2016-06-09 @ 08:33:00 / Life of Melle

well hello

hej och oj vad det ekar tomt här. har helt enkelt inte haft tid, livet kom emellan haha. har vart överallt och ingenstans det senaste, har dansat tills tidiga morgonar, har druckit för mycket vin, har skrattat, har gråtit. oj, låter så djup men det är ju sant haha. umgåtts med fina vänner, långa promenader och mycket skit snack. även åkt på lite äventyr med min fina familj. spenderat kvalitetstid med vårt nya tillskott Ian. så mycket kärlek i en sån liten varelse haha. fantastiskt.
 
sitter iallafall på jobbet och snart är mitt pass slut. har kört ett 24 timmarspass (ishhh) så är redo att komma hem och koppla av i soffan. började igår, onsdag, halv tio på morgonen och slutar nu klockan nio på torsdag morgon. vart full rulle! men ni vet att jag gillar att ha många bollar i luften. love it. är ledig resten av dagen men självklart är den fullspäckad ändå. ska in till stan med min älskade vän hanna, vi ska förbi tribe och sen så ska vi köpa present eftersom vi är hembjudna till clara på storkalas på lördag. parteeey. sen på eftermiddagen så ska jag iväg på middag. imorgon är det fredag (finally) och eftersom det är pride så ska jag och några kompisar över till Tamara för massa roligheter. är dock inte alls taggad på fest (blivit lite väl mycket det senaste), men vad gör man inte? solen skiner va fan. 
 
och ja just det ja, dumma jag har ju självklart gjort sönder min telefon. där massa bilder/videos och andra minnen från över ett halvår är helt borta. gråter lite blod när jag tänker på det. tur att jag har blivit lite bättre på att använda min kamera iallafall! så ja, ursäkta dålig kvalité, snodde bilden ur en grupp på fb ;)
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo