har vart vaken länge nu men känns som resten av Sverige sover. det är lördag, helg men i mitt huvud är det som en vanlig vardag eftersom jag jobbar båda idag och imorgon. jobbar till 16.15 idag och efter det ska jag hem till en killkompis! vi skippade puben men det blir hemma krök istället. så vi kollar matchen där istället. blir lika bra ju :) åker dit direkt efter jobbet så har packat min väska hehe

igår väntade Linnea på mig utanför jobbet, vi satte oss vid vattnet och käkade pizza mmm. sen drog vi + Hanna upp till kåsjön med vovvarna och fiskade. ingen fångst men mysigt var de. sen kom lite fler folk upp och som tur var hade dom två bilar så vi fick skjuts hem <33


2015-09-04 @ 10:34:21 / Life of Melle

mot jobbet

godmorgon! är påväg till jobbet nu. jobbar 11.30-16.00 idag. helt okej tid! ska inte klaga ;) det är fredag idag men det blir en lugn kväll för mig, jag och Linnea ska nog iväg och fiska och bara ta det lugnt. ska även förbi Elgiganten och köpa fodral till min kamera. 

imorgon är det jobb igen men efter jobbet blir det att möta upp mina bruds för lite skvaller, tjöt och öl. Sverige spelar så vi ska sätta oss på en pub och ta igen massa. Ebba har ju vart i alanya i tre veckor, jag i gran canaria och Hanna i Kreta. det blir super bra!




2015-09-03 @ 20:10:49 / Life of Melle

september


lång promenad med min favorit kille och Den fantastiska resan i lurarna. är lite redo för hösten. lampor i fönsterna, mysiga kläder, te i mängder. 

2015-09-02 @ 16:10:27 / Life of Melle

love

blandade känslor när man vaknar halv 12. den största delen av mig njöt bara för jag var verkligen såå trött inatt när jag kom hem. men samtidigt så är ju hela dagen borta och förstörd typ? jaja, ska ju bara jobba idag så antar att det är ok att sova så länge då.

annars idag har jag bara lekt med min nya älskade kamera. sen så har jag fått besked om en till intervju på tisdag. är ändå ledig så ska dit och bara kolla. 

imorgon är jag ledig och då ska jag äntligen upp till Friskis och inskaffa mig ett gymkort. har ju vart sjuk ända sen jag kom hem men nu mår jag bättre och är såå taggad att komma igång 




2015-09-01 @ 23:27:00 / Life of Melle

regnig tisdagskväll

min första dag utan utbildning, utan lärare och istället helt själv är över! det känns sååå bra och det har gått mycket bättre än förväntat. såå skönt. glad tjej

imorgon blir det också jobb men torsdag är jag ledig! sen jobbar jag fredag-söndag och efter det är jag ledig några dagar. redan planerat in festligheter för nästa vecka med mina babes. åh just nu, halv tolv på en regnig tisdagskväll känns det så himla bra.