2013-11-30 @ 17:03:41 / Bilder

beautiful

Tumblr

2013-11-30 @ 15:35:45 / Inspo

i want it so bad


2013-11-30 @ 12:24:30 / Life of Melle

vilken jävla smäll

hej, ville bara visa att jag lever och ska berätta om min sjuka vecka senare eller imorgon. har gjort typ allt den här veckan, så jävla grym! och igår så åkte jag till landvetter och kommer hem med en bruten näsa. livet är allt roligt. ska hoppa in i duschen, sen dra ut med linnea och ikväll blir de bio. 
 
 

2013-11-30 @ 12:24:30 / Life of Melle

vilken jävla smäll

hej, ville bara visa att jag lever och ska berätta om min sjuka vecka senare eller imorgon. har gjort typ allt den här veckan, så jävla grym! och igår så åkte jag till landvetter och kommer hem med en bruten näsa. livet är allt roligt. ska hoppa in i duschen, sen dra ut med linnea och ikväll blir de bio. 
 
 

2013-11-29 @ 16:02:52 / Inspo

I do very bad things, and I do them very well

det handlar om att prata sönder nätter,
om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar.
att låta absinensen till varandra döda känslan av trötthet.
det handlar om att älska smaken av någon annans läppar,
om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, 
att bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen.
det handlar om att kyssa bort sorgen,
om att viska ''du är vacker'' tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång
att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. 
det handlar om att tappa bort sig i någon annans famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

carpe diem baby
¤
Untitled | via Tumblr
How people feel

2013-11-27 @ 14:56:00 / Inspo

new years eve


2013-11-27 @ 11:45:04 / Fashion

världens finaste

 
 
ni får ursäkta de dåliga bilderna men jag har ju helt glömt av att visa upp min fina bh jag köpte för ett tag sen. hur fin är den inte? köpt på HM för 199 kronor tror jag. ljuset och färgen på bilden är verkligen jätte konstig så ska ta bättre bilder någon dag. åh, jag är helt förälskad i den iallafall. den är en viktig del av min jul-outfit iallafall ♥
 

2013-11-27 @ 11:39:20 / Life of Melle

after all this time we've spent together there's nothing else I'd like to do more than make you mine

halloj, har ni saknat mig lite eller? har vart rätt dött här ett tag och har lixom inte alltid haft någon inspiration men jag tycker fortfarande det ser bra ut. hellre kvalitet än kvantitet eller hur? men veckorna bara åker förbi utan att man riktigt hinner stanna upp för att bara kunna ta in allt och njuta. det är sista rundan nu på året för på söndag blir det december och första advent. 
 
tänkte berätta mer om måndagen. det började med att jag och hanna vaknade upp hos henne. vi hoppade in i duschen, lyssnade på hög musik och tog det lugnt. sedan kom vi på en bra idé - vi hade ju kvar lite dricka + hennes farsas spritskåp där nere. vi plattade håret och en kvart innan bussen kom stod vi i hennes rum, med världens starkaste häxblandning, en cider och lite vodka och shottade upp det. 
 
jag använde cidern som blanddricka att ta efter den äckliga häxblandningen som smakade bränd och gammal bacon ungefär. innan vi ens har druckit upp allt börjar saker och ting snurra. vi skyndar oss till bussen och hinner med den precis. vi sitter på bussen till allum, försöker vara seriösa men de mesta som kommer ut är skratt. tror stämningen gjorde sitt jobb också lixom. vi va bara allmänt glada. det var fint väder och vi var fcking lediga. livet lekte.
 
sen drar vi till porthälla för hanna ska kissa (?). där är linnea och så snackade vi med henne och sen drog vi till allum, köpte energidricka, kollade kläder, köpte cigg och hanna åt sushi. när vi var påväg till allum träffade vi dock en man som ville att vi skulle passa hans hund, Morris haha wtf? sen drog vi två hem till mig, nyktra... och jag käkade. vi började dra fram massa kläder, och gjorde en rånarluva eftersom jag bara hade en tidigare. där står vi och tar kort på oss själva när linnea kommer till mig. linnea var hos mig typ 20 min innan vi möter jakob. då drar jag, jakob och hanna tillbaks till mig och kollar på Hunger Games. måste se tvåan 
 
nej men det var en trevlig dag. hanna drog hem halv 9 och jakob drog hem halv 10. det var faktiskt första gången jakob var hemma hos mig, träffade mamma och mathias haha. men det gick bra.
det är redan onsdag och jag ska ju vara med på öppet hus, ändå lite trevligt? har haft redovisning med greta och ska snart ha prov, som jag inte pluggat något på.. sen är det torsdag och sen fredag? jävlar va tiden går. ångest eller? har inga direkta planer för helgen än, men bio måste det bli iallafall. helst ingen fest om jag får bestämma men saker och ting kan ju ändras 
 
 
 

2013-11-25 @ 22:23:00 / Bilder

acab

 
 

2013-11-25 @ 22:16:00 / Bilder

we both know it's wrong, but fuck it cause' it feels right

 
vilken jävla dag! vaknade upp hos hanna, vi fixade oss och sen drack vi lite. drog till porthälla, allum och ja lite överallt. slutade med att vi var med linnea, åt sushi och sen drog vi hem till mig och fjantade oss. linnea kom hem från ett möte och drog hem till mig och sen kom jakob också. linnea och hanna gick hem och jag och jakob kollade film. har så många konstiga historier om den här dagen men för tillfället låter jag bilderna prata för sig själva så tar vi historier någon annan dag ;)

2013-11-23 @ 12:42:08 / Life of Melle

helg

lördag idag och vad ska ni hitta på? själv har jag inte direkt några bestämda planer, men har lite visioner för dagens äventyr. vi skulle egentligen gått på bio, Hunger Games - catching fire, eller nått sånt. men det verkar som om alla bra platser på de bra tiderna är slut typ. vill inte gå på nattbio för vill kunna hitta på något efteråt lixom. men det kanske vankas party time? isåfall kommer jag inte alls dricka mycket, eftersom jag har vart sjuk och jag inte är helt 100 än. jag vill inte plåga min kropp mer.
 
igår var det fredag och då chillade jag, linnea, hanna och maria hos linnea en stund. planerna ändrades och vi bytte om, hämtade lite shit och levererade som de sanna smurfar som vi är! klättrade på tak, kastade lite ägg och sånt hehe. det konstiga var att jag frös verkligen inte heller, trots att det var skit kallt ute. sen efter ett tag drog vi hem till linnea igen, kollade på tv och åt lite chips. 
 
imorgon är det söndag iallafall och då har jag en hel del planer. jag är bjuden på lunch hos marrebarre för att snacka om utlandsresan sommaren 2014. sen är jag bjuden på middag hos mormor och morfar. sedan ska jag kanske på bio. sedan är jag ledig på måndag och då ska jag plugga lite, annars bara ta det lugnt!
 
 
 

2013-11-22 @ 10:54:17 / Inspo

little do her parents know they'd lost their daughter years ago

When I'm alone

2013-11-21 @ 17:24:00 / Life of Melle

lycka

det kliar i fingarna. det finns så mycket jag vill skriva, så mycket att göra och min inspiration är på topp. jag sitter hemma nu, med tända lampor i fönsterna. har den här känslan, lycka kanske det heter.
jag lyssnar på slim shady, tar in allt. minnen spelas upp och hans texter sätter ord på känslor. jag önskar jag kunde sitta här och skriva ett långt inlägg. för det är exakt det jag vill göra. men det är för mycket som snurrar i huvudet. för mycket ord, för mycket känslor. jag har försökt skriva ner allt men det går inte. jag är så uppe i varv att jag inte kan fokusera, jag kan inte koncentrera mig på en sak. det är omöjligt. för mycket bollar i luften och kanske ett för stort leende på läpparna. 
jag vet att allt blir rörigt och att ni kanske inte förstår ett skit. men det gör ingenting. nu gittar jag ut för jag kan inte sitta still. för mycket energi vetni
 

2013-11-20 @ 21:32:44 / Bilder

jag kan inte tänka mig ett liv utan dig för du gav allt mening


2013-11-19 @ 19:33:55 / Life of Melle

2014

 
jävlar vilket år 2013 har varit. vilken jävla resa. vi började på kapitel ett och nu är vi bland de sista sidorna och det har skett mycket. har träffat helt underbara personer, umgåtts med så mycket nytt folk, gjort saker som man kanske inte borde, jag har älskat, jag har hatat, jag har skrattat och jag har gråtit. jag har vart utomlands med världens finaste människor och haft det så jävla roligt. jag har gjort saker som jag inte ens kunnat planera och saker som jag lovat mig själv att inte göra. men jag har blivit chockad varje gång och trots många dåliga beslut har jag hamnat här jag är idag. lycklig med ett leende på läpparna
 
det har verkligen varit ett festår. tror inte jag har festat såhär mycket sen 2011. det började med att jag drog några shots för att inviga det nya året och sen festade jag varje helg (ibland båda fredag och lördag) till maj månad. jag hade egentligen lovat mig själv att ta det lugnt till alanya men det blev inte riktigt så. men i maj drack jag kanske max en gång tror jag. sen så var det sommarlov, jag jobbade, jag festade och jag åkte utomlands - två gånger! lindstrand fyllde 18 och det firade vi två gånger. kul båda gångerna såklart även om jag tycker att det var roligast hemma hos henne med bara oss tjejer + jonte. vi firade henne på fjällboängar också där det blev betydligt mer folk och träffade personer där som jag umgås med idag. hade inte direkt planerat att det skulle bli såhär, men hey, shit happens? ;)
 
jag taggar iallafall upp för 2014 såklart. det blir till vad man gör det. alla fyller 18 då. i februari blir det antagligen en roadtrip men innan det blir de en hel del festande och klubbande. till sommaren blir det att åka utomlands igen och jobba. vi kommer antagligen boka en resa till bulgarien snart, sunny B med mina tjejer! två veckor bitcheeeez. nu gäller det att spara röven av sig och fucking tjäna pengar. sen så kommer det hända sååå mycket mer under sommaren men en sak i taget!
 
jag vet att det fortfarande bara är november men jag kan lixom inte vänta. jag vill ha december nu. jag vill ha jul på liseberg, julstakar i fönstrerna, tända ljus, mysa i en filt med någon gosig, lana, festa hårt, jag vill ha julpyssel, julshoppingen, julafton, min födelsedag och sedan nyår. 

2013-11-19 @ 10:33:22 / Life of Melle

sick

tisdag idag och jag ligger hemma och tycker synd om mig själv. har verkligen vart jätte sjuk men det börjar dock släppa så mår lite bättre iallafall. vi ska tacka alvedon, min säng och en hel del jävla sömn för det. har lixom inte kunnat göra något utan har verkligen mått så dåligt. aldrig kul att ha feber och massa andra saker på de.
 
det började iallafall i fredags, hade jätte ont i huvudet och kände mig lite konstig. hade sagt innan att jag börjar bli sjuk. dum som jag är drack jag på fredagen. jag sa att jag skulle ta det lugnt men det blev la inte direkt så :) vaknade tidigt på lördagen för skulle jobba. 1500 kronor rikare hehe. gjorde ingenting på hela lördagen förutom att vara lite barnvakt typ. sen somnade jag för jag mådde verkligen piss. trodde jag va bakis men man är inte bakis och mår så dåligt en hel dag. och jag blir inte ens bakis ju? sov 14 timmar men mådde ännu sämre på söndagen. tvingade mig ut iallafall till allum och gjorde en minishopping. sen kom jag hem och mådde ännu värre. kunde inte ens sova för att jag mådde så dåligt.
 
så jag har vart hemma från skolan denhär veckan men ska antagligen gå imorgon. skulle pluggat i söndags och igår men det gick fan inte. så det gör jag idag! har ändå hela dagen på mig. ville bara visa att jag faktiskt lever, trots att jag bara lagt ut inspirations inlägg lixom. men har inte vart på världens bästa humör. det har vart dethär med att jag har vart sjuk sen har det hänt massa shit. igår var en jävligt tung dag men jag lever fortfarande. inget att klaga över ;)
 
 

2013-11-18 @ 19:19:59 / Bilder

that's when I wake up


2013-11-18 @ 14:45:25 / Inspo

let's run away


2013-11-17 @ 12:33:14 / Inspo

let it snow

ω... | via Tumblr
:)
 
 
 
 

2013-11-17 @ 12:00:00 / Inspo

my brain has no heart and my heart has no brain. that's why when I speak my mind, I appear heartless and when I do what's in my heart I seem thoughtless

ibland är det som om man stänger av. inte för att man inte bryr sig, utan för att känslorna tillslut tog över ens liv och man orkar inte vara ledsen och arg längre. då är det bättre att stänga av. men då blir man istället en känslokall person, som om din kropp vandrar om kring men din själ är död.    - melle
 
 

2013-11-15 @ 10:53:15 / Life of Melle

thanks God, it's friday

äntligen fredag eller hur? dock har veckan gått jätte fort eftersom jag har vart halvledig den här veckan. men jag klagar inte. fredag är veckans bästa dag ♥ har genomgång med ölöf nu i samhällskunskap om regeringen. gillar egentligen inte politik som ämne i skolan trots att det är viktigt lixom. men ölöf är ju grym lärare så man lyssnar lite ändå. 
 
som sagt, fredag idag och då vankas de party @hannas place. lite saker har ändrats men det blir säkert en bra kväll ändå. bara jag har mina tjejer där + lite alkohol så löser sig allt. dock har jag en jävligt stressig dag framför mig. slutar halv 1. ska möta tony klockan 2 och sen ska jag möta frida vid 4, ska hem till hanna och antagligen ner till partille C och möta upp oliver vid 6. sen ska vi käka klockan 7 och sen kommer det mer idioter vid 9. jahapp, hur ska jag hinna fixa mig? ska ju fan locka håret och allt :( kommer ju bara hinna ta bussen fram och tillbaka. blööööööö. aja, bortsett från stressen och lite små problem är jag taggad. 
 

2013-11-14 @ 19:12:06 / Inspo

Now you understand why Peter Pan didn't want to grow up

 
Untitled | via Tumblr
look what you done

2013-11-14 @ 18:01:15 / Bilder

fcking king

Untitled
When im gone - Eminem
Eminem
 
jag älskar dig. då, nu, föralltid kung. ♥
 

2013-11-14 @ 17:37:28 / Life of Melle

lyckat?

 
hade ju ett litet party hos matte i tisdags. blev en hel del öl och väldigt lite sömn. ändå lyckad kväll som avslutades med att jag, ebba och siri slaggade hos matte, som hade skola dagen efter. lite fyllesnack och sånt, standard ju? trevlig kväll var det verkligen. inte ofta man partajar på en tisdag så man får ju passa på när man har ledigt dagen efter.
 
matte drog till skolan iallafall och vi sov kvar. sen drog vi till allum, käkade max och hängde lite på porthälla med linnea. ingen mådde speciellt bra men jag blir ju typ aldrig bakis så jag mådde inte speciellt dåligt heller. lite sliten och trött kanske. men stackarn siri mådde verkligen skit :( man får sån äcklig baksmälla av öl och vin. vin fuckar ju upp min kropp. jag fick ju spendera en liten tid med huvudet i toaletten och sen ett kallt bad förra helgen. men baksmälla är bara Guds meddelande att man var grym kvällen innan, eller hur? ;) efter det drog vi till umo, beställde tid och sen hem. var hemma en halvtimma sen drog jag, linnea, maria och frida till biblioteket och pluggade. vi var duktiga och satt där tills klockan 8! 
 
idag var det vanlig skoldag. lekte lite med petra och snackade skit sen på naturkunskapen. imorgon är det fredag, slutar halv 1 och sen vankas det party för världens finaste hanna som fyllde 17 i söndags. ska dock ta de lugnt med alkoholen eftersom jag ska jobba på lördag men annars kör vi på som vanligt!

2013-11-14 @ 17:28:04 / Bilder

tisdags party @matte

 
 

2013-11-13 @ 15:14:28 / Life of Melle

onsdag - lillördag

äntligen hemma, har typ inte vart hemma något på ett dygn känns det som. var på party igår hos matte och det slutade med att jag, siri och ebbalina slaggade där. lyckat ;) alla andra skulle till skolan men vi körde på som vanligt ändå. fucking kungar. berättar mer om gårdagen senare för just nu håller jag på att koka ägg och sen ska jag och linnea till bibblan och plugga. duktiga tjejer! tror frida kommer förbi sen också. 
 
har så ont i min kropp, exakt överallt så funderar på att köpa med mig nått gott till bibblan bara för att jag är värd de. jag tycker så synd om mig själv :(
 
 
 
 

2013-11-12 @ 14:55:19 / Bilder

Let's make a night, you won't remember I'll be the one, you won't forget

One more shot, another round
 
 
 
 
 

2013-11-12 @ 10:00:00 / Life of Melle

smile

hej och godmorgon. jävlar va jag har sovit gött inatt! kom hem klockan nio igår, hoppade in i duschen och tog en långt och härligt bad. sen låg jag uppe och snackade med folk på fb till klockan tolv, kollade lite SOA och somnade gött. vaknade upp, av mig själv, pigg och glad. men beslutade mig för att somna om och gick istället upp halv tio. nu kokar jag ägg och sen ska jag platta håret och fixa mig lite. ska ta halv 12 bussen så det är ingen stress direkt ;)
 
 igår var jag inte i skolan speciellt länge. vi har ju en speciell vecka denna vecka eftersom dom flesta lärare är i italien så jag hade bara en riktig lektion. samma idag, har naturkunskap (där man jobbar enskilt och får gå tidigare) och historia (samma visa där). 
 
och eftersom det var måndag igår så blev det standard med sushi. sushi måndag med hanna <3333. sen stack vi till utby och träffade lindstrand, finne, jonte, ebba och matte. lindstrand och ebba var dock hemma hos ebba så vi andra stack hem till matte. vi gjorde inget speciellt men jag och hanna fick damputbrott och låg på golvet och skrattade. fick så ont i hela kroppen av de :(
 
idag så kanske det blir att festa... vi får se på den saken. är ju ledig imon så egentligen, varför inte?
 
jag igår efter scholish
 

2013-11-10 @ 20:46:54 / Bilder

friday night in black and white


2013-11-10 @ 20:33:46 / Bilder

i'll be the one you don't forget


2013-11-10 @ 11:02:22 / Life of Melle

fucked up

efter att ha spenderat en tid med huvudet i toaletten, legat i ett kallt bad och tagit någon huvudvärkstablett kan jag säga att jag mår bättre. men jag mår fan inte bra. just nu håller jag på att koka ägg och gå igenom bilderna från igår. 
 
igår låg jag i sängen hela dagen och kollade SOA. När klockan blev 20 i 9 klädde jag på mig och drog över till Linnea. Dom hade redan börjat, och dom hade börjat fort och stadigt. Där satt jag och smuttade på mitt vin. Sen så gick det över från att alla satt i soffan och snackade/spelade spel tills att alla stod och dansade och fuckade ur. Jag vet inte riktigt hur jag kunde gå från att vara spiknykter till full utav mitt vin.
 
Sedan drog vi ut, träffade på några andra och sen drog vi till donken. Jag och Linnea snodde en barnvagn som vi åkte runt med. Jag körde Ebba där i och jag kan ju säga att hela jag och mina kläder är förstörda, typ. Har plåstrat om mig med jätte många plåster. Jag haltar, på båda benen och sen har jag världens största sår i mitt lillfinger och jag vet inte hur det kom dit. Sen hade jag och Ebba slagsmål för hon slog till mig i ansiktet och jag flippade hahah. Ebbas kommentar sen när hon tar bussen: ''Melle, vi kommer ha ont imorgon''. Öhm ja, det stämmer fan till 120%
 
Nu ska jag äta mina underbara ägg och sen ska jag fortsätta kolla på SOA. Ni får se mer bilder sen ;)
 
 

2013-11-08 @ 12:14:44 / Inspo

when i'm good, i'm very good but when i'm bad, i'm better


2013-11-08 @ 12:07:21 / Inspo

faith

scarlett johansson  | via Tumblr

2013-11-08 @ 10:16:10 / Life of Melle

being drunk, just doin' my thing

 
hejsan mina vänner. sitter just nu i skolan och lyssnar på käre olofs genomgång om politik och sånt. började halv tio idag och slutar halv ett. hinner jag inte med 12.23 tåget drar jag till bamba och käkar lite taco ;) sen drar jag direkt hem och drar en go dusch, ett litet hemma spa och sen ska jag fan spela sims i någon timma! sen vet jag inte exakt vad jag ska göra ikväll. kanske blir att dra hem till ebba eller hem till frida/linnea. antingen blir de krök på gång eller blir de chillning. man bara tar det som det kommer 

2013-11-07 @ 20:30:27 / Bilder

I'm friends with the monster that's under my bed, Get along with the voices inside of my head

 

2013-11-07 @ 12:49:14 / Life of Melle

torsdag

hej och godmorgon. idag stannade jag hemma från skolan eftersom jag sovit skit pga mensvärk. hade så jävla ont förut att jag spydde och det har jag bara gjort en gång innan. så tänkte passa på att plugga så jag drar till mormor och morfar snart så jag kan plugga lite där. det är mycket enklare att plugga där av någon anledning.. 
 
igår så kom hanna iallafall hem till mig direkt efter skolan. vi chillade hos mig ett tag sen drog vi till henne och efter drog vi + frida till utby, i regnet. häääärligt! vi träffade på matte, jonte, jakob, lindstrand och ebba. chillade där ett tag och sen drog jag och frida till willys och sen gick vi en promme hem. 
 
 

2013-11-06 @ 15:15:00 / Life of Melle

onsdag

onsdagen är över och jag är redo för torsdag! snart helg, längtar. jag ska strax träffa hanna och sen ska jag hem och plugga. måste verkligen göra det och jag har bara skjutit upp det men nu ska jag fan ta tag i de och fyfan va skönt det kommer bli att slippa stressen. om jag har hunnit plugga tillräckligt ska jag hem till oliver!
 
skolan idag var bra iallafall, fick sluta tidigare och hade en lång håltimma så jag och siri åt först massa lasagne och sen kollade vi skräckis! vi såg på The Devil In Me. En liten konstig film faktiskt..
 
Igår stack jag iallafall till utby. Var först hemma hos oliver och chillade bara! var mysigt. snackade lite med hans morsa och hans söta lillebror. sen stack vi två + långe till fjällbo och träffade ebba & gänget. det var ebba, lindstrand, jonte, matte och jakob! sen kom hanna bebisen också. jag och hanna åkte till anneberg och träffade på frida som hade adhd som vanligt :) kom hem halv tio efter en mysig dag!
 
 
 

2013-11-05 @ 15:46:18 / Bilder

2013-11-05

 

2013-11-05 @ 15:32:12 / Life of Melle

helgen

hej mina fans. länge sen jag skrev... kan lätt bli så när man har andra saker att göra eller helt enkelt är riktigt lat. idag är det iallafall tisdag och lovet/praktiken och helgen är över. nu är det tillbaks till verkligheten.
 
i fredags var jag iallafall jävligt seg, åkte hem till jakob för att kolla film men slutade på fest hos danne istället. det var verkligen dött där. alla blev antingen jätte fulla eller så var dom höga som hus. jag drog vid tolv iallafall och är typ ärrad för livet. är riktigt osäker om jag ens vill dricka igen på det sättet jag gjort innan. tror det kommer räcka med något glas vin eller bara någon cider eller öl. för det var det värsta jag sett typ..
 
i lördags hade jag och bästisen tjejkväll hos mig. vi lagade mat, åt massa onyttigheter, lyssnade på musik och drack lite vin. blev en hel del tjöt på det också ;) avslutade kvällen med att jag och therry följde hanna på en promenad till allum och sen tog vi bussen tillbaks. mysig kväll!
 
söndagen var jag hemma typ hela dagen förutom en stund på kvällen. gick på promenad med hanna och frida och träffade på samir, foffe och anton. tjötade lite och sen drog man hem och sov!
 

2013-11-01 @ 16:26:22 / Life of Melle

en sann fylle kväll innehåller:

- någon gråter
- lapdance
- någon spyr
- någon deckar
- glas går sönder
- bodyshots
- några börjar bråka
- någon börjar blöda
- twerkin'
- man står på borden och dansar
- det kommer oinbjudna
- någon dricker alltid för mycket
- saker blir snodda
- saker går sönder
- några strular
- någon ringer hela sin kontaktlista
- någon ringer sin crush
- någon försvinner
- några har sex
 
låter som en bra kväll va? en liten beskrivning ifrån igår kanske ;) läs med en nypa salt såklart. tycker det var riktigt härligt att se när jag städade imorse alla burkar och flaskor från kvällen. slutade med att det var ett helt lock cider, massa andra cider, massa olika ölmärken men det bästa av allt - fem tomma vodka flaskor. dricker man så dricker man rätt ;)
 

2013-11-01 @ 15:30:00 / Bilder

tonight we are young


2013-11-01 @ 15:20:00 / Life of Melle

första november 2013

vänta, va? november? hur? var det inte nyss januari? eller iallafall maj? shit, det är bara två månader kvar tills hela världens befolkning är så jävla bakis efter nyårsfirandet. då är 2013 redan slut. jävlar va fort det har gått och vilket jävla år. har gjort allt man kan tänka sig. har hunnit med så mycket, skrattat så mycket och bara vart så jävla lycklig. självklart har det hänt massa onödiga saker som försöker dra ner en men inget kan stoppa mig.
 
igår var det ju tjejkväll @ebbas place. vet inte riktigt varför men de slutar alltid rätt vilt där. igår var ingen undantag. dock drack några idioter för mycket och förstörde det lite men det fanns ju andra sköna människor att umgås med hihi. dock slutade vår tjejkväll med att tre killar kom, standard med tobbe, foffe och jakob lixom ;) det skulle vart mer fest idag men det blev inställt. jätte tråkigt för hade taggat upp att gå loss ikväll, men jag sparar mig.. ska dock ut och träffa några vänner sen, en go fredagskväll som denna ♥