2014-11-28 @ 08:37:57 / Life of Melle

fredag!

efter en mindre bra vecka så är det äntligen fredag! ska bli så skönt att komma hem sen och sova, saknar min säng så mycket..

idag är det iallafall jakob-time och imorgon är det party-time! mår dock hel knas, är mer eller mindre sjuk och blir antagligen värre efter dagen också. är på praktiken ändå. så vi får se hur jag mår imorgon. man kan ju hoppas, ska bli as fet inflyttningsfest hos martin!




2014-11-23 @ 18:44:42 / Life of Melle

min helg

åh köra söndag. lite ångest? njae, har haft ännu en bra dag, och en grym dag för att vara en söndag. känns som om det börjar bli lite av ett mönster, mina söndagar är inte lika hemska längre, eller dom består inte av den här ständiga ångesten man har. så är liite redo för en ny vecka, fast mest av allt hade jag velat ha jullov. eller iallfall ledighet, och gärna i värmen hehe.

och min helg? as bra. mådde lite knas i fredags efter praktiken så vilade upp mig inför kvällens festligheter. var ju hembjuden till en kompis så det var där jag spenderade natten. vi hade det as najs med massa öl, goa drinkar och jävligt mycket tjöt haha. åkte hem rätt så tidigt på morgonen för att inte förstöra hela lördagen! 
och i lördags gjorde jag massor? åkte runt massa och fixade massa små grejer, typ lämna tillbaka en klänning, köpa pizza och så vidare. slutade iallafall med att jag och Linnea hade världens matkoma hemma hos mig framför ett as bra program. tillslut lyckades vi resa oss ur soffan och faktiskt göra något med våra liv. för min del åkte jag hem till jakob, kollade massa american horror story och vi somnade rätt så tidigt, iallafall för att vara oss. 
och idag var vi två tvungna att köpa lite grejer, så vi drog med oss Linnea och shoppade lite! sen dess har jag bara vilat hemma och nu är jag på g till Jakob igen, walking dead är ikväll! ;)

gaaah, och tråkigt nog har jag verkligen inga bilder från helgen. men kanske bra de, för har verkligen inte använt mobilen någonting! i fredags var det till och med mobilförbud. 







2014-11-21 @ 11:14:51 / Life of Melle

high on life

åhhh vilken härlig fredag. monade mig massa imorse med jakob, och jävlar vad en timma gör mycket på morgonen! brukar börja klockan 8 annars, och åka hemifrån 07.17 typ. men eftersom jag började 9 idag tog jag en välförtjänt "sovrmorgon" ;) och vi har haft det jätte lugnt här nu på förmiddagen. vi har haft planering i typ en timma och nu har jag rast på över en halvtimma... sedan är det lunch och efter maten går allt så fort! slutar redan vid 14.00 lixom!! sån bra start på dagen. high on life lite 

sen hade jag tänkt dra till gymmet innan jag åker iväg för natten :) ska svettas som en jävla idiot. kämpa kämpa kämpa

 
Åhhh sommardagar/kvällar på min balkong med kall öl <33



2014-11-20 @ 19:26:25 / Life of Melle

en bra dag

åh vilken bra dag jag har haft. så mysigt på förskolan :) vet inte riktigt varför men den har iallafall vart grym. känner mig så himla nöjd haha, har säkert att göra med att det är helg imorgon. och kanske lite att det bara är 39 dagar kvar tills london! eller det faktum att jag börjat planera massa med studenten. 

och imorgon ska jag försöka hinna gymma en gång innan jag packar min väska och drar iväg. måste verkligen försöka vända på allt igen. jag är sån periodare. måste gymma mer, måste äta nyttigare. 




2014-11-20 @ 07:33:14 / Life of Melle

morning

godmorgon, taggade för en ny färskt dag? carpe diem <3333 eller inte. går som sagt ba en kort dag på förskolan idag eftersom vi har lektion senare också. gött! mest av allt just nu hade jag velat krypa ner i en varm säng och bara somna om. 

efter mormor och morfar idag ska jag träffa jakob. skulle egentligen sovit hos han måndag till tisdag men mådde ju dåligt.. såna små grejer kan göra dagen såå mycket bättre. och bara tanken att få somna bredvid honom inatt kommer göra min dag lite lättare.




2014-11-19 @ 18:24:29 / Life of Melle

snart helg hihi

nu börjar jag bli frisk, en dusch gör allt lite bättre. började må dåligt redan i måndags och vaknade upp och mådde skit igår. så ja, jag stannade hemma igår och idag. bättre att vila och verkligen bli frisk. tycker att jag har vart sjuk hela hösten. och nu är man mitt i smeten bland massa snoriga sjuka barn. wiee. jaja, imorgon är det torsdag och då är det en kort, lite roligare dag! sen är det fredag och då går jag 09.00-14.00. kan fan inte klaga 
 
nej, så har faktiskt inte gjort något speciellt dom här två dagarna. har sovit, vilat lite mer, kollat massa filmer, skickat in lite uppgifter och skrivit ett cv. sen idag drog jag på mig kläder och promenerade till biblan iallafall, skulle lämna en bok och den friska luften var bara bra.
 
och till helgen har jag roliga planer! planerade detta för ett tag sen dock + en grej nästa helg. men ska seriöst bli as najs! skönt att komma bort ett tag, mini-semester.
 
 

2014-11-18 @ 19:28:29 / Life of Melle

min kärlek

 
 
 
 

2014-11-17 @ 15:55:15 / Life of Melle

monday // b&w

monday is over. skönt. en dag mindre kvar till fredag! har iallafall haft en bra dag. vaknade upp hos Jakob och drog sen till tandläkarn! var klar där atrax efter nio så var på dagiset runt efter tio. var en lugn dag (lite kaos men standard). och eftersom vi har psykologi på måndag och torsdagar så slutade jag redan 14.40 ifrån praktiken. sen har jag haft psykologi i två timmar! 

hade tänkt dra till gymmet idag men ska faktiskt plugga lite. välbehövligt haha. orkar jag dra mig ut i det äckliga vädret blir det en pw/joggningsrunda! lite terapi, skulle vara skönt att ha ensamtid med hög musik i sina lurar. 




2014-11-17 @ 11:18:54 / Bilder

summer





2014-11-16 @ 18:08:44 / Inspo

daily inspo

43 dagar till London
44 dagar tills jag är myndig
45 dagar till nyår
46 dagar tills vi börjar på noll igen
 
Fireworks and Eiffel :O ♥
Instagram photo by @badgaldopest1 (DAILY INSPO FOR YOU) | Iconosquare
Untitled
Pin by jade zuehlke on soulful | Pinterest
add a caption
 
 
 

2014-11-16 @ 15:47:00 / Life of Melle

söndagsångest?

shit, klockan är inte ens fyra och har ändå hunnit med galet mycket idag! vaknade hos jakob, myste och åt frukost tillsammans såklart. han har en policy för oss, jag får inte lämna hans hus om jag inte har ätit.. sen plockade linnea upp mig och vi har gjort massa. och så har jag sagt hejdå till min bror som åker upp till Boden idag! han är borta i hela sex veckor.. så han kommer alltså hem sent på kvällen den 23e december. kommer vara rätt så tomt hemma faktiskt haha, och jobbigt att inte ha sin alldeles egna chaffuör :/
 
planerna idag var iallafall att äta med linnea. vi har ju lite av en tradition nu för tiden, vi lagar alltid mat tillsammans på helgerna. men idag var vi för lata (det är ändå söndag haha) så vi drog en sushi runda innan vi var hembjudna till celina och mikael där även pontus var. vi satt mest och tjötade, drack te och planerade lite roliga saker! blir allt mer och mer sugen att flytta hemifrån, men snart är det dags ;) 
 
har iallafall haft en grym söndag! precis såhär borde alla söndagar vara. och nu ska jag ha en lite egentid med ansiktsmask innan jag drar hem till jakob!
 
 
 
 
 
 
 
 

2014-11-14 @ 13:54:07 / Life of Melle

friday bitches

fredag mina damer och ikväll vankas det party. har än så länge haft en riktigt bra dag! vaknade upp hos jakob som åkte till skolan, har också gymmat med linnea och nu ska jag göra en sallad tror jag.. så sugen på fetaost hehe. som alltid. 
 
och ikväll ska vi fira fina hanna som fyllde år i måndags. 18 stora år, galet. innan vi drar till hanna för käk och krök, drar jag först hem till frida och tar varsin öl. sedan drar vi en utgång! kommer säkert bli skit kul. vi vet inte exakt var vi ska än men förmodligen excet, parklane eller valland. vi får se! ska bli jävligt kul eftersom vi är ett stort gött gäng, i stort sätt alla ska hänka ut sen!
 
jaja, väntar på att min homeboy linnea ska komma hem från skolan så vi kan dra med bilen och hämta brorsan! är så extremt uppe i varv (skakar något galet) så vill inte sitta hemma helst.. måste ut och hitta på något.
 
 
 

2014-11-13 @ 15:37:54 / Life of Melle

sleepover

hade verkligen en jätte bra kväll igår! satt och fikade på condecco med Rosita i flera timmar. vi snackade verkligen om allt och tog igen mycket då vi inte träffats på ett tag. 

när jag väl kom hem tog jag de lugnt ett tag, drack lite mer chai innan vi drog hem till Jennifer och sov där! vi hade de super mysigt, och läskig. ;) körde anden i glaset till halv tre tror jag. somnade gött i soffan vid 3-4!

och idag har jag umgåtts med Linnea! Som vanligt haha. vi va på universitetsmässan så fick med mig typ tio kilo papper hem... vi får se helt enkelt ;) och nu är jag och Jakob på g till mormor och morfar för att käka! sen ska vi hem till honom och mysas framför american horror story 




2014-11-12 @ 15:20:05 / Life of Melle

nu tar jag helg, typissshh

åhh kära lillördag, du sitter perfekt. för imorgon och på fredag är jag ledig från praktiken, eftersom det är två olika mässor typ med skolan. det går in i apl tiden så det är inga problem :) men ja, vi ses igen på måndag! skönt. är verkligen helt färdig efter den första veckan, och har det ändå väldigt chill jämfört med andra har jag förstått.. 

jaja, onsdag idag och migränen ligger och trycker på min ögon. vill mest bara spy men ska ta mig in till stan öite senare och möta upp en kompis. är trots allt ledig imorgon och då ska jag fan ta en rejäl sovmorgon. det är jag värd hehe.




2014-11-10 @ 18:35:00 / Life of Melle

2014-11-09 //sunday

orkade inte ta bussen hem från jakob i söndags så linnea fick hämta mig.. hehe. blev en oves och köpte blommor till stefans grav. sedan slutade med att vi åkte på ännu ett äventyr, lite spontan roadtrip och kom till ett jätte fint ställe! aldrig vart där förut och det var verkligen hur underbart som helst. jag och linnea satt ba och pekade i bilen och va helt förvånade. 
när vi väl kom hem däckade jag som en gris, men lyckades hoppa in i duschen och dra mig till jakob. det var ju söndag så det betyder walking dead. vi somnade direkt efter det, och klockan var ställd på tio i sex imorse.. kan ju berätta att det inte va lite jobbigt att gå upp den tiden, och speciellt när en gosig jakob ligger kvar i en varm säng.
 

2014-11-10 @ 07:38:21 / Life of Melle

saturday night

efter att jag och Jakob hade spelat, ätit frulle så kom Linnea och hämtade oss. Blev små äventyr till ikea, mmsports och så vidare. Senare på kvällen blev det träning och liten upptäktfärd. Vi beslutade oss också för att inte dra till Härryda för att kröka utan vi drog istället till munkebäck, förkrökade och drog sedan in till stan. Lite spontant sådär, men spontant är bäst.

Hade det iallafall as kul! Verkligen sååå lyckad kväll. Vi var ett gött och blandat gäng. Annorlunda är bra. Vi hade iallafall super kul och somnade runt 6. 






2014-11-09 @ 19:40:18 / Life of Melle

last friday night - brännvin i kikar'n

åh vilken bra helg jag har haft, därav den dåliga uppdateringen. haft för kul för att kunna sitta ner och skriva haha. men har iallafall haft en superhelg och den satt perfekt nu inför praktiken som börjar imorgon. hög på livet.
 
i fredags slutade jag as tidigt så jag och linnea åkte på massa ärenden, typ hämta bilen från service och besökte posten med mera.. sedan taggade vi upp på gymmet och körde ett jävligt bra pass faktiskt! har fortfarande lite träningsvärk..
sedan vankades det en fin och väldigt mysig restaurang på södra lång innan vi promenerade till liseberg där vi gick på en föreställning, Brännvin i kikar'n. ni vet dom ute på vallarna? i falkenberg? Dag otto och dom? Min kärlek till dom asså. ♥ Tror det är femte eller sjätte gången jag såg dom live, och dom är verkligen sååå bra. Skrattade tills jag grät. 
 
 
 

2014-11-06 @ 11:34:13 / Life of Melle

näst sista dagen i skolan

jävlar, insåg nyss att det är sista torsdagen och näst sista dagen innan praktiken drar igång. alltså sista rycket på hela terminen, sen ses vi inte förrän i februari igen ;) det ska bli helt sjukt skönt. behöver en liten paus nu, vill slippa allt. skolan överlag, väggarna, kylan, människorna. ja allt.

och idag ska jag inte göra någonting! förutom att plugga och äta hos mormor morfar då. imorgon är sista provet den här veckan nämligen, bara fjärde provet på en vecka lixom. inte alls jobbigt. 

men imorgon sker det saker! slutar tidigt och efter det kanske jag hinner att träna, annars ska jag ut och äta + gå på teater. är grymt taggad faktiskt :) sen på lördag är det lite oklart, antingen packar jag och drar på en roadtrip, eller så ska jag träffa en gammal vän jag inte träffar på sååå länge. vi får se hehe




2014-11-05 @ 13:13:07 / Bilder

back to the 80's

 
 
 

2014-11-05 @ 13:01:56 / Life of Melle

on wednesday we wear pink

måste bara berätta om det imorse, först och främst trillade en gammal gubbe framför mig. allt gick bra, men ändå obehagligt lixom. sen när jag är vid stationen ser jag en man ligga, i en filt medan två människor ringer polisen. gick till perrongen och såg han igen, alltså trodde på riktigt att han var död. han rörde sig inte, utan bara låg där, i trappan.. dom andra två personerna hade antagligen bara sett honom avdäckad och ringt polisen. för dem kom två minuter senare när jag och natalie stod och kollade.. och ambulansen med. polisen ryckte tag i honom, skrek och försökte väcka han. det gick inte. den känslan fyyy... tillslut satta han sig upp men däckade på en sekund igen. fy fan va obehagligt att inte veta. gillar inte att se andra människor skadade, ledsna eller överlag lida. 
 
jaja, förutom det har jag haft en bra dag än så länge. på onsdagar har vi ag hela förmiddagen, från 08.20 till 12.00 typ. men ja, vi har gått igenom apl-arbeten, vårt gymnasiearbete och sådär. har också pratat med min handledare och börjar 08.00 på måndag! sedan hade vi betygsnack och lite nöjd över de hehe. har också pluggat massa, har ju redovisning, prov och inlämning. så har tagit igen lite skit från förr också haha.
 
ska iallafall till bibblan sen med min homie, måste ha en bra läskig bok hihi. så nej, ingen fantasy skit marre ;) 
 
 
 
 

2014-11-04 @ 19:04:00 / Life of Melle

chai och en bra bok

hej mvh en nyduschad och fräsh melle ;) haft en bra dag, förutom skolan då haha. men när är skolan bra? hade en onödigt lång håltimma idag, men jag & gurra sov lite så de va la lugnt. sen avslutade vi med ett religionprov, det gick bra. men det bästa på dan var iallafall att jag mötte linnea, och åkte till gymmet och körde! körde ett svettigt men ändå lugnt pass, vill inte börja stenhårt efter jag var såpass sjuk med halsen å så vidare. jaja. 
 
nu tänkte jag skriva lite på ett arbete, sedan dricka lite te eller chai och läsa en bra bok. måste dock iväg till biblioteket och låna någon bok.. har inte riktigt fastnat för den jag läser nu, tyvärr.. vill läsa någon läskig... typ om demoner, spöken och sånt. söker efter ett litet rus hihi
 

2014-11-03 @ 19:58:02 / Life of Melle

+ / -

+ att vintern/julen är påväg. älskar julen, älskar snö och älskar det faktum att jag fyller 18 och att jag spenderar den dagen och nyårsafton i london!
 
- regnet. 
 
+ mina vänner, träffar/pratar med er dagligen. 
 
- människor som leker andra, försöker att leva upp till något dom inte är. 
 
+ har massa roliga saker framför mig hela november typ? 
 
- har inte alls tränat eller ätit bra senaste veckan.. får skylla på att jag vart sjuk
 
+ jakob.
 
- saknar sommaren.. å längtar såå mycket till nästa. har redan as bra planer och drömmar...
 
 

2014-11-03 @ 19:03:00 / Life of Melle

my week

åhh ny vecka, hade vanligvis vart glad då jag bara vill att skolan ska ta slut men efter ett bra lov är jag inte riktigt redo för skola.. men sista skolveckan för iår, sen har vi praktik till vecka fem tror jag. ska bli jävligt gött även om tio veckor kanske är lite för länge. jaja, ska bli jävligt gött att slippa lite saker ;) bara fokusera på bra saker haha. 
 
men resten av veckan? har vanlig skolvecka tills fredag då, och ska plugga resten av dagarna efter skolan. har sååå mycket plugg :// det enda som står ut är la träning (om jag mår bra, är halvt sjuk). och till helgen har jag massa kul planerat, ska ut och käka på fredag t.ex. :)
hade tänkt träna efter skolan idag men eftersom jag har ständig huvudvärk + ont i halsen väntar jag tills jag är helt frisk. istället käkade jag och linnea sushi, och promenerat i mörkret i timmar och bara pratat. kvalitetstid och lite terapi.
 
och nu tänkte jag ta ett bubbelbad, och sedan tänkte jag dricka lite chai medan jag läste igenom lite plugg. puss
 
haha, alltid kul att se saker som står kvar/finns sedan yngre dar... älskade förort <33
 

2014-11-02 @ 19:32:14 / Life of Melle

min lördag

igår drog jag med två fulla bilar för att stötta vår fina vän Linnea när dom kvalade in till division 2. Förutom mitt roliga sällskap så vann Utbynäs också matchen!! Ändå det viktigaste.

Och på kvällen hade vi först tänk kö laserdome med lite annat folk men vi sket i det. Jag drog istället upp till Maria, vi köpte massa gott, kollade skräck och bara hade en tjejkväll. Alltid behövligt hehe. Drog därifrån vid 11 och då åkte jag till min bebis och vi somnade framför american horror story




2014-11-01 @ 15:49:00 / Life of Melle

2015

jag ska vara ärlig, jag får nästan lite dåligt samvete nu när jag skriver det här inlägget. jag menar, jag har redan vart utomlands två gånger det här året och har ännu en resa som väntar på mig. och london resan, åh snälla låt de gå fortare. jag är verkligen så taggad inför den resan. allt med den resan är så bra. själva stället vi åker till, människorna jag åker med, att jag fyller 18 när vi är där och att vi ska fira nyår i en av dom finaste städerna. 58 dagar kvar, och det går fort. ♥
 
men ja, i och med att det snart är ett nytt år så sitter man och tänker lite över nästa år. ska man åka utomlands? kommer jag jobba då? det är verkligen jätte svårt att planera nästa år, för jag har verkligen ingen aning om hur det ser ut efter studenten. förhoppningsvis jobbar jag, men som sagt, man vet ju inte. 
 
men om man skippar alla hinder, vart vill jag åka? hur länge? när? var? hur? vilka? jag kommer iallafall inte åka på skolans studentresa, till magaluf. inget som lockar mig + att jag vill åka med mina närmsta vänner och fira friheten med dom, såklart. så magaluf är borta från min lista, men jag tänker mig mer ett ställe med turkost vatten, lyx och verkligen avslappning. inget äckligt, whitetrashigt ställe där man bara mår dåligt. utan jag vill hellre lägga mer pengar och verkligen ha det sååå bra. och det som lockar mig nu, i detta ögonblick, är ju lätt italien, frankrike, spanien och så vidare. hade velat åka till Nice, eller någon italiensk ö.
 
och festdelen? det finns fest överallt, man behöver inte åka till rhodos, magaluf, aiya napa och så vidare för att dricka alkohol. alkohol finns överallt, om man nu vill ha det alltså. man kan åka till ett annat typiskt turiskområde där det är skit bra partaj ställen med.
 
men ja. jag vill vara omringad av palmer, kalla drinkar och turkost vatten. vi får la helt enkelt se hur det blir nästa år. men det är lite tankar över hur det kommer bli. kanske skippar utomlandsresan över sommarn (förutom med familjen då) och åker iväg en liten längre resa någon annanstans sen under vintern. asså på ett sätt älskar jag det här med att inte veta. att faktiskt inte ha kontroll. shit, tänk att bara åka till landvetter och boka en biljett någonstans, se lite vart man hamnar. vilken dröm.
 
 

2014-11-01 @ 12:13:18 / Life of Melle

första november tvåtusenfjorton

Heeeej! saknat mig? dum fråga kanske, för de vet jag att ni har ;) och i å med att det är en ny månad så tänkte jag köra på den här standars skiten - en ny start, ja lite så. så ja, oktober va bra, riktigt bra. lovet var såå passande och gjorde en hel del galna & roliga saker. har verkligen haft jätte kul. och nu sitter jag alltså och fyller i min kalender/planering för novembermånad. alltså november?... snart är det nytt år igen ju. hinner nästan inte med. och det galna är att nästa månad är det december, och då står det en utlandsresa på min lilla tavla också!
 
och idag då? har redan börjat dagen på ett grymt sätt, och senare ska jag iväg med mina homies för att stötta vår bästa vän som idag spelar en jääävligt viktig match. är jätte nervös men det kommer nog gå bra. och ikväll är jag bjuden på partaj, men tror faktiskt jag skippar det för mår inte så himla bra. och sen har jag lite andra planer, typ umgås med lite fina människor och så. men vi får helt enkelt se ;)