2016-03-30 @ 15:36:07 / Life of Melle

shoes

lillördag! vad har ni för planer idag? jag vaknade och åkte direkt och hämtade ut ett paket. älskar att online shoppa, känns så himla skönt och bekvämt. sen så är det som julafton varje dag typ, och vem gillar inte att få paket? 

men åh, kolla va fina?? var lite osäker när jag beställde dom men blev såå nöjd. dom är rätt så höga, men ni vet vad man säger. ju högre klackar desto närmare himlen. lol, right? ser framemot lite varmare och torrare dagar när jag kan rocka dessa. tänkt matcha dom med helsvarta kläder och typ min vita kavaj. ett stort halsband också så är jag där! mums. 

jaja, resten av dagen har jag umgåtts med min fina lilla Frida. men är påväg till jobbet nu. har min första natt, känns lite spännande men tror det blir bra!! packat ner ipaden, hoppas jag får lite sömn inatt iallafall! 






2016-03-27 @ 09:58:42 / Life of Melle

jag vill känna att jag lever

godmorgon! klockan är strax tio på morgonen så jag antar att ni sover, och förhoppningsvis är lite sletna efter igår. efter jobbet var jag över hos Frida en stund och tog mig en drink. men gick hem tidigt och däckade direkt. så jag är pigg idag! och solen skiner! känner mig happy. 

nästa vecka är helt fullspäckad, ska gö lite förändringar. längtar!!




2016-03-25 @ 09:48:14 / Life of Melle

thank God it's Friday



hej mina fans. jobbet igår gick jätte bra. har min första natt nu nästa vecka (!). jaja, börjar klockan tre idag men ska träffa min ginger. så ska hoppa in i duschen alldeles strax och sen göra lite frukost. inte super taggad på att jobba till 23.00 ikväll men det får gå! 

hoppas ni har en grym fredagskväll, en grym helg och att ni slår klackarna i taket. xoxo






2016-03-24 @ 16:11:58 / Life of Melle

trött..

hi babes. har haft en trött dag, började dagen (alldeles för tidigt) med fyra timmars möte. upptagen kvinna? sen nu är jag på kneg nummer två och jobbar till 21. har fixat massa med jobb för mitt schema för april stämde inte. men nu har det löst sig! är ute på fläng just nu, dricker mig en redbull och jag precis vaknat till liv känns det som. och klockan e efter fyra... och jag har vart vaken sen sju imorse. är galet utmattad. behöver semester!

knegar hela helgen som sagt, inte super skoj men har ändå okej schema. jobbar dagtid, lär va mycket men slutar tidigare iallfall. på söndag ska jag fixa lite med min elev och så. 

igår hade jag en sån bra dag!! umgicks med mina fina vänner. jag och Linnea åkte till stan tidigt för att fixa lite ärenden. sen hängde vi ba, Frida joinade oss och vi drack lite öl vid hamnen. våren måste va den bästa tiden?? sen på kvällen lirade vi lite basket. just like old days


2016-03-21 @ 21:51:57 / Life of Melle

allt för er

oj, det var ett tag sen.. mina galna fans (Ebba) har bombat med hot om jag inte uppdaterar. Er önska är min lag, eller något. förts veckan var super bra, var i Danmark med min ginger, var ute och åt fin middag, var på föreställning på Lisebergs teatern och så dansade jag in söndags morgonen på excet med fina vänner. i torsdags, den 17e mars var det exakt ett årsen min pappa somnade in. fortfarnde svårt att ta in. väntar fortfarande på att han ska ringa mig. så, trots en bra vecka så var det jobbigt också. jag och familjen var uppe hos honom. saknar dig pappa. 

idag är det ny vecka och nya tag. blickar framåt, så fint som de låter. idag jobbade jag till tre på vappan, har elev nu (like always), och så blev jag omverifierad av min chef. det gick super! händer massa roliga saker nu. sen drog jag direkt till jobb nummer två och knegade till 21.00. nu är jag hemma och imorgon ska jag verifiera min elev. sen knegar jag resten av veckan! jobbar under hela påsken men ska iallafall på middag hemma hos nathis på lördag, och kanske hem till Anton på fredag. Och om jag orkar blir det luckan på söndag! ser mest framemot löning så jag kan shoppa. sugen på att beställa ett par sommarskor mmmm <333




2016-03-14 @ 18:43:30 / Life of Melle

my week

åh hallå godingar! har ni haft en bra dag? jag har ju jobbat väldigt mycket det senaste så var inte super taggad på att gå upp imorse och jobba ända till 21.00. men ey, solen sken och det var verkligen vår värme ute så det hjälpte ju till. är på jobbet nu och roar mig lite.

imorgon är jag ledig (vägrade jobb trots att dom frågade haha). så imorgon ska jag och min ginger på äventyr. 

jobbar resten av veckan, eller, är ledig lördag och söndag. har inte bara massa jobb utan ska på kurser, till läkarn osv. älskar att ha mycket saker inplanerat!! och till helgen ska jag ut och käka + gå på teater faktiskt. sen ska jag nog ut och dricka lite öl. åh, kommer bli en jätte bra vecka. 


2016-03-12 @ 11:27:22 / Life of Melle

middag med dessa



2016-03-12 @ 01:02:08 / Life of Melle

känsla.

hej mina små tomtar. fredag idag, eller tjaaaa.. nu är det ju snarare fredag natt/snart lördag morgon. jag knegar hela helgen, eller ja, snarare så jobbar jag måndag-måndag denna vecka! är inte ledig förrän tisdag nästa vecka och då ska jag och min ginger på äventyr. får passa på och utnyttja mina lediga dagar, right? 
jobbar nu kväll/stängning nu i helgen och slutar därför runt ett. annars fyller Nina år på söndag och alla ska fira nu imorgon. får tyvärr hoppa över det, trots att jag är taggad för lite party hehe. men jag och kollegorna snackar om utgång nu på söndag men vi får se! kanske får spara mig till nästa helg. who knows?

det har iallafall vart super väder nu idag och det ska hålla i sig. var med Frida förut och vi bokade tid hos frissan och ba hängde i vårsolen! är så himla glad på livet just nu. känns så bra.

me and my babes


2016-03-10 @ 12:14:29 / Life of Melle

adidas






2016-03-09 @ 11:31:15 / Life of Melle

food


2016-03-09 @ 10:12:53 / Life of Melle

one year ago

trots att jag inte bloggar varje dag, eller egentligen speciellt ofta är jag såå nöjd att jag bloggat genom alla år. kan alltid gå tillbaka och kika vas jag gjorde då. för ett årsen var det fint väder, jag tränade hela tiden. verkade ha det rätt så bra. skriver om att saker är upp och ner men att jag ändå mår bra (säkert pga att våren är påväg). sen vände dock allt, tunga och jobbiga saker hände. 

men ey, jag står här idag. ibland har jag mörka dagar men dom blir allt mindre och mina ljusa dagar blir allt mer. jag forsätter kämpa.

Okej. Hur snygg va jag inte i min ombre? Och mitt hår va såå långt, Love it.



2016-03-08 @ 10:38:09 / Life of Melle

living life

trots att det ligger snö på marken och trots kylan (hallå det är den åttonde mars, vart e våren?) så känner jag mig high on life. saker rullar på och mycket bra, men stora förändringar sker. har inte vart såhär genuint glad på hur länge som helst. knappast att jag kommer ihåg senaste gången. jag är verkligen taggad inför allt just nu och jag vill verkligen. min vilja finns kvar och är starkare än någonsin. 

knegar på, umgås med mina fina vänner och festar till det på helgerna. är lycklig lottad över mina fina vänner och min familj. snart får vi utökning och kan inte vänta tills jag får träffa min prins. livet är bra nu.