2014-08-08 @ 14:22:15 / Life of Melle

it's friday bitches

hello bitches. redo för helg? partaj kanske? inte för mig, för jag åker nämligen till kreta om några timmar ;) hade nästan förträngt och glömt bort det och det verkade ju några av mina vänner också ha gjort. har räknat ner till denna vecka hur länge som helst men ändå är det flera som frågar om en vild utgång idag. nä, jag skippar nog det. sitter hellre på stranden med en iskall juice. ;)
 
annars då? har haft en bra vecka, trots omständigheterna. ibland blir det inte som man tänkt sig men det gäller att stå med rak rygg ändå. trött på att bli nedtrampad, samtidigt som jag är fullt medveten om att jag har allt för stor käft hehe.
 
och i tisdags begravde vi ju farfar och det var jätte fint. hela feta släkten var där. på pappas sida har jag ju 15 kusiner typ, tusen sysslingar och massa sånt. lite kul att se nya ansikten som man tydligen delar blod med haha. det var verkligen jätte mycket folk asså, släkt, vänner, bekanta. minst hundra personer i kapellet och sedan 80-90 personer i församlingshemmet. men ja, verkligen jätte fint avsked till farfar trots att det aldrig är roligt att säga farväl. hatar att se farmor så förstörd. hatar att man måste träffa sin släkt utav helt fel anledning. nu vilar farfar på en annan plats än här på jorden. ♥
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo