2014-08-31 @ 18:51:00 / Life of Melle

jag är bäst

hej! efter en riktigt bajs vecka (mina humörsväningar var inte att leka med) har jag haft en riktigt bra helg! kräftskiva med tjejerna i klassen samt en go utgång i fredags. i lördags var det en mysdag. ska berätta mer ingående om allt. vet att ni gärna vill veta allt om mig mina små stalkers. 
 
och idag? vaknade hos jakob, spelade lite spel och drog sedan till allum med linnea. sedan joinade hanna och jakob oss och vi drog vidare hem till mig. fixade hotell till london och hade mini-partaj. hängde lite på skulltorp med en boll innan mina vänninor var tvungen att dra vidare. då drog jag och jakob till mig och kollade prison break! ;)
 
annars så har jag inte sovit hemma sen i onsdags. sovit hos jakob sen torsdags till nu. var ju hemma en stund förut, men då var mina vänninor med mig. sen drog jag och jakob till honom eftersom han har plugg.. så jag sitter här och bloggar medan han skriver massa skit om religon haha. tänkte göra en powerpoint till en redovisning jag har i veckan också. lika bra att passa på. 
 
annars så har jag en bra vecka framför mig. ska shoppa lite och till helgen blir det att åka iväg på liten semester, blir spa helg. behövligt efter tuffa veckor i skolan ;)
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo