2016-06-20 @ 12:36:14 / Life of Melle

well hello

hej, måndag och ny vecka! startade veckan med att ta en rejäl sovmorgon. hade sedan tänkt att ta det lugnt exakt hela dagen, ska nog spela lite sims, kolla youtube och sen ska jag ut en sväng och träffa en polare. förra veckan jobbade jag ju exakt varje dag, men det gick bra! var på båda mitt nya jobb och vappan, älskar att blanda. i lördags slutade jag fyra så jag, nina, hanna och frida hade planerat att gå på bio. men planerna ändrades och vi satte oss på en bar och tjötade massa. kvalitetes tid med mina absoluta favoriter.
 
eftersom jag skulle jobba söndag, ett långpass på vappan var planen att komma hem tidigt. men vi mötte upp massa vänner och sen slutade kvällen med efterfest i kortedala. hade såå roligt. så vi alla sov där, jag somnade la runt sju på morgonen och gick upp nio för att direkt åka till jobbet haha. så ja, ni förstår la hur jag mådde igår haha. men det var så värt det! hade verkligen en sån bra kväll. 
 
annars jobbar jag tisdag-söndag denna vecka. kör långa och inte så himla roliga pass men det är pengar. right? jobbar även några timmar på midsommar. men jag gillar inte midsommar, så för mig är det super lugnt! 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo