2014-04-28 @ 19:55:00 / Bilder

mer från åsa

och så kommer några dåliga mobilbilder också! 

2014-04-27 @ 18:20:00 / Life of Melle

ap taggad

är sjuuuukt taggad inför veckan som kommer. har bara tre skoldagar och måndagar räknas knappt eftersom vi ba har en lektion. sen är det valborg på onsdag samt två extra lediga dagar. vad som sker på valborg är fortfarande inte helt klart, dock har jag många olika val/alternativ vilket är grymt! antingen blir det att åka till stugan, fest, grilla med mina vänner eller träffa lite främmat. det beror helt på vädret! tycker egentligen man ska grilla, kröka och mysa med ett gött gäng på valborg men regnar det så blir det ferre. alltid bra med olika alternativ. ibland är det riktigt najs att gå på en stor fest, men oftast är det goare att vara med sina närmaste vänner och ha de allmänt gött.
 
sen så kanske jag ska ut till stugan med ett jäääävligt gött gäng. då blir det att festa hela nätterna långa, ingen vila, ingen sömn utan vi ba kör. sen så blir det några andra krök under dessa dagar, hur grymt? annars blir det att ta de lugnt, jobba och njuta av värmen (förhoppningsvis). 
 

2014-04-27 @ 16:47:18 / Bilder

kåsjön

mer bilder från när vi var uppe i kåsjön och myste i veckan! har lovat mig själv att bli bättre på att använda kameran eftersom kvaliten är så sjukt bra jämfört med iphone. alltid kul att ha bra och roliga bilder, måste börja med en scrapbook!
 
 

2014-04-27 @ 16:42:00 / Bilder

high on life

 

2014-04-27 @ 16:39:00 / Life of Melle

fyll dagarna med liv

tjena mina fans. har vart upptagen med att njuta av värmen den här helgen och har haft en grym helg! krökade lite i fredags och igår var jag vid havet hela dagen med ett gött gäng vänner. det blev jag, jakob, linnea, frida, kevin, foffe och anton! vi köpte med oss massa gott ner till stranden, hängde där med musik och gött sällskap. ♥ 
 
idag vaknade jag tidigt och väckte lille jakob genom att säga; carpe diem. hur härligt väder som helst så vi käkade frulle på min balkong, tog varsin iskall cider och lyssnade på härlig sommarmusik. vi drog ut, mötte linnea och njöt av en fin sommardag på stan
 
 
 
 
 

2014-04-24 @ 08:35:37 / Life of Melle

my weekend

helgen planerad! älskar att vara heeelt ledig men samtidigt älskar jag att ha något planerat, kontrollbehovet i mig talar. jag och mina goa tjejer ska på ett litet äventyr så vi lämnar göteborg för helgen. ska njuta av värmen och att komma bort ett tag, ska också lägga undan mobilen så jag slipper kontakt med den ytliga omvärlden. kommer bli en hel grym helg! ;)
 
 

2014-04-24 @ 08:07:00 / Bilder

yesterday

 
åh sån mysig dag igår! älskar att sommaren är påväg och att det bara blir grönare och varmare ute. jag och ett par vänner åkte upp till kåsjön, gjorde upp en liten brasa och ba myste tillsammans! efteråt stack vi ner till anneberg och chillade där en stund. sen på kvällen gick jag ut igen, men då va de ba nina, frida och kevin som var med. skrattade tills jag grät och däckade direkt när jag kom hem.

2014-04-23 @ 16:53:28 / Life of Melle

bra dag

idag har vart den första dagen på länge som faktiskt har vart bra. skolan var inte överdrivet kul egentligen, inget speciellt har hänt men det har helt enkelt ändå vart en bra dag. det börjar bli as grönt ute och jag älskar vår/sommaren och allt som har med det att göra. sen så har jag räknat lite pengar idag och ska betala in rhodos-resan nu + att jag har lite pengar över. sen är det bästa att jag får en rätt så go lön nästa månad och kommer inte behöva lägga undan det! ska spara lite till fickpengar och sen ska jag ju till stockholm och leva livet lite hihi. 
jaja, nu ska jag upp till kåsjön med några vänner. ska ba njuta va värmen och koppla av lite. puss mina fans, hörs snart
 
 

2014-04-22 @ 07:27:00 / Life of Melle

tired

sådär, lovet är slut och det är dags för sista rundan i skolan innan sommarlovet. måste ba kämpa på lite till och sen är det över. trean kommer bli så himla mycket bättre men först måste jag ladda på med energi och motivation. just nu är jag bara trött, på allt.

men annars har lovet vart bra, även om hela den här månaden har sugit penis än så länge. jag har vart med fina underbara vänner, vart mycket med min jakob och sen lite fest, blandannat utgången i lördags, drog till trädgårn. dock var det la inte den roligaste utgången. det roligaste med hela kvällen/natten var mitt och linneas vilda äventyr haha. gjorde en hel del sjuka grejer hihi. vi kom hem halv fyra, vilket var betydligt tidigare än vad jag trodde vi skulle, vi käkade massa mat och somnade sen i min säng. har ju jobbat en hel del den här helgen och lite på vardagarna också. längtar så mycket till min lön! ♥

och så bjuder jag på en ful bild från hemma hos tobbe, första daget på lovet (fredagen). kul kväll men inget minnesvärt haha.
 

2014-04-17 @ 12:59:48 / Bilder

mi löv

 

2014-04-17 @ 10:29:00 / Life of Melle

busy doing nothing

haha bilder från när jag och frida tränade häromdagen! jag beslutade mig för att gå på pw (vilket jag alltid gör om det är fint väder, det är så mycket roligare än gymmet). Frida vägrade hänga med men inte gav jag upp. Jag stod utanför hennes dörr och tvingade henne klä på sig. Sedan drog vi en willys för hon behövde lite energi och hon drack en Celsuis för första gången! Hon blev inte lite hypad heller haha. Nä men det blev en pw och sen gick vi till Sävån och körde lite övningar. Mest ben men också lite kardio. Kul att hela Linneas klass såg oss dansa och ha det roligt haha. Men det är fan yölö. Frida hade träningsvärk dagarna efter och kunde inte gå, moahha

2014-04-17 @ 10:12:00 / Life of Melle

tuff vecka

hej och godmorgon. ska strax ut på en pw. sen kanske jag åker till gymmet och kör styrka, sen ska jag käka hos momi & mofa. dock inte säkert hur jag gör ikväll. utgång eller hemmakväll. blir iallafall utgång imorgon ovasett.
 
annars har jag inte gjort så mycket den här veckan. det har inte vart världens roligaste vecka på grund av olika anledningar och tunga besked. men jag har iallafall umgåtts med personer som ger mig kärlek och finns där för mig. finns några som inte är hemma här i partille men som jag ändå pratar med dagligen. mina fina vänner. ♥
 
jag, frida & nina krökade hos emil igår med några andra killar åxå. annars blir det ju som sagt utgång imorgon. linnea kommer ju hem från säfle men åker tillbaks på söndag igen. känns så tomt här utan henne :( men annars blir det kanske jobb och sen ska jag ut och äta med Tony där på fredag. Lördag blir jobb, och sen ska jag och några tjejkompisar hem till Nathis för påskmiddag. Funderar på att åka ut till stugan på söndag med ett gött gäng vänner också. Behöver komma härifrån en liten stund.
 
min bejb. <333
 

2014-04-10 @ 23:29:00 / Inspo

life sucks, then we die

The world can't keep us down. | via Tumblr
i like that pic

2014-04-09 @ 21:30:00 / Life of Melle

min älskade

usch vad dåligt jag mår. hoppas verkligen jag inte håller på att bli sjuk, igen. och isåfall ska jag döda min vän frida för det är hon som har smittat mig. jag stannar nog hemma imorgon, dumt nog eftersom jag har redovisning. men jag är ändå klar med allt de så det blir inga problem att redovisa en annan dag! 
 
sen får vi se hur jag gör på fredag! hade planerat att jag + 4 till skulle föra hos mig men helt plötsligt skulle jag föra hos en killkompis. jag har ingen aning haha! nu verkar det dock att jag ska på fest hos honom på lördagen och isåfall blir vi fler än vad jag hade förväntat mig hos mig på fredag.. jaja, vi får se hur det blir!! jag vill iallafall ha en bra helg för resten av veckan (förutom måndagen, grattis igen marre) har sugit rumpa. imorgon kväll har jag ett jätte viktigt ärende och hoppas på det bästa.
 
 
 
 

2014-04-09 @ 18:48:29 / Life of Melle

lycka

 
 
 

2014-04-09 @ 14:25:00 / Life of Melle

min älskade förort

Hej mina fans. Förstår att ni har saknat mig men i måndags firade jag att världens bästa Maria fick sitt körkort. Vi åkte runt i över fem timmar och njöt över att vara vuxna, typ iallafall. Igår var en sämre dag med ett tungt besked, tyvärr. Annars gymmade jag med brorsan, var med det gamla gänget och krökade lite på kvällen. Idag har vart en allmän piss dag, vaknade 20 min innan bussen och vill ba gräva ner mig. Har sjukaste huvudvärken som hållt sig i några dagar. Den försvinner när jag dricker koffein men kommer tillbaks hela tiden. Vad kan det bero på? Och idag blir det plugg eftersom jag har två saker att bli klara med idag. Kommer gå bra ;)
 
Jaja, är sjukt taggad till helgen faktiskt. Blir utgång på fredag och lördag blir de antingen fest eller krök. Får se hur vi gör! Skönt att ha olika alternativ iallafall. Och fy fan va skönt att det är lov nästa vecka! Har redan några roliga äventyr planerade. 
 

2014-04-07 @ 10:23:16 / Life of Melle

after work

jag jobbade ju i fredags, vilket faktiskt var väldigt kul! känns skönt att vara tillbaka för att bli rik, återigen, samt att man får såna vår och sommarkänslor. sen var jag typ aldrig ensam, antingen var lille tony där eller så höll jakob och hanna mig sällskap! det var en lugn dag trots att det var mer kunder än vad jag trodde!
eftersom jag kom hem runt 8, var trött, hungrig och hade små ont i huvudet fick jag hoppa över bryggeriet.det gjorde ändå ingenting eftersom Hanna kom hem till mig och höll mig lite sällskap. Vi tog varsitt glas dooleys, lyssnade på lite för hög musik och skvallrade på min balkong. behövde slappna av efter jobbet och att mysa med en av sina bästa vänner med varsitt glas hjälpte mig ;)
 

2014-04-07 @ 00:34:56 / Bilder

du ligger här bredvid och jag känner hur du andas


2014-04-06 @ 20:52:00 / Life of Melle

sönday

hej! jag har haft en väldigt bra helg även om jag inte har gjort något som jag hade planerat haha. har istället chillat med hanna och sovit hos jakob hela helgen. nu har jag nyss kommit hem efter att ha virat runt i stan i sökan på bra sushi med mathias och cassandra. det gick sådär.. jag fick med mig en monster och en celsuis iallafall! blev överlycklig när jag såg att willys har tagit in alla celsuis smaker. äntligen! celsuis är min drog, och det bästa som finns. eller hur marre? ;)
 
nu ska jag iallafall ut på en promenad med linnea, frida och nina! sen ska jag gå igenom två stora påsar av kläder jag fick av snälla cassandra! hur söt är hon inte? 
 
& just de ja, jag och jakob käkade pizza i lördags. ska ändå köra dubbelpass imorgon så yölöööö
 

2014-04-02 @ 20:33:52 / Life of Melle

jobb till helgen

Tony ringde för någon timma sen och som vanligt blev det en hel del tjöt. Men det verkar som om jag ska jobba till helgen iallafall, kul! Och ja, jag kommer få ångra mig att jag har längtat till att jobba men jag behöver och vill verkligen ha pengar! Är sjukt fattig hela tiden och saknar sommaren då jag hade cashflow :( Men eftersom det inte ska bli jätte fint väder i helgen får jag se hur det blir. Fredag ska la va sista fina dagen på ett tag? Och ifall jag jobbar åker jag in direkt efter skolan och jobbar i någon timma. Borde sluta senast klockan sex, beroende på vädret såklart! Och då har jag tid för annat. Har nämligen inte planerat helgen än men det verkar som om jag och Hanna ska ut på vilda äventyr ;)

Idag var det iallafall en vanlig skoldag. Efter skolan mötte jag direkt upp Linnea, fixade lite ärenden och så. Sen gick vi ut här i min lilla förort och körde kråkan, tian och gris med min nya tennisboll Weedie. Kändes som om jag var ett litet barn igen när alla vuxna sitter och tjötar på bänkarna medan de små barnen cyklar runt och skrattar. 

 
 

2014-04-01 @ 21:49:00 / Life of Melle

älskar dig

då, nu & föralltid. älskar dig tills dagen mitt hjärta slutar slå. ingen aning hur jag ska klara ett andetag utan dig, världens finaste ♥
 

2014-04-01 @ 08:53:20 / Life of Melle

mitt största fan

i lördags träffade jag på en som påstod sig vara mitt största fan (!!) och tjatade för att få vara med på min blogg. egentligen gör jag inget sånt men för den här personen gör jag ett undantag. jag har träffat henne några gånger innan och det enda hon pratar om är min blogg... tydligen är jag hennes största idol och allt?
 
självklart är det roligt att hon tycker om den såpass mycket men ibland kan det vara lite skrämmande. vet inte om hon är en normal bloggläsare eller om allt börjar gå över styr. vill helst inte ha en till stalker runt mina fötter.. :( förövrigt så tvingade hon mig ha på mig dessa kläder.. men vad gör man inte för sina älskade fans?