2013-08-31 @ 09:41:33 / Inspo

maybe I'll get drunk again to feel a little love

It's like you're screaming but no one can hear.
You almost feel ashamed that someone could be that important,
that without them you feel like nothing.
No one will ever understand how much it hurts.
You feel hopeless like nothing can save you.
And when it's over and it's gone, you almost wish that you could
have all that bad stuff back so you could have the good.
 

silverxx | 💰🍸💊🚬 | via Tumblr
(16) Tumblr
mypussytastelikechineasefood.tumblr.com
cocaine | Tumblr
Spectrum♡ | via Tumblr
That's All
kourAge. | via Tumblr
 
 
 
 

2013-08-31 @ 09:00:11 / Life of Melle

31 augusti - kräftskiva!!

godmorgon! hur mår ni? själv mår jag la inte sådär jätte bra. somnade runt 3-4 (kom hem runt 1) och vaknad klockan 8. lixom va? kunde inte somna om och de känns som om jag festade för fulla muggar igår men det enda jag drack var en powerking och en redbull. lixom va? jag mår illa, fryser, min kropp är helt svag mm. jag är iallafall nyduschad och håller på att göra lite frukost. behöver lite näring tror jag.
 
igår träffade jag iallafall frida, åh vad jag har saknat henne! vi träffade linnea, som sen drog på bio och då kom hanna också. men innan var vi ute lite med några boys här i anneberg och var hemma och myste en stund hos linnea. snackade en hel del eftersom vi inte sätts på en vecka! saknat mina tjejer som fan.. sen när linnea hade dragit och hanna hade kommit träffade vi några killar på skulltorp och bara chillade. jag var dock trött som fan, vilket ledde till att jag kände mig helt borta i huvudet = dansade runt och var allmänt konstig. som tur var så var jag inte ensam, frida var konstig med mig.
 
idag är det ju den 31 augusti (redan wtf?!) och det betyder kräftskivan vi har väntat på ett tag ;) ska hem till frida och chilla lite på livet. kommer lite människor dit så det lär nog bli chill! men först ska jag till stan med frida och linnea och sen funderar jag på ett klämma in en till sak.. vi får se hur jag känner. jag vill iallafall vara glad inför den årliga kräftskivan som jag alltid (förutom förra året typ) tillbringat med mina abu vänner och gjort massa bus. denna gång blir med lite annorlunda folk men också många från området. hoppas på en bra kväll utan drama, mycket har hänt nu när jag har vart borta.
 
disney | Tumblr
 
 
 
 
 
 

2013-08-31 @ 01:09:17 / Inspo

i'm back bitchez

- what happened?
- the bitch stole something that was mine

Living the life. Dreaming big. | via Tumblr

 


2013-08-30 @ 11:15:00 / Bilder

kanske behöver jag räddas, men vart är min räddning?

 

2013-08-29 @ 00:02:00 / Life of Melle

back to hell

shit redan torsdag? iallafall här i turkiet. åker ju hem idag även om flyget går halv 12 ikväll. åker härifrån runt halv 8 och ska spendera hela dagen i solen! 
 
men vill verkligen inte hem. här lever man drömmen och vill inte tillbaka till verkligheten. vad fan ska jag göra där? bara massa problem. jag menar, det är höst nu. allt blir dampigt då. jag har så många val att göra nu när jag kommer hem och trots en vecka här på turkiskt rehab kan jag inte bestämma mig vad som är bäst. följ ditt hjärta eller din hjärna. ska jag välja ett eller två. höger eller vänster. smart eller dum. bra eller dålig. ja, jag antar att ni inte förstår och det behöver ni inte göra heller. ni vet ju redan hur jag är. kan inte bestämma mig över minsta grejen och får dåligt samvete om jag dödar en fluga. 
 
jag prioriterar att må bra, vilket jag gör och har gjort hela detta år nu. jävlar vilket år, vilka minnen. men jag är alltid rädd för att det ska vända, vilket ni som verkligen känner mig redan visste. skapar ofta mina egna problem och mina egna situationer. kan iallafall inte skylla de på någon annan än mig själv :)
 
jag vill inte hem iallafall, även om jag vill hem på samma sätt. saknar lilla anneberg och mitt lilla farliga maffia gäng. men saknar inte skolan eller dessa jävla rutiner. jag skulle kunna vänja mig att bo här i paradiset. ligga vid stranden/poolen varje dag, göra utflykter, äta en pizza på kvällen och festa hela natten - för att sedan göra om allt igen. snart är allt över men jag vet att vi ses igen
 
saknar sommarlovet, då jag gick i pyamas tills vi drog en vild utgång.. :(

2013-08-28 @ 18:02:53 / Bilder

high on life

 

2013-08-27 @ 18:17:30 / Bilder

njuter

tänkte bara berätta lite om vad vi har gjort idag och igår! idag har vi legat på stranden hela dagen och jag börjar må bättre igen. är bara förskyld och har lite ont i halsen men febern har försvunnit iallafall. det är verkligen skit varmt idag så det var riktigt svårt att ligga och steka under en längre tid, men som tur är finns det stolar i vattnet som man kan sitta på och bara njuta! jag gick upp tidigare än dom andra, som vanligt, eftersom jag var helt seg och somnade i solstolen. jag är inte så duktig att ta hand om mig själv när det är såhär varmt. jag har knappast druckit nått vatten idag och eftersom jag redan är sjuk mår jag inte speciellt bra just nu. har dock tagit en huvudvärkstablett som börjar värka så snart blir det nog bättre!
 
vi har legat på stranden hela veckan och jag har inte ens badat i poolen. vi har inte ätit på så många olika ställen eftersom vi alltid äter lunch på samma plats (precis vid stranden såklart) och sen har vi ätit på en riktigt fin resturang vid hamnen som heter O'yes, en av marmaris bästa resturanger! Dock käkade vi igår på Portifono, den lucnh resturangen precis vid stranden vi käkar på varje dag. Fick ett bra erbjudande och det var min tur att välja resturang så jag valde den. Vi fick gratis drinkar så lurade morsan att det inte var någon alkohol i Sex on the beach. Dock tyckte Mathias att hans var för stark och gav sin till mamma, och då förstod hon att det var alkohol i den hahah.Smakade också på brorsans öl igår och det måste vara den goaste ölen jag har druckit. Miller heter den och jag som inte ens är ett stort fan av öl längtar redan till jag kan ta en go kall. En turk som håller på med mig konstant försökte bjuda mig på mer drinkar men snubben är så läskig så jag tackade nej och gick därifrån fort. Ville inte ens ta samma väg hem för han är så extremt ful och jobbig :(
 
Sen drog vi in till marmaris centrum och gick in i en av turkiets största bazader. Där har vi vart några dagar nu irad och det finns verkligen allt. Köpte ett par UGGs till lilla Aleah och Mathias köpte en hel del. Som sagt gillar jag inte fejkindustrin men funderar fortfarande på att köpa ett par UGGs till mig själv. Frågan är om det är värt? Sen så ska jag köpa ett par Ray Ban som sagt och funderar på att köpa Ipad fodral samt necessär. Kanske något till armband haha. För idag ska vi käka vid hamnen igen och sen dra en shoppingrunda till. Marmaris är nästan överdrivet fint, det känns som om man drömmer. Mitt största problem nu är vad jag ska käka för mat.. 
 
här är blandade bilder från igår och ifrån idag! njuuuuut
 

2013-08-27 @ 17:00:22 / Fashion

new in

mina tre favorit armband från side, alanya och marmaris ;)
köpte dessa gööör snygga korsarmbanden igår! som ni vet är jag inte för fejkindustrin utav många olika anledningar och därför köper jag inte speciellt mycket här i turkiet. men många armband har de la blivit genom de tre turkiet resorna (några är med på första bilden). fick iallafall dom två korsarmbanden för 10 lira, ungefär 35 kronor, för båda!! så värt. har kollat på dom i sverige och dom ligger la minst på hundra lappen, per armband. 
 
samma sak med mina shamballa armband, dom kostar la runt 150 kronor i sverige men köpte det gröna i början av veckan för bara 35 kronor! gahh blir galen för är så lycklig. ska inte köpa så mycket mer förutom ett par ray ban solglasögon, kostar också bara 35 kronor och dom bryr jag mig inte ens om om de är äkta. tycker det är en annan femma om du köper t.ex en louis vuitton väska. det skulle jag aldrig göra.. man förstör bara för designern och för dom som faktiskt har råd. sen så ser man så tydligt om det är äkta eller inte och då är de bara pinsamt! enligt mig såklart. är själv små sugen på att köpa en äkta LV väska men dom är liiite för dyra, därför ska jag nog köpa en MK väska istället! sen så är det inte kul att köpa en LV väska när alla tolvisar springer runt med fejk.

2013-08-27 @ 15:46:47 / Life of Melle

@marmaris

 
har ni det bra i sverige? kommer ju hem snart så hoppas ni inte saknar mig för mycket (även om jag saknar er hihi). 
 

2013-08-26 @ 18:05:59 / Bilder

You want me down on earth but i'm up in space

 

2013-08-26 @ 16:19:00 / Bilder

You may not end up where you thougt you'd be, but you'll end up right where you're meant to be

vad säger du; ska vi packa våra saker, ta första bästa biljett härifrån, kyssas vid solnedgången och aldrig kolla tillbaka?
 
(bilden är från typ första dagen) 

2013-08-25 @ 15:44:52 / Life of Melle

en paus från solen

Hur gammal är du?
- 16, snart 17 

Hur gammal känner du dig?
- Oftast 12 men ibland typ 60 haha. 

Vad har du gjort i dag?
- stekt i solen, käkad döner kebab <3333

Vilken film såg du senast?
- ingen aning

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
- sommar året runt. allt blir bättre. man är lyckligare, man har mer att göra och man är ledig med mera. man behöver egentligen inte göra någonting för allt är så bra ändå. 

 Är du besatt av någonting?
- typ internet 

 Beskriv platsen du befinner dig på just nu?
en varm, helt underbar plats där jag hade kunnat leva förevigt. just nu sitter jag i hotellrummet men utanför mig finns ett stort bananträd haha. stränderna är fina och långa. här vill jag stanna

 När vaknade du i dag?
-
ingen aning mamma väckte mig tidigt iallafall

Vilken är din favorithögtid?
julafton, man får vara med hela familjen och bara mysa.

Vad lyssnar du på just nu?
rihanna

Har du någon gång brutit ett ben?
nej

Snarkar du?
vet inte, typ ibland haha? när jag år små förskyld kan jag snarka liiiite men annars nej

Vilket stjärntecken är du född i?
stenbock!

Vad sa du senast?
- ''neeeej jag är inte kär'' till mathias som tror jag är kär i två killar?? 

Vad köpte du senast?
saker på victoria secret ;) 

Hur många gånger har du flyttat?
-
typ en gång när jag var 1 år, om de ens räknas?

 Vad åt du till frukost?
nudlar och rostade mackor

Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?
jag var en blivande sju åring, som älskade sin mamma över världen men älskade att busa. var alltid ute med mina badasses till vänner och gjorde små bus. älskade skolan och hade stora planer för livet. jahapp vad hände?

Vart lägger du din mobiltelefon när du sover?
på laddning eller bredvid mig på kudden, oftast båda två samtidigt

Är du blyg?
beror la på situationen men har tränat bort de tror jag!

Vad heter du i andranamn?
moa haha

Har du svenskt ursprung?
hel svensk såklart

Har du, eller har haft, något smeknamn?
kungen, boss, melle, melliz, mewlutt, mewlona & älskling hihi ;)

 

 

2013-08-25 @ 03:35:00 / Life of Melle

@marmaris

hej, som ni vet befinner jag mig för tillfället på rehab, i ett annat land. jag har vart nykter en hel vecka nu, dock drack jag något glas på måndag kväll. jag skulle också ljuga ifall jag sa att jag inte har druckit någon alkohol över huvudtaget här i marmaris eftersom jag har smakat lite öl av brorsan haha lol. skämt åsido
 
annars då? jag har det skit bra här i värmen. ligger på playan på dagarna, käkar fin mat vid hamnen på kvällarna och lever livet. marmaris är verkligen mycket finare än både alanaya och side! det är som om man befinner sig i paradiset eller i någon slags film. skönt att få en sån här riktig semester då man inte behöver göra någonting. liten semester från verkligheten. det behöver vi alla ibland. 
 
ska njuta av alla dessa dagar, för shit det är redan söndag! jag har tagit det hyffsat lugnt i solen än så länge för jag vill ju inte bränna mig. men har iallafall fått färg och mer kommer det bli! när jag kommer hem blir det party för fulla muggar iallafall. jag kommer ha haft en lång och bra återhämtning men är redo för nya tag ;) blir dags att ta tag i träningen igen också.
 
det tråkiga är att jag börjar bli sjuk.. har känt mig krasslig ett tag men nu när vi väl är i turkiet ''blommar'' det ut med halsont, huvudvärk, förskylning mm. :(
 
jaja, jag hoppas ni har det riktigt bra i sverige iallafall. hörde att det var fint väder, fan också. saknar massa av mina fina vänner men vi ses snart igen ♥
 
 

2013-08-22 @ 11:00:44 / Bilder

cause' we were born to be bad

forever young, my life is a party - vodka
 
 
 
bjuder på lite osedda bilder från sommaren!
 
 
 

2013-08-22 @ 09:17:30 / Bilder

mini melle

orka att jag var så jävla farlig
 

2013-08-22 @ 00:47:00 / Inspo

förstörd

 
 
....

2013-08-21 @ 23:44:00 / Life of Melle

bored

 
MIG
[x] Jag är längre än 160cm
[/] Jag blir lätt brun
[  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg
[  ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[  ] Jag har en tatuering.
[  ] Jag har haft/har/ska få tandställning.
[x] Jag har mer än två piercingar. öronen?
[  ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar…
[/] Jag har rymt hemifrån
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[  ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[  ] Jag har barn.
[  ] Jag har mist någon i familjen.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel
[  ] Jag är i ett förhållande.
[  ] Jag är förlovad.
[  ] Jag är gift.
[  ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[  ] Jag kan inte svälja piller.
[  ] Jag röker. 
[  ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[  ] Jag tar mediciner mot depression.
[  ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[  ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[/] Jag har pissat på mej av skratt .
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.
 
snodd från siri

2013-08-21 @ 23:04:45 / Life of Melle

semester från verkligheten

imorgon åker jag, igen. det känns fortfarande så otroligt overkligt.. men jag behöver verkligen det här nu. att komma bort härifrån och bara fokusera på mig själv och vad som verkligen är viktigt och vad som egentligen betyder något. sommaren har vart den bästa men jag har inte haft semester från de. det har alltid hänt något, vilket jag tycker är riktigt kul såklart! MEN jag behöver koppla av. bara ligga på stranden, med en nypressad juice och bara njuta. äta pommes och få riktigt semester. alltså inte göra någonting.
 
 

2013-08-21 @ 09:31:39 / Life of Melle

onsdag

sitter här i skolan nu och har ett slags grupparbete som vi ska redovisa i havet nästa tisdag. ska dock inte vara med för då ligger jag ju på en solstrand och steker i värmen ;) dock så arbetar jag lite ändå för blir alla klara slutar vi tidigt idag.. 
 
senare ska jag till allum, möta upp frida och köpa lite små saker. sen ikväll kommer min käre fader hem till oss och hela familjen + han ska snacka. hade inte träffat eller snackat med han på hur länge som helst men igår när jag kom hem stod han i min hall helt plötsligt. lite stel stämning haha. jaja, igår träffade jag iallafall frida, linnea, hanna, maria, tobbe, kevin, foffe & typ deras små vänner. drog hem, kollade svenska hollywood fruar men somnade innan halv tio. fyfaaaan va skönt 
 
bild från igår ;)

2013-08-19 @ 16:49:11 / Life of Melle

G's

hej, fy fan va varmt det är ute! skit skönt ju :) efter skolan mötte jag upp frida och var lite social med henne, men hon skulle dock till slottskogen så efter ett tag kom hanna hem till mig. vi har lyssnat på musik, skrattat och bara fjantat oss. antar att hela anneberg hörde och såg oss haha. sen kom linnea till mig en stund och efter de drog vi + maria till allum för att fixa högtalare. så kom hem för en halvtimma sen och ska käka mat nu och efter de ska jag ut med linnea och senare kommer mina tjejer och tobbe.
 
igår var jag iallafall i stan och shoppade lite med frida! sen mötte vi upp hanna och åkte till backa för att träffa oliver. det slutade med att jag, linnea, maria, hanna och frida var ute och hade det trevligt. sen kom kevin och tobbe också! kom hem alldeles för sent iallafall eftersom det var skola idag men jag orkar verkligen inte bry mig. somnade la runt 4-5 imorse så har sovit max två timmar. kanske inte så konstigt att jag känner mig helt sjuk? 
 

2013-08-19 @ 06:54:39 / Inspo

godmorgon


2013-08-19 @ 02:31:00 / Life of Melle

ta tag i ditt liv

ligger här, små dragen och har precis kommit hem.. ska till skolan om några timmar och funderar fan på att dygna. för varför sova? kommer ändå vara död imorgon, ovasett. jag har verkligen levt min dröm den här sommaren. gjort så galna saker så hälften vore nog. jag kan inte ens berätta om sakerna jag vart med om, till mina närmsta vänner - förutom dom som vart med då såklart ;)
 
detta är bästa sommaren sen 2008 typ, utan krydd! men nu blir de plugg, träning och massa mer skit. är inte taggad om man säger så.. 
 
 

2013-08-18 @ 18:18:41 / Life of Melle

f*cked up

allt snurrar i huvudet. så många tankar, om allt och egentligen ingenting. det är så mycket just nu, men det är ingenting som stämmer eller ingenting som hänger ihop. jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva de för jag har aldrig känt såhär innan
 

2013-08-18 @ 13:09:04 / Bilder

teenage dream

 

2013-08-18 @ 12:28:00 / Life of Melle

smurfarna

oh shit, kom hem klockan 5 imorse. eller jag kom inte hem men utan hem till linnea vid den tiden. var ute och smurfade hela natten haha. internt skämt

jag jobbade iallafall igår, började klockan fem och det var meningen att jag skulle stänga kiosken också men en ursöt kollega var så snäll och stängde åt mig! hon visste att jag skulle möta upp mina vänner för lite partaj. vissa människor är verkligen för snälla!
 
min mobil blev heeeelt paj så fick dock inte tag på någon. hade en aning panik tills hanna äntligen, efter typ flera timmars försök, kom fram till min mobil. jag mötte dom på allum kvart över 9, direkt från jobbet och sen drog vi upp till kåsjön med tobbe och kronne! 
 
dock drog vi tjejer hem till linnea och tjötade efter några timmar. slutade dock med att frida gick ut för att träffa akke och då beslutade jag, maria och linnea för att smurfa runt. vi hoppade över massa staket, häckar, sprang barfota (!!) och vi ja, vu smurfade runt. dock gick de la inte så bra eftersom linnea fastnade på ett tak, fick spindelnät i håret, jag och maria slog i våra huvud i varann så jag har fortfarande ont.. vi tre drog hem till linnea igen, käkade nudlar och efter en stund kom frida. dock tvingade kronne oss ut igen så jag och frida drog ut och träffade han och akke! 
 
elaka som dom är tog dom min mobil, igen och igen. blev så jävla sugen på mjölk så akke sprang hem och hämtade mjölk, underbart! kom som sagt hem klockan 5 och somnade rätt så hårt efter de! planerna för idag är att shoppaaaaaaa
 
 

2013-08-17 @ 13:51:00 / Life of Melle

only God can judge us

don't judge me. you can't handle half of what I've dealt with. there's a reason I do the things I do, there's a reason I am who I am
 

Satt och hade litet snack med Linnea igår. Jag är ju med Linnea varje dag och hon vet ju hur jag fungerar, in och ut. Därför kan jag bli lite irriterad, när människor jag inte träffar dagligen, som tro sig känna mig bättre än vad dom egentligen gör, säger till mig vad jag ska göra. ''Du borde inte dricka så mycket'' ''Jag börjar bli orolig för dig'' ''Du borde ta det lugnt'' ''Vad har hänt med dig'' ''Gör det inte till en vardagsgrej''. ''Du borde inte göra så''. Kan alla ni hålla käften? Vilka fan är ni som har rätt att döma mig?
 
 

2013-08-17 @ 12:13:22 / Bilder

du kommer bli min räddning men jag vill inte räddas

mathias - lägg av, kom ner på jorden 
melina - varför komma ner på jorden när jag är uppe och svävar bland molnen
 
 
 

2013-08-17 @ 11:58:00 / Life of Melle

these are the nights we'll remember

syns det att vi hade roligt eller? ;) vi var hemma hos linnea och hade det trevligt. satt på hennes balkong med musik, sjöng och bara var allmänt glada! 
 
jag och frida sov där iallafall men vi somnade inte innan klockan sex iallafall, och jag vaknade klockan 8.. får reda på att jag ska jobba eftermiddag idag, skulle egentligen bara varit extra.. den är lite seg eftesom det är sista dagen jag kan vara ute sent och vi skulle antagligen dra upp till kåsjön med ett stort gött gäng. förhoppningsvis stänger jag hyffsat tidigt och drar direkt och träffar mina underbara vänner.
 
och angående underbara vänner, va frida och linnea gjorde en snäll sak för mig igår.. det är ju party den 31 augusti, precis när jag kommit hem från turkiet, så dom fixade en grej till den dagen. vänner ställer upp för varandra, står bakom ens rygg och dessa människor har verkligen ett extra koll på mig. precis som jag har på dom. nu taggar vi den 31 augusti och den 6e september ♥
 
mer bilder kommer senare!
 
 
 

2013-08-17 @ 11:21:00 / Life of Melle

wild child

man mår som förtjänat.. tog la ett eller två glas för mycket igår.. kan berätta mer om kvällen senare, ska bara piggna till
 
 

2013-08-16 @ 18:39:07 / Bilder

min fina vän. ♥

har tilbringat dagen med frida, men nu är jag hemma och tar det lugnt en stund innan jag ska partaja hela natten lång ;)
 
 

2013-08-16 @ 18:17:00 / Bilder

my life is a party

 
 

2013-08-16 @ 12:28:47 / Life of Melle

and we danced, and we cried, and we laughed

hej och godmorgon! frida har precis vart här och vi har haft våran frukostdejt som vi haft den senaste veckan! hanna sov här inatt men var tvungen att åka hyffsat tidigt så hon och jag drog till willys med halv elva bussen för jag var tvungen att köpa ägg. och en redbull såklart, en återställare ;)
 
igår var jag med mina underbara vänner som vanligt! skillnaden var la att hanna hade kommit hem från turkiet, åh vad jag har saknat henne! hon gjorde världens bästa ''comeback'' och visade verkligen att hon lever upp till hennes smeknamn - fyllot. 
 
men jag, linnea, maria, frida och hanna åkte upp till kåsjön. vi gjorde en brasa och bara myste. sommaren är heeelt underbar ju! senare kom kronne, akke, nico och deras kompis lucas också. jaja, kvällen kaosade lite. dock inte för min del haha. det slutade med att vi skämde ut oss lite på bussen (en rolig histora jag kan berätta någon dag) och hanna sov hos mig. alla försvann och där var jag, hanna och frida ensamma typ. tillslut hittade vi alla och det löste sig. hanna fick sova hos mig bestämde jag och vi kom la hem runt halv två eftersom vi var ute med akke, frida och wille först. hanna däckade rätt så hårt i sängen medan jag låg och snackade med jakob hela natten typ!
 
nu ska jag till allum igen med frida! små ärenden bara.. visar bilder från gårdagen senare, har skit bråttom. men här är en bild från imorse, hoppas maria blir stolt över att hennes tröja är på min blogg ;)
 
 

2013-08-16 @ 01:48:00 / Life of Melle

fucked up

vi alla är lite fuckade

2013-08-15 @ 14:24:00 / Inspo

när jag kysser dig, tänker jag på någon annan

 
 
 

2013-08-15 @ 13:19:50 / Life of Melle

torsdag

hej och godmorgon! jag är ny duschad, fräsch och sitter med en ansiksmask. kom hem för inte så länge sen, sov nämligen hos frida med kevin inatt! 
 
igår då? jag var barnvakt åt lilla aleah en stund och frida höll mig sällskap! vi hade nudeldejt samtidigt som vi färgade hennes hår. efter det drog vi ut med kevin och co. vi rökte vattenpipa och chillade i solen. sen drog jag, linnea och frida till allum och käkade paprika! sen drog linnea till jobbet medan jag och frida gjorde några ärenden ;) 
 
på kvällen drog jag, linnea, maria, nico, akke och frida till kåsjön och grillade. sen drog vi till anneberg, chillade där en stund och drog hem till frida och sov!
 
men jag mår bra idag! tog det lugnt igår och långsamt. annars brukar de alltid gå skit fort för mig och ja.. någonstans där går de snett. men igår var det bra iallafall. har fortfarande svårt att dricka vodka efter den söndagen.. mår illa bara jag ser någon annan dricka det. men jag får la vänja av mig, igen. 
 
idag kaaanske det blir jobb, men tror inte det eftersom vädret är sådär! men ska iallafall käka hos mormor och morfar eftersom det är torsdag. men ska träffa mina homies också, såklart. funderar på att dra till bokia och köpa en bok, typ en dagbok där jag kan skriva av mig. jag har ju bloggen såklart men känner att jag behöver skriva av allt som har hänt på sistone. vilket är mycket.. det kommer ju vara roligt också att kolla tillbaks sen och kolla vad man gjorde, hur man tänkte och hur man mådde!
 
och detta var ju utan tvekan dagens bästa köp! 5 kronor styck. skumbanan var sååååå god. ska nog åka förbi ica och köpa mer ;)

2013-08-15 @ 13:00:00 / Stories

story

tänkte berätta en liten historia om vad som hände mig häromdagen.. egentligen inget speciellt men vill bara skriva ner det här i min lilla ''dagbok''.
 
jag drog ut med mina homies och planerna var att åka upp till kåsjön och grilla! jätte mysigt så vi drog till willys för att köpa korv, grill och sånt skit. jag väntade dock utanför willys med lilla nea undertiden hanna och linnea sprang in. jag gick runt där med lilla nea och det kom fram många som ville klappa henne och frågade massa frågor. 
 
sen ser jag en invandrar kille som kollar på mig och nea jätte mycket, går förbi oss några gånger och jag känner paniken. nu känner jag mig som en hemsk människa som dömmer en person bara för personens ursprung men jag trodde verkligen killen skulle sno lilla nea. jag menar, det är en renrasig chihuahua som är värd 15 tusen kronor.
 
tillslut kommer han fram och klappar på nea och frågar lite frågor, precis som 20 personer har gjort innan han. skillnaden är la att nea tyckte han var lite konstig. hon började skälla och gick och gömde sig bakom mig. killen luktade la lite skumt av någon anledning. han började snacka med mig, frågade om min ålder, vad jag skulle göra ikväll med mera. nu är jag fullt medveten att jag är flörtig ''naturligt'' och tänker inte riktigt på vad jag säger och hur jag beter mig mot killar. dom får ju helt fel signaler och tror jag är intresserad. MEN den här gången gjorde jag inte det. jag vände mig tydligt om för att visa att jag inte ville snacka med han men han fortsatte.
 
han trodde jag var runt 18-19 år men jag förklarade att jag är 17 år. han frågade om jag brukade festa, dricka alkohol och vart jag brukade hänga. jahapp tänkte jag, kan inte linnea och hanna skynda sig? han frågade om jag ville festa med han och jag sa att jag inte kunde eftersom jag väntade på mina vänner. han ville att jag skulle åka med han, ensam, till valhamra och festa i hans lägenhet. jdet slutade med att han berättade sin ålder, 32 år. vilken normal 32 åring går fram och flörtar med en tjej som är 18 bast? så jävla svinig. tillslut frågar han efter mitt nummer men som tur är kommer linnea och hanna ut ur dörrarna! precis i tid kan man ju säga. 
 
jag får alltid samma panik när en kille frågar efter mitt nummer. vad fan ska jag säga? jag vill inte vara taskig. jag brukar säga att jag kan ta deras nummer, så jag kan ringa dom. vilket jag aldrig skulle göra. men alla går ju inte med på de. jag sa iallafall hejdå, vi hörs och sprang därifrån..
 
.... och så en liten bild från den kvällen

2013-08-14 @ 15:15:00 / Fashion

shopping

har slösat bort ett x-antal hundra lappar på massa skit de senaste.. men har faktiskt lagt en hel del pengar på nya kläder också! köpt små skit också så som trosor mm. men tänkte visa upp min jacka och min tröja jag köpte häromdagen! jag är helt nöjd, fin kvalite och kommer vara riktigt snyggt nu när hösten är påväg
 
först min gööööör snygga jacka från Rock'n Blue. Bilderna ger verkligen inte rättvisa för jackan! Men jackan är iallafall köpt på Kajs och priset ligger på 1400 kr, dock var det rea så var tvungen att passa på
 
 
sen så köpte jag en långarmad, mörkgrå skit snygg tröja från vila! har inga bra bilder på den så dessa får duga. det är en helt vanlig tröja fast med lite glitter detaljer på axlarna. kommer vara skit snygg till ett par svarta jeans, min jofama jacka och en gosig halsduk
 
sen såklart köpte jag en liten present till min brorsa marcus som fyllde 21 i söndags! en as snygg tshirt från pondus

2013-08-14 @ 14:19:37 / Life of Melle

sommar

hej och godmorgon! igår åkte jag in och jobbade kl 11. eftersom det är göteborgskalaset stod jag i tältet istället för kiosken! dock blev det inte mycket ''vanligt'' jobb eftersom jag och min chef åkte runt i hela göteborg och gjorde små ärenden! roligt det med :)
 
sen när jag kom hem stack jag hem till linnea där vi riktigt njöt. vi satt på hennes balkong, solen sken på oss, vi satt med varsin kall öl och lyssnade på hög musik. det kallas sommar, på riktigt. att inte göra någonting utan bara njuta. senare träffade vi maria och frida också. åt massa chips (skuldkänslor men det är okej..) sen drog vi ut och träffade nico och akke. sen när linnea och maria stack kom kronne också. jag, nico, kronne och frida var ute till klockan 1 och bara chillade. och fyfan vad jag skrattade. vi hade äktenskapsterapi mellan mig och kronne och nico var en kinesisk psykolog typ? ibland undrar man var han får allt ifrån..
 

2013-08-13 @ 00:14:00 / Inspo

i'll wait

jag vet vad jag vill ha och jag kommer få dig
 

2013-08-12 @ 22:22:19 / Bilder

my only friends

 

2013-08-12 @ 20:14:13 / Life of Melle

måndag kväll

go kväll, har precis kommit hem från jobbet! det var verkligen ingenting att göra typ så satt mest och snackade i telefon med hanna (!!!) mellan de få kunderna. ska ut lite senare och möta upp några vänner!
 
innan jag drog till jobbet var jag med frida, joel och kevin. strax innan jag drog kom akke också och gav oss sällskap. vi gjorde inget speciellt, snackade och chillade bah. fick snacka lite med partille bo eftersom vi har idioter till grannar :) förstör för oss, skickar in insändare till tidningen och mycket mer. käkade middag hos frida också! 
 
 

2013-08-12 @ 15:37:00 / Bilder

helgen

Har ni haft en bra helg? Min har vart bra iallafall, inte för att jag märker om de är lördag eller torsdag. Ingen skillnad typ ju? 
 
Fredagen var jag iallafall med mitt goa gäng. Drack någon öl och hade de allmänt mysigt! Jag med frida, joel, kevin på dagen och på kvällen var det vi + linnea, nico, akke, manne och några mer av kevins kompisar. Sen så var det några konstiga snubbar från norrköping som sagt. 
 
Lördagen var lite knasig. Hade blivit bjuden på krök hos en kille i utby men vi skulle egentligen hem till en kille här i höghusen, Oluf nilsson. Jag, linnea, maria och frida var iallafall hos Linnea och förade lite. Det slutade med att vi drog till utby. Festen var helt OK! Nico och akke kom tillslut dit iallafall, dock snodde några akkes moppe.. Det var dock meningen att jag och kevin skulle sova hos frida men vi kom hem runt halv 3-3 så det var ingen ide. 
 
Söndagen var mysig! Vaknade jätte tidigt men låg och kollade på tv ett tag. Vid halv 10 vaknade frida så vi möttes på gården och gick en promenad. Snackade om gårdagen och massa annat skvaller. Sen gick vi hem till henne, käkade frulle och råkade somna haha. Min chef ringde så jag åkte in och jobbade en timma, fett ovärt faktiskt.. Kom hem och träffade Maria, Linnea och frida igen. Sen drog vi ut och seglade med Nico och Akke. På kvällen träffade vi mer människor, rökte vattenpipa och bara hade de trevligt. Sen drog alla hem förutom jag, Frida, Joel och kevin. Vi var ute här i anneberg och bara snackade och skrattade. Vi hade planerat att jag och kevin skulle sova hos frida men det uppstod lite problem :(
 
bjuder på bilder från igår, söndagen alltså!
 

2013-08-12 @ 12:10:00 / Life of Melle

story

shit vad glad jag är över att jag har denna blogg. här skriver jag av mig lite och bjuder på det jag är sugen på. jag älskar att jag kan gå tillbaka och kolla vad jag gjorde då. t.ex som när jag ''rymde'' från partille och åkte till åsa. för ja, det är en rätt så rolig historia så här i efterhand. 
 
jag var barnvakt åt aleah hos marcus och jenni eftersom dom var på gymmet. jag och Aleah hade det jätte mysigt och roligt. vi lekte mycket med hennes spis, hennes tält och så sprang jag runt och jagade henne. hon var helt facinerad av ett papper jag hade använt för att torka av lite blod från henne eftersom hon trillar typ hela tiden. Den slängde hon runt och jagade hela tiden. Sen så gick hon huuur många steg som helst, ända från köket till vardagsrummet. Idag, någon vecka senare kan hon ju gå utan problem. Men då var det stort när hon tog över 8 steg och bara fortsatte! Tillslut blev hon jätte trött så vi kollade på en serie på Ipaden. Klockan blev halv tio och hon somnade i min famn så jag la henne i sängen. Ungefär 5 minuter senare kommer Marcus och Jenni när lilla Aleah sover. Sen körde Marcus upp mig till kåsjön där Linnea, Maria, Nico, Akke, Kevin, Foffe, Tobbe, Joel och Lucas var. (+ tre andra). Sen åkte vi, minus dom dära tre personerna, hem till Tobbe. Beställde lite mer vodka och ja, drack de. Kevin badade i poolen och jag skadade lilla Tobbe eftersom vi trillade in i ett bord typ :( 
 
Svårt att förklara vad som hände sen, eller det håller jag för mig själv iallafall haha. Jag hade det trevligt iallafall och alla vi sov där. Detta var ju andra gången jag sov hos Tobbe den veckan. Linnea och Maria sov på övervåningen medan jag sov med alla killar i vardagsrummet. Några sov på golvet och några sov i sofforna. Jag sov iallafall i en soffa men vi där nere somnade la runt 8 på morgonen eller nått. Vi kollade på tre filmer, varav en skräckis så pojkarna blev lite rädda ;)
 
Vaknade dagen efter och kände mig inte riktigt klar i huvudet. Vi snackade lite och åkte sen hem, full. Vattnet funkade dock inte hemma eftersom ett vattenrör här i området hade gått sönder. Jag hade ett stort frågetecken i mitt huvud när jag tänkte på gårdagen och då ringde Frida och frågade om jag ville åka till hennes farsa. Jag åkte till mormor och morfar, duschade av min skam och tog tåget till åsa. Rymde från partille för orkade inte ta tag i verkligheten. Sen kom man hem till Partille dagen efter och tillbaka i verkligheten. 
 
Kommer ihåg när jag låg i soffan och alla killar var skit hungriga så dom skulle beställa pizza. Klockan var la fem på morgonen så ingen pizzeria är ju öppen. Vet inte hur dom lyckades men dom satt iallafall i över en timma och väntade på en pizza som aldrig kom. Varför? Jo för dom beställde från en demopizzeria. Haha hur fan lyckas man? Man får ju skylla lite på lucas för de va trots allt hans fel..
 
Låten Best song ever (one direction) påminner lite om kvällen också eftersom maria inte hade sätt deras nya video. Jag satt helt fast framför projektorn och sjöng med. mmmm mina snygga killar ♥
 
Har bara några få bilder men det är ingenting jag bjuder på haha. Istället en bild i repris när jag låg på stranden, lite borta i huvudet och lite skam i kroppen. Fatta att jag va nervös när jag kom hem igen och direkt när jag kliver in på gården träffar jag massa som var med den kvällen. Haha, första kommentaren ''Melina varför skäms du?'' av lilla kevin :(

Detta är iallafall en liten historia om den 26 juli haha. Mer historier kommer snart ;)
 
 

2013-08-12 @ 10:58:05 / Life of Melle

it's over

hej, ny vecka igen. det betyder att det bara är en vecka kvar till skolan startar. usch jag är verkligen inte redo för de :( och det känns som om lovet redan är över eftersom jag ska jobba hela veckan, beroende väder såklart men det är ju göteborgskalaset och då är det mycket drag! ser inte fram emot det men ser framemot min lön sen ;)
 
men ska inte klaga egentligen för fyfan vilket sommarlov! har hunnit med många saker och gjort så galna saker så hälften vore nog. har vart med massa underbara människor dagarna långa och gjort impulsiva saker. finns dock några vänner jag hade velat träffa mer än vad jag har gjort men så kan det ju bli. men jag kommer sakna dessa dagar, kvällar och nätter då vi bara har njutit. nu vill jag bara ta vara på dessa dagar jag har kvar av min frihet även om det blir mycket jobb
 
 

2013-08-11 @ 02:35:01 / Inspo

dead


2013-08-10 @ 10:32:19 / Life of Melle

tounge

tjaa! somnade rätt så sent igår men gick ändå upp i tid för ska iväg till allum strax! min brorsa fyller 21 imorgon så vi ska ha ett litet kalas för honom idag. har dock ingen aning om vad jag ska köpa. hade tänkt köpa saker till hans träning men har inte hunnit åka in till MM sports. Det blir säkert någon fin t-shirt eller nått!
 
Jaja, efter kalaset blir de annat partaj fast med mina vänner! Dock är det inte helt hundra om vi ska dra dit eller inte, men antagligen blir det så! Var skit taggad på fest igår men idag känner jag mig bara trött? Ska jobba imorgon också, eller hela nästa vecka rent av sagt så får passa på nu innan helvetet börjar. Dit vi ska ikväll ligger iallafall nära hem till mig om det skulle hända någonting kan jag bara gå hem! Skönt ibland faktiskt :)
 
 
 
 
 
 

2013-08-10 @ 01:45:35 / Life of Melle

livet leker

tjaaa, har precis kommit in i värmen igen. har myst ner mig i min säng, framför min tv, med min data och väntar på att mina nudlar ska bli klara!
 
jaja vilken go kväll/natt de har vart ändå. har ju vart med frida, keff och joel typ hela dagen men på kvällen träffade jag linnea, nico, akke och manne. vi gjorde lite ärenden och drog till skulltorp där kevin, foffe, emil och någon annan kille kom. det blev dock segt till slut så vi drog till kåsjön. vi var skiiit många, minst 20 pers som satt där framför en brasa och myste. var några töntar från norrköping där också men killarna skrämde bort dom haha. några av oss drog iallafall till skulltorp igen och där myste vi en stund. 
 
skulle ju på fest i utby imorgon men ändrade planer ;) fanns ett bättre alternativ så vi drar på fest här med massa goa boys i underbara partille! kan berätta mer om de imorgon!
 
livet e underbart ♥
 
 

2013-08-09 @ 15:50:00 / Life of Melle

my body screams ah ah ah

hej mina vänner, härlig dag idag faktiskt! vaknade rätt så tidigt men ångesten blev för stor så jag var mer eller mindre tvungen att dra ut en stund. träffade frida, vi gick en promenad och bara snackade. hon förstår exakt allt känns det som.. sen träffade vi joel och keff också. snackade och chillade i det härliga vädret. man ska inte klaga förrän det regnar, dock är det ju inte direkt varmt men jag fryser inte så länge jag har shorts + jacka och då funkar de!
 
var ute i några timmar iallafall och har precis kommit hem och käkat nudlar, helt själv :( det är lixom min och hannas grej men nu har hon ju lämnat mig och åkt till turkiet. är riktigt glad att jag inte bokade en till resa till alanya vilket jag egentligen skulle. hade vart så onödiga pengar va. lägger hellre dom pengarna på kläder, en resa i december eller andra nöjen! varför jag tog upp de är ju för fina ebba och lindstrand åker dit idag! självklart är det skit kul för dom och jag vet att dom kommer ha det riktigt roligt! träffa alla människor man lärde känna och så vidare. hoppas bara ni tar de lugnt och håller ihop! själv åker jag utomlands om 13 dagar! ;) och antagligen en till resa i december och sen två veckor till malta i sommar! 
 
ska iallafall ut om ungefär en timma och träffa några kompisar. det blir en lugn kväll (hållt mitt löfte!!) eftersom det blir fest imorgon. är inte ens taggad på att dricka längre men hade ni frågat mig för en vecka sen hade jag vart på när som hahah. 
 
 
 
 
 

2013-08-09 @ 09:59:00 / Inspo

good girls are bad girls that never get caught


2013-08-08 @ 13:09:37 / Bilder

lilla jönzzon ligan

partyprinsessorna #1
 
 
 

2013-08-08 @ 12:11:00 / Bilder

something in the way you move

jag håller på och bli galen
 

2013-08-08 @ 09:53:53 / Inspo

beauty

 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-08-07 @ 18:24:00 / Bilder

vet ni hur jobbigt det är att vilja ha något man aldrig kommer kunna få?

 
 

2013-08-07 @ 09:34:00 / Life of Melle

gårdagen

hej och godmorgon, jag antar att alla sover nu men jag ska jobba idag.. det var ju meningen att jag skulle jobba igår men det blev inte så. istället drog jag ut med linnea, så vi drog till allum och shoppade ''lite''. köpte blandannat en skit snygg jacka från Kajs jag har velat ha ett tag! Kommer från märket Rock'n Blue. Så ja, nu är jag fattig :)
 
Efter det träffade jag Frida en stund. På kvällen var jag med Linnea och Hanna i aspen, vi skulle träffa Nico & Co. men istället träffade vi Tim, Jesper och Felix en stund! Var inte på världens bästa humör pga av många anledningar. Sen hamnade vi iallafall i skulltorp och då kom två kompisar till som jag satt och snackade med ett bra tag. Linnea, Tim, Hanna och Jesper stod dock och dansade och hade det trevligt haha. Kom hem runt kl 2 och somnade rätt så hårt efter de!
 
Idag ska jag jobba som sagt, och skulle på fest ikväll men jag är fan tveksam om jag drar! Är så extremt otagg så jag dör. Kanske ska hålla mitt löfte (vilket jag klarade igår!!) och vänta tills helgen. Kan inte bestämma mig :(
 
 

2013-08-07 @ 02:14:00 / Life of Melle

i don't want to grow up

 i drank too much again last night, damn
 
wtf, vad är de med mig
 
en svart kväll
 
 

2013-08-06 @ 17:26:00 / Life of Melle

minnesluckor

jag har börjat få allvarliga minnesluckor när jag dricker. det är inte så roligt att vakna upp, må skit och med världens ångest. man undrar vad fan gjorde jag igår?  det blir ju inte roligare när man sedan snackar med sina vänner och får höra vad man gjorde, vad man sa och hur man betedde sig. ja, jag snackar självklart om i söndags. 
 
för de första, vilka idioter dricker på en söndag om inte lilla jönzzon ligan? vi var lite uttråkade och ja, sen gick de snett någonstans. jag vill inte ens prata om kvällen med mina homies än för dom vet att jag inte är redo för de. man brukar kunna skratta åt en fyllekväll men denna gråter man bara över. 
 
kommer inte ens ihåg att jag la mig i sängen för att somna. men jag vaknade upp med ett stooort köttigt blod och ett ben som var fullt med blod. vi hittade blod på hannas toalett, mina skor och i svalen. jahapp. ännu ett mysterium hur jag fick såret.
bättre blev det ju när min chef ringde och frågade om jag kunde jobba eftersom det hade blivit strul. ja visst kunde jag de, svarade jag. åkte in, fortfarande full och det märkte han såklart haha. hade inte hunnit torka av hela benet utan bara lite så Tony fick hjälpa mig att skölja mitt sår. Knät var svullet som faaan och det är det fortfarande. kan inte gå utan att det gör ont så inte bara att mitt psyke fuckade (ångest x1000) utan jag blev fan skadad fysiskt också. såna kvällar vill man bara glömma, även om jag inte kommer ihåg så mycket.
 
jag hade lovat mig själv att fredagen skulle vara sista dagen på länge men jag klarade mig till söndagen. i måndags lovade jag mig själv att inte dricka på ett tag men imorgon är jag bjuden på fest och ska på krök på lördag. kanske har man ett problem, inte fan vet jag och inte fan bryr jag mig :)
 
 

2013-08-06 @ 10:17:04 / Life of Melle

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1

10 saker du vill göra innan du dör: Bo utomlands, gå på röda mattan, träffa 1D, resa jorden runt, vara med i en stor film, få barn, gifta mig, få barnbarn, bli kär och hjälpa människor som är mindre lottade
 
9 saker om dig själv: Jag är jävligt envis, jag har alltid rätt, jag gör alltid dumma saker och får ångest av de sen, jag tänker inte innan jag säger något, jag är väldigt ärlig och säger de jag tycker, jag älskar sena promenader på sommaren, jag led av stress för ett årsen, jag älskar hundar eller djur överhuvudtaget, jag försöker fokusera mer på de små sakerna i livet

8 sätt att vinna ditt hjärta på: Ge mig komplimanger, säga att jag är fin, vacker eller något sånt, killar som får mig att skratta, vara social och gilla att träffa nya människor, killar som tittar lite blygt på en, vara romantisk, var dig själv , vara omtänksam och en någon som man alltid har kul med.

7 saker du ofta grubblar på: livet, vad jag ska göra i framtiden, att tiden börjar rinna ur, Gud, kärlek, krig, över vad vad andra tycker, 

6 kändisar du tycker är snygga: Channing Tatum, Zayn Malik, Dave Franco, Niall Horan, Harry Styles, Macklemore, 

5 saker du aldrig skulle vilja göra: Gå i en myrstack, mörda, testa tunga droger, hoppa av skolan och äta insekter

4 saker du köpt den senaste månaden: vodka, tequila, öl och cider haha patetiskt men sant

3 sätt att få dig le/skratta: dra roliga historier, kittla mig eller se allmänt efterbliven ut :).

2 gamla favoritlåtar: Eminem – Stan och Carola - Stormvind

1 sak folk inte visste om dig: Jag brukar sitta hemma och kolla på stand up comedy haha

 bild från lördagmorgon, mådde la helt okej haha ;)

2013-08-06 @ 01:06:17 / Life of Melle

crazy

skönt att sova hemma och att vara hemma i tid för en gång skull. åkte och jobbade imorse, utan att jag visste de igår, haha. mådde la inte sådär jätte bra och min chef fick ta hand om mig lite i början. typ torka av mitt fuckade knä (kan ta den historian någon dag) och så fick jag lite glass. efter jobbet drog jag hem och duschade, slaggade ju hos hanna så hade inte vart hemma! lilla nico, jojje och hanna väntade på mig så träffade dom sen. sen så kom linnea också. sen för någon timma sen blev det ett bråk här i anneberg så snuten kom och sånt shit. farliga områden haha. nä men snackade lite med polisen och hoppas verkligen allt löser sig!
 
skulle egentligen dratt hem till kronne nu men ska jobba imorgon med.. pallar ej :(
 
 

2013-08-04 @ 10:40:21 / Life of Melle

jag börjar bli galen

som några av mina vänner vet har jag ju berättat om vår flugflock vi har här hemma. det brukar vara så varje sommar, en eller två flugor som åker runt i samma ring varje dag. I början av sommaren (innan alanya) hade vi en fluga, som jag på något höger saknar. han var väldigt tam och människokär, han brukade kolla på tv med mig eller sitta vid datorn. jag vet att det låter galet men det är faktiskt sant! efter alanya tror jag han var borta. men jag berättade för mamma och mathias om denna fluga och dom hade vart med om samma sak! flugan var vid oss heeela tiden. kanske betyder något?
 
jaja, men när vi kom hem från alanya märkte jag att det helt plötsligt var två flugor vid gammelfarmors kristallkrona typ. nu är dom iallafall tio stycken. där åker dom runt i en jävla ring varenda jävla dag. och lampan är ju i hallen så man går ju förbi dom vart man än ska! jag har verkligen blivit galen på dom. 
 
jag är så jäkla glad att ingen såg mig när jag försökte döda dom (hänt två gånger). jag bokstavligt talat jagar dom med hårspray för att dom ska dö. det borde dom la göra av att bli sprutade av hårspray? tydligen inte för dom är ju fortfarande kvar! jag blir för fan galen på dom på riktigt. jag är orolig att dom har någon jävla orgie vilket leder till att dom förökar sig hela jävla tiden!!
 
 

2013-08-04 @ 05:44:08 / Life of Melle

godmorgon världen

jaha, klockan är inte ens sex på morgonen men här ligger jag i min säng och har vart vaken ett bra tag. somnade hur tidigt som helst igår, säkert vid 6 och har sovit runt. vilken onödig dag haha. men jag tycker jag är värd den extra sömnen eftersom jag sovit skit den senaste tiden. så idag mår jag bra! 
 
jaja, idag ska jag ju på kalas men innan det ska jag nog ut på en promenad. ingen pw eller springtur, utan bara en promenad. 
 
 

2013-08-03 @ 12:47:18 / Inspo

fucked up

tänker på dig hela tiden
 

2013-08-03 @ 12:20:34 / Life of Melle

97 kronor rikare

hej och godmorgon! jag är äntligen hemma igen efter några dagar borta. jag tog nyss världens goaste dusch och känner mig ärligt som en helt ny människa! väntar på mina ägg (gud vad jag har saknat mina ägg) och efter det blir det att dra in till stan! från och med idag blir det att hålla sig vit och börja ta hand om mig själv. börja äta lite mat igen kanske
 
vi firade ju lindstrand igår igen, en liten överraskningsfest i ett party tält på fjällboänga. mysigt var de la :)  har inga bilder från det överhuvudtaget haha! jag som ville ta massa fina kort och så vidare. jag skulle sovit hos hanna (som jag gjort varje natt nu haha) men det slutade med att vi + linnea sov hos frida istället. fick litet besök mitt i natten också ;)
 
men lovade min bror igår att jag skulle panta hans burkar så istället för att dra hem imorse drog jag direkt till honom! var där en liten stund också för vi snackade lite om vad som har hänt på sistone. alltid massa hets haha. blir korsförhörd känns det som. jaja, jag blev iallafall 97 kronor rikare eftersom jag fick behålla pengarna ;) 
 
 
 
 

2013-08-01 @ 16:46:55 / Thoughts

#ångest

 
usch, ångest över att det redan är augusti! vad hände med tiden? det var nyss 1a januari, ebbas 17 årsdag, när vi hade nationella eller de va nyss skolavslutning. vi va nyss i alanya. men nej, istället är det 1a augusti, bara 19 dagar tills vi börjar i skolan igen. jag orkar inte det. längtar tills skolan är slut, tills jag är fri. tills jag kan göra vad jag vill istället för att ha massa måsten hela tiden. tjäna mina egna pengar. jag längtar
 
även om jag avskyr skolan just nu, även om jag är skoltrött och vill hoppa av skiten så saknar jag mina bejbs! saknar att träffa dom varje dag. men jag är inte menad för skolan. usch nej
 
 

2013-08-01 @ 15:09:07 / Thoughts

bestämt mig

 
jäklar vilket hår jag hade?! är osäker på om det är för långt eller om jag ska spara ut till de igen. jag kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte det var, att jag alltid hade uppsatt (förutom på fest då). det tog hundra år att platta de och det var äckligt hela tiden. men när jag sitter och kollar tillbaks på bilder såhär så saknar jag det något sjukt, för det är ju verkligen skit snyggt! saknar att kunna dra i mitt hår ända ner till rumpan..
 
klippte ju ungefär 15 cm av mitt hår + gjorde de lite uppklippt. blev skit nöjd och är fortfarande skit nöjd. men mitt hår växer verkligen som ogräs och jag funderar fan om jag verkligen är svensk eftersom mitt hår är skit tjockt också. sen så tar jag hand om mitt hår också, försöker hålla de friskt!
 
funderar på att göra myyyycket slingor, saknar mitt blonda hår och sen låta de växa ut men fortfarande ta hand om de! för när det var så jäkla långt hade jag ingen motivation att göra någonting med de, förutom att slänga upp de i en slarvig bulle. 
 
 
 

2013-08-01 @ 14:11:03 / Bilder

lost kidz

hej och godmorgon? eller nått haha. jag kom hem för en liten stund sen, sov hos hanna igår! drog från henne vid halv ett och mötte sen upp linnea en stund. ska strax hoppa in i duschen för ska till allum sen och göra lite ärenden. ikväll blir de att vara hos hanna och fixa lite saker.
 
var i aspen igår igen, myste framför en brasa och så. efter de åkte vi med bilen till donken, försökte tanka (första gången haha, fail!) och sen var vi vilse i hela göteborg. där satt jag, nicko, kronne, linnea, emil och hanna och ingen hade någon aning om vart vi var. vi hamnade i hammarkullen, torslanda och ja Gud vet vart. Vi kom hem till slut iallafall och däckade rätt så hårt hos hanna!
 
små ångest över att det REDAN är den första augusti?!