2014-12-29 @ 11:06:00 / Life of Melle

fuuucked up

okej, jag som lovat mig själv att inte gå ut något innan min födelsedag... men hur ofta är det den 25e december? lixom internationella utgångsdagen? men ja, det blev jävligt spontant.
 
det började med att jag krökade med brorsan och hans kompisar, och linnea & albin. vi tre hade inte tänkt gå ut men när klockan väl blev 11 sprang alla till bussen och taggade utgång. och trots att det inte alls var planerat och vi slösade lite för mycket pengar så var det såååå värt. verkligen en av dom roligaste kvällarna! man träffade verkligen alla man kände. dock lite kaos där på slutet så kvällen fick sluta tidigare än förväntat haha. men det gör ingenting, bara roligt haha. kom ändå hem till linnea halv fyra lixom. och så hittade vi en lost varelse påvägen som vi drog med oss hem. 
 
 
 
 

2014-12-28 @ 20:59:09 / Life of Melle

28 december - min jul

okej, dem här sista dagarna har inte alls blivit som planerat men om dom vart bra! hela mitt lov har än så länge vart grymt, och imorgon åker jag till en av världens finaste städer så det blir bara bättre och bättre. har spenderat massa tid med familjen, kusiner, mina homies, min pojkvän, molle och åh ba haft det grymt faktiskt. 
 
ska berätta om dagarna så börjar på julafton! älskar julen även om jag just iår inte hade världens julstämning. vi åt massa mat, sen åt vi mer mat och sen åt vi lite till. asså julmat i sin ära, men gärna bara en gång per år för man mår inte så bra av att blanda såå många olika sorters mat. eller så mycket mat överhuvudtaget haha. vi kollade såklart kalle anka, spelade spel och delade presenter. fick verkligen hur fina saker som helst. ord kan inte ens förklara. sen vaknade vi upp dagen efter, myste och åt lite till haha.
 
och så den 26e var vi hos mormor och morfar igen, dock några av oss bakis hehe. vi firade iallafall ''extra-jul'' eftersom det är varannat år med kusinerna. vi åt ännu mer mat, men tack gud att det inte var julbord haha. sedan delade vi ut mer paket och eftersom jag fyller 18 när jag befinner mig i england firade kusinerna + mormor och morfar mig. fick därför ännu mer paket! sen på kvällen där träffade jag äntligen världens finaste kille efter att inte träffats på några dagar. och då hamnade vi här vi är idag, den 28e december, dagen innan vi åker ännu en gång, så vaknade jag upp bredvid honom ännu en gång och vi fixade lite vuxenärenden innan jag åkte hem, gosade med molle och umgicks med två fina grabbar vid namn ben & jerry. 
 
 
 

2014-12-24 @ 12:14:00 / Life of Melle

24 december

God jul! Känns ganska galet att julafton redan är här, men jag älskar julen så jag klagar inte ;) dock har jag inte jätte mycket julkänsla.. den kommer och går lixom. men jaja, har ni öppnat något paket än? det har jag hihi. vaknade redan klockan 8 eftersom en liten krabat kände att det var dags att gå upp. dock inget ovanligt, har vart uppe senast 8 med honom varje dag nu. inte konstigt att jag är trött på kvällarna haha.
 
och igår var det ju uppesittarkväll! hade massa för mig igår heeela dagen så när jag väl kom hem halv 8, var jag skit stressad. men vi hade köpt bingolotto grejer så jag, mathias och linnea satt hemma hos oss hela kvällen! jag och mathias vann såklart ingenting, men linnea vann en hundring. alltid något haha ;) sen kollade vi på en film innan linnea gick hem, då nannade jag och molle på en sekund. men det var super mysigt, det bjöds på glass, choklad, nötter, öl, bubbel och hela köret! 
 
och ja, jultraditionerna idag. vi är ju alltid hos mormor och morfar så vi ska dit klockan två. sen så sover vi där också. älskar verkligen julen. älskar hur alla är tillsammans, umgås och bara njuter av varandras sällskap. jag har redan öppnat väldigt många paket hehe. har öppnat alla jakobs paket, farmors paket, pappas, farfar christer och karins paket, och så självklart det finaste paketen av alla - lilla molle. svårt att toppa en hund lixom. men som sagt, julen handlar inte om presenterna.
 
å just de ja! enda sen jag var liten har jag och mina homies alltid träffats på julen och gått ner och köpt varsin chokladboll. det ska jag göra innan jag åker till momi och mofa. och såklart ska jag kolla Elf! älskar den filmen
 
 

2014-12-23 @ 10:13:53 / Life of Melle

mitt 2014

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? oj va svårt.. det är säkert massa men typ krogen? 

Hur har ditt 2014 varit? Hmmm.. det har inte vart '''mitt'' år, inte ett gyllene år eller en dans på rosor. Det har funnits dåliga dagar och det har funnits bra dagar. 

Blev du kär i år? Jag vet inte exakt när jag blev kär, om det var under 2013 eller 2014. Men jag vet iallafall att jag är kär nu haha

Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma? Jag är ju inte speciellt bra med datum och sådär.. men nu när jag tänker efter så kommer jag ihåg den 8e februari, första gången jag var ute på krogen. och så den andra augusti, hade bråkat massa med min chef men gick på dejt och firade med jakob. Sen!!! åhh såg ju min käraste miley cyrus i stockholm <333 och så flyttade min bästa homie in i samma svale som mig.

Vad är din största framgång 2014? Detta är jätte svårt.. men min största framgång är la att jag är rikare på erfarenheter, jag ser mer tydligt nu och jag har mer kött på benen. 

Bästa köpet? London + Stockholm resan! Mina primes och såklart min bebis Molle ♥

Vad spenderade du mest pengar på? Resor!

 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Oj gud.. frågorna är så svåra. Man måste lixom gå tillbaks ett helt år och jag kommer inte ihåg så mycket. Men miley gjorde mig riktigt glad. Kommer aldrig glömma den känslan i kroppen asså.. det kan vart de sjukaste. 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? Hmmm.. sååå många haha!! UFO, Teenage dirtbag, Svär på min mamma, Cheerleader, Stay high, Din soldat (rhodos haha), I'm a albatraoz, Busy doin nothin, waves, rather be, selfie ååååå massa mer haha

Vem har du umgåts med mest? Typ massa, linnea såklart. Men också maria, hanna, frida, albin, bexon, mycket med nina och såklart jakob haha

Har du haft ett förhållande under 2013? ja 

 

Vart reste du under 2013? Stockholm, Rhodos, Kreta och snart London! Och andra små trips i Sverige, typ varberg, orust, marsstrand med mera

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015 Frihet och lycka. Jag vill ta studenten, kunna göra exakt mina egna val utan att tänka på något annat. 

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag har inte fyllt år än men ska ju till London med bästa gänget (typ haha, fattas lite folk </3) och då fyller jag 18. Galet!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Jag tror alltid det finns plats för förbättring. Men just iår.. vi hade kunnat hoppa över de där med alla farväl. Att säga farväl är aldrig kul, och att förlora någon man älskar... Det har vart ett guppigt år, mycket ner och upp 

Vem saknade du? Therry

 
De bästa nya människorna du träffade? Hade träffat dessa innan, till å med ''hängt'' lite. men aldrig såhär, och det är nog bexon och albin! 

Vad kommer du förknippa 2014 med? 2014 är det året då jag stötte på motgångar en hel del. Men det är också det året jag vart galet kär, spenderat så mycket tid med såna fina människor, har kommit närmare mina vänner, har sett vilka som finns där när behöver en hand. Har sett vilka som bara är där när du har dina glansdagar och utnyttjar dig. Jag kommer aldrig glömma dom spontana sakerna, hur vi va i kåsjön och bara njöt, eller när jag, bexon och albin hade krig i skrea, fick en manet i huvudet haha. Jag mådde så bra under kreta veckan, när vi bodde på en av de finaste hotellen i skrea, stockholm, loven. Jag kommer komma ihåg 2014 som det året då jag kämpade mig igenom skolan, men jag klarade det. 2014 är det året då linnea flyttade till min svale och det är sååå najs. 2014 är det året jag förlorade min bästa vän och jag gick sönder. 2014 är det året då aleah började på dagis. 2014 är det året då nästan alla fick körkort 2014 är det året mathias flyttade hemifråm. 2014 är det året vi fick reda på marcus + familj blir våra grannar. 2014 är det året jag blev beroende av celsius. 2014 är det året jag har fått en tydlig blick över hur allt är, och hur allt kommer bli. 2014 är det året då jag blev ett år äldre och blickar fram mot studenten. 2014 är det året jag fick en liten bebis och allt vände.


2014-12-23 @ 09:10:40 / Life of Melle

dan före dopparedan

även om dem senaste dagarna inte alls blivit som planerat har dom vart jätte bra! har vart hemma en hel del, men ändå hunnit med att göra massa ''vuxen'' ärenden. vart tvungen att gå till banken och så vidare. men ni förstår säkert varför jag vart hemma, jag har ju myst massa med vår nya familjemedlem - Molle ♥ vi fick han i lördags och han känner sig hemma här. ingen kan ersätta therry och jag tror aldrig jag kommer kunna älska så mycket igen. men therry vet att vi har det bra här hemma, att vi ska ha hund eftersom dom får det bra. 
jag blir mer och mer kär i molle för varje dag som går. han älskar att brottas, att naffsa på mina fingrar, att äta upp mitt hår, att väcka mig mitt i natten och bli kliad. det verkar också som om han gillar regn, iallafall lite. han älskar att sova bredvid oss hela natten, antingen på sin egen kudde eller vid våra knän. han hatar att vara ensam och följer efter oss vart vi än går. jag har vart och köpt massa till honom, typ mat, godis, sele och så vidare. vi ska beställa en liten hundsäng till honom också, litte nutte. han är verkligen super duktig att gå i koppel nu, första dagen blev han till is och rörde sig inte. men vilken omställning! han hade tidigare bara ätit dålig mat (han är jätte tjock), han hade vart ute hela dagarna och inte umgåtts sådär jätte mycket med människor, han hade aldrig blivit buren eller någonsin haft ett halsband/sele på sig. men oj vad duktig han är nu! han går perfekt ute, även om han fortfarande inte kissat eller bajsat ute. det gör han gärna hemma. men det viktigaste nu är att han känner sig hemma hos mig och mamma, och sen tar vi det andra som det kommer! 
 
och idag ska jag till veterinären med honom, vår lilla nalle ska få en spruta. men eftersom mamma har läkartid samtidigt får jag göra det själv.. fy, vill inte att han ska få ont och bli ledsen. sen får jag lite besök här hemma, farmor kommer någon gång under dagen och min pappa kommer runt fyra. 
 
 
 

2014-12-19 @ 08:40:35 / Life of Melle

min helg

fredagen är här och jävlar vad glad jag är. händer riktiga saker den här helgen... orkar inte riktigt vänta utan vill nu nu nu!

idag kommer jag gå tidigare ifrån praktiken (trots att jag annars slutar 14.00 haha). ska möta en lärare i skolan nämligen. 

fredag
skulle firat bästa Celina ikväll men eftersom jag ska iväg tidigt imorgon + att jag fortfarande mår kasst får vi ta det en annan helg! tråkigt att smsa henne igår och säga de men hon förstår så bra. planerna är annars att bara ta det lugnt som ni förstår. måste in till stan också. 

lördag
måste vakna upp pigg och glad för jag ska åka till skövde! vad som händer där får ni se hehe

söndag
brunch with my bitches! och så kanske jul på Liseberg beroende på vädret och när jag är klar med vår brunch dejt. 



2014-12-18 @ 07:34:21 / Life of Melle

my week

min vecka har vart bra! har dock känt av de här att jag aldrig är hemma längre. antingen är jag ute med vänner, på partaj, äventyr eller sover hos jakob. har inte vaknat upp på jätte länge och känt "jag har absolut ingenting att göra idag". ni vet när man drar sig lite i sängen, kollar tv ett bra tag och gör ingenting. därför bestämde jag mig att jag ska ha det så den här veckan. koppla av sista veckan innan jul lixom..

men har faktiskt inte gjort något speciellt denna vecka. bara slappat. har sovit en hel del, det är behövligt. och igår var jag barnvakt! och Linnea var mitt sällskap en stund också. vi lekte kurragömma, lagade massa mat och bara hade det super kul 

och idag jobbar jag 08.00-13.40 ungefär. sen ska jag till skolan och lämna kakor, har ej bestämt mig ifall jag ska gå på lektionen eller ej... men efter det blir det mormor och morfar wiee!





2014-12-15 @ 21:55:00 / Bilder

take me back

 
 
 
 
 
 

2014-12-15 @ 11:23:08 / Bilder

pics



2014-12-15 @ 08:38:22 / Life of Melle

nedräkning

är på g till jobbet nu! börjar alltid 9 på måndagar och slutar kring halv två eftersom jag har lektion sen på eftermiddan. men slutar ändå tidigare idag eftersom jag har utvecklingssamtal. rätt så najs. 

annars är det faktiskt sista veckan innan lovet nu! faaan va gött. bara att räkna ner dagarna nu ju. ser såå framemot helgen. ska fan sova tills jag är trött på de. 




2014-12-11 @ 20:39:33 / Life of Melle

this week - update

har jag vart sjuk, feber, halsont. hela jävla kitet

har mamma börjat jobba igen efter sin operation 

har jag börjat följa gossip girl igen, för tredje eller fjärde gången

har jag börjat tröttna på båda dr Phil och chailatte. (kollade flera avsnitt varje dag samtidigt som jag drack flera muggar chai)

har jag umgåtts massa med mamma och mormor

har jag min examination uppgift

köpt lite julklappar

och idag, torsdag, är det bara 18 dagar kvar tills jag drar till London




2014-12-10 @ 21:10:00 / Life of Melle

fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv

okej, det är redan den tioende december. vart försvinner all tid? har redan haft en väldigt bra start på den sista månaden, sista kapitlet på 2014.. men har ännu mer roligare saker att se framemot!
 
10 december (idag)- ska baka lussekatter med mormor! gör det varje år och det är såå mysigt. och ännu bättre att äta det sen. 
13 december - jul på liseberg (?)
16 december - Celina 19 år!!!!
19/20 december - galet firande för Celina
23 december - uppesittarkväll
24 december - julafton!!!
25 december - vakna upp hos mormor, sen träffa sina vänner och ååhh va standard det är med pizza den här dagen
26 december - ''extra''-jul, eftersom vi firar varannat år så är det en extra julafton här. och så ska vi fira min 18 års dag också
27 december - inflyttningsfest hos mathias och jennifer
29 december - LONDON!!!
30 december - 18 fucking år!!!
31 december - nyår!!!!
 
 
 
 

2014-12-09 @ 19:02:26 / Life of Melle

+

+ när frida kliar/masserar mina fötter. typ när vi är utomlands och jag har bränt mina fossingar på stranden, då tar frida alltid hand om mig hihi
 
+ dessa standardpromenaderna med mina homíes. eller bara att träffa sina vänner så ofta man kan, även om det bara är en liten stund
 
+ att få somna och vakna upp bredvid världens bästa kille
 
+ när mamma allid har chai fixat klart när jag kommer hem
 
+ dom där oväntade pussarna man får
 
+ att skolan snart är slut. dags för ett nytt kapitel
 
 
 
 

2014-12-04 @ 11:15:39 / Life of Melle

torsdag 4 december

vaknade upp bredvid min absoluta favorit imorse. vi båda började tidigt men det var ändå jobbigt att lämna en varm och gosig säng. igår myste vi massa framför american horror story. dröm. 

men imorgon är det iallafall fredag! har faktiskt haft en grym vecka (utöver huvudvärken men jag är van) och en bra start på december månad. wiiieee. sista månaden på 2014, låt det gå fort haha. är verkligen redo för ett nytt år. 

men imorgon ska jag på middag hos en gammal barndomsvän. blev lite spontant sådär när jag fick inbjudan igår! hade först tänkt festa hard core men detta blir mer najs. det var ett tagsen vi satt runt ett bord och bara tjötade så det ska bli riktigt skoj! det bjuds på mat och förmodligen tar man ett eller två glas till hehe.

och på lördag ska jag först träffa p, blir la en fika eller så. sen på kvällen blir det lyxigt! jag och min favorit ska laga god mat hos honom, vi ska bara lyxa till det och njuta lite. åhh är lite hög på livet just nu. 




2014-12-01 @ 12:54:15 / Bilder

pics



2014-12-01 @ 08:46:00 / Life of Melle

perfect

min helg blev inte riktigt som planerad, men åh så lyckad! har gjort massa känns de som, men nu längtar jag ännu mer till lovet. är så himla trött idag så längtar sååå mycket tills jag ska gå och lägga mig hehe.

eftersom jag inte alls mådde bra så har jag vilat, åkte därför inte till Martin och Lasses nya ställe. istället hade jag och Jakob en hel dag bara vi två. fixade oss på kvällen, drog in till stan och satte oss på ett fint ställe och åt massa mat mmm. dröm god mat. 

och igår, söndags blev det ett lätt träningspass, en sväng förbi Allum och så tvättade vi bilen hos mormor och morfar. tips; tvätta inte bilen på vintern.... och sen var jag hemma ett tag innan jag drog mig till Jakob för walking dead. perfekt söndag ❤️