2014-08-21 @ 22:45:16 / Life of Melle

night

shit, jag borde verkligen sova nu. som vanligt börjar jag 08.20, och eftersom jag kom hem för inte alls länge sen så har jag inte duschat. så måste hinna göra det imorgonbitti :/
 
iallafall - idag var det en helt vanlig skoldag, alltså inget speciellt. förutom att några åt på new york. sedan efter skolan mötte jag upp min fina vän hanna. vi köpte lite gott, promenerade och pratade om allt. vi har inte setts på ett tag så vi tog igen lite! sedan mötte vi upp linnea, hängde lite hos henne, sen på skulltorp med en boll och sedan drog hanna hem + linnea på träning. då passade jag på att dra hem till jakob, prata, mysa, kolla film mm. 
sedan drog jag hemåt, linnea mötte mig så promenerade vi (vad är det med mig och att promenera?) sedan träffade vi marre en stund men jag var tvungen att dra hem. 
 
så jaa, nu ligger jag här i min säng. borde sova, men är lite för pigg för det. ska upp bajs tidigt imorgon och har en lång och seg dag framför mig. planerna inför kvällen är lite osäkra men lutar faktiskt mot en lugn kväll! skönt. några av mina homies ska dra utgång men jag är fortfarande lite tvek! har annars roliga planer inför helgen, wiieee.
 
nu blir det lite pll avsnitt, sedan dejta kudden. 
 
Sweet stuff called love | via Tumblr



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo