2016-06-30 @ 12:42:00 / Life of Melle

let's run away

hej mina små tomtar. torsdag och jobb, standard. ska till jobbet om några timmar sen ikväll ska jag nog träffa albin en sväng. har iallafall degat hela morgonen, suttit och skickat iväg lite jobb relaterade mejl och så vidare. nu kollar jag däremot på flyg! flyg härifrån haha. regnet öser ner och som vanligt blir jag så himla trött på sverige, på vardagen typ. ska till kreta i augusti ju, men det känns så himla långt ifrån. hade velat åka nuuuu. dock funkar det ju inte, men drömma kan man alltid göra.
 
däremot kollar jag på flyg till london. ska åka en weekend i november och ska nog boka snart. eller weekend, jag kommer nog åka måndag-torsdag eftersom det är enklast med jobb! älskade london. jag är helförälskad i den staden efter jag och mina fina vänner var där över nyår 2014-2015. känns som jag alltid vill dra till london när jag är trött på tillvaron här haha. känns lite som min kärlekstad, min run-away. 
 
sen kollar jag lite på flyg till varmare ställen, på andra sidan jorden. om allt blir som planerat åker jag i januari-februari och är borta en månad. ska bara leva livet, gö yoga på stranden, dricka öl på kvällen. upptäcka, leva lite. ska ju ändå börja plugga om ett år och vill resa så mycket som möjligt innan! hoppas verkligen på en månad utomlands. 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo