2013-06-30 @ 12:45:55 / Life of Melle

alanya

känner bara för att åka tillbaka, jag vet att om jag verkligen vill - så kan jag. dock så blir det lite tight i plånboken, dock kan det lösas. men sen så är det problem med jobbet och sånt skit. om inte jag åker iår så kommer jag förhoppningsvis jobba där nästa år!! längtar något galet. blir det inget jobb så kommer jag spendera minst 1 månad där iallafall. jag är sååå trött på sverige och detta jävla väder. jag är verkligen inte menad för detta väder, jag behöver sol för att må bra. 
 
men det bör inte vara så svårt att fixa jobb där nere, bara man har rätt kontakter. jag vet redan två stycken som har fått jobb där nere nu.. önska jag kunde byta plats med dom!!
 
 
 

2013-06-29 @ 14:32:19 / Life of Melle

död

 

2013-06-28 @ 11:39:00 / Bilder

we came here to live life

saknar att ligga på stranden, äta pommes med majonäs, fjanta sig i vattnet, äta god mat på vår favorit restaurang, ta en god drink, ta buss/bil till hamnen med hög musik och go stämning, ta tequila shots och festa tills det blir ljust ute. jag saknar att höra böneutropen på morgonen, då man förstod att klockan helt plötsligt var fem. jag saknar att göra om det varje dag och varje natt
 

2013-06-27 @ 09:05:17 / Bilder

old enough to know better, young enough to do it anyway

 
sitter och drömmer mig bort. kan inte sluta kolla på bilder/videos från alanya, kan inte sluta tänka på hur bra vi hade de. shit va galna saker vi gjorde ändå. jag har världens finaste vänner ♥
 

2013-06-26 @ 20:45:00 / Thoughts

only God can judge us

jag gillar inte deras blick. jag gillar inte hur dem kollar på mig. dem kollar på mig som om dem tror sig känna mig. som om dem tror sig veta allt om mig. dem dömmer mig, utan att veta vem jag är, vart jag kommer ifrån, vad jag har fått igenom. dem dömmer mig utan att ens veta mitt namn. jag gillar inte deras blick för det är den blicken jag brukar ge till andra.
 

2013-06-26 @ 13:46:04 / Bilder

+

 

2013-06-26 @ 09:43:00 / Bilder

alanya 2013

 

2013-06-25 @ 19:55:00 / Bilder

night in alanya

det är verkligen nu jag saknar alanya som mest, nu när solen har gått ner och musiken höjs. förstå mig rätt, alanya är heeeeelt underbart på dagen. värmen, solen, stranden och havet är ju mina favoriter egentligen. men nu när klockan blir runt 9 där (kl är en timma före) så skulle vi suttit på vår favorit restaurang, tropical, antagligen precis fått in vår mat. vi hade skrattat, blivit underhållda och haft det såååå gött. sen när kl blir 10 hade vi dragit hem, fixat oss lite och sen dragit tillbaka - tagit en coctail och sen blivit skjutsade till hamnen där vi hade klubbat hela natten. blir ju allvarligt deprimerad när jag tänker på de. för just nu sitter jag i min soffa, det är helt grått utanför, antagligen kommer det börja regna snart och jag är huuur trött som helst. ska strax hoppa in i duschen och sen sova. har en hel del saker att göra imorgon så kan inte vara ute lika länge idag som igår. 
 
ta mig tillbaks, är fan inte menad för detta land :(
 

2013-06-25 @ 19:08:00 / Bilder

alanya 2013 - day 3

 

2013-06-25 @ 14:29:00 / Life of Melle

ihhhhhh!!

har världens bästa nyhet!! jag ska tatuera mig om 188 dagar - på min födelsedag. eftersom jag är under 18 så måste mamma gå med på de + måste hitta en tatuerings studio i göteborg som går med på att tatuera mig. det är la det största problemet just nu. ska leta som en jävla dåre och boka tid så fort som möjligt!
 
mamma hatar tatueringar och skulle aldrig betala ett öre för de, ovasett hur gammal jag är eller vad det är för tatuering. så vi har kommit på en bra överenskommelse kring den och detta är världens bästa present! 
 
så min första tatuering blir alltså ett kors i nedre nacken, max 5 cm hög.den lär la ta 40 minuter max och kosta under en 1000 lapp! as väääärt ju. 
 
 

2013-06-25 @ 01:49:04 / Life of Melle

nattblogg

hej och godnatt. kom hem halv två, för alltså inte så länge sen, efter att ha varit ute med massa polare i mitt område. snackade mest och chillade på livet. har alltså vart i sverige i si sådär 48 timmar och är redan trött på det. samma vägar, samma personer (okej underbara personer men ändå), samma kyla och regn, samma kläder jeans, samma rutiner. jag är verkligen inte menad för det här landet trots att jag älskar det så mycket. någon dag åker jag härifrån iallafall.
 
nä men har så otroligt ont i halsen. vaknade upp med det i lördags så blev smittad i fredags, som förövrigt var en galen midsommar!! var såååå hes igår och har blivit hesare nu på kvällen. usch. 
 
ska strax sova, är såååå trött. sov ändå nästan hela flygturen, hela dagen igår + somnade strax innan 18.00 igår kväll och vaknade 08.30 imorse. har alltså sovit rätt så mycket men känner ändå att jag behöver mer sömn. inte konstigt efter denna vecka. vi har ju inte sovit nått!!
 
 
jag och världens finaste vän. ♥
 

2013-06-24 @ 13:44:48 / Utomlands

alanya 2013 - day 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-06-24 @ 10:04:16 / Life of Melle

hungrighungrighungrig

något jag har saknat är faktiskt svensk mat. min favoriträtt är ju typ kötbullat med makaroner, mos, köttfärssås och äggmackor. typical svensk? så igår när jag kom hem var det riktigt gött att äta mina standard äggmackor och dricka ett kallt glas jouice. men jag hade gärna gett upp min goa svenska mat för att få stanna där lite till..
 
jag älskar verkligen mat, något otroligt mycket. men denna vecka som har vart har jag inte känt mig hungrig, över huvudtaget. det brukar bli så när det är varmt. värme stoppar lixom min hunger. dock har jag ju ätit ändå, bara för att äta lixom. annars så förlorar man en hel del näring och eftersom jag har migrän så måste jag ta lite extra hand om de.
 
men nu när jag är hemma i kalla, gråa sverige igen känner jag mig hungrig. typ hela tiden. okej att jag älskar mat men själva hunger känslan är ju för fan hur jobbig som helst! den sätter sig i halsen och jag känner mig bara spyfärdig. usch, önska den känslan kunde försvinna :(
 
 
 

2013-06-24 @ 08:58:00 / Utomlands

alanya 2013 - first day

sådär, hej och godmorgon sverige. har verkligen sovit ut nu efter en vecka med sömnlösa nätter. jag hade lätt stannat minst en vecka till men samtidigt är det skönt att sova ut för en gångs skull. ska ju åka utomlands med familjen i augusti men om jag kan/hinner/har råd så hade jag lätt tryckt in en till vecka till alanya. hur fint som helst, hur roligt som helst, hur trevliga personer som helst och värmen - underbart. har sovit i huuur många timmar som helst nu iallafall, rätt behövligt. sov alltså i endast någon timma från midsommar till lördagen. sov lite på flygplanet men igår när jag kom hem sov jag nästan hela dagen. men när kl var halv sex så la jag mig i sängen och somnade för natten. gick upp halv 9 så har sovit en hel del! skönt
 
men första dagen var rolig! jag vaknade upp huuuur pigg som helst typ kl fyra och sedan hämtade hannas pappa mig vid halv sex ungefär. på flygplatsen var alla hur glada som helst. det var ju lindstrands första flygresa (hon har bilat ner till olika länder innan) så hon satt bredvid mig och frida och det fungerade skit bra!
 
när vi väl kom fram så var det enda vi tänkte på var att komma fram till hotellet så fort som möjligt för att käka, ta en kall öl/cider, fixa hotell rummet och sen dra ut och parta! dock blev bussen lite försenad så vi kom fram lite senare än vad vi trodde. men inga problem, vi satte oss på en restaurang och sedan fick vi skjuss av hotellet till hamnen och det måste ju vart det fetaste någonsin, typ. bilen var as fet, (överdrift om man var lite dragen), hög musik och taklucka!! gissa om vi stod med huvudet uppe och skrek/sjöng. kändes som man satt i en limo ungefär.. as ball!! 
 
sen satte vi oss på ett förställe som va as ball, dock blev det lite problem när vi drog vidare med pengar för ebba och lindstrand hade dragit hem för dom mådde dåligt. vi löste det och drog vidare till robin hood. jag och hanna var döööö trötta så vid halv 1 drog vi hem. dumma som vi var så försökte vi gå. vårt hotell låg alltså 1,7 km bort och mitt i natten, rätt så dragna bestämde vi oss för att gå. en väg som inte ens skulle ta en halvtimma tog helt plötsligt över 2 timmar. haha kaoooos kväll. träffade på lite speciella personer, läskiga personer och fick se saker jag inte velat se. jag och hanna blev frustrerade på varann men när vi väl kom fram till hotellet kramade vi om varandra och va glada att komma hem. 
bilder från första utgången kommer direkt när jag får dom!!
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-06-23 @ 12:02:00 / Utomlands

alanya 2013!!!

usch, redan över? vill tillbaks nunununu. 
 
 
 

2013-06-16 @ 05:05:00 / Utomlands

today is the day

godmorgon eller något? jag vaknade av mig själv kl fyra så det var inga problem att gå upp när klockan ringde kvart över. det första jag gjorde var att svara på sms jag hade fått och klockan var fan inte ens halv fem och det var människor som svarade på mina sms, skrev på fb. vilka fan är vakna nu?! jag vill egentligen bara somna om men är hur pigg som helst.
 
nä men hanna och hennes far kommer till mig strax efter halv sex (fyfan) och är hur nervös som helst. har största klumpen i halsen och mår illa. vet inte riktigt om det är hunger (antagligen inte) eller för att jag är nervös..
 
aja denna vecka ska jag njuta som bara den!! kommer vara jobbigt att vara borta en hel vecka utan mamma eller typ mormor och morfar men har ju med mig några fina vänner som får agera morsa för mig där nere så det är lugnt!!
 
snygg bild... från turkiet nästa året iallafall!
 
 

2013-06-15 @ 15:03:00 / Life of Melle

fuckin' crazy man

är hemma igen och planerna inför kvällen har ändrats! jag ska iväg till en grillkväll som jag blev bjuden till så det blir mysigt. har fortfarande inte förstått att vi åker imorgon, det går så fort. jag har iallafall packat klart nu men ska bara lägga i ost och laddare imorgonbitti. så nervööööös, så taggad!! ska bli riktigt roligt faktiskt att åka med sina bästa vänner + andra goa kompisar lixom! 
 
ska spela lite sims nu tror jag och sen fixa en playlist till min mobbe! mitt wifi funkar ju inte på mobilen och har inte hunnit lämna in den så kan inte ha spotify.. men ska ladda ner massa låtar! macklemore, ryan lewis, eminem, miley cyrus, bruno mars, one direction, demi lovati och ke$ha mm blir mitt sällskap på flygresam!
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-06-15 @ 10:35:00 / Life of Melle

om 24 timmar...

... sitter vi på flyget, slutstation Turkiet!!
 
Det har typ vart overkligt så länge men den senaste veckan har jag bokstavligt talat haft ont i magen bara när jag tänker på de. Idag känns det typ overkligt förutom nu när jag skriver det här inlägget, hela magen vrider sig typ. På ett bra sätt såklart men fortfarande en liten smärta. 
 
Dagens planer är att nu, efter frukosten, åka till mormor och morfar och klippa gräs. Sen ska jag hem och packa de sista och fixa. Ikväll ska jag antingen träffa nea och maria men tror faktiskt jag ska mysa med mamma!
 
 

2013-06-14 @ 23:56:10 / Life of Melle

fredag

kom precis hem efter en go dag med några vänner. vi chillade, cyklade runt, snackade massa skit och fiskade! varför har killar alltid damp och försöker kasta i varandra i vattnet och kasta massa stenar så man blir blöt? :( men ska kolla på baksmällan 3 nu och äta en glass och sen njuta av min goa säng!
 
vi åker om mindre än ett dygn!!
 
 

2013-06-14 @ 11:35:25 / Life of Melle

kommer ni ihåg?

kommer ni ihåg Roller Coaster Tycoon? Världens bästa spel typ!! Fick värsta ruset, letade upp speler (har 1an till 3an) och nu ska jag börja spela!! Ska först pröva med ettan, blå skiva men ska installera tvåan också, den gula skivan! nostalgi!!
 
 

2013-06-14 @ 11:10:00 / Inspo

first tattoo

längtar tills jag får tatuera mig, förhoppningsvis på mig 17e födelsedag - om mamma tillåter de förstårs. jag är iallafall heeelt säker på vad som kommer bli min första tatuering, ett kors i nacken! har vart hel säker på den i några år nu. hittar dock ingen bra bild på hur jag vill ha de men kommer ju göra min egen skiss och så..
 
men har satt ihop några tatueringsbilder för att visa hur jag ska ha det ungefär.. min favorit är den längst ner till höger, alltså den i stort format under collaget! vill inte att tatueringen ska vara ''två streck'', utan ska vara lite tjockare och sånt där. svårt att förklara. den ska iallafall vara mellan 5-10 cm hög! och den ska sitta lite längre ner i nacken, samma placeringen som den sista bilden!
 
tänk er den tatueringen, en slarvig hög bulle och en klänning/ett linne med djuuuup rygg. gasshh så snyggt
 
 
 

2013-06-13 @ 20:01:00 / Musik/Filmer

just like you're stuck in that damn prison, i'm stuck in your eyes

 
kanske borde lugna mig lite med att kolla på bilder, gif's eller videos på min älskling - wentworth miller aka michael scofield. men har älskat han så länge, sedan 2005 för att vara exakt. har ju en planch på han i mitt rum sedan flera år tillbaka och jag kommer aldrig att ta ner den. har ju haft uppehåll mellan prison break i något år, följde nämligen de lite när det gick på tv (2005-2009) men kommer ihåg att det alltid gick så sent och jag var så liten.. 
 
men allvarligt, han måste ju vara världens snyggaste 40+ åring. man kan fan inte ens tro att han är över 30 men ändå har han fyllt 41 för bara några dagar sen!! önskar att han var yngre, eller att jag var äldre och att vi skulle gifta oss. ååhhhh älskling. såååå perfekt. 
 
vill aldrig att serien ska ta slut men ska börja på sista säsongen! väntar dock tills jag kommer hem från turkiet för att dra ut på de lite. sen så vet jag inte vad för serie jag ska kolla på efter, finns ju inget som toppar prison break. men får la kolla om den om några månader eller ett år..
 

2013-06-13 @ 13:36:17 / Life of Melle

SOMMARLOV!!!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
sjuuukt att första året på gymnasiet redan har gått förbi, det har gått sjukt fort ju! träffat massa nya underbara personer och haft det skit kul! saknar fortfarande 9e men det lär jag alltid göra. nytt folk, ny miljö och lite bättre betyg. 
 
sitter hos mormor och morfar nu iallafall, kom hit nyss. ska inviga sommarlovet med lite plugg, haha men glömde skicka in en uppsats igår! är snart klar ska bara finslipa den. sen så ska vi äta och sen så ska vi till triumf, standard på skolavslutning! 
 
 

2013-06-12 @ 19:57:23 / Inspo

we can't stop

If you’re not ready to go home
Can I get a hell no
Cause we gonna go all night
Till we see the sunlight alright 
 

TAGGA TURKIET!!!
 
tumblr_mha3vemSKA1r6u96ho1_500.gif (500×334)
 
 
 
 
 
 
 

2013-06-12 @ 19:42:00 / Macklemore

one day

han är så jääääääkla grym live, måste se han. älskar han så mycket, hans ögon, hans kropp, hans personlighet, hans awsomeness omgggggg
 
hoppas verkligen jag får se dig till höst älskling! ♥
 
ni måste se första videon
same love.  | via Tumblr
 
 
 
 
 

2013-06-11 @ 21:19:00 / Bilder

bf1 ♥

Fyfan vilken härlig dag! Har ju vart i Stenkullen med klassen och lirat fotboll. Vår klass vann, woopwoop! Dagen var chill eftersom vi satt i solen och stekte. Fick lite färg så är små röd nu, haha bättre de än att vara kritvit iallafall! Sen så stannade jag på allum lite med Frida, snackade lite skit och skvaller. Hon har ju sin bal ikväll så hoppas verkligen hon har en skit rolig kväll!! ♥
 
Sen så fick jag ju min lön idag (!!!!!!!!!!!!!!!!), min allra första lön. Är så stolt. Så jag och Linnea åkte in till stan och sedan till Allum. Köpte nödvändiga och vettiga saker som jag verkligen behöver. Spenderade lite pengar men har fortfarande kvar, vilket är skönt! Pengar passar alltid fint. Sen så ska jag antagligen till stan imorgon med med Linnea och Maria så ska köpa hörlurar, lite mer trosor och sånt där!
 
kan ta kort på det jag köpte och visa, men det får bli i ett annat inlägg! nu tänkte jag bjuda på lite bilder från den goa dagen!
 
 
 
 
 
 

2013-06-11 @ 08:15:00 / Bilder

idag är en stor dag!!

svalde precis en tablett! har inte gjort det på fleeeeera år utan kan bara ta brustabletter. har faktiskt försökt med tabletter innan då brus inte har vart ett alternativ men det är ju helt omöjligt! men lyckades nu iallafall, nu ska jag ta två per dag (morgon och kväll) i cirka två veckor. fyfan!!
 
ska iallafall till stenkullen snart, om sisådär en timma. ska kolla på när klassen spelar fotboll. heja BF1!
 
bilder från igår! var ju ledig så hängde ute i solen och med några vänner!
 
 
 

2013-06-10 @ 21:45:00 / Bilder

:(

sitter här och gråter för mig själv. har kollat på sista avsnittet av säsong tre - prison break nu och grät hur mycket som helst. säsong tre har vart så otroligt känslomässig och har bara gråtit. känns ju som om jag känner dessa personer nu. som om dom finns på riktigt. jag måste ju vara sjuk.
 
nu är det bara en säsong kvar och jag vill inte ens påbörja den för jag vill inte att det ska ta slut! har varit besatt av denna serien och har kollat tre säsonger (22 avsnitt på varje säsong, 40 minuter långa) på inte ens en månad. jag har la inget liv. jag måste fortsätta att kolla för jag måste veta vad som händer. det är inte en enda minut som är tråkig, inte en enda!! men jag vill inte påbörja den sista säsongen för jag vill inte att det ska ta slut. börjar gråta bara jag tänker på de. 
 
tror jag ska ta en paus från prison break för min hjärna börjar bli fuckad. det är det enda jag tänker på, ungefär. ska nog inte kolla på de förän jag kommer hem från turkiet. och det är de som är så jäkla tråkigt när man kollar serier på datan, man kollar inte på ett avsnitt utan man kollar på flera! spänningen blir ju lite mindre eftersom man inte behöver vänta en vecka lixom. ska nog börja göra de.... 
 
ingen har sätt en bra serie förens dom har kollat på prison break, not kidding!
 
Large
Large
Large
Tumblr_lzf3b0c6js1r6fi44o1_r1_500_large
Tumblr_mglfreonwt1qk88kio1_500_large
Tumblr_mgp8ys668h1rijbg1o1_500_large
Tumblr_m9dziyskwd1r8vzdno1_r1_500_large
Tumblr_m7fh4xqtac1r8vzdno1_500_large
Tumblr_m2f758ipwj1qcxw5t_large
 
 
 
 
 
 

2013-06-09 @ 19:00:00 / Life of Melle

one week

söndag idag. jag har jobbat och vart med hanna. borde verkligen plugga nu men tror jag ska sova någon timme och sen börja då? hoppas verkligen det är fint väder imorgon för då ska jag lägga mig på baksidan och plugga! 
 
och idag är det bara en vecka kvar tills man befinner sig i alanya!! tagga dååååå
 

2013-06-08 @ 11:02:25 / Life of Melle

lördag!

wtf, redan lördag? vill inte gå till skolan redan ju.. tur att vi börjar på tisdag då och att vi bara ska till stenkullen för att heja på lite fotboll! sen sommarlov på torsdag och turkiet på söndag, livet leker 
 
jävlar va de va skönt att sova ut idag. somnade tidigt igår, runt tio-halv elva och vaknade halv tio. goaste känslan att vara helt pigg! jobbade ju igår och skulle egentligen träffat några kompisar på kvällen men så ringde linnea och fråga om vi skulle hänka fest och jag orkade verkligen inte. dom drog dit iallafall och jag delade resten av kvällen med min kudde. ♥
 
ska iväg om någon timme till kviberg och kolla på fotboll. har inga planer vad jag ska göra resten av kvällen men ska jobba imorgon så ska inte vara ute för länge iallafall! 
 
nu ska jag iallafall kolla på prison break, är på sista avsnittet av säsong två. såååå spännande jag dör. scofield är så snygg också så jag hade kunnat döda någon för att få honom, typ. sen spela lite sims! 
 
 

2013-06-07 @ 09:02:00 / Life of Melle

fucked up

hej och godmorgon! gick upp för en timma sen efter några timmars sömn för ska ju jobba idag igen. slutade kl 11 igår så kom hem strax innan tolv. hanna var så snäll som höll mig sällskap dom sista timmarna♥ vi hade fest i lilla kisoken och träffade lite nya och roliga människor som följde oss till bussen sen, haha.
 
men mitt schema är lite fuckat och det känns som om det är söndag idag. har ändå vart ledig sen onsdags.. men har vart helt stressad eftersom det känns som om det är söndag idag och jag måste plugga. men den känslan när jag förstod att det bara är fredag! 
 
och här är tre screenshots från en vine ifrån igårkväll! vill ni kolla på hela vinen kan ni trycka er in här!

2013-06-06 @ 12:14:57 / Bilder

sweden♥

sverige måste vara världens finaste och bästa land. är så otroligt stolt svensk. jag vill leva och jag vill dö i norden! ♥
 
 
 

2013-06-05 @ 21:58:23 / Fashion

i jakt på den perfekta strandväskan


2013-06-05 @ 20:43:50 / Inspo

dream body

åhh älskar att kolla på inspirerande bilder! we♥it måste ju vara den bästa hemsidan och appen som finns. så ja, jag sitter och kollar runt på massa fina och inspirerande träningsbilder och bikini bilder. Min drömkropp är ju stora, fasta, tighta och muskelösa ben och rumpa - det är det viktigaste på kroppen! Magen ska vara fast och gärna lite synliga magrutor, dock inte för mycket. Tränad rygg och bröst är också viktigt + armar såklart! 
 
Har många inspirationskällor bland kändisar och så. Blandannat Kim, Kourtney och Khloé Kardashian + deras små systrar Kendall och Kylie Jenner. Jag älskar verkligen deras familj! Helt galet. Sen så tycker jag att Demi Lovato har huuuur snygg kropp som helst och Miley Cyrus med. Så har en rätt så blandad smak. Gillar kurvor men fortfarande en vältränad kropp. Mileys kropp dödar ju!! Men perfection är ju KimK, bara man tar bort lite rumpa. Men hellre för mycket än för lite.Och nu vet jag att Kims kropp kanske inte är helt naturlig men fortfarande så fin!
 
 
 

2013-06-05 @ 14:55:00 / Life of Melle

måsten till alanya

mobilväska - ska beställa en snarast
 
strandväska - tips på någon affär/hemsida som säljer billiga men snygga strandväskor?
 
hörlurar
 
shorts
 
linnen
 
blomkrans (sån på glitter)
 
någon bikini överdel?
 
knäckebrön
 
ost
 
skor - såna där stoppa in skor, typ tofflor fast snyggare
 
♥ någon klänning?
 
 

2013-06-05 @ 13:44:24 / Life of Melle

minilov!

ännu en go dag i skolan. har haft två prov och fått tillbaka ett. båda proven jag gjorde gick bra och det känns hur bra som helst nu för har bara två saker till att lämna in. provet jag fick tillbaka fick jag A på! åhh skit nöjd! så det har vart en bra dag i sommarvärmen!
 
så nu ska jag äta mina nudlar, kolla lite på tv, plugga lite kanske och senare ut och träffa en vän. imorgon ska jag ju jobba så kan passa på att vara ute idag. men nu har vi iallafall ett minilov, innan det stora lovet då, ska nämligen inte till skolan förens på onsdag!
 

2013-06-04 @ 18:10:26 / Life of Melle

twelwe

hej, har haft en riktig go dag i skolan. fick sluta tidigt och har vart duktig och utnyttjat lektionerna, första gången på ett år ungefär.. åkte direkt till mormor och morfar och nu när jag kom hem tog jag med mig en resväska jag ska få låna! vi åker ju till alanya redan nästa vecka så ska börja bestämma outfits, tvätta allt jag ska ha med mig och börja packa snart. har en del saker jag måste köpa innan vi åker, som mobilväska (ska beställa en från en grym hemsida) strandväska, några shorts + linnen. och kanske någon bikini om jag hittar någon fin? ska också växla in pengarna denna vecka så det känns underbart just nu. fortfarande lite overkligt men samtidigt blir det verkligare för varje dag som går. 
 
denna vecka är ju jätte chill förutom att vi har två prov imorgon och två uppsatser att lämna in (okej inte så jätte chill..). nä men är ju ledig från torsdag till tisdag och då är det mindre än en vecka! är typ rädd, orolig, glad och exalterad på samma gång. min mage gör ont bara jag tänker på det och mina knän viker sig. vill åka nu!!
 
 

2013-06-03 @ 19:19:00 / Fashion

to my iphone


2013-06-03 @ 17:48:34 / Bilder

i've seen cocaine bring out the demons inside

 

2013-06-03 @ 14:08:00 / Life of Melle

ny vecka

hej! sitter i skolan nu med siri och lyssnar musik/pluggar. hat fått reda på två nationella idag och allt gick skit bra! så är mer eller mindre ledig från de lektionerna nästa termin. men orkar inte ens tänka på nästa termin för vi har inte ens fått sommarlov än. nä men vi åker till turkiet nästa vecka så ska inte klaga direkt. men innan det har vi rätt så mycket i skolan, iallafall denna vecka. så är fullbokad dag in och dag ut dessa sju dagar men det gör inget eftersom jag är helt ledig från plugg nästa vecka, har skolavslutning och åker till alanya!
 

2013-06-01 @ 10:22:38 / Life of Melle

huvudvärk huvudvärk huvudvärk

jag har haft huvudvärk i tre dagar nu och det har alltså inte hjälpt med någon tablett. antingen är det stress för att det är så mycket i skolan nu + jobb. eller så är det för att det är åska i luften. kan nästan sätta pengar på att det kommer åska om några dagar då jag är väldigt känlig mot naturförändringar (låg tryck i detta fall). 
 
nä men eftersom inga tabletter funkar på denna typ av huvudvärk eller min migrän så kan jag ju typ inte göra något. igår hade jag så ont när jag kom hem från skolan så jag somnade i några timmar och vaknade upp med missade samtal och massa sms. gaahh jag blir galen. idag är det samma sak och jag har bara varit vaken i en timma. huvudvärk huvudvärk huvudvärk.