2014-08-31 @ 19:13:00 / Life of Melle

min helg

fredags: 
 efter skolan drog mina tjejer hem till bästa emelie. där käkade vi lite och fixade oss inför kvällen! sedan drog vi vidare till nästa emelie där alla andra tjejer var. typ alla käkade kräftor och räkor medan jag hade köpt en mixa-egen sallad på ica haha. där tjötade vi, drack en hel del och snackade jävligt mycket skit ;) var verkligen jätte kul men sedan drog dom flesta av oss in till stan, mötte upp fler folk och drog sedan till pc. dom flesta drog därifrån men jag stannade där hela kvällen. mådde dåligt på slutet så åkte hem lite tidigt. men annars jävligt bra kväll!!
 
 
 
lördags:
vaknade upp hos jakob. efter att ha degat ett bra tag i sängen, spelat lite fable så drog vi till stan. linnea hänkade oss så vi shoppade lite och sedan drog vi tillbaks till utby och käkade pizza. det satt så fint. ♥ linnea ville att vi skulle hänga med henne på bio men vi drog hem till honom istället. kollade på förr eller senare exploderar jag, men jag somnade hehe. 
 
 
 
 

2014-08-31 @ 18:51:00 / Life of Melle

jag är bäst

hej! efter en riktigt bajs vecka (mina humörsväningar var inte att leka med) har jag haft en riktigt bra helg! kräftskiva med tjejerna i klassen samt en go utgång i fredags. i lördags var det en mysdag. ska berätta mer ingående om allt. vet att ni gärna vill veta allt om mig mina små stalkers. 
 
och idag? vaknade hos jakob, spelade lite spel och drog sedan till allum med linnea. sedan joinade hanna och jakob oss och vi drog vidare hem till mig. fixade hotell till london och hade mini-partaj. hängde lite på skulltorp med en boll innan mina vänninor var tvungen att dra vidare. då drog jag och jakob till mig och kollade prison break! ;)
 
annars så har jag inte sovit hemma sen i onsdags. sovit hos jakob sen torsdags till nu. var ju hemma en stund förut, men då var mina vänninor med mig. sen drog jag och jakob till honom eftersom han har plugg.. så jag sitter här och bloggar medan han skriver massa skit om religon haha. tänkte göra en powerpoint till en redovisning jag har i veckan också. lika bra att passa på. 
 
annars så har jag en bra vecka framför mig. ska shoppa lite och till helgen blir det att åka iväg på liten semester, blir spa helg. behövligt efter tuffa veckor i skolan ;)
 
 
 
 
 

2014-08-28 @ 21:09:57 / Life of Melle

❤️



2014-08-28 @ 11:57:20 / Life of Melle

horoskop 25-31 augusti

Två områden blir viktiga för dig nu, kära Stenbock. Å ena sidan är det mycket planer och prat om en eller flera långa resor för dig nu, och du planerar med ett leende på läpparna dessa. Samtidigt kan en mycket nära vän genomgå en smärre kris nu, och det är viktigt för dig att vara där för hen. Allt stöd som du möjligen kan ge uppskattas intensivt, och kan faktiskt göra saker betydligt bättre, försök att inte ens ge råd, utan bara finnas där.

 

2014-08-28 @ 09:54:28 / Life of Melle

redan torsdag?

tjena bitchez. redan torsdag? veckan har gått fort men samtidigt typ långsamt. haft bra dagar men har också haft pms-anfall. men jaja. imorgon är det fredag och då blir det kräftskiva hos emelie i klassen. kommer vara såå stressigt idag och imon men när jag väl är där, äter mat och dricker vin så kommer jag äntligen kunna slappna av! sedan på kvällen så blir det utgång. ska träffa gött folk i stan, vet inte om jag åker in själv eller inte men det löser sig.
 
annars slutade jag runt tre igår efter ett test i engelskan. efter lite chillhäng med linnea drog vi till gymmet. och eftersom vädret var så himla bra så promenerade vi till lemmingvallen och kollade när bexon och albin spelade match! var lite andra homies där så det var najs. 
sedan hängde vi + lite mer folk i anneberg. stod ute till tio och tjötade. 
 
 
 
 

2014-08-26 @ 21:07:24 / Inspo

let's run away

 
 
 
 
 

2014-08-26 @ 20:17:37 / Life of Melle

tisdag

heeej! ännu en dag avklarad, en dag närmare helgen ;) sitter och kollar på dr. phil och smuttar på min goda smoothie. annars kom jag hem för inte alls länge sen!
 
eftersom schemat har damp så fick vi sluta tidigare idag. så när jag kom hem käkade jag, kollade lite pll och väntade på att min lilla frida skulle komma hem. sen drog vi till gymmet, körde ett hårt kardio pass!
annars stannade vi på paprika, käkade och sedan mötte vi upp nina och nathis! var med dom, tjötade, planerade lite roligt till helgen och lilla edina kom en snabbis också! annars så väntar jag på ph, trots att jag tycker att det är tråkigt. inget händer ju? kanske går ut en sväng med mina coola vänner här i mitt farliga område, annars blir det sängen hihi. hoppas ni har haft en bra dag annars!
 
 
 
 

2014-08-25 @ 21:41:09 / Life of Melle

cozy

efter en lång dag ligger jag äntligen i sängen, redo för ph pch sedan för att ha min skönhetssömn. lol. skulle behöva typ en vecka för att se normal ut. har städat lite på min byrå, har så mycket smycken, parfymer och skit som alltid ska bli stökigt. annars så är det rätt så gött att ha städerska, behöver inte röra ett finger ;)
 
annars så snackade jag och en av mina anställda om att köpa en ny möbel. vill verkligen ha en ny tv-bänk men det jag stör mig mest på just nu är faktiskt min byrå! jag fick en ny när jag var i rhodos, alltså över en månad sen typ? kanske mer. håller inte koll på vad det är för datum eller månad. men jag var inte riktigt nöjd med den. den är annars väldigt fin, vit såklart. bra lådor, bra kvalite och jag älskar att det är lite mindre två lådor längst upp bredvid varandra. men annars är den för stor, klumpig. så på onsdag får jag iallafall en ny! ska ha den tills jag hittar en snyggare jag gillar. 
 
 
 
 

2014-08-25 @ 08:43:00 / Life of Melle

dunderkalas

åh vädret igår ♥ älskar verkligen blixten, känns som om hela himlen lyser upp. dock värre var det imorse. regnet var kaos, blixten slog ner i vårt hus (två gånger?), jag har aldrig hört åskan så högt och tydligt innan. det kändes och lät som om allt skulle gå sönder, som om fönstrerna skulle spricka typ. vaknade kvart över sex, alltså över två timmar innan jag hade tänkt gå upp...
 
nu sitter jag och smuttar på min smoothie, kollar lite pll och ska strax klä på mig. går ju till 16.30 idag så det blir en lååång dag. 
 

2014-08-24 @ 22:00:59 / Life of Melle

sunday

hej! har haft en riktigt bra helg faktiskt. känner mig riktigt avslappnad och riktigt nöjd. har sovit ut och bara njutit av den sista helgen innan verkligheten verkligen börjar. imorgon börjar alla kurser, allt plugg, all stress. men precis som jag var dem senaste två veckorna så är jag riktigt glad ändå. försöker se allt från den ljusa sidan. ju snabbare trean går, desto snabbare är jag fri för att uppfylla mina drömmar.
 
annars, i fredags efter skolan sov jag en bra stund. sedan åkte jag hem till jakob där vi myste. han hade förberett med chips och dipp. så vi bäddade ner oss framför en skit bra film! (som vanligt valde jag. han har en slags förbannelse när det gäller att välja filmer. han väljer bara dåligt haha). den var under genren skräck men det tyckte jag inte stämde, mer en thriller typ. den var iallafall jätte spännande, lite mindfuck men riktigt bra! så ett litet tips till er, 13 sins hette den och finns under en av dem bästa filmerna under skräck-kategorin. 
 
sen i lördags spenderade jag nästan hela dagen hos honom. drog dock hem vid fem tiden. planen var att träffa hanna men båda var såååå sega så vid 8-9 tiden bestämde vi oss för att inte dra ut hehe. så istället blev det en myskväll med mamma. det var verkligen länge sen, alltså så länge sen att jag inte ens minns när det var. 
 
och idag har jag vart på kalas hos brorsan, vi firade både han och jenni. lekte massa med aleah såklart, helt sjukt att hon redan börjar på dagis imorgon! så det är en stor, spännande och väldigt viktig dag imorgon. men allt kommer gå bra. sedan så har vi fixat i mitt rum. gjort om lite grejer och så. blir bara mer och mer nöjd. det enda som fattas nu är den perfekte tv-bänken.. 
 
och imorgon går jag 09.35-16.30. börjar med en psykologi kurs, vilket ska bli kul! annars är schemat bajs. men har lite sovmorgon haha, den enda på hela veckan. så får la vara nöjd ändå.
 
 
 

2014-08-21 @ 22:45:16 / Life of Melle

night

shit, jag borde verkligen sova nu. som vanligt börjar jag 08.20, och eftersom jag kom hem för inte alls länge sen så har jag inte duschat. så måste hinna göra det imorgonbitti :/
 
iallafall - idag var det en helt vanlig skoldag, alltså inget speciellt. förutom att några åt på new york. sedan efter skolan mötte jag upp min fina vän hanna. vi köpte lite gott, promenerade och pratade om allt. vi har inte setts på ett tag så vi tog igen lite! sedan mötte vi upp linnea, hängde lite hos henne, sen på skulltorp med en boll och sedan drog hanna hem + linnea på träning. då passade jag på att dra hem till jakob, prata, mysa, kolla film mm. 
sedan drog jag hemåt, linnea mötte mig så promenerade vi (vad är det med mig och att promenera?) sedan träffade vi marre en stund men jag var tvungen att dra hem. 
 
så jaa, nu ligger jag här i min säng. borde sova, men är lite för pigg för det. ska upp bajs tidigt imorgon och har en lång och seg dag framför mig. planerna inför kvällen är lite osäkra men lutar faktiskt mot en lugn kväll! skönt. några av mina homies ska dra utgång men jag är fortfarande lite tvek! har annars roliga planer inför helgen, wiieee.
 
nu blir det lite pll avsnitt, sedan dejta kudden. 
 
Sweet stuff called love | via Tumblr

2014-08-21 @ 22:33:42 / Thoughts

planer, mål och drömmar

 
hej. har satt upp lite mål framför mig. ska ta och skriva ner dom på papper men än så länge står det här inför er, mina fans. har satt upp lite personliga mål. men också lite om min extremt stora, kända och populära blogg jag driver.
har lovat mig (och er nu) att ta mer bilder. jag älskar att fotografera och när jag väl har pengar ska jag inskaffa mig en ny kamera. jag själv tycker det är jätte tråkigt och ser rent ut sagt fult ut när man läser en blogg som endast består av fattiga iphone bilder. sen så skriver jag här, postar mina bilder här för min skull. jag har möjligheten att skriva av mig, att dela med mig av mina texter, samt mina bilder. ser framemot att gå igenom allt detta om några år. tycker redan det är kul att gå tillbaks ett år och se vad jag hade för mig då. ska också bli bättre på att ta kort eftersom jag älskar att ha bilder, även om dom endast syns för mig och min dator. ska sedan skriva ut dom, och göra scrapbooks. love life.
 
sen så har jag lite bättre planer inom skolan iår. förra året blev ju inte direkt planerat men ibland får man ta det. livet går upp och ner. det är trots allt sista året, sista rycket. sen vill jag börja träna regelbundet, må bra i samband med min träning och se eventuella resultat. jag tränar främst för att må bra, röra på mig, vara sysselsatt och få energi. men samtidigt har nog vi alla mål med våran träning. sen så har jag mål med att resa mer (trots tre resor på ett år haha). vara mer spontan, spara samt tjäna mer pengar. sätta mig själv först och kunna unna mig mer saker. 
 
just nu är jag high on life. i dont know why. jag tror något har vänt. trots att mitt schema är bajs, och jag redan är lite stressar hur vi ska hinna allt innan praktiken, så är jag så himla glad ändå. 

2014-08-21 @ 09:46:55 / Life of Melle

130 days left


2014-08-19 @ 21:50:00 / Life of Melle

god kväll

hi guys. sitter här och taggar upp inför paradise hotel, precis som halva sverige? det är typ nu, just denna timma, man ska råna massa affärer, göra inbrott med mera - alla sitter ändå fastklistrade framför ett gäng fulla knullande människor på teve ;)
 
annars så somnade jag tidigast fem imorse, tror dock klockan hade blivit närmare sex. hade egentligen tänk att gå upp åtta imorse för att vänja mig lite haha. men det gick åt helvete, gick istället upp halv tolv. jag och jakob spelade tv-spel och sedan drog jag och linnea till gymmet. lite senare drog vi på våran standard promme. annars har jag bara degat hela denna regniga dag. haft en sann höstdag, trots att det fortfarande är augusti.
 
 

2014-08-18 @ 22:52:29 / Life of Melle

lost kids

hej. kollar ni på ph eller? vart sååå taggad till denna dag, saknat ph så mycket. åså är jag ute i regnat istället med linnea haha. 

Var iallafall i stan hela dagen typ. vi käkade, fixade lite grejer och kollade kläder. älskar göteborg. hittade dock inget speciellt, får bli att spara lite pengar inför london hehe. kollade iförsig ett par skor jag ska inköpa nu inför hösten/vintern. efter drog vi hem, bytte om och drog till gymmet! så skönt att träna! sedan har vi bara tagit det lugnt, promenerat och pratat om allt från himmel och jord, helt enkelt njutit av dom sista dagarna av ledigheten. 

nu är jag iallafall påväg till pojken min. ska kolla sista avsnittet av walking dead, vet inte hur jag ska palla vänta på en ny säsong :/  imorgon blir det häng med min homie iallafall, förmodligen träna åxå! 


2014-08-18 @ 12:48:28 / Life of Melle

New week

helloo! ligger i sängen hemma hos Jakob medan han står i köket och lagar mat ;) har inte gjort något speciellt sedan jag kom hem. har hängt med vänner, tatt ett glas eller två samt sovit med min bebis. har såklart hängt lite i stan nu eftersom göteborskalaset har pågått nu när jag vart borta.

planerna för dagen är iallafall att åka till stan, fixa lite ärenden och shoppa. har iförsig redan shoppat en del nu när jag vart hemma dessa två dagar... men älskar höstkläder!! 

sedan är det la inga speciella planer inför den blivande veckan. skolan börjar på onsdag, och då ska jag äta hos mormor och morfar. sedan kanske det blir en utgång till helgen, annars är jag bjuden på lite kalas. kommer dock inte ihåg vilken dag det var, men tror lördag! 

Nu kom han med mat, mmm. Ha de bra så länge 




2014-08-15 @ 11:57:00 / Life of Melle

Last day

it's friday friday! party ikväll gubbar? eller fredagsmys? själv så spenderar jag min sista fredag innan skolan drar igång här i kreta. sista timmarna här spenderar vi vid poolen innan vi åker hem ikväll! bussen går från hotellet någon gång efter nio och planet ska lyfts 23.55. vill inte hem! fast samtidigt så saknar jag mina tjejer, jakob, min säng men framförallt svensk mat haha. ska bli rätt så gött med rutiner igen också. skola, träna, sova haha. 
 
annars så är det en värmebölja över kreta idag. temperaturen brukar ligga på 34-38 grader men idag kan det bli över 45 grader. 
 



2014-08-14 @ 08:01:00 / Bilder

bitchez

så mycket kärlek, en fjantig och ful bild ❤️


2014-08-13 @ 23:52:15 / Thoughts

farväl

sitter här och tänker lite. hur allt är, hur allt kunde vart och hur allt blir. jag är en sann grubblare, det är en stark egenskap jag har. kan sitta och grubbla i timmar, i min egen lilla värld någonstans. jag gillar det hos mig själv, även om det är just det som kan hålla en uppe om nätterna. ni vet vad jag pratar om, dom sjuka tankarna ni får när ni är helt själva. ni kan tänka på allt ifrån himmel till jord. meningen med livet, eller om ni ska göra en extra avancerad frukost imorgonbitti. men det slutar alltid med standard maten ändå

jag behöver ett avslut. ett avslut på det här kapitlet och ifrån honom. behöver säga farväl, på riktigt den här gången. förstå att det jag menar är verklighet. det är såhär det ser ut. sluta låtsas. 


2014-08-09 @ 21:53:00 / Life of Melle

kreta

hello bitches. saknat mig? såklart ni har. 
 
just nu sitter jag på min balkong här i Kreta och lyssnar på musiken från hotellets restarung eller bar. har ju nedsatt hörsel så vet inte vilket håll de kommer från haha :///
 
annars??? har det såååå bra. lever verkligen dröm här, njuter till max och slappnar av. hotellet är verkligen jätte bra så hela dan har vi legat och stekt vid poolen. gick förbi havet lite, badade och sen drog vi ut och käkade. Kreta är sååå fint. får en helt annan uppfattning av grekland nu än vad man fick av rhodos hehe. 
 
nä men jag har det verkligen så bra. har precis kommit tillbaka till mitt rum efter vi alla satt hos Marcus och Jenni. dom bor precis ovanför oss, där satt vi och spelade kort och tog varsin cider. 
 
Sen så är frukostbuffen sååå bra. Love food ❤️



2014-08-08 @ 14:32:00 / Bilder

high as fuck

 
 
åhh vad jag älskar den här ledigheten. att bara få umgås med sina fina vänner, kunna sova hur länge man vill, vara ute tills solen går upp och bara njuta. har verkligen haft en bra sommarlov med mina fina vänner, med jakob och med min familj. ♥ 
bilder ifrån veckan
 

2014-08-08 @ 14:22:15 / Life of Melle

it's friday bitches

hello bitches. redo för helg? partaj kanske? inte för mig, för jag åker nämligen till kreta om några timmar ;) hade nästan förträngt och glömt bort det och det verkade ju några av mina vänner också ha gjort. har räknat ner till denna vecka hur länge som helst men ändå är det flera som frågar om en vild utgång idag. nä, jag skippar nog det. sitter hellre på stranden med en iskall juice. ;)
 
annars då? har haft en bra vecka, trots omständigheterna. ibland blir det inte som man tänkt sig men det gäller att stå med rak rygg ändå. trött på att bli nedtrampad, samtidigt som jag är fullt medveten om att jag har allt för stor käft hehe.
 
och i tisdags begravde vi ju farfar och det var jätte fint. hela feta släkten var där. på pappas sida har jag ju 15 kusiner typ, tusen sysslingar och massa sånt. lite kul att se nya ansikten som man tydligen delar blod med haha. det var verkligen jätte mycket folk asså, släkt, vänner, bekanta. minst hundra personer i kapellet och sedan 80-90 personer i församlingshemmet. men ja, verkligen jätte fint avsked till farfar trots att det aldrig är roligt att säga farväl. hatar att se farmor så förstörd. hatar att man måste träffa sin släkt utav helt fel anledning. nu vilar farfar på en annan plats än här på jorden. ♥
 
 
 
 
 

2014-08-03 @ 16:40:34 / Life of Melle

sunday

sådääär! hemma igen. började dagen med ett jävligt gött träningspass på gymmet. det blev överkropp + kardio. åhh va skönt det var. det var verkligen länge sen jag tränade eftersom jag haft så mycket och dessutom var väldigt sjuk. men ska försöka komma in i det igen, älskar känslan efter ett svettigt träningspass. <3
 
efter så drog jag till stenkullen på kalas. den närmsta släkten var samlad och vi hade det jätte mysigt. regnskur men sedan blev det sååå varmt. jag vet att man inte får klaga men när det är sån här värme ska man egentligen ligga på stranden. 
 
 
annar så äntar jag på att linnea och frida kommer hem. så blir det lite deghäng med dom och sedan joinar hanna oss! kanske blir ett till träningspass ikväll beroende på hur jag/vi känner. annars ser den kommande veckan ut såhär: 
 
måndag - jag ska träna på morgonen, sedan på kvällen ska jag in till stan och lämna en nyckel. vad som händer emellan och efter är ännu oklart. vet iallafall att jag måste köpa mig ett par nya vita jeans. 
tisdag - begravning. och sedan oklart, kanske träna. annars bara dega med mina favoriter.
onsdag - jobb mellan 11-17. 
torsdag - fixa det sista inför fredag.
fredag - kreeeetaaaaa!
lördag - ligga på stranden
söndag - ligga på stranden
 
 
 
 

2014-08-03 @ 00:34:59 / Thoughts

natt

har egentligen inte haft en bra dag. fått tre utbrott över en stor skit sak, och två små dampanfall över egentligen ingenting. men jag fick göra det bästa av saken. efter jag vart med linnea typ hela dagen, gjort massa ärenden och bara degat så åkte jag och mötte upp jakob. 
vi käkade på jensens, satt där ett bra tag och bara pratade. sedan gick vi runt lite innan vi drog på bio. vi såg den nya purge filmen. sååå bra! tips för alla. sedan drog vi hem till varsitt eftersom jag har massa imorgon, träna, kalas och mer. 

det är faktiskt 365 dagar sedan vi träffades för första gången. det är inte bara en väldigt lång tid i dagar. utan det är också ett sånt konstigt år som passerat oss sedan dess. det har hänt så mycket. jag har vuxit så mycket. jag är så glad att jag inte är på samma plats längre, även om jag hade väldigt kul då. och även om allt som hänt sedan dess har sugit kuk. jag är glad att jag inte längre dricker alkohol varje dag, aldrig, sover hemma, mår dåligt över saker jag gjort dagen innan men dricker bort ångesten varje dag. även om jag ibland inte önskar något annat än det. inget ansvar, bara frihet. 

längtar tills nästa år, då jag kan se vad som har hänt då. förmodligen är jag ute i arbetslivet, planerar en långresa med mina vänner, kanske letar lägenhet? det är så roligt att tänka så, för man vet verkligen inte. jag har ingen aning. men vad framtiden än har att erbjuda, så är jag redo. 




2014-08-01 @ 17:58:35 / Life of Melle

London 2014-2015

sådääääär, på g hem nu från Albin där hela gänget satt och planerade allt inför den kommande resan. vi skulle egentligen ha bokat men de krånglade sig med bokningen pga att alla har olika banker. men antagligen löser det sig imorgon och då är det bokat! 

vi har iallafall hittat ett bestämt flyg som vi åker med. sååå taggad. nästa bokningen är hotellet bara och sen så är allt bestämt. det blir mer till verklighet när det verkligen är bokat och betalat. snart är det bara att räkna ner dagarna. 150 dagar kvar!!





2014-08-01 @ 13:24:47 / Bilder

homeboy