2016-01-31 @ 11:43:08 / Life of Melle

sunday

hej på er mina små tomtar. idag är det söndag och det är även den 31 januari, åh gött att den absolut sämsta månaden är över. jag gillar inte februari heller men den går fort. jaja, idag har Mathias fått nycklarna till sin nya lägenhet så hela dagen kommer ägnas åt att hjälpa honom att flytta. jag är på ganska bra humör idag också, en ledig söndag och himlen är ganska blå utanför fönstret.

  jag har också bokat en resa till värmen!! det blir två veckor i Kreta och jag löngtar såå mycket. det är långt kvar tills dess men det är mycket annat att se framemot innan det. förhoppningvis blir inte det den enda resan iår heller, men jobb är ju ett hinder. och apropå jobb ska jag på en arbetsintervju imorgon! först blir det läkarn 09.00, intervju vid 11 och sedan ska jag, Linnea och bex in till stan, fixa lite saker, kanske ta en fika och så. bra måndag.




2016-01-29 @ 09:39:51 / Life of Melle

dream big

hej och godmorgon! äntligen fredag. haft två mindre bra dagar och inatt drömde jag en super konstig dröm. drömde att jag blev gravid och jag beslutade mig för att behålla. och det kändes verkligen som om jag gav upp med alla mina drömmar. super konstig känsla. jag såg framför mig hur jag inte kunde resa men var mest orolig med hur det skulle bli med mitt plugg. var så emot att inte ha några pengar och var tvungen att leva på andras pengar. haha, lite knasig dröm. det är inte direkt så att man behöver ge upp allt nät barn kommer in i bilden, man kanske får sätta de på paus bara. kanske har och göra med att jag, Linnea och Maria pratade om barn igår och hur vi ska ha våra mammaledigheten tillsammans haha

idag är det iallafall jobb! har ny elev båda idag och imorgon. vi kör kort utbildning på henne eftersom hon är en gammal vapianisti. sen på söndag flyttar Mathias närmare oss så då blir det massa hjälp med det! kanske ska ut och dricka nägon öl imorgon också, vi får se. men äntligen fredag människor!




2016-01-25 @ 10:22:35 / Life of Melle

värme, plz?

Tja! Ny vecka nya äventyr, lolz. Sitter på jobbet nu, kör till 16.00 och sen ska jag hem och spela sims. Är inne i en sims period nu, love my familj på spelet. Nä men jag drar mig fan att gå ut i onödan, snön är super vacker men jag vill helst inte bli begravd i den. Nu har det dock börjat små regna så snön är påväg bort. Jag vill ba ha vår/sommar så jag spelar sims tills den kommer, typ. Går endast ut när jag ska köpa kläder, mat och möjligtvis dricka öl. 

Hoppas ni har en grym vecka. Jag längtar ba till februari för den är fullspäckad, och då går de fort. Sen helt plöstligt är det mars, sen april. Och sen ska jag bara ha shorts och sneakers på mig varje dag, gärna med något gott i handen också. Mm längtar

Farväl snön och den äckliga kylan. Jag är trött på dig och vill helst inte träffa dig igen. Mvh glad tjej





2016-01-18 @ 14:39:07 / Life of Melle

working hard

hallå mina tomtar!! dagen än så länge har spenderats i soffan, framför teven och bara degat. eller ja, fram tills typ ett tag sen. nu spenderar jag all min tid på massa pappersjobb, min elev verifieras idag samt att jag har massa nya utbildningar i februari. jag själv ska gå en utbildning i februari för att utvecklas ännu mer. en befordring helt enkelt, lite löneförhöjning och sånt också. känns super roligt. det är väldigt mycket som händer nu, båda roligt och mindre roligt. så utöver mitt jobb så är det mycket annat på g. har gått igenom hela februari månad nu, måste leva en månad framåt när det är mycket. mycket "pappersjobb" och så. 

ikväll blir det jobb, kör ett kortpass men kör stängning. som sagt så blir Angelica verifierad, igår hade vi teorin och idag har vi det praktiska. jobbar lite mindre denna vecka så det blir fokusering på mig själv och träning. 




2016-01-14 @ 11:08:03 / Life of Melle

times moves slo

Hej och godmorgon. Har vart ledig båda igår och idag. Igår var jag och fixade massa saker, shoppade och tränade. Vet inte varför men hade en mindre bra dag igår. Men, igår fyllde en av mina absoluta favoriter år. Maria fyllde 20!! När blev vi så gamla ens? Men, jag ha en bild framför mig när vi är ännu äldre, möjligtvis gråhåriga och sitter och pratar skit. Precis som vanligt. Jag saknar dig Maria iallafall, hade velat ha dig här hemma.

Strax ska jag iväg och träna, helt ärligt så har jag ingen motivation, alls. Men det är bara att gå dit och göra sin grej. Efter det ska jag till mormor och morfar. 

Sitter förövigt och kollar resor. Jag och familjen åker till en grekisk ö i augusti och det ska bli såå skönt. Det blir antingen en eller två veckor. Funderar även på att boka en till i oktober/november, men möjligtvis att jag faktiskt kommer åka själv. Vi får se. Det är svårt för alla att få ledigt och så. Jaja. Jag vill passa på nu för 2017 kommer jag antagligen börja plugga. Ska bli skönt. Just nu är jag så jävla trött på vintern, kylan och mörkret. Måste härifrån


2016-01-11 @ 09:33:10 / Life of Melle

New week!

Hallå mina tomtar. Igår var första dagen på länge jag var ledig. Jag och mamma var på Allum för att köpa saker till mitt nya badrum, fick även med mig ett par skor. Eftersom Mathias flyttar till en större lägenhet så ska vi göra om hans rum till kontor/lekrum. Kommer vara där jag gör allt jobb men även där vi kommer ha alla leksaker till Aleah och vår nya bebis. Kommer även finnas en bäddsoffa där för gäster. Längtar tills jag får inreda det iallafall! Och eftersom det bara är jag och mamma kvar nu får vi varsitt badrum. Så vi köpte massa saker dit, det är inte klart än men på god väg. Så roligt med inredning. 

Mathias och Isabelle var även över så vi fixade massa i hans gamla rum, packade och så. På kvällen drog jag och Jenni till gymmet och körde ett grymt pass. Det känns idag. Första passet 2016, tid har inte funnits innan. 

Idag jobbar jag till 17.30, dag 5 med min elev. Sen så drar jag direkt till gymmet, imorgon jobbar jag kväll så antingen tar jag en sovmorgon eller drar jag och tränar. Vi får se! Blir mycket jobb denna vecka men ska verkligen hinna träna också. 




2016-01-11 @ 09:25:36 / Life of Melle

6s


min älskade mobil, 6s i rosé guld. eller rosa om man vill kalla den det. köpte den på mellandagarna, pga att 5s fortfarande funkade (trots att skärmen var helt förstörd) fick jag ett super bra erbjudande.  so sooo happy. fick även ett super fint skal från Marc Jacobs i födelsedagspresent som pryder min nya kärlek. 


2016-01-08 @ 14:00:06 / Life of Melle

Paradise

Heej!! Har rast på jobbet nu. Det är tredje dagen på utbildningen idag och allt går super. Är super roligt. Jobbar 11.00-18.30 idag, och efteråt ska jag träffa min ginger en snabbis! Söndag är den enda lediga dagen den här veckan så funderar på att dricka lite vin imorgon. Känns ändå värt hehe. 

Vi kör en liten throwback idag från sommaren-2014? Tror det iallafall! En vanlig galen party kväll med sina finaste vänner. Precis som det ska vara. På grund av den äckliga kylan och snön längtar jag lite extra till sommaren




2016-01-07 @ 09:36:30 / Life of Melle

relax, christmas is over

hallå och godmorgon! igår var det trettondagsafton och jag hoppade in och jobbade. ändå 100% ob. slutade tidigt för en gång skull så var hemma redan vid 5, träffade Frida Linnea och Tess en stund. Fick även min födelsedagspresent från Linnea, Frida och Maria! Super nöjd. Mina fina vänner <3. Tog mig även ett lååångt bubbelbad, kommer inte ihåg senaste gången jag satt i badet och kopplade av. Igår hade jag lite hemma spa, inpackningar, skrubb och jordgubbar. Det var verkligen behövligt! 

Idag börjar skolan och dem flesta börjar även att jobba. Shit va skönt!! Nu är stressen och ruschen på jobbet över. Det har verkligen vart kaos pga julen och ledigheten. Har jobbat så himla mycket så känner mig halvt knäckt men nu är den största stressen borta och kan äntligen koppla av. Hann knappast träna i december och har inte tränat alls i januari. Har helt enkelt inte hunnit. Jobbat tidiga dagar till sena nätter. Men nu, eller nästa vecka (när det lugnar sig ännu mer, snart helg igen = kaos) då ska jag börja ta tag i livet, ska fokusera på mitt välmående! Ska även försöka träna 3-4 gånger i veckan och även ha mer rutiner på mat. Det har vart så himla svårt med maten det senaste för har haft konstant stress och även oregelbundna dagar med jobb och ingen mat. Måste kunna ta mig en timma varje dag och koppla av med maten, kanske inte en hel timma men måste sätta höga mål. 

Det kommer fortfarande vara mycket på jobbet någon månad framåt, men det kommer minska på vardagar och sedan när våren och alla uteserveringar kommer jag kunna jobba mer som vikarie igen. Och det är roligt

Haha, det var inte meningen att det skulle bli så lång, men men. Idag slutar jag 18.30. Det är andra dagen på utbildningen jag håller och det är super kul! Innan jag drar till jobbet måste jag läsa på lite recept så jag säger rätt saker till min lilla elev hehe



2016-01-06 @ 10:40:06 / Life of Melle

work hard so you can shop harder

Hej mina tomtar!! Har ingen inspiration att titta in här för det enda jag har gjort hela december och nu i januari är att jobba. klagar inte, det är super kul och ännu roligare när lönen kommer. men det känns som jag har sprungit in i en vägg eller så haha. 

igår fick jag en elev också! vapianisti trainer nu, känns bra. när lönen kommer den 25e ska jag unna mig något speciellt hihi 




2016-01-02 @ 11:14:02 / Life of Melle

2 0 1 6


hoppas ni hade en grym nyår. nu lämnar vi 2015 bakom oss och taggar 2016